Manchester United dojednává příchod trenéra Rangnicka

25.11.2021, 17:26
Aktuality
Manchester United co nevidět vyřeší otázku nového manažera a do konce sezony na jeho lavičku usedne Ralf Rangnick. Dohoda mezi anglickým klubem a německým koučem je na spadnutí, v nejbližších hodinách má být vše oficiálně potvrzeno...

Na Old Trafford na přelomu minulého a tohoto týdne skončil kritizovaný Ole Gunnar Solskjaer, poslední kapkou se stal nezdar na půdě Watfordu (1:4) a od té doby vede tým jeho někdejší záložník Michael Carrick. Ten zatím zůstane ve funkci a koučovat ho bude i v souboji s Chelsea, Rangnick totiž bude muset čekat na pracovní povolení.

63letý Rangnick v minulosti trénoval Stuttgart, Hannover, Hoffenheim a Schalke, s nímž v roce 2011 triumfoval v Německém poháru, další roky pak spojil s prací manažera RB Lipsko. Aktuálně je zaměstnancem Lokomotivu Moskva, kde pracuje jako sportovní ředitel.

V souvislosti s uvolněným místem v Manchesteru United bylo spojováno hned několik zajímavých jmen jako Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino nebo Ernesto Valverde.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (638)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele