Smolař Ávila zůstává mimo hru, znovu si přetrhl kolenní vazy

10.09.2020, 19:31
Aktuality
Velkým smolařem španělské ligy je Ezequiel Ávila. Argentinský útočník loni v dresu Osasuny prožíval vynikající sezonu a koncem ledna ho zastavilo vážné zranění kolenních vazů. Nyní se těšil na návrat, místo toho ovšem půjde znovu pod kudlu a přijde o drtivou většinu z nadcházejícího ročníku španělské nejvyšší soutěže...

Ávila si v lednu poranil levé koleno, nyní se jedná o pravé. Osudným se mu stal včerejší dopolední trénink, který pro něho skončil předčasně.

"Chimy Ávila za sebou má podrobné vyšetření a to potvrdilo podezření na přetržený přední zkřížený vaz. Fotbalista se brzy podrobí operaci," oznámil klub z Pamplony.

"CA Osasuna chce vyjádřit maximální podporu hráči, který se chystal na návrat poté, co si stejné zranění přivodil v zimě na pravé noze. Rovněž bychom mu chtěli adresovat zprávu, aby neztratil odvahu a přesvědčení v to, že si znovu užije atmosféru zápasů na našem stadionu a před našimi fanoušky," sdělilo dále vedení.

Šestadvacetiletý Ávila přišel do Osasuny loni z domovského San Lorenza a do svého úrazu stihl nastřílet jedenáct soutěžních branek. To vzbudilo zájem dalších španělských klubů a Osasuna mohla očekávat nabídky, fotbalistu hodlala uvolnit za 25 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ktovie koľkokrát v minulosti sme takto prišli o buducého najlepšieho hráča sveta. Nejaké tipy?

Reagovat
patas92

Dembele to ještě zvládne

Reagovat
Seydou Doumbia

Musa ale

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Messiáš

Achjooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele