Slovácko v přípravě remizovalo s Craiovou, Pardubice podlehly Drážďanům 0:3

14.01., 18:16
Aktuality
Hráči Slovácka (© 1. FC Slovácko)

Hráči Slovácka v úvodním přípravném duelu na jarní část sezony remizovali s rumunským mužstvem Universitatea Craiova 1:1. Pardubice nezvítězily a zároveň neskórovaly ani ve druhém přípravném utkání. Po sobotní bezbrankové remíze s pražskými Bohemians 1905 v Tipsport lize dnes prohrály na hřišti Dynama Drážďany 0:3.

Druhý celek třetí německé ligy rozhodl o triumfu už v prvním poločase, kdy se v rozmezí šesté až 22. minuty dvakrát prosadil útočník Kutschke. Po změně stran stanovil konečný výsledek Zimmerschied.

Trenér Radoslav Kováč postavil do obou poločasů dvě téměř odlišné sestavy. Za Východočechy nastoupil i záložník Kryštof Daněk, jenž na podzim u nich hostoval z pražské Sparty. V Pardubicích by měl působit i na jaře, oficiálně to však ani jeden z klubů zatím nepotvrdil.

"Viděli jsme skvělé Drážďany, Dynamo je vynikající ve všech aspektech hry. Spíš jsme sem pro něj přijeli jako tréninkový celek. Pro ně to byla generálka na ligu, my včera hráli Tipsport ligu a jsme týden v tréninku. Všude jsme byli o krok pozdě, možná o dva," řekl Kováč v rozhovoru pro klubovou televizi.

Dynamo Drážďany - FK Pardubice 3:0 (2:0)

Branky: 6. a 22. Kutschke, 67. Zimmerschied.

Sestava Pardubic:

I. poločas: Kinský - Mareš, Donát, Surzyn, Helešic - Tischler, Míšek - Patrák, Daněk, Brdička - Černý.

II. poločas: Budinský - Lupač, Donát (61. Kukučka), Surzyn (61. Jindra), Icha - Darmovzal, Kissiedou - Daněk (67. Míšek), Pikul, Mukwelle - Huf. Trenér: Kováč.

Obě branky v duelu Slovácko - Universitatea padly v úvodním dějství. Craiovu poslal do vedení Baiaram, před přestávkou srovnal nejlepší střelec aktuální sezony české ligy Havlík. Do druhé půle nastoupil tým z Uherského Hradiště v kompletně obměněné jedenáctce, na skóre se už ale nic nezměnilo.

Slovácko - Universitatea Craiova 1:1 (1:1)

Branky: 39. Havlík - 14. Baiaram.

Sestava Slovácka:

I. poločas: Heča - Bartoš, Daníček, Srubek - Sinjavskij, Trávník, Havlík, Petržela, Juroška - Vecheta, Cicilia.

II. poločas: Fryšták - Reinberk, Hofmann, Holásek, Kalabiška - Holzer, Kudela, Kim, Kohút - Mihálik, Kvasina. Trenér: Svědík.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
žrout

Co ten Vyškov? Ví někdo, proč to Pungong prodává a jestli to znamená pohoršení si, zachování stávající úrovně, nebo potenciál o level výš díky nadnárodnímu propojení s Legánesem atd?

Reagovat
žrout

Ale teda když díky tomu teď hned pojedou do Španělska na soustředění, tak to nevypadá jako nějaký sešup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele