Smetana skončil v Hlučíně a míří na Slovensko, povede Ružomberok

24.10.2023, 15:36
Aktuality

Ondřej Smetana se stal novým trenérem Ružomberoku. Jednačtyřicetiletý bývalý kouč Baníku Ostrava či Jihlavy od srpna vedl třetiligový Hlučín. Osmý celek tabulky slovenské nejvyšší soutěže o jeho příchodu informoval na svém webu.

Smetana s Ružomberokem podepsal smlouvu do konce prosince 2024. Dosavadní hlavní trenér Peter Tomko se vrací na pozici asistenta. Český kouč působil na Slovensku už během své hráčské kariéry, kdy nastupoval za Senici a Slovan Bratislava.

Soutěžní debut na lavičce Ružomberoku si Smetana odbude už ve středečním domácím zápase 4. kola Slovenského poháru proti druholigovému Liptovskému Mikuláši.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Cechino

Reagovat
raduinho

Tam mají dobré korbáčky

Reagovat
twelwer

To preto, že si ešte nebol tam, kde maju fakt dobre korbáčiky

Reagovat
raduinho

Ale bol, neboj sa. Tam kupujeme když jedeme kolem, někde mezi Martinem a Ružomberkom. Samozřejmě jsem měl i bašty přímo ze salaše

Reagovat
monkej

Ružomberoku

Horšie, čo som kedy videl bolo len: Svěřenci trenéra Guľy...

Reagovat
pistacik11

ceska stranka, cesky pravopis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele