Slováci se před EURO 2016 utkají s Němci

02.02.2016, 12:48
Aktuality
Atraktívneho súpera bude mať ešte pred EURO 2016 na programe slovenská reprezentácia. Prípravný duel s Nemeckom totiž otestuje ich kvality zásadným spôsobom, veď ide o majstrov sveta z roku 2014. Hrať sa bude v Nemecku, tréner Ján Kozák je oslovením zo strany favorita blížiaceho sa šampionátu potešený.

Slovensko sa s Nemeckom už stretlo štyrikrát, v ostrom súboji ale ešte nevyhralo. Jediný víťazný duel zaznamenali hráči s dvojkrížom na hrudi ešte v septembri 2005 po dvoch Karhanových zásahoch taktiež v prípravnom meraní síl. Pred EURO 2016 bude skúška s najťažším kalibrom sveta mimoriadne dôležitá a atraktívna. Navyše, záujem o toto meranie síl prejavili Nemci, čo trénera Jána Kozáka teší. "Veľmi nás potešila ponuka od majstrov sveta, pretože je to aj ocenenie našej doterajšej práce, ktorú reprezentácia a slovenský futbal urobili za posledné obdobie. Bude to výborná príprava na majstrovstvá Európy a z môjho pohľadu sa podarila výnimočná vec. Veľmi sa na to teším," povedal podľa webu futbalsfz.sk.

Hrať sa bude v nedeľu 29. mája v Augsburgu a zatiaľ podľa spresnenej informácie od manažéra komunikácie a PR SFZ Juraja Čurného bude výkop o 17.45. Slovenská výprava odcestuje na tento súboj priamo zo sústredenia v Rakúsku. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Prvý zápas v roku 2016 absolvujú slovenskí reprezentanti 25. marca o 20.30 proti Lotyšsku v Trnave. Neskôr ešte odohrajú duel v Dubline proti Írsku.

Autor: Ľubomír Hudačko / futbal.pravda.sk, futbalsfz.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
avicii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele