Po masakru v Egyptě odstoupil guvernér regionu, v zemi je smutek

02.02.2012, 17:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tomuhle trochu nerozumím. Fanoušci demonstrují proti ministerstvu vnitra proto, že jim umožnilo konat výtržnosti? Nebo snad ti, co mají oběti na svědomí nepatřili do jejich středu?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové domácího klubu Al-Masrí ve středu napadli hostující káhirský tým Al-Ahlí, přestože vyhráli 3:1. Při řádění rozlíceného davu na hřišti zahynulo nejméně 74 lidí, podle zdravotníků převážně na zranění hlavy nebo se udusili či byli ušlapáni v tlačenici.

********************--

Fotbaloví fanoušci chtějí dnes uspořádat pochod k ministerstvu vnitra, které viní z nečinnosti. Stoupenci populárního klubu Al-Ahlí se dnes shromáždili na káhirském náměstí Tahrír, středisku loňských protestů proti tehdejšímu režimu prezidenta Husního Mubaraka, aby demonstrovali proti středečním násilnostem v Port Saídu. Demonstranti zablokovali přístup na náměstí a podle státních médií blokovali dopravu.

Co ti na tom přijde nelogické?

Reagovat
smazaný uživatel

No, že fanoušci jednoho klubu udělají nějakou výtržnsot a pak protestují proti policii, že jim v tom nezabránila.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci jednoho týmu udělají výtržnost a fanoušci druhého proti tomu protestujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prašívá arabská jména . Překoukl jsem se. Omlouvám se za tvůj ztracený čas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele