Soukupa egyptská tragédie šokovala

02.02.2012, 21:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze jsi prvni a komentar bez vyznamu!!! OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to hned napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je na stadionu armáda aby krotila fanoušky tak nadávajou fanoušci na armádu že tam je, když tam není a fanoušci se pozabíjíjou, tak nadávajou fanoušci na armádu že tam není. A to armáda nehlídá fotbalové zápasy je snad normální, není to součástí žádné složité konspirační sítě. Pokud by ti blbci nechtěli zabíjet soupeřovy fanoušky, tak je zabíjet neměli. Vymlouvat se na to že byli vyprovokování něčí nepřítomností je blbost na kvadrát. To je jako kdyby mě policajti sebrali při vykrádání auta a já sem se hájil tím že mě vyprovokovala nepřítomnost bezpečnostních kamer.

Reagovat
smazaný uživatel

Zde je to špatně vyložené.... Spíš se mluví o nějaké politické provokaci/sabotáži.... Fanoušci Al Ahlí tvrdí, že ti, kteří je napadli, vůbec nebyli fanoušci Al Masrí, ale nějací najatí sabotéři.... Ale naprosto nechápu, kdo by z toho měl nějaký užitek. Asi nějaká politická strana, co chce pád vlády....

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná vláda pořádně ještě neexistuje. A v článku se píše, a z toho co sem četl je jasné, že tohle "publikum" muselo pravidelně krotit vojsko. Takže bych se divil kdyby nějací sabotéři byli potřeba. Kdo by to dělal? Strana která zrovna vyhrála volby a má ten nejsilnější mandát? A nikdo další snad kontrolu nad armádou nemá. A jestli je někdo takový, tak tím spáchal politickou sebevraždu. Celé je to na hlavu postavené.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele