Solskjaer skončil jako manažer Manchesteru United

21.11.2021, 12:19
Aktuality
Ole Gunnar Solskjaer (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK / bbc.com

Komentáře (543)

Přidat komentář
Tuxedo

Škoda ..

Reagovat
Fakt

Reagovat
Kixi Syhimour

Černý den pro fotbal

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Miguel19

Každopádně vyhrál teda Arteta.

Reagovat
diastan

v suchém triku

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
spider_8

Za me teda Ole=Lampard > Arteta To, ze Arteta vydrzel nejdyl je dano hlavne tim, ze Arsenal ma nejtrpelivejsi vedeni. Jinak Ole i Lamps posunuli ty kadry mnohem dal nez Arteta. Podle me to bude videt az United prevezme nekdo schopny jako u nas, u Arsenalu tomu moc neverim.

Reagovat
Jkb

Za mě zase Arteta o parník, potom Lampard který měl celkem velký podíl na vítězství v LM a začlenění mladých hráčů a nakonec Ole, který za 3 roky nedokázal dát týmu žádnou tvář, žádný herní styl, nula trofejí.

Reagovat
pingla

Arteta se tam drží převážně kvůli tomu, že aktuálně hrají nadstandardně a jsou v tabulce hodně vysoko

Reagovat
spider_8

Tak jestli je 5. misto pro Arsenal nadstandard, tak to potom jo

Reagovat
pingla

samozřejmě, však taky se od nich nic víc neočekává. budou se kopat za uši kolem osmého fleku s Brightonem, Totáčem a podobně a když budeme pořád ve sračkách, tak tam spadneme mezi ně.

Reagovat
spider_8

Však právě proto hodnotím Artetu tak jak hodnotím

Reagovat
king23

A není snad? Myslím, že většina fandů 5. místo musí brát jako úspěch.

Reagovat
Nizzie

Aha.

Reagovat
Hlahart

Za mě zase Ole > Arteta > Lampard, ale Arteta, pokud bude pokračovat, jako ten poslední měsíc+, tak nakonec bude fakt první

Reagovat
$dolar$

Hlavně tím, že má Arsenal nulové ambice.

Reagovat
pingla

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mimalu

Těžko říct, Lampard sice odvedl super práci a mega nám pomohl překlenout to "po Hazardovské" období, ale taky mu Tuchel dost drsně nastavil zrcadlo a ten vyhazov ho ušetřil o vyloženě zpackané sezóny.

Arteta měl z těch tři vyloženě největší prostor dělat chyby které mu budou prominuty, ale zas pokud natáhne toto současné období dál, tak asi vítězem tohoto minisouboje bude.

U Oleho se mi to blbě hodnotí, z těch tří měl mít suverénně nejvíc zkušeností, hodně se pod ním posunul kádr, ale za to nejdelší období z těch tří z toho měl vymáčknout daleko víc, vyloženě sportovní úspěch na svém kontě nemá.

To hodnocení bude ve finále dost subjektivní a hlavně o tom, jaký si kdo na to nastaví pohled, jak MU tak hlavně my můžeme zcela v klidu říct, že nám jejich angažmá dost pomohlo připravit kádr do dalších let, s Artetou to může ještě dopadnout jakkoliv...

Reagovat
Nizzie

Tak hlavní a dost podstatný rozdíl je také v tom, v jaké fázi se kluby nachází. United a my jsme řešili období po odchodu dlouhodobých manažerů, kteří měli na starost prakticky úplně vše, od uklízení hajzlů, po vybírání sestavy. Rozdíl byl v tom, že United již prošli tou potřebnou přestavbou a Ole už měl tým nachystaný na úspěch, který teď měl přijít a nepřišel. Arteta je u nás teprve ve fázi přebudování týmu k obrazu svému a chybí mu poslední dílky do skládačky. Každopádně příští sezónu už musí přijít úspěch, jinak letí a dopadne úplně stejně jako Ole. Fázi, ve které je Arteta, Ole zvládl celkem obstojně. Samozřejmě s tím rozdílem, že každý klub má jinou filozofii, my jdeme cestou mladých talentů, United šli jednoznačně po tom nejlepším, co bylo k mání.

No a Lampard u Chelsea? Dopadl defacto stejně jako Ole, poskládal tým, který později vyhrál LM, tu přechodovou fázi zvládl, nezvládl už přidat ten úspěch, což je ale u Chelsea alfa i omega, proto se sbalil. Já bych z nich tří zatím "toho lepšího" určitě nevybíral.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

v Arsenalu by vydržel i Stramaccioni, stačí se podívat kolik let trpěli vyčichlého Wengera

Reagovat
Nizzie

ááá názor odborníka. Proto jsme se z odchodu toho vyčichlého Wengera ještě nevzpamatovali a na jeho výsledky a hru můžeme s kapesníčkem vzpomínat u videí na YT.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně víme, co děláš celé dny

Reagovat
Nizzie

Buď, a nebo se směju nad tím, jak si nějaký chudý příbuzný ze severu Londýna hraje taky na fotbalový klub, akorát je to spíš divadlo, moc jim to nejde.

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
raduinho

Který je z toho tria jasně největší vemeňák

Reagovat
Front hell

Co legenda Frank kde teď trénuje? Jo vlastně

Reagovat
vceradnesazitra

Nejhorší trenér v historii MU?

Reagovat
Darren Fletcher

nie

Reagovat
Likan7

Udělal dost práce, ten tým nakopl, hráče přivedl dobrý. Gaal nebo Moyes byli horší.

Reagovat
vceradnesazitra

Nakopl k drtivým prohrám s Liverpolem a Watfordem? Přivedl flopy jako Maguire? Kolik trofejí Olé vyhrál? Gaal alespon něco vyhrál...

Reagovat
Likan7

Nakopl tým po odchodu Mourinha, ten tým nebyl ani na papíře konkurenceschopný, Ole přivedl vítěze. Máš Varana, Ronalda,Sancha, kterýho chtěla půlka Evropy. Jen s nima neuměl pracovat. Ten tým je teď mnohem lepší než když Ole přicházel, dá se na tom pracovat. Maguire nemá formu, ale kdyby byl tak špatný, tak není v reprezentaci. Vloni byl skvělej. Vím, že nic nevyhrál, a určitě ty Ponorky měl porazit, ale furt je na místě mu za hodně věcí i poděkovat. Minimálně má rekord v neporazitelnosti venku.

Reagovat
Kucka

Reagovat
iamek

Poslední dvě sezóny byl skvělý. Před dvěma lety hrál ještě lépe, než minulou sezónu. Nebyt jeho a Bruna, tak druhé místo by nebylo. On i ten Beek se ukaze jako dobra posila jen mu najít to místo a umět s nim pracovat.

Reagovat
Busby babes

skoro jakoby vedel, proc toho Bruna chce...

Reagovat
aileroan

Reagovat
Manchestersky Krocan

Flopy jako Maguire všetci ho hodnotia na základe posledných zápasov kedy hrá ako ožran na dedinskom futbale, ale to že pozdvihol celú obranu to nikoho nezaujíma a v minulej sezóne patril medzi top stoperov ligy..práve prestupy pod Olem mali konečne hlavu a pätu, druhá vec je taktická pripravenosť tímu..pod správnym manažérom sa ten tvoj flop a celá obrana zdvihne

Reagovat
iamek

Reagovat
dexik

Maguier snad neměl dobrou serii zapasu. Nic u nás nepredvedl.

Reagovat
iamek

Reagovat
Likan7

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Hlahart

Reagovat
icka

Reagovat
Benfica

Take sa nepise, ved je to anglican a reprezentant tak automaticky musi byt najlepsi stoper zo vsetkych.. a ked nieco pokazi tak to nevadi, ved lebo je anglican a reprezentant tak aj tak je najlepsi..

Btw zas tak slava to nie je.. este ze ste si dotiahli Varana

Reagovat
fenixLFC

tvl keby bol portugalec tak ho tu prvy branis do roztrhania tela ze je to najlepsie hrac na svete

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Benfica

Maguier? ak by som to skutocne robil, tak preco to nerobim s Jotom, Diasom, Cancelom, Bernardom? Si vedla.. do tychto veci sa nezapajam, teda uz sa nezapajam (niekolko rokov) lebo su zbytocne

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pingla

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

No ale oba dva zas měli k práci úplně jinej materiál ne?

Reagovat
Likan7

Tojo, ale oba taky přivedli totální dementy jako Maria nebo Falcao po zranění. Nebo Fella....

Reagovat
iamek

A co jim bránilo lepší hráče přivézt? Moyes měl nereálné cíle a LVG utratil peněz dost za AdM, Roja, Schneiderlina, Darmiana, Martiala nebo Falcaa. Plus vysoké platy pro Bastiho, dovolená pro Valdese. Povedl jsem jen Herrera, možná trosku Blind a Shaw. V nákupech měl Ole lepší rozhodnutí.

Reagovat
mithro

Reagovat
smetos

Byl Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo může být hrající trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Už dávno je. Olé byl jenom loutka.

Reagovat
mesyas

příští neděli rozjebou Chelseea, je to psáno ve hvězdách.

Reagovat
Agent z Melmacu

0:0

Reagovat
nani92

Všetko zle, mal sa vyhodiť počas repre pauzy, nový manažér by mal nazaciatok kľudný zápas s Watfordom..teraz príde Villareal a Chelsea, no zbohom

A ak to zoberie Carrick, tak rovno mohol ostať Ole..nech príde kľudne aj Big Sam alebo Bruce, len nech to je kurva manažér a nie nejaký pretlačený stazista ako Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick tam bude maximálně v úterý, myslím že proti Chelsea už nový trenér

Reagovat
Agent z Melmacu

a kto?

Reagovat
Walter_Sobchak

Big Sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky Ole, udělal kus práce, přivedl top hráče, zlepšil atmosféru v klubu, bohužel došel ke svému maximu a teď je čas aby přišel lepší trenér

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
forrest

Laurent Blanc by udajne mohl prijit do konce sezony…

Kazdopadne Ole - diky za ty roky. Tym zvednul, bohuzel aktualne uz to byla hrozna bida. Casu dostal dost, je potreba zkusit nekoho jinyho…

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Jkb

Blanc trénuje v Kataru Al-Rayyan

Reagovat
wyqinac

tam trenoval Xavi taky, jeste dva tydny zpet

Reagovat
iamek

Díky za vše Ole. Pozitivní převládá nad negativním a to jsem na začátku angažmá nečekal. Skoda té tvrdohlavosti a ignorace některých hráčů ( Donny, Lingard, Telles … ). Mohl si taky vybrat zkušenější a progresivnejsi asistenty, než Phelana nebo Carricka. Rekordní sérii venku mu už nikdo nevezme stejne jako fajn čistku, která mohla být důkladnější ( Mata, Jones nebo i ten Martial ).

Hlavně člověka sem tam ten fotbal i bavil, což se o předchozí trojici manažerů říct neda. Skoda, ze nevyšla ta EL .

20legend <3

Reagovat
Makiii

Ok, takže to, že už před zápasem se Spurs bylo pozdě a výhra proti nim nám byla kontraproduktivní, protože nám utekl jedinej TOP manager, co je volnej právě k nim, tak by všechny napadlo, že když nás přejede City a je 14 dnů pauza, tak to radši uděláme hned a né po pauze, kdy není vůbec časovej prostor... Ale dobře, nutnost to byla. Povede to Carrick (co tu je také od doby Mourinha, bez jakýkoliv zkušeností...) na pár zápasů, než se najde někdo jako dočasný manager do konce sezony - Kdo to vůbec bude chtít vzít, když ví, že skončí a zároveň, kdo schopný je volný?

Kéžby se našemu vedení po 7 letech rozsvítilo a čekali bychom do léta na Haaga?

Reagovat
iamek

Atletic psal, ze Conteho vedení nechtělo, tak kdo nám teda utekl? Před repre pauza jit měl, to bez debat.

Reagovat
Makiii

Jojo, protože se vedení bálo, že by tam byl někdo, kdo má koule, kdo chce, aby každý hráč hrál na 200% a hráči by museli makat... Ale to jaké on měl úspěchy v Juve, Interu a Chelsea jsou "vedlejší" očividně a radši tam budeme mít trenéry, co drží hubu a jsou rádi, že tam jsou... viz, že tam bude pokračovat Carrick nez jakýkoliv zkušeností. A tohle: Kieran McKenna and Mike Phelan will stay at #mufc je totální bizár...

Bohužel náš klub nemá žádný plán...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nodi

Podle mě teda Conteho styl do současného MU moc nepasuje, to by taky dost dobře mohlo dopadnout jak s Mourkem. Nemyslim si že by se bránili odvolání Oleho už kdy, ale problém asi bude koho vzít. Stačí se podívat na Spruts jak jim výměna trenéra vyšla a jak dlouho tam vydržel.

Reagovat
iamek

Kieran McKenna and Mike Phelan will stay at #mufc to assist Michael Carrick

Tohle kurva nemyslí vážně ne?

Reagovat
vceradnesazitra

rip mu

Reagovat
j_mrazik

Někdo s těma hráčema musí běhat kolečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jakmile bude trenér půjdou taky

Reagovat
Busby babes

jak prijde novej trener, tak pujdou taky.

Reagovat
iamek

To doufám.

Reagovat
Kincl

Ladies And gentleman ARTETA win

Reagovat
Diskostu

Najlepšie natom že teraz si každý mysli že sa to zlepši? ten tým ma mentalitu loserov dlhodobo ....to sa len tak nezmení bude to trvať možno desaťročie ak vôbec. Liverpool Detto ty tak isto ak ide do tuhého tak zlyhajú...

Reagovat
Neutron

Ty si neskutocne otravny, to aj v zivote si tak negativny a uplakany?

Reagovat
Benzema

Odborník

Reagovat
Mönchengladbach

Žufánek to nevezme, takže Rodgers nebo Koeman.

Reagovat
Zark

Takhle si o pár týdnů nechat uniknout Conteho

Reagovat
iamek

Kterého vedení nechtělo. Pořad dokola

Reagovat
Zark

tak vaše vedení no. kapitola sama o sobě

Reagovat
valek9610

Přesně ! vedení United tak co chlapi Conte ? ne si chuj ?

Reagovat
kiciN

Ze to napise zrovna fanousek Juve

Reagovat
Zark

Pak můžou teda diskutovat jen fanoušci s dobrým vedením nebo co, ty hlavičko?

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot je to

Reagovat
diastan

Reagovat
MCFC_8

A tak sme mu verili, ze to potiahne este par tyzdnov...

Reagovat
wild

Dakujeme Ole za kus dobrej roboty. Tato sezona vsak bola velka katastrofa a odchod bol nevyhnutny.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakuješ ako Fico?

Inak dal som ti follow na Twitteri

Reagovat
wild

Nj, uz to tak nejak zludovelo

Aj som si myslel, ze si to ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Interim do konce sezóny a hodit laso do Paříže.

Reagovat
Makiii

Pojďme si teda říct, jaké jsou fakt reálně možnosti, jak to vidíte? Podle různých spekulací, co už proběhly a budou probíhat dál...

Interim manager co konce sezony ?

Manager v létě?

Reagovat
iamek

Blanc

Rodgers ( )

Reagovat
ManUnited

Blancovi se povede prvních 6 zápasů a dostane tříletou smlouvu

Reagovat
Makiii

Blanc fakt prosím ne, jeho Al - Rayyan je 8. v tabulce z 12. týmů... z posledních 9 zápasů 7 proher...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

A to tam hraje James

Reagovat
supporter

Tak prej Carrick do konce sezony. To jelikoz nejspis nedame LM tak jsem zvedavy kdo tam pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick bude vést tým dokud nepřijde interim do konce sezony

Reagovat
Chazy

Upřímně je mi ho líto, jako hráče jsem ho miloval a když se ještě vrátil v roce 2006/2007 a nastřílel snad 15 gólů po dvou letech, co vůbec nehrál, strašně jsem si to užil.

Jako HC ale nikdy výjimečně dobrej nebyl, ukazoval to už v Cardiffu. Věřím, že se tou prací živit může, ale ne na úrovni velkoklubu

Reagovat
j_mrazik

Jenom dotaz bokem... proč lidi začínají větu slovem upřímně?

Jinak se zbytkem souhlas. Na začátku přicházel s nulovým očekáváním, pak se tým zlepšoval, získával znovu ambice a teď se očekává titul a tam už to nestačí. Uvidíme, jestli s dalším manažerem nespadnou zase níž. "Horší už to být nemůže" tady rozhodně neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

HC

Reagovat
Mastný Chobot

Hrozne mesto

Reagovat
smazaný uživatel

aj si tam bol?

Reagovat
Neutron

Ano, vela romakov…otras

Reagovat
Mastný Chobot

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Ole ani jedno krive slovo, proste to uz bolo nad jeho sily, ale urobil vela roboty a z toho mozme robit nieco lepsie. Som zvedavy, co teraz urobime, snad nejaky interim do konca sezony a potom nieco koncepcne premyslime a vezmeme niekoho, kto nas posunie medzi top timy.

Reagovat
iamek

Reagovat
Makiii

Tohle se mu musí nechat, to je pravda Žádné špatné slovo jak na klub, tak hráče... jde vidět, že United miluje, jen to prostě na něj bylo moc... Tak jako Pirlo, Lampard.

Určitě všici 3 dostanou ještě prostor ukázat, že mužou být kvalitní manageri.

Reagovat
Tolstobik

Skoda, ale u Oleho byl alespon videt smer, ze kadr i hra nekam posunovala (teda ne v letosni sezone), dokazal tym dat dohromady po Mourinhovi, minulou sezonu me ten fotbal kolikrat opravdu bavil. Ted hlavne neprivest nejakyho podobnyho jantara jako Mourinho, kterej by celou Oleho praci rozesral. Nevim, ja bych mu klidne jeste tuhle sezonu dal, treba bychom se zvedli

Reagovat
Infernoqt

Van Gaal by to prý vzal

Reagovat
Tolstobik

" hlavne neprivest nejakyho podobnyho jantara jako Mourinho"

Reagovat
Infernoqt

Mr. Philosophy. Už teď hrajeme nudnej, nezazivnej a pomalej fotbal, van Gaal by si v tom lebedil.

Reagovat
Tolstobik

Skoda, ale u Oleho byl alespon videt smer, ze kadr i hra nekam posunovala (teda ne v letosni sezone), dokazal tym dat dohromady po Mourinhovi, minulou sezonu me ten fotbal kolikrat opravdu bavil. Ted hlavne neprivest nejakyho podobnyho jantara jako Mourinho, kterej by celou Oleho praci rozesral. Nevim, ja bych mu klidne jeste tuhle sezonu dal, treba bychom se zvedli

Reagovat
Salfovic

Tak Ronaldo po Pirlovi zničil i Oleho

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

neumí se podřídit týmu, dobře, že jsme se ho zbavili, navíc ten jeho plat

Reagovat
kattos

Reagovat
dexik

Odejit měl minimálně před měsícem. Ale to, že nás má vést Carrick nikam nevede. Achjo.

Reagovat
ManUnited

Pozitivní převládá nad negativním škoda, že z toho nebyla aspoň jedna trofej, protože by si jí za odvedenou práci zasloužil. Díky za vše a ať se daří

Reagovat
Gelu28

Na začátku z něj byly unešený a stejně končí

Reagovat
iamek

Wtf

Reagovat
cr7sux

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

To si co za kokotinu vypotil

Reagovat
PH8

Na začátku měli radost že odešel Chosé a udělali dlouhou sérii. Od té doby už nic takového nezopakovali.

Reagovat
Busby babes

Smutnej den pro fanousky. Byl to hezkej sen, ze by nas klubova legenda vytahla nahoru... bohuzel to nevyslo. I tak Ole udelal obrovskej kus prace a kadr je v lepsi stavu nez v jakem ho prebiral. ty posledni dva mesice tohle nepremazou. Hrali jsem pod nim casto dobrej fotbal, asi nejlepsi od konce SAFa, bohuzel vysledkove se to nepodarilo potvrdit. Ty EL je hrozna skoda, tu trofej bych mu pral.

I tak, diky za vsechno.

Reagovat
iamek

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Makiii

Jako kdyz se podivame na ten kadr, tak ten je vic nez slusny a nemame ho o nic horsi, nez prave Chelsea, Liverpool a City...

Ale co nam totalni chybi (hlavne tuhle sezonu) je nejaky system, styl hry...

Vsak my nemame nacviceny zadny automatismy, rozehravku od brankere, nabihani hracu pri drzeni mice, obrane a utocne standartky mame nejhorsi od odchodu Ria a Vidice...

Tohle je to, co me nejvic mrzi a sere, jak kdyby na nicem nepracovali na tech treninkach...

Reagovat
Busby babes

jo, letos to v tomhle ohledu bylo hrozne spatny.

Reagovat
mithro

jasne, ide to za Olem ale za toto najviac bude moct ten jeho trenersky tim. Oleho problem bol, ze im zostal verny a tak to dopadlo.

Reagovat
iamek

Za druhou část

Reagovat
iamek

mufc's hierarchy had become aware of the concerns over the quality of the coaching team and "offered Solskjær every level of support and told him he could have whatever he needed to put it right"

Stejne to viděl i tým :))

Reagovat
Busby babes

#mufc's hierarchy had become aware of the concerns over the quality of the coaching team and "offered Solskjær every level of support and told him he could have whatever he needed to put it right

bohuzel, tohle byla chyba, ze jim zustal verny.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

On to je asi u něj ten největší problém, bohužel je to až moc velký dobrák... A to i ve vztahu k hráčům...

Reagovat
mithro

j, prave to som tiez rano videl no.

Reagovat
cr7sux

Kadr horsi mame, city, chelsea i liverpool maji dobre dmko...

Reagovat
Swarley

Však pokud s tím Carrick chce něco udělat, tak ať si na příští zápas vezme kopačky

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

I obranu mají lepší

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
mithro

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Ligter

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ole je sympaťák, škoda!

Reagovat
Hlahart

Reagovat
PH8

1. legenda ano, ale myslím si, že v jeho generaci máte 5 větších legend (ne nadarmo se mu přezdívalo nejlepší náhradník na světě)

2. Spousta pravdy ve tvém komentáři, ale zas by to nemělo vyznít že 'skvělá hra akorát smůla'. Často to takticky nezvládl, měl několik velmi dobrých hráčů, které prostě neuměl použít/posunout na jejich vrchol, když se to začalo sypat strašně dlouho mu pokaždé trvalo ten tým nějak nakopnout.

Reagovat
Busby babes

1) tohle neni soutez.

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
mithro

Mike Phelan and Kieran McKenna are staying at #mufc

Reagovat
iamek

Michael Carrick requested this morning that both Mike Phelan and Kieran McKenna stay to help in the backroom staff set up.

To už rovnou mohl Ole zůstat

Reagovat
oli9

dpc ještě 3, 4 sezony mohl vydržet

Reagovat
stuff

S tym Ronaldom to nemohlo vyjst. Problem MU nebol Ole. Minuly rok druhe miesto a dobry futbal. Ak by skoncili prestupove okno Sanchom a Varanom, mohli byt niekde uplne inde.

Reagovat
vceradnesazitra

Ronaldo udržel Juve aspon v LM, bez něho ten tým bojuje o úžasné 6. místo Ne, on fakt ten problém není.

Reagovat
stuff

Jj, po 7 tituloch v rade nas ledva udrzal v LM. Spravne

Reagovat
magnat7

tak tak, hraci si povedali 'roncek to zariadi' a prestali sa snazit

Reagovat
stuff

Reagovat
O.Giroud

takze ManUtd s nejakou trofejou zacina byt realne

Reagovat
ACSeRw!n

proc ??

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav , koho potom opravdu přivedou , jelikož do konce sezóny to může trénovat kdokoliv , hlavně ať v půlce sezóny po třech výhrách v řadě nedají někomu smlouvu na tři roky , ať si opravdu seženou pořádného managera od léta příštího roku

Reagovat
Rohlik se šunkou

Ten trener Brightonu by stál za vyplaceni ne? Ne, ze bych teda chtel aby se united darilo.

Reagovat
dexik

A vem sebou prosím Martiala, Matice, Magueira… dik

Reagovat
JessePinkman

Byla to jízda, děkujeme.

Snad tu bandu převezme nějakej další tělocvikář.

Reagovat
Hai

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson

Reagovat
pobody's nerfect

rooney

Reagovat
Kluivert9

Ronaldo to tam dobře rozesral

Reagovat
misinho7

Reagovat
Infernoqt

Převzít tenhle kádr bude výzva pro kohokoliv. Záloha žádná, na týmu deka, po sezoně odejde kupa hráčů, nejdražší obránce planety je ultra břídil a ani ten Sancho mi k nám vůbec nesedí. Nechci strašit, ale hrozí nám, že ten koloběh s přestavbou (a příští sezonou zase bez LM) začne znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt si myslím že máme kvalitní a když přijde lepší trenér s jasnou taktikou a hráči budou vědět co mají hrát tak by to mohlo být dobré, proč třeba Lindelof hraje v reprezentaci daleko líp než tady,, Fred taky za Brazílii má výrazně lepší čísla

Reagovat
iamek

Cristiano Ronaldo and Edinson Cavani have sought to lead by example, but Ronaldo feels some in the squad want it too easy.

Cris a Edi <3

Reagovat
Busby babes

fakt sileny, ze nejvic makaj dedci, co by to mohli mit na salamu....

Reagovat
Benfica

Co ti poviem.. ine priority.. reklama, peniaze a socialne siete su nad zodpovednost, makanie a vyhry.. to nie je len v MU ale vsade to mozes odpozorovat..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

ta jeho povaha

Reagovat
Wazza228

Hořko sladký pocit. Furt je to legenda klubu, určitý období se týmu dařilo a byla to jízda, hodně zápasů jsem si užil, přivedl fajn hráče, na kterých se dá stavět, ale tahle sezóna byla fiasko. Z tohodle týmu prostě jde vytěžit víc (i když některý ty individuální výkony jsou žalostný - hlavně Maguire, Shaw, hráči, na který se šlo minulou sezonu spolehnout + Brunovi trochu docházela šťáva). Nynější situace není čistě jen na Olem, ale přispěl k tomu velkou měrou. Vzpomínat se na něj bude v dobrém, jen teď už to bylo nad jeho síly a tým potřebuje nový impuls. Snad se mu bude dále dařit.

Reagovat
Bayern +

Z toho sa klub Manchester United len tak ľahko nespamätá...

Reagovat
Zdechlina

Velká chyba

Reagovat
vladis271

dámi a páni toto sú hodnoty Manchesteru United. ani trochu potrebného času a dôvery mu nevedeli dať.

Reagovat
dexik

Vůbec ne

Reagovat
cr7sux

slaby trolling

Reagovat
pingla

jsi strašně slabý, vladěnko

Reagovat
Neutron

mohol si sa viac posnazit...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Edgewalker

Nevěří procesu

Reagovat
krisa

Sakra, mohl vydržet ještě 2 kola

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Ole, snad si aj poplakal. United si užijú to co fanúšikovia chelsea, keď na lavičke skončila legenda. Ale myslím ze takú náhradu, akou je Tuchel, tak ľahko nenajdu. Snad max 6.miesto tento rok

Reagovat
Swarley

Jj, Tuchel, kteryho nikdo z fanoušků Chelsea nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo sme si vážili Lamparda, viac ako vy Oleho

Reagovat
Neutron

Tym obhajujes totalne zly odhad vasich fans?

Reagovat
Busby babes

26 zapasu do konce ligy, v LM jsme ve slusne pozici a vypada to, ze vedeni se rozhodne odepsat sezonu... to jsou fakt klauni. To uz ani nezminuju to, ze Ronaldo prichazel pro tady a ted, on uz proste nema cas cekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kdo bude ten interim no

Reagovat
Infernoqt

To skoro vyznělo, jako by sis dělal iluze, že můžeme vyhrát LM. Tady už přijde jen můj oblíbený dotaz, kolik týmů jsme letos opravdu přehráli? Já doteď napočítal stále jen dva.

Reagovat
Busby babes

proc ne, je to poharova soutez, kadr mame slusnej. v LM hraje stesti/smua daleko vetsi roli nez u dlouhodobe souteze... ale to vubec neni pointa. proste zabalit sezonu v tenhle moment je preci kravina. porad mame o co hrat.

Reagovat
Benfica

Obrana a brankar vas nepodrzia.. ale stat sa moze kde co, verit treba do konca

Reagovat
TheTopFootbaler

S tímhle se neztotožňuju, vždyť jsme sakra dostali 4:1 od Watfordu. Zabalená sezóna by byla, kdyby Ole zůstal, aby se to nějak došolíchalo a po sezóně někdo přišel, ale tohle je právě snaha to nevzdat, ať to dopadne jakkoli. Promiň, ale v LM jsme úplně v pohodě mohli mít tři body a strachovat se o EL, a liga je úplně v hajzlu, jsme zesměšnění a pohmoždění.

Reagovat
Busby babes

jo a proto tu resime dva interim manazery, co nejak doplacaj sezonu... to je imho zabalena sezona. Pokud prijde Pochettino, tak to zabalena sezona neni.

Reagovat
TheTopFootbaler

No jako dva interim manažeři jsou v háji, samozřejmě, je potřeba někdo už teď. Já myslel, že s tím se tak nějak počítá.

Reagovat
Busby babes

klub puvodne rekl: interim carrick na par zapasu nez jmenujeme interim managera do konce sezony a v lete jmenujeme noveho na stalo.

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak to je samozřejmě špatný, to rovnou mohli nechat Oleho, no.

Reagovat
Busby babes

lol, mohli mit tri body... no, ale nemame.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale ten herní projev by jim klidně odpovídal.

Reagovat
mimi_united

Bienvenue Zizou

Reagovat
avicii

co ten Oleball?

Reagovat
Zark

ojebal

Reagovat
Nickname 9

Podle médií je 5 kandidátů na nového trenéra:

1) Carrick

2) Rodgers

3) Ten Haag

4) Lopetegui

5) Potter

Za mě by byl nejlepší asi Ten Haag, ale ten je teď asi nereálný. Takže já tipuji Rodgerse

Reagovat
iamek

Cristiano Ronaldo is keen for Luis Enrique to become the new #mufc manager. He likely to be considered for the role along with Zinedine Zidane and Erik Ten Hag. As it stands, Mauricio Pochettino and Brendan Rodgers are long shots.

Reagovat
Kenneth

Carrick. A Lope snad neni takovy blazen, aby to sel zkusit znova do velkoklubu v krizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je veľká šanca, že ťa osloví veľký klub mimo krízy...

Reagovat
Makiii

Z jakéhokoliv výběru, to musí být jednoznačně Ten Haag, kor jestli se bude čekat do léta...

Lopetequi a Rodgers se obávám, že by nás vůbec nikam neposunuli a bylo by to, ala Moyes...

Potter, Hasenhüttl a nebo Rangnick jsou podle me sázky na brutální náhodu zkusit něco nového se zajímavýma progresivníma trenérama...

A pak teda zbývá Zidane, co asi k nám nechce a dost teď píše o Luis Enrique.

Reagovat
Nickname 9

Souhlas

Reagovat
ACSeRw!n

takze z blata do louze

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
John Obi Mikel

Kde je Koeman?

Reagovat
Nickname 9

Ještě mi tam chybí Pirlo

Reagovat
Neutron

To nemozu mysliet vazne

Reagovat
Nickname 9

I United je možný všechno

Reagovat
Maximm9

Podle me musi i samotny Ole byt rad, ze to ma uz za sebou. Si nedokazu predstavit co to musi byt, kdyz jste kazdemu takhle verejne pro smich

Reagovat
iamek

Prý se na tohle téma bavil s Lampardem a ten mu poradil jak se s tím vypořádat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Maximm9

neresili spolu i taktiky? Podle me hraci pod Olem a Lampardem totiz nevedeli co na tom hristi delat.

Reagovat
fenixLFC

Sotva mozu riesit taktiky ked ole vobec netusi co taktika je

Reagovat
mithro

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Reagovat
RKBoy

to sú chyby... veľmi smutný deň pre futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo is keen for Luis Enrique to become the new #mufc manager. He likely to be considered for the role along with Zinedine Zidane and Erik Ten Hag. As it stands, Mauricio Pochettino and Brendan Rodgers are long shots. [@RobDorsettSky]

Reagovat
J0EL

Tak a mozeme to uzavriet: Arteta > Telocvikar > Lamaprd

Reagovat
Kixi Syhimour

No, záleží z jakého hlediska, ne? Na trofeje už teď vyhrál Arteta, nicméně pořád byl v sedle nejdéle Solskjaer, jestliže Arteta přišel zhruba o rok později.

Reagovat
Swarley

A druhé místo v PL těžko uhraje

Reagovat
J0EL

Arteta mal daleko horsi kader.

Reagovat
avicii

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

jo taaak, hm, tak to máš pak super objektivní hodnocení

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

?? Vsak to je potreba vzit v uvahu ale

Reagovat
Swarley

V pořádku, já narážím na ten začátek, kdy to je prostě jen klasicky ničím nepodložená subjektivní sračka... Horší kádr samozřejmě má, i když přece dělají lepší nákupy do obrany než Varane, tak nevím, kdy se to začne projevovat teda i na tom kádru a třeba i na výsledcích...

Reagovat
Front hell

A to si prosím tě četl kde ohledně toho varaneho? Nechovej se jak iamek

Reagovat
Swarley

Tady na EF

Reagovat
J0EL

prekrucas

Reagovat
Front hell

A to psala většina fanoušků gunners? Protože iamek tady taky četl jak jsme byli unesení z nákupu Runnarsona. Než vyšlo najevo že lže. Protože já si vybavuji hlavně to nelogické srovnání White vs varane. Klidně to tady mohl napsat nějaký poblázněný fanda Arsenalu,ale dělat z toho názor všech je tak trošku křeč

Reagovat
J0EL

Nie je to "krec", je to klasicky Swarley.

Reagovat
Swarley

Jen jsem si vypůjčil tvůj styl, tak pardon, že ti to nechutná

Reagovat
J0EL

Nie, toto je proste len mufansky styl. Skusil si, ale nevyslo.

Reagovat
Swarley

Za ty roky se SAFem jsme se to naučili od vás, tak si to teď užívejte

Reagovat
Nizzie

Jak malé děcka.

Reagovat
cokoliv

Malé děcko*

Reagovat
Swarley

Není to křeč, je to EF standard... A neberte se tak vážně..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
merlick

taketo komolenie reality na tvoju stranu, ty si stransy Fico jr.

Reagovat
Swarley

Že jste dlouhodobě v daleko větších hovnech než my? Tak jestli vám tohle stačí, ok, alibisti jste byli vždycky

Reagovat
merlick

pred sezonou to vypadalo ze Varane je kauf jak prasa. Teraz sa to kusok obracia, White vypada slubne. Nikto netvrdi ze je lepsie ako Varane, ale ze potencial tam je vidiet.

"kdy se to začne projevovat teda i na tom kádru a třeba i na výsledcích." vsak sme v tabulke pred vami

Reagovat
Swarley

Ok, pokud to odteď bude bez vymluv, budu jedině rád

Reagovat
merlick

tak ja tu mam ku Artetovy asi najviac vycitok zo vsetkych tu, takze kopu hovien odomna tu este padne

Reagovat
SunFells

No tak ona ta obrana, na kterou připadají menší platové náklady než na samotného Varaneho, má 7 čistých kont z 11 zápasů, tak nemá asi cenu někoho tak deluded jako tady vypitého Swarleyho brát do úvahy.

Reagovat
merlick

tak Varane bol transfermarkt chybal v 8 zapasoch, a Arsenal sa dokaze zosypat aj pri miernom vetriku. So sudmi by som teda este pockal. Proti Live to bola napr. vrazda v priamom prenose. Boys vs men

Reagovat
SunFells

Takové výbuchy můžeš i obrany ve věku 22-23 let očekávat, ovšem proti tomuto konkrétnímu jednomu ze dvou nejlepších týmů historie vybuchl i big man Varane.

Varane je velice dobrý hráč, ale na soudy čekat teda nemusím, ten plat má takový že nemá šanci vyplatit se lépe než naše obrana ...a bohužel pro něj by to byl předem prohraný boj už jen díky Artetovi.

Reagovat
merlick

8 odohranych zapasov, 17 mega rocne vs White 6 mega rocne. Plus prisiel zadarmo a White za 50 mega. Plus Varane vyhral vsetko co sa dalo pomaly a je v najlepsich rokoch. Zaujimave ponatie si tomu nasadil trust the process ze..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Tak trofej bude vždycky víc než 2 místo

Reagovat
Swarley

Může být, stejně tak ale top 4 a LM má svůj význam

Reagovat
Salfovic

Třeba Mickey Mouse cup určitě ne.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Golasso

Reagovat
ACSeRw!n

telocvikar je Gerrard ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta? jako ten, kterej skoncil 2x po sobe na 8 miste ligy a letos nehraje ani intertoto cup?

On tam jeste je jenom z zoho duvodu, ze ve srovnani s utd a chelsea ma arsenal nejmensi ambice a jsou se stredem tabulky ok.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
J0EL

to je riadny bullshit.

Reagovat
j_mrazik

To je bohužel realita. S takovými výsledky by v Chelsea nevydržel ani náhodou.

Reagovat
J0EL

Tak Chelsea v tomto nie je ukazovatel. Ti vyhadzuju managerov ako na beziacom pase, ze?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Golasso

V Chelsea by už touhle dobou měl hotovou přestavbu a top hráče v ideálním věku.

Reagovat
Nizzie

Viz. výše.

Reagovat
Nizzie

Tak ale je to o filozofii, nikdy jsme nebyli klub typu Chelsea, který by kupoval nejlepší hráče na trhu. My vždycky kupovali mladé nadějné hráče, ze kterých jsme udělali hvězdy. Ne vždy to výjde, ne s každým se to povede. Srovnávat naše držení Artety s United nebo Chelsea je úplný bullshit, protože ty týmy jsou vedeny úplně jinak.

Reagovat
Luc-Luc

Ja myslim, ze jestli neudela aspon evropskou ligu, tak po sezone pujde taky. Vedeni mu dalo velkej budget na prestupy (nejvetsi dokonce z EPL) a budou chtit vysledky. Nicmene, kdyz jsem je videl vcera, tak bude mit Arteta co delat...

Reagovat
J0EL

Ako nalejme si cisteho vina, na Chelsea, City a Pool tuto sezonu nikto nema, takze ta trojica by mala byt jasna. Potom je to ale otvorene. Kazdopadne som presvedceny, ze mino EL tuto sezonu neskoncime. Je to malo? Asi ano, ale mame najmladsi kader v lige, takze osobne mi to vadit az tak nebude, ak tam bude vidiet progres. Co posledne zapasy aj bol vidiet. Porazili sme sliepky aj Lisky uplne v pohode, co po Wengerovi bol kazdy rok uz problem.

Reagovat
Nizzie

asi tak. Tady se pořád zapomíná, že jsme sice nakoupili za největší prachy, ale především jsme nakoupili mladíky. Ten tým musí sbírat zkušenosti. S Poolem nikdo rozumný nemohl čekat nic jiného. Možná bychom uhaluzili bod, ale to byl max. Dostali jsme bídu, teď bude důležitější období, jak na to zareagujeme, jestli se z toho mladí poserou, nebo ne.

Reagovat
Golasso

Jako aspoň EL bychom letos dát měli, ale s tím velkým budgetem bych hodně brzdil.

Klub je chronicky podfinancovaných přes 10 let a první finančně lepší roky byly wasted na hráče jako Mustafi, Xhaka apod., takže v podstatě Arteta víceméně buduje tým celý znovu a na to potřebuješ mnohem víc peněz a bez nějakých naprosto šílených investic i mnohem víc času.

Některé dopady toho podfinancování jsou méně očividné, ale o to závažnější – klub je plný podprůměrného, přeplaceného bordelu, který se drží v klubu zuby nehty a zabírá místo na soupisce. Z toho důvodu jsme hodně vázání na to, kdo odejde, než budeme moct nakupovat. Nutno Artetovi přiznat, že se mu čistky docela daří a že si při čistkách služebně nejstarších hráčů udržel kabinu, je obdivuhodné. Aspoň, že se nám daří nějakým způsobem obcházet naprosto tragický netspend, jinak bychom byli úplně v řiti, kdybychom byli primárně závislí na částkách z prodejů. Dalším důsledkem toho podfinancování, se kterým se Arteta a vedení musí potýkat, je ztráta výsledků a tím i prestiže. Musíme víc riskovat při nákupech, nakupovat mladší "nehotové" hráče (to nemusí být nutně špatně, ale je to náročnější postup) a musíme častěji přeplácet, abychom motivovali alespoň finančně.

Reagovat
aramaki

Myslis, ze ten Vlahovic v januari je realny? Nemam ho nejak nasledovaneho, ale v zapase Srbska v Portugalsku bol brutalny, total iny level ako Auba. Kludne by som pustil Auba+ Laca za tohto typka

Reagovat
Golasso

Já ho popravdě moc neznám. Co jsem četl, tak s námi jeho agent úplně odmítl jednat a Vlahovic se vidí někde vejš, asi si dost věří, že se prosadí. Těžko říct, jestli budeme mít konkurenci v nějakém klubu, co je momentálně na špici, tak to nejspíš neklapne.

Reagovat
aramaki

Skoda, to bude top hrac, ten by nas posunul v utoku na iny level. Bral by som aj Mitrovica, ten je tiez inde ako Auba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

No nevím kdyby měli united pořadné ambice tak tam ten zrzek není tak měsíc minimalně

Reagovat
afc

Videli sme v lete, aké má najmenšie ambície.

Reagovat
pingla

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu. Akorát se, kamaráde, mezitím změnil sport a už se nerozhoduje o tom, kdo má největší péro, ale teď to spíš vypadá jako vítězství na paralympiádě.

Reagovat
Nizzie

Zkusil si. V tom ses probudil s rukou v nočníku.

Reagovat
Swarley

Díky Ole, na něj ani nejde být nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na Premier Sport 1 Derby, třeba naposled s Rooneym na lavičce

Reagovat
Stannis Baratheon

Urs Fischer

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Enrique would be interested in talking to officials about the vacancy at #mufc, and it’s now understood he would have the backing of Ronaldo, who thinks he is the right calibre of coach to enable United to compete with Manchester City, Liverpool and Chelsea. [Sky Sports]

Reagovat
martin.b

Hodně zajímavá volba a celkem i realistická, ač WC v Qataru by by mohl být překážka.. jak je na tom vůbec s english ?

Reagovat
Busby babes

ze by zahodil WC se spanelskem?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Se mi taky moc nezdá právě.

Reagovat
Salfovic

Takových jmen bude tři prdele a pak stejně vyberou nějakého zoufalce.

Reagovat
Neutron

ako moze niekto normalny uvazovat nad Enriquem...to je banda nekompetentnych kokotov

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete tomu tragedovi postavit sochu? Za to jak to dal všechno do pořádku.

To jsou jen stupidní kecy lidí co se ještě neprobrali z ,,legenda United''. Tak pojďme udělat pohádku jak skvělou práci tenhle tělocvikář odvedl

Udelal z toho možná tak DNA level Cardiff 2.0.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě dost šokuje, kolik lidí tady píše, jak něj budou vzpomínat s láskou

Reagovat
Swarley

Dej tomu čas, za chvilku ti vyhodi Xaviho, tak to pochopíš

Reagovat
Igli

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

asi Stockholmský syndrom, jinak to vysvětlit nejde

Reagovat
Likan7

Nikdo na něj nepěje ódy, jen si zaslouží trochu víc respektu, respektive nějaký. Ten tým je lepší než když přišel. Tečka

Reagovat
J0EL

Tak ale lacne to "zlepsenie" nebolo, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě. Když ti vedení koupi na koho si ukážes tak ten tým bude logicky lepší, než po odchodu Mourka. Koho se mu klub koupil než ho vyhodil? Nebyl to Fred a ten mladej portugalské obránce co hrál v rezervě v Portu, Dalot?

Ole dostal Varane, Ronalda, Sancha. tak to je pak ten kádr jasne lepší že jo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Likan7

Mourek dostal Lukaka, Pogbu, Moyes byl magor a musel brát Fellu nebo Matu narychlo v zimě..Gaal dostal 5 posil, který chtěl, Mariu, Bastiho, Blinda, Shawa, Falcaa...

Reagovat
avicii

velka skoda, on bol zaruka ze ten kader (ktory ich stal hromadu penazi) hral pod svoje moznosti, Ole je len telocvikar, hlavne zo zaciatku si to hraci uzivali, to ze prisla volnost po Mourinhovi, ale po taktickej stranke je nulový... dalsi manazer United vyhodeni a oplakaný fanusikmi konkurencie, tak snad coskoro dalsi bude na rade

Reagovat
Ranoth

Reagovat
j_mrazik

Proč se Olemu říká tělocvikář? Mně přijde, že právě ti hráči moc neběhají.

Reagovat
Salfovic

Je vždycky zavaří při florbalu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Azazelo RD

Měl z tělocviku jedničky.

Reagovat
M.Vaza

A kdo naposledy na těláku běhal? To se ptám po deseti letech od ukončení střední, existuje vůbec ještě tělák?

Reagovat
mesyas

Tak za nás(8 let po střední) jsme na těláku běhali jak nějací parchanti, protahování, běhání, lezení...

Reagovat
fabec1222

Tak poslední rok a půl fakt moc neexistuje

Reagovat
Spalovač šancí

Jaký hráč, takový trenér.

Reagovat
Salfovic

Přišel za minutu dvanáct a ManU zachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Rip in peace

Reagovat
Beči

Tady je zase nablito

Ole odvedl pro United obrovský kus práce a ten tým složil prakticky od nuly on. Přivedl skvělé hráče a ten tým konečně dal dohromady po letech chaosu pod Moyesem, Van Gaalem a Mourkem. To se mu nedá upřít ani náhodou.

Ve finále je vidět, že k tomu, aby mohl být úspěšným trenérem velkoklubu, mu přeci jen něco chybí, ale to nemění nic na to, kolik pro klub odvedl práce a že jako budovatel se osvědčil bez pardonů. A to vůbec nejsem fanoušek MU, ale tohle je realita.

Já mu přeji do budoucna štěstí. V týmu, který nemá úplně ty nejvyšší ambice by mohl být skvělým manažerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

Mohl by vzít po Kloppovi Liverpool.

Reagovat
vceradnesazitra

Které skvělé hráče přivedl? Kdo z těch hráčů se stal tahounem? Bruno lonskou sezonu ok, ale letos hraje katastrofálně. A dál?

Reagovat
Tommy$

Ti hráči skvělý jsou, jen s něma neuměl pracovat, stačí se podívat co za tým přebíral.

Reagovat
Likan7

Sancha chtěla půlka Evropy, stejně tak Varana i Beeka. Jen s nima neuměl pracovat

Reagovat
Beči

Varane, Van de Beek, Bruno, Maguire, Sancho, Ronaldo, Wan-Bissaka...

To, že s některými z nich neuměl pracovat, nebo že někteří MOMENTÁLNĚ nemají formu na věci nic nemění.

Reagovat
JessePinkman

To že dostal všechno, na co si ukázal a stejně nebyl schopnej s tím týmem nic udělat dokazuje jen to, že je opravdu špatnej manažer i tělocvikář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Ty hráče ale vybral a dobře vytipoval, to je ten hlavní point.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby pak nevěděl co s nima.. Taky dobrý point

Reagovat
Beči

Však to jsem ale psal už v půdovním příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to svědčí o kvalitě toho trenéra ne? A nebo vlastně tím pádem si spletli smlouvu a měli Olemu dát spíš místo ředitele co vytipovava hráče ne? ale trénovat je měl někdo jinej..

Reagovat
bandwagoner

To muselo bejt hodně náročný vyskautovat třeba Ronalda. Jako ten tým posílil dobře, ale podobný hráče jsem si kupoval i ve Fifě.

Tim neříkám, že měl jenom luck, že mu vedení přivedlo tyhle jména. Určitě i on prokázal nějaký schopnosti, když za ně loboval, nebo když s hráčema komunikoval. Ale když se kouknu na big picture, tak mi to přijde prostě docala málo, když s těma hráčema ani neumí pořádně pracovat.

Navíc mě baví, jak se na jedno stranu hrozně chválí za sestavení kádru a na druhou stranu jsou tu hlasy, jak mu to Ronaldo chudákovi celý posral. Pokud by to tak částečně mělo platit, tak by to znamenalo, že ten výběr hráču zas tak super nebyl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
BaggioRoberto

To privedl on ty hrace? Ja myslel ze ten vas Ed nebo jak se jmenuje.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mithro

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
stuff

Reagovat
Rozum

Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu, proč tolik chvály tady. Nedokázal vyhrát ani Evropskou ligu.

Reagovat
Likan7

Protože celkem solidně ten kádr postavil. Jen s ním neumí pracovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Dušan Uhrin mladší pro bohaté.

Reagovat
Kostomlat

sportovní ředitel, no

Reagovat
Feind

skoda, byl srandovni :)

Reagovat
MySch017

Svoj strop dosiahol už dávno a mal byť prepustený už po finále v EL. Bola chyba dávať mu novú zmluvu. Svoje urobil, tím po odchode Mourinha stabilizoval, ale na vyššie méty to jasne nebolo.

Pri pohľade na naše otáľajúce vedenie, ktoré si nechalo utiecť Conteho, nás svetlá budúcnosť asi nečaká. Krok vítam, ale neoslavujem ho.

Reagovat
fenixLFC

Svoj strop dosiahol uz v molde...

Reagovat
BaggioRoberto

O dva roky pozdě. Neměl na to.

Reagovat
Grahf

asi tolko k tomu enriquemu

Luis Enrique on Manchester United links: “Is today April Fools' Day?”, he said to La Sexta

Reagovat
Busby babes

neasi

Reagovat
Neutron

chvalabohu

Reagovat
Doplh11

No konečně!!!!! na tohle jsem čekal. Nechápu proč mu dali víc prostoru než třeba Mourinhovi. Chápu že jako hráč bude vždy ten kdo rozhodl finále ligy Mistrů v sezóně 1998/99. Ale jako trenér prostě neuspěl..... A navíc se mi nelíbilo že přestal stavět do sestavy Juana Matu nebo Nemanja Matiče. Tihle dva by si zasloužili hrát. A budu rád když v létě přijde Zidane, aspoň zkusí tu nejlepší ligu na světě.

Reagovat
Infernoqt

Ole Gunnar Solskjaer's last Premier League win as Man Utd manager was against Nuno Espirito Santo, whose last Premier League win as Tottenham manager was against Dean Smith, whose last Premier League win as Aston Villa manager was against Ole Gunnar Solskjaer.

Reagovat
REPLIKATOR

Kruh se uzavřel

Reagovat
dantetomas

Takze Ranieri dalsi odvolany manazer

Reagovat
cr7sux

Reagovat
jk

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
REPLIKATOR

bude chybět

Reagovat
r.mrazik

Škoda ho.

Jak se lepšil kádr, musel se lepšit i on a ostatní kolem něj.

To se nestalo.

Jeho ponechání hráčů v kádru a totální neschopnost takticky změnit zápas mě bude strašit pěkně dlouho.

Bohužel...raději bych aby to zvládl a zůstal, jenže to už fakt dal nešlo.

Každopádně finále EL měl vyhrát a druhé místo bylo super.

Otáčení zápasů pak taky.

A jo...Enrique snad zůstane kde je, to by byla hrozná kravina ho vzít

Reagovat
j_mrazik

Jak to, že máte tolik otočených zápasů a zároveň nebyl schopný měnit taktiku počas zápasu?

Reagovat
ACSMan

To dělal Bruno

Reagovat
r.mrazik

mel dobre hrace na lavici,kteri byli schopni to otocit...takovy cavani a dalsi...

taktikou to fakt moc nebylo

Reagovat
CHONG

No, Lope snad podruhé stejnou chybu neudělá

Reagovat
Neutron

Snad nie

Reagovat
mithro

dufajme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
H.N.T.

Ať najmou Bielsu. Zasypat je hromadou taktickych a pozicnich ukolu, plus nekdo kdo dokaze tech par frajirku zjebat

Reagovat
eder

Tak snad se bude na Oleho ještě dlouhá léta vzpomínat jako na zdaleka nejlepšího manažera ManUnited v éře po SAFovi...

Reagovat
Beči

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Kdo za něj přijde? Zidane?

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos

Reagovat
Neutron

dufam, ze vedenie bude mat rozum a pojde po ten Haagovi v lete, tuto sezonu moze odkoucovat uz v podstate hocikto.

Reagovat
Rich

Haag je skvělý trenér, otázkou je zdali by tam chtěl jít vůbec a další otázkou by bylo, jak by při něm stálo vede. A další věc, jak by si poradil s Ronaldem, to je těžké.

Reagovat
Neutron

ono predpokladam, ze vedenie nebude mat rozum a pojde po niekom uplne inom ako Rodgers alebo ten Zidane...

Reagovat
Rich

Rodgers mi nic neříká, ale Zidane by mohl být krok vpřed, obzvlášť by si věděl rady, co s Ronaldem. Ono stejně MU by si měli dávat na to pozor. Juventus taky na něm stavil a netvrdím, že díky němu, ale nic moc nevyhrál. MU by potřebovali klasického hroťáka, Ronalda prdnout na křídlo nebo pod hrot a hlavně naučit ho přihrávat a nesolovat, jako to umí... Pak MU potřebují pracovat s hráči. Sancho přišel do týmu a pomalu nehrál a přitom takový talent, za mě lepší jak Greenwood... A teď si dovolím trochu se rouhat, ale sehnat někoho za Pogbu, mladšího, lepšího, protože to je strašně podle mě přeceňovaný hráč a nic moc nepředvadí. A pak vyřešit obranu, která je totálně nestabilní.

Reagovat
iamek

Interviewer: “So we are assured that you remain the Ajax manager?”

Ten Hag: "You keep asking me this but....

Interviewer: “It's not a weird question right?”

Ten Hag: "Yes it is a weird question. I heard nothing about it, so I can't think about it."

Myslím, ze by chtěl :)

Reagovat
tunkic

jojo, vsichni k vam hrozne chteji, jako vzdycky

Reagovat
Ibelieve

A proč by nechtěli? Top 5 klub na světě ať chceš nebo ne. Těch proti je o dost méně nežli kladných ukazatelů.

Reagovat
tunkic

Top 5 na svete?? bejvavalo

Reagovat
Rich

MU patří k top klubům, ale musí to dokázat, v LM dlouho nevyhráli a v PL taky. Možná by se dalo považovat za top tým 5 nejlepších týmů PL, ale to je sporadický, když dlouho jí neopanovali. Ale pokud přivedou Haaga, tak udělají krok zpět. Ale pokud přivedou Pochetina, tak spíše za mě krok dozadu... Ale to je můj názor, nemám rád Pochetina a jeho styl hry...

Reagovat
Neutron

ten Haag je krok spat, Poche krok dozadu, kto by bol krok vpred? Lampard?

Reagovat
Rich

Tady se musím omluvit, Haag je krok dopředu.

Reagovat
Neutron

Tiez mam taky pocit, ale nejak mi pride, ze ten Haaga neprivedieme. Co mna osobne mrzi. A to proti Pochemu nemam nic. Mna seru skor moznosti ako Enrique, Rodgers, Koeman, Valverde a podobne.

Reagovat
Rich

Snad ne Koemana. To je neskutečná lama, která by neměla trénovat ani týmy z druhé ligy. Rodgers mi nic neříká. Valvedere by byl možná zajímavá možnost, ale Enrique z nich je to nejmenší zlo.

Reagovat
Neutron

mi pride, ze by vyhorel ako v Rime, ale predpokladam, ze skor bude chciet ostat pri repre. Nemame byt pre neho cim zaujimavy.

Reagovat
Rich

Tak nakonec Rangnick převezme MU, zajímavá volba za mě. Možná lepší volba, jak všichni zmiňovaní. Kromě Haaga tedy, ten by byl nejlepší volbou, ale toto je taky dobrá volba.

Reagovat
Neutron

Mna ani nenapadlo, zeby stiahli Rangnicka z funkcionarskej stolicky, podla mna rozumna volba a este viac sa budem tesit, ked dostane po konci sezony nejaku funkciu aj s pravomocami, pretoze ten vie co robi. A uvidime koho sa podari priviest ako dlhodobeho manazera. Velmi sa spomina Poche, ale teda pre mna by bol priorita ten Haag.

Reagovat
eder

Wazza - hned jakmile vyprovodí Berany z Champu...

Reagovat
Ranoth

Andrea Stramaccioni

Reagovat
Rolf

Nedoučený číšník Kšiltovka Jindra,vítěz všeho možného i nemožného!

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney on reports linking him to the #mufc interim role: "I'm committed to this club [Derby County] until I'm told otherwise." #mulive

Fakt dostal takovou otázku, o něm snad nikdy na vážno nemůže uvažovat

Reagovat
vceradnesazitra

Rooney do Liverpoolu, Klopp do MU

Reagovat
tunkic

Vis kolik lidi by tady muselo otocit s tim kydanim na Kloppa, ze furt breci…

Reagovat
Mastný Chobot

presne takto si predstavujem, že prebieha u Rooneyho každý myšlienkový proces. Som tomuto klubu oddaný, kým mi niekto nepovie, že nie som.

Reagovat
Rolf

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomina mi Silhaveho, dal do doporadku, ale nedovede ne privest na uplny top, takticky si muzou podat ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc tady někteří brečí vždyť to nebyl zadny zázrak od něj nic nevyhral

Reagovat
fenixLFC

presne preto

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Po lidské stránce ho mám rád, ale jako trenérovi mu něco chybí. S tím týmem co tam má by ty výsledky měly být jiné. Teď mě moc nenapadá kdo by měl přijít za něho. Nemyslím si, že Zidane je správná volba. Možná Moyes by mohl dostat druhou šanci. Určitě by to chtělo zkušeného trenéra, žádné experimenty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ole dal i rozhovor na konec, to nebývá časté že trenér je končí dává rozhovory https://twitter.com/ManUtd/status/1462468647759327238?t=CwQpMedRTOPOtXRaPNcjcA&s=19

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

většího sympaťáka těžko pohledat

Reagovat
ACSMan

Je to tak smutné a dojemné že se bojím, že Oleho nástupce po tom videu bude zase Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Jako int

Reagovat
smazaný uživatel

Jako interim byl výborný, tak třeba bude zas

Reagovat
Vsadim gule

Třeba se to pod nim, jako novým trenérem znovu nakopne

Reagovat
ACSMan

nové koště

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak kdyby Mourkovi klib taky koupil na koho si ukázal, tak by asi taky po něm zůstal lepší kádr že jo.

Argumenty typu že s nimi neuměl pracovat jsou směšný. Kdy došlo ke změně rozestavení? Až když mu hořela prdel. Tak to dal na tři stopery.

Vždyť on s těmi hráči ani pracovat nechtěl! Telles, de Beek, Diallo, Sancho, ten mladej James nebo jak se jmenoval už je v Leedsu nebo kde. Lingard, který se vrátil z whu by taky mohl vyprávět. Celou dobu si jel svoje s těmi svými vyvolenými až ho to stalo flek. A hlavně mu klub koupil na koho si ukázal, takže ten tým bude lepší než po Mourkovi. Hlavně mi nikdo neříkejte že Maguire byl dobrý nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Byl

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Likan7

Jistě, že byl Maguire dobrý nákup. Přijde mi, že všichni mají paměť jen na měsíc dozadu. Vloni byl skvělej a jeden ze 3 pilířů druhýho místa..

Reagovat
smazaný uživatel

Borec co má jedinou vyhodu že má dva metry a sto kilo. Kdyby byl o deset cm menší je rád že hraje druhou ligu. Jediný čím hraje je ta jeho postava, jinak je to kopyto na úrovni Jonese.

Reagovat
Csaplárova past

Fakt nechapu, jak mohli byt takovi kokoti a nechat si utect Conteho pod prsty. Ze na to Ole nema bylo videt na hristi tak 3 mesice. No jo, ale lidi chteji verit porad necemu ....

Reagovat
ACSMan

Podívej se na islamisty, radši budu věřit Olemu teda

Reagovat
smazaný uživatel

Znova a znova, vedeni Conteho nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

A koho chteji?

Reagovat
ACSeRw!n

zidana, tomu to le zakazala logciky manzelka

Reagovat
ACSMan

Prý odmítl kvůli angličtině a že manželka nechce žít v Manchesteru, a taky nemá zájem trénovat tenhle tým řek bych

Reagovat
smazaný uživatel

To me prijde uplne skandalni aby nekdo jako Zidane neumel anglicky pritom ja bych ho tam chtel

Reagovat
Salfovic

Můžeš tu myšlenku s Angličtinou trošku rozvést.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom mam rozvadet ja chapu ze umi francouzsky, asi i italsky a francouzsky, ale muze si dovolit denniho ucitele na anglictinu a mel dost casu nejen behem kariery ale i treba ted po angazma v realu se naucit anglicky tak, aby mohl vest tym. Skandal je asi silne slovo, ale kdyz se anglicky domluvi decka na zakladce, tak u nej me to proste prekvapuje, kor kdyz to muze byt prekazka, aby sel do PL

Reagovat
smazaný uživatel

*italsky a spanelsky

Reagovat
Salfovic

Jestli umí Fr, Šp a It, tak mu to bohatě stačí, opravdu se vše netočí jen kolem PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to nejaka motivace jit do nejlepsi ligy sveta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
O.Giroud

Neviem co je na tom skandalne, ak nema potrebu trenovat v PL. A ucit sa ju len kvoli tomu, ze ma peniaze a niekto ho chce do ManUtd, uz sa trase

Reagovat
noustres

Logicky vzato. Éter už pár let ukazuje smrad z vedení. Rozhodování podřizují jen marketingu. Tyhle semínka nesejou manažeři. Ale sklízet je musí, ideálně pod kamerama že? A takových týmů je vícero. Nejde pouze o MU, jen to tam více smrdí.

Reagovat
ACSMan

Bohužel

Reagovat
Csaplárova past

To je snad jasné, že ho nechtěli. Jinak by ho přece angažovali, byl volný. A já jenom nechápu, PROČ byli tak naivní a jen prodlužovali tu svoji mizérii ...

Reagovat
MySch017

Jednoducho. Manchester United nie je klub, ktorý má momentálne nejaké športové ambície. Kým im to sype finančne, sú silnou značkou, predávajú sa dresy a hrajú sa poháre, im je nejaký dobrý manažér a snaha o úspech na ihrisku ukradnutá...... všetky (ne)kroky vedenia o tom do bodky svedčia.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby fans United byli i na dalšího manažera stejně hodní a měli stejný metr. Oh wait, vždyť Ole tady složil tak skvělý tým, že ten další musí ten titul vyhrát hned v první sezoně že

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Likan7

Tohle přece nikdo netvrdí, jediný, co tu říkáme je, že Mourek předal tým totálně v hajzlu. Olemu se celkem podařilo zbavit se plevelu a přivedl papírově lepší hráče. Ten tým není dokonalej, ale rozhodně by neměl předvádět co teď. Ole nebyl dobrý trenér,ale ten kádr prostě dobrý je. Tim ale nikdo neříká, že teď přijde trenér a s těma hráčem to bude na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám výše, když ti vedení koupi na koho si ukážes, můžeš být takový dobrý trenér i ty.

Já myslím, že Oleho schopnosti něco protridit, vybudovat a přestavět, se prokážou až tehdy kdy jej angažuje jiný zym, co teď zažívá útlum a má bordel v kádru. Krásným příkladem toť Barca, která už ale angažovala Xaviho. To jsou ale blbci co? Mohli počkat na takovýho umělce na přestavbu jako je Ole. Ten by jim to teprve ukázal.

No beze srandy, všichni víme že ho žádný jiný ani průměrný, natož špičkový klub v TOP 5 ligách nikdy neangažuje. To svědčí o kvalitách tohoto ,, trenéra''.

Reagovat
Neutron

ty si podobne ublizeny ako Diskostu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo tys mě dostal, asi dneska neusnu.. Ale takový jsou nejlepší, nemají k tématu nic tak aspoň zkouší být vtipní, i když ani to jim nejde

Reagovat
Neutron

ty si iny trapko...to je realita, hejtujes tu uplne zbytocne a nasilu akoby ti Ole osobne ublizil, cisty internetovy debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen vyjadřuji názor a nemám problém ho obhájit argumentací, zatímco ty jen rypes a nadavas mi. Tak nevím kdo je tu trapko to že se někteří neprobudili z ,,legendy United'' a nedokážou zkousnout realitu, asi jako i ty, není můj problém

Reagovat
Ibelieve

To co vypisujes nejsou argumenty ale pouhé domněnky. Se v tom trochu ztrácíš... Ale názor může mít dnes kdokoliv a na cokoliv bez špetky soudnosti.

Reagovat
Ibelieve

Amen a palec nahoru.

Reagovat
Likan7

Reagovat
Neutron

ty o com tocis? Mas snezenie v hlave?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
2miguel1

Ten Hag zostane v Ajaxe, on ked pojde niekam, tak len do Barcelony alebo Bayernu.

Reagovat
südkurve

Reagovat
PH8

Snad tam Carrick vydrží

Reagovat
Tomanatura

Ole

Reagovat
Busby babes

Exclusive: Manchester United officials have begun talks with Erik Ten Hag's representatives. Dutch manager said to be "seduced" by prospect of managerial role & is prepared to leave mid-season. Complicated, but not impossible

Ornstein.

Reagovat
Busby babes

nenavidim ty parody accounty. a to, ze se tu neda editovat

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hlahart

Mně ten Ten Hag teda přijde jako docela risk...

Reagovat
Busby babes

naletel jsem. sdilel to typek, co bullshit nejede a link byl na clanek v Atleticu... ale byl to fake profil.

Reagovat
iamek

Interviewer: “So we are assured that you remain the Ajax manager?”

Ten Hag: "You keep asking me this but....

Interviewer: “It's not a weird question right?”

Ten Hag: "Yes it is a weird question. I heard nothing about it, so I can't think about it."

Ten k nám chce

Reagovat
Busby babes

ma kontrakt, nic jineho ani rikat nemuze no. kazdopadne jsem naletel no.

Reagovat
iamek

Btw ty reakce na insta a TW od hráčů jsou mazec. Jak končil třeba Mourinho, tak na to reagovalo par hráčů a na odchod Oleho snad všichni od A tým po B tým.

Reagovat
Busby babes

protoze se nechoval jako kokot. teda k vetsine.

Reagovat
Salfovic

Zidane by to prej vzal, kdyby, krom jiného, dostal v zimě 200 mega na nákup dvou záložníků, a soukromý tryskáč, aby mohl dolétávat z Francie.

Reagovat
MySch017

Ešte že žije v Madride

Reagovat
M.Vaza

Poche po sezoně do United, Zidane do PSG

Reagovat
O.Giroud

to by bolo super

Reagovat
Salfovic

Pro všechny zúčastněné by to bylo ideální hned.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ne. Ultrapřehypovanej Poche ať zůstane, kde je, a to minimálně do doby než konečně všichni pochopí, že není ničím výjimečný.

Reagovat
snuff24

Už včera bylo pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se ukazuje, že Jose Mourinho byl po odchodu Fergusona jejich nejlepší trenér a teď zpětně ty jeho úspěchy vynikají ještě více. Za mě po odchodu Fergusona:

1. Jose Mourinho

2. Luis van Gaal

3. David Moyes (o chlup, ale v porovnání s Solskjaerem nedostal šanci)

4. Ole Gunnar Solksjaer

Reagovat
hodoňa

No, tak to je dobrá blbost.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Unai

1324

Reagovat
Ibelieve

Buď jsi troll a nebo by jsi měl možná fandit týmu, který odpovídá tvým představám. V tuto chvíli City, ale nemusíš mít obavu za pár let budeš hledat nový tým a nebo nebudeš fandit vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou lidé, kteří se o fotbal nezajímají a tudíž o něm neví nic a pak jsou lidé, kteří ho sledují, ale vědí o něm ještě míň, protože ho sledují společně se svojí hloupostí.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

On byl vždycky podrazáček a morální zrůdička.

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Mat Portugalcov v time musi byt vyhra Ale CR7 nesklamala...

Reagovat
Salfovic

OT: Payet je ve Francii hodně oblíbenej

Reagovat
Ibelieve

Je mi to velmi líto. Jako fanoušek nechci vidět klubovou legendu odcházet tímto způsobem. Na druhou stranu jsem vděčný, že tuto příležitost dostal a chopil se jí se ctí. Ne vždy musí projekt končit u toho kdo jej započal. V tomto případě bohužel, ale odešel se vztyčenou hlavou. Rozloučení s ním bylo možná patetické, ale důstojné a on si nic jiného nezaslouží. Jen dovětkem napíšu, že mi bylo o to více smutno když jsem pročítal MEN a Lockhursta... Nebylo by od věci, kdyby i oni vyvodili osobní odpovědnost za hromadu sraček co nejen dnes napsali, jelikoz pokud má někdo výrazný podíl viny na toxicitě v rámci SoMe tak právě tito samozvaní novináři. Jsem rád že Lockhurstovi znemožnili vnitřní informace v rámci chodu klubu. Nic jiného si ani nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

kam s ním teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Na dovolenou predsa

Reagovat
vceradnesazitra

Do Norska chytat ryby

Reagovat
Swarley

hned bych jel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Skočí po něm City až Guaridola zase nedá ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

ten by do City nešel ani náhodou. Má v sobě DNA United, které také praktikoval svojim svěřencům na place. Ale jsem také zvědavý jestli po něm nějaký tým sáhne

Reagovat
ACSMan

Máš pravdu DNA United. To byl asi mohl nahradit Howa v Newcastlu United.

Reagovat
cristiano.K.

Ole, díky za všechno

Reagovat
SunFells

Doufám, že brzy v PL nějakou menší výzvu přijme, bude mi chybět.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ho znicil

Reagovat
fenixLFC

za nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Akorát bych spíš uvítal japonský pořadí Uchiha Obito, ale jinak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wazza228

Reagovat
vagneris

Stalo se přesně, co se dalo čekat. Po úspěšný loňský sezoně, kdy hráli klíčovou roli křídla se přivedl statický Ronaldo a celá hra se musela přizpůsobit na neustálý centrování na něj. To vedlo k totální závislosti na jednom hráči a víře, že jedna z jeho mnoha nepřesných střel skončí v brance.

Reagovat
stuff

Reagovat
Wazza228

Nevím, ta druhá půlka dost popisuje i náš tým po příchodu Bruna

Reagovat
Rezan

V expresce je Valverde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele