Soldado chce svými góly pomoci Tottenhamu do Ligy mistrů

06.08.2013, 14:57
Aktuality
Roberto Soldado poprvé během své kariéry opustil Španělsko a zkusí štěstí v Anglii. 28letý kanonýr včera prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu s Tottenhamem, který tak dotáhl jeho přestup z Valencie za třicet milionů eur...

"Jsem maximálně poctěn tím, že mohu hrát za tento klub a oblékat jeho dres. Mým osobním cílem je stát se útočníkem číslo jedna a samozřejmě nastřílet co nejvíce branek, abychom se dostali do Ligy mistrů, kde si klub zaslouží být," prohlásil po podpisu smlouvy.

28letý Soldado se vydal na své první zahraniční angažmá, odchovanec Realu Madrid do této doby hrával za Osasunu a Getafe, než před třemi roky přestoupil do Valencie. Další španělská zkušenost by ho mohla čekat v sobotu během přátelského utkání s Espanyolem, kdy se představí fanouškům na White Hart Lane.

"Strašně se těším a snad si na White Hart Lane odbudu debut už v sobotu, nemohu se dočkat atmosféry. Espanyol znám velmi dobře, měl dobrou druhou polovinu loňské sezony a v jeho kádru je spousta mladých a dobrých hráčů. Je to nebezpečný soupeř," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (723)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele