Snad jsme lidi potěšili, doufá Ten Cate

10.12.2008, 11:32
Aktuality
Panathinaikos dosáhl skvělého úspěchu. Včera porazil Famagustu a dokázal tak vyhrát svou základní skupinu Ligy mistrů. V Řecku se ale nyní víc než fotbal řeší násilnosti v ulicích největších měst.

V ulicích Atén doslova zuří válka. Policie při kontroverzním zásahu v sobotu zastřelila 15letého chlapce, načež vyrazily do ulic davy nespokojených lidí. Řekům se nelíbí současný stav v zemi a dnes dokonce odbory vyhlásily generální stávku.

V Aténách probíhají demonstrace a policie nedokáže zabránit četným výtržnostem, na pozadí těchto událostí se uvažovalo o odložení včerejšího zápasu Ligy mistrů. "Jednali jsme s vládou, nakonec se hrálo," uvedl po zápase trenér Panathinaikosu Henk Ten Cate, který slaví 54. narozeniny.

Nejednalo se o řadový zápas, domácí v přímém souboji s Famagustou usilovali o druhé postupové místo do osmifinále Ligy mistrů. Panathinaikos vyhrál jedinou brankou Karagounise a díky prohře Interu dokonce celou skupinu vyhrál.

"Před zápasem jsem zdůrazňoval, že se musíme soustředit jen na fotbal. Od těch událostí jsme daleko, ale vidíme to v televizi, proto nás mohly ovlivnit," říkal Ten Cate. "Co se stalo, je tragédie, všechny nás to zasáhlo, ale hráči odvedli vynikající práci."

"Věřím, že naše výhra dodala lidem alespoň trochu optimismu," doplnil domácí trenér. Panathinaikos ze základní skupiny postupuje poprvé od roku 2002.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

každopadně úspěch nevíte někdo kdy se losuje vyřazovací část

Reagovat
stas87

asi tyzden po skupinach ale presne to neviem ale malo by to byt ako vzdy ve 12 alebove 12:30 na eurosporte ale nie som si isty

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi tejden ve ctvrtek. Je to na uefa.com

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak se omlouvám. 19.12. takže až v pátek

Reagovat
stas87

ved hej ono to byva vzdy v piatok vo stvrtok sa este hraju zapasy uefy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad slovo kdyby ale tady to musim pouzit me to proste neda ,nechci si delat zadne fantazmagorie ale musim proste to rict ,kdyz jsme s nimi hrali v predkole tak prvni zapas jsme si posrali sami i kdyz jsme meli na vitezstvi ,a v odvete kdyz uz nam nikdo neveril tak dle meho jsme sehrali nejlepsi utkani tehle sezony.Vytvorili jsme si dost tutovek na to aby to skoncilo golem ty nejhlavnejsi byly ctyri a vsechny takrka strely z maleho vapna jmenovite :2krat slepica,kusnir,dosek,,,a ted pouziji slovicko kdyby ,,,Kdyby jsme v te CHL byly tak by ta sezona vypadala jinak a verim ze neco by tam uhrali nerikam postup to ne,ale trebas o treti flek by bojovali protoze notne se ukazuje kdyz sparta hra o LM tak hra snad 3krat lip nez v gambrinus lize,viz vloni s arsenalem doma prvni pule parada,jezdili jak nikdy.No ale pohadka se nestala tak se stalo u nas co se stalo a myslim ze je to i dobre protoze uz jsme poradne potrebovali facku ze to delame spatne a nezbyva se nam nez poklonit te Slavii ktera ted s prehledem doma vyhrava narozdil od nas venku sice zacina byt nepresvedciva viz budky a pribram ale budem se muset snazit hodne aby jsme byli jeste souper pro ni na jare.Ale ma to jedno pozitivum ze jsme nepostoupili protoze se bojim ze by si pepa s danem placli a rekli delame to tady dobre jen tak dal ale na druhou stranu by vita neskoncil ,,,,,Na jare uvidime....Prominte za mozna trochu sprehazene myslenky neuplne reakce na dane tema ale uz to v me tak dlouho srsi jelikoz sparte fandim od mych 10 let coz se psal rok okolo 1998-1999 a tehda bylo jeste nestastnejsi vypadnuti s Dynamem Kyjev ktery tenkrat dokracel az do Semifinale LM a Sparta jich jako jedina u nich porazila golem Miry Baranka a doma jsme bohuzel zatratili pentle.Tak kapka nostalgie na casy ktere jsou zatim v nedohlednu

Reagovat
Tomanatura

Ivoška určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cate

Reagovat
smazaný uživatel

Více by mne potěšilo, kdybyste vyřadili Inter.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele