Slávistický debutant Zima byl v úvodu z nezvyklého postu zmatený

22.02.2020, 19:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
noustres

Divítko no.

Reagovat
Thelvin

Zima je letos nějaká zmatená, no

Reagovat
cr7sux

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kiwi-21

Na to že je to stoper a odehrál jen 2.zapasy v lize za Olomouc a teď nastoupil za Slavii která je mnohem lepší si myslím že to zvládl solidně

Reagovat
Coutinho10

i nebezpečný směrem dopředu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Docela prekvapil prave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jolly Roger

Mně se naopak moc líbil, mnohem víc než Provod na stejném postu proti Bohemce. Ale včera na křídle byl Provod dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Po době temna vidím repre za 2-4 roky mezi top 10. Už ty úspěchy mládežnických repre, že se vůbec dostávali na turnaje byl předzvěstí. Tady máme potvrzení. A když si predstavím útok Shick a Hložek a pod nima Král, Souček a Bucha. Přičemž Zima roste. Se těšim do Kataru. Snad Šilhavý nebude stavět své koně (Zmrhal, Krejčí)

Reagovat
veikko

Tak bylo by to určitě hezké, ale zase bych to neviděl až tak růžově. Schick bývá často zraněný a adekvátní náhradu za něj nemáme. Střed zálohy vypadá do budoucna nejslibněji, ale zase nám chybějí kvalitní křídelníci. Obrannou fázi máme docela slušnou - brankáři, beci a DZ, trošku slabší stopeři, ale svoje si odehrajou. Na špičku to pořád nevidím, ale aspoň bychom zase mohli hrát důstojnou roli na turnajích.

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejším výkonu Buchy mě napadlo úplně to samé. Střed zálohy máme fakt solidní (Souček, Král, Sadílek, Kalvach, Bucha, nějakou dobu ještě Darida s Pavelkou, možná Barák, hrát tam může i Jankto, Ševčík, dorůstá Hložek či Matoušek, možná bych neodepisoval ani Trávníka a uvidíme, kdo se ještě objeví. Naopak na křídlo je to fakt slabé. Nejlepší hráč je nejspíš Masopust a pak nikde nikdo.

Reagovat
Selänne

Mezi TOP 10 v čem? Ve Východní Evropě? Stačí se podívat, jaký talenty každý rok produkuje Polsko, Švédsko, Norsko, Rakousko, Slovensko, Turecko nebo Chorvatsko. A to nemluvím o dalších x zemích.

Druhá věc je, že my sice postupujeme na turnaje (to jsme postupovali vždycky), ale nic tam většinou nehrajeme. Tebou zmínění hráči jsou sice hráči se slušným potenciálem, ale takový najdeš ve skoro každé repre.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím a speciálně v Norsku roste skvělá generace na všech postech

Reagovat
ratusek

U nás se sází na tu klasickou oosranou týmovost, ale ve světě se samozřejmě cení individuality

Reagovat
Selänne

Tak to bylo a vždycky bude. Mentalitu prostě nepředěláš, to nejde. Samozřejmě i u nás se čas od času najde nějaká výjimka. Zrovna nedávno naše jednadvacítka porazila Chorvatsko tam u nich. Super výsledek, kde by se ale mělo připomínat, že nás Chorvati za první půl hodinu pomalu nepustili za půlku.

Reagovat
frankiefcb

na druhou stranu ta týmovost Ti přinese na takovém turnaji úspěch na rozdíl od individualit.

Reagovat
Kiwi-21

Jak se to vezme,ono většinou zase inviduality rozhodují zápasy

Reagovat
frankiefcb

typický případ Argentina. Výborné individuality, ale týmovost žádná.

Reagovat
ratusek

Jako jo, týmovostí se naše kluby umí prosadit v pohárech nebo i repre, a většinou je to proti silným tak, že máme taktiku postavenou jen na.bránění v bloku, dodržování taktických pokynů a modlení se, že se trefíme z brejku nebo rohu. A pak to zavřeme ještě více. Bořit je lehčí než tvořit hru.

Reagovat
frankiefcb

tak týmovost neznamená pouze destrukce. Nicméně schopnost se obětovat a nehcat tam vše mnohdy dokáže zastínit nejednu individualitu.

Reagovat
Kiwi-21

To ano ale to že má tým inviduality které jsou schopny sami rozhodnout utkání neznamená nefunkční tým

Naše hra jde taky hodně nahoru když nastoupí Schick než bez něj

Reagovat
meno

Skvěle hrál i Tijani, kterej přišel z druhý ligy na poslední chvíli. Ze začátku to sice drhlo, ale tak od 30. minuty skoro bez chyby.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že ho ten pul rok budeme ucit poradne a balonem. Řešil jednoduchá řešení rozehrávky, primitivní přihrávky někdy dával moc do špeku a dlouhy balony taky zatim nic. Ale jinak vypadá slušně

Reagovat
meno

Podle mě má to nejlepší z Míši a Deliho. Nasvalenej je jak kůň, ale dost si rozumí s míčem na noze, má sebevědomí a nevím jestli se mi to jenom zdálo, ale řekl bych, že si i snažil dirigovat lidi kolem sebe. Ono né nadarmo, dělal ve Vysočině kapitána. Další bonus je, že má 22 let aasi 1,93m

Reagovat
meno

Vyškově kapitána*

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ty parametry má skvělé, z tohoto ohledu by měl dostávat přednost před Frydrychem. Rozehrávka je slušná, ale ve Slavii jsou teď nadstandartni požadavky, ale to se nadriluje, stejně jako Ngadeu

Reagovat
icka

Dle meho nema zadnou extra slabinu. Na rozehravce jeste trochu zapracuje a bude super. Co jsem ho videl na zivo tak to byla bestie.

Reagovat
naheCZ

Jen ta nervozita se občas i potom projevovala. 2x tam nezpracoval míč, ale to se určitě po pár zápasech zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nevědí, jak si kopnout do nejlepšího mančaftu, vyberou si mladého, nezkušeného kluka.Gratulace autorovi, to muselo dát práce vymyslet téma.Kdo tam byl prvních dvacet miut zmatený byl akorát Tijani, ten vůbec nevěděl, kam si stoupnout a děkuji Ondrovi Kúdelovi, že si ho vzal na starost a měl s ním trpělivost.pak už byl po zbytek zápasu celkem v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hm... A všiml sis, že to není autorův výplod, ale výrok samotného Zimy, že jo? "Dvacet minut jsem byl totálně zmatený, ale potom už v pohodě. Věděl jsem, kde mám zhruba stát, kde se mám pohybovat, měl jsem i nějaké šance," konstatoval Zima. Článek s rozhovorem s nadpisem z rozhovoru. No to je vrchol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele