Soriano je v Sampdorii šťastný, o odchodu nyní neuvažuje

10.09.2015, 10:56
Aktuality
Ještě minimálně čtyři měsíce v Janově před sebou má Roberto Soriano. 24letý záložník Sampdorie byl v létě na odchodu a jeho přestup dojednávala Neapol, transfer ovšem padl. A sám hráč si kvůli tomu hlavu příliš neláme...

O příchodu Soriana nejprve jednalo milánské AC a v jednu chvíli to vypadalo, že konečná dohoda je na spadnutí, vše ovšem zablokoval prezident Rossoneri Silvio Berlusconi a dal tak šanci Neapoli. Ta se dostala ještě blíže a do Janova měla putovat suma 13,5 milionu eur a společně s ní obránce Juan Camilo Zúñiga, problémem se nakonec ale ukázal býti čas - SSC nestihlo před vypršením termínu vše včas zaregistrovat a z transakce tak sešlo.

"Fanoušci mají radost, že jsem zůstal? Tak to jsou na tom stejně jako já. Vždy jsem byl a nadále také jsem hráčem Sampdorie," nechal se slyšet Soriano.

Soriano přišel do Sampdorie v únoru 2009 z Bayernu Mnichov a v zimě může očekávat další spekulace o své budoucnosti. Tím spíše, když se prezident Neapole Aurelio De Laurentiis nechal slyšet, že je připraven zahájit další jednání.

"Plány na leden? Znovu opakuji, v Sampdorii jsem strávil šest let a jsem zde šťastný. O něčem jiném vůbec neuvažuji. Je pravdou, že probíhala jednání, ovšem to už je pryč. Nyní se musím koncentrovat na naše zápasy a na to, abych ze sebe vydal to nejlepší," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
9augi9

To sú zas kecy...

Reagovat
kardous

Reagovat
10

uzavře se mercato a najednou jsou všichni strašně šťastný a nikam se jim překvapivě nechce

Reagovat
sankakofi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne De Gea v MNU :D :D :D

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Budúci rok ideš do Juventusu a bez kecov

Reagovat
Zark

lol

Reagovat
Pettirosso

takhle si lhat do kapsy...v lednu je pryc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele