Solskjaer si přivedl do Cardiffu norského záložníka Eikrema

08.01.2014, 19:54
Aktuality
Nový manažer Cardiffu Ole Gunnar Solskjaer přivedl do týmu jako svou první posilu pro boj o záchranu krajana Magnuse Wolffa Eikrema, který pod jeho vedením dříve hrával v norském Molde. Třiadvacetiletý záložník přestoupil z Heerenveenu, který podle britských médií inkasoval dva miliony liber (přes 66 milionů korun).

"Znám ho spoustu let, pracoval jsem s ním i v Manchesteru United a pak ho koupil do Molde," uvedl někdejší útočník slavného klubu, který na Old Trafford po skončení kariéry trénoval mládežnické týmy.

"Poté jsme ho museli prodat, protože to byl náš nejlepší hráč. Teď jsem šťastný, že spolu budeme v Cardiffu opět pracovat a že jsme ho získali za rozumnou cenu. Jsou to dobře vynaložené peníze," doplnil Solskjaer.

Magnus Wolff Eikrem s United podepsal v šestnácti letech smlouvu, ale za první mužstvo si nikdy nezahrál. V roce 2011 se vrátil do Norska a nastupoval dvě sezony za Molde, než loni přestoupil do Heerenveenu. Za norskou reprezentaci má odehráno 13 zápasů.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK, skysports.com

Komentáře (480)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele