Slávisté odcestovali na první soustředění bez Traorého a Ewertona

17.06.2023, 14:43
Aktuality

Slávisté zahájili letní přípravu a odcestovali na první ze dvou soustředění v Rakousku. Na převážně kondiční kemp už s druhým týmem uplynulé ligové sezony neodjeli záložníci Ibrahim Traoré s Ewertonem, kteří mají namířeno z Edenu do jiných klubů. Ve výpravě chybějí také reprezentanti, trenér Jindřich Trpišovský proto vzal i několik mladíků.

Traoré působil ve Slavii od září 2018 a získal s ní tři ligové tituly. V poslední době už ale čtyřiatřicetiletý defenzivní záložník z Pobřeží slonoviny nenastupoval pravidelně. Podle klubového webu vedení dokončuje jednání o jeho odchodu do jiného týmu, po hráčské kariéře by ale mohl ve Slavii působit v jiné roli.

Ewerton opustí Slavii po pouhém roce. Šestadvacetiletý brazilský ofenzivní univerzál vloni přišel z Mladé Boleslavi s velkými očekáváními, ale hned v úvodu angažmá utrpěl zranění a na jaře už za A-tým prakticky nenastupoval.

Úřadující vicemistr odjel na kondiční soustředění do Rakouska bez reprezentantů včetně dosud jediné letní posily útočníka Mojmíra Chytila. Pražané podle médií usilují o několik dalších hráčů v čele s norským záložníkem Conradem Wallemem, příchod žádného z nich ale zatím nepotvrdili.

V Rakousku se na prvním kempu bude připravovat 19 hráčů do pole a pět brankářů. Červenobílí budou v Aigenu trénovat do příští neděle, poté stráví týden v Praze a 1. července zamíří do Rakouska podruhé na herní soustředění.

"Kádr se skládal s ohledem na probíhající reprezentační akce, kde máme hodně hráčů. Ti se na kondičním kempu neobjeví, připojí se postupně v průběhu týdne, kdy budeme trénovat v Praze. Na herní soustředění odjedeme kompletní," citoval klubový web asistenta trenéra Jaroslava Köstla.

"Teď jsme vzali mladé kluky. Všichni prokázali nejen na jaře dobrou výkonnost, sledujeme je dlouhodobě. Věříme, že to pro ně bude nejen zážitek, ale i cenná zkušenost, že zažijí přípravu ligového týmu. Třeba se někteří ukážou a prodají svůj potenciál tak, že pocestují i na herní kemp," dodal.

Autor: ČTK

Komentáře (164)

Přidat komentář
shitcool

A seznam tech hráčů?

Reagovat
Kily

doplněn

Reagovat
Hlahart

Reagovat
shitcool

Reagovat
PISTOLERO

Kam jde Ewerton?

Reagovat
JackDaniels.

Pravdepodobne Slovan Bratislava

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do lepšího týmu v horší lize.

Reagovat
Zemun

Pekne si to napisal

Reagovat
smazaný uživatel

počkej věříš tomu neironicky

Reagovat
smazaný uživatel

To není ironie, 2018 a 2019 spolu hráli v přípravě, Slovan vyhrál 1:0 a 3:2 a od té doby šla navíc Slavia výrazně dolů, dnes by od nich dostali čtyřku.

Reagovat
delfin

Sparta byla letos jedinečná, jak to tam sypala.

Reagovat
smazaný uživatel

příprava? to jako fakt?

Reagovat
Zemun

Tak v čom nemá pravdu?ligu mame horšiu,a ktoré mužstvo je lepšie môžeme polemizovať,no ja s nim suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda můžeme polemizovat

Slovan doslova jednou neudělá v Evropě ostudu, zatímco Slavie jednou za posledních x let v Evropě udělá výsledek kterej Slovan považuje většinu času za úspěch a najednou je lepší tým Slovan , koukni se na klubový koeficient UEFA třeba nebo nevím porovnej třeba objektivně i ty kádry

Reagovat
Zemun

X let,hmm to koľko rokov dozadu chceš vyhrabať mini úspechy Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

well asi 5 let vzhledem k tomu že se tak počítá koeficient, je docela fér ne. A jako mini úspěchy k tomu asi netřeba komentáře

Ke kádru zas komentář nemáš ty, což je asi spíš dobře, ještě by z tebe vypadlo, že Adi Chovan je hvězdný golman a že ve zbytku Evropy jsou asi slepý, když maj zájem o hráče ze Slavie a ne ze Slovana

A to jsem Sparťan, ale některý nesmysly tady jsou fakt enormní

Reagovat
delfin

Tobě by to připadalo nevyrovnané? Kdyby to bylo jen mezi Slovanem Bratislava a Spartou třeba? Že by měla Bratislava dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to původní prohlášení naopak bylo, že Slovan je lepší než Slavia a Zemun s tím souhlasí. To mi přišlo extrémně nesmyslný, zvlášť i vzhledem k tomu, jak Slovan k obhajobě titulu letos došel.

Jinak ano, jak od Sparty tak od Slavie bych měl očekávání, že přes Slovan postoupí. Neříkám, že by ho přejeli, ale myslím, že by favoriti být měli. Slovan má sice pár výborných individualit, ale taky má v kádru dost slabých míst.

Reagovat
delfin

S tím bych mohl souhlasit, pokud máš na mysli Slovan Liberec. Extrémně nesmyslný mi to připadá, protože Slovan Liberec o titul nehraje, ani u nás, ani na Slovensku. To že má spostu slabých míst v obraně říkáš ty. Já si myslím že s Bratislavským Slovanem by to bylo fifty-fifty. Né naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf co s tím má společnýho Liberec. Celou dobu se bavíme o Bratislavě ne?

Jak jako naopak od fifty fifty.

Nevim asi nechápu úvahu

Reagovat
delfin

Jako že lžu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ne jakože tě totál nechápu

Reagovat
delfin

A mám to nějak řešit? Nebo mi to nemá vadit? Nebo co potřebuješ vysvětlit na tom, že si myslím, že Slovan vs. Sparta by bylo fifty-fifty?

Reagovat
Zemun

Na hlúposti škoda času reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

proto reaguješ, to je od tebe hezký

Reagovat
delfin

Reagovat
O.Giroud

Hej no, Slovanu teraz dosť pomohla EKL, že v podstate majú skupinu istú keď prejdú prvým kolom. Ale snáď ani raz neprešli cez lepšieho súpera, aj keď dokázali vždy zahrať dobre aspoň v jednom zápase. Naopak so slabšími našťastie postúpili, ale teda zas to bol porod. Ale o Slovane evidentne prehľad máš keď vieš čo sú zač Chovan a Kmotrik jr.

Reagovat
smazaný uživatel

já btw nechtěl bejt ani nějak hnusnej, slovenským klubům v Evropě přeju, jen prostě Slovanu se relativně povedla 1 sezona v Evropě (přitom třeba z pohledu Slavie by taková sezona byla spíš ze slabších ) a najednou je lepší klub než Slavie. A když s tím polemizuješ, tak jsou to akorát blbosti

Jako ta EKL pomohla hodně, ale tak Slavii taky stačí porazit 1 soupeře mám pocit, protože startuje ve 3. předkole EL.

Reagovat
delfin

Já bych z nich taky prostě nedělal horší týmy, než si zaslouží. Jinak jak říkám, myslím si, že by to mohlo být vyrovnané. (I když samozřejmě těm českým týmům přeju trochu víc)

Reagovat
O.Giroud

ja ani neviem kto ten Zemun je lebo o Slovane som ho nikde nevidel sa vyjadrovať tak neviem či to myslí vážne alebo nie ja som rád, že snáď konečne odzvonilo časom keď vypadli s Jelgavou či Sutjeskou. Ale budú mať čo robiť aby sa priblížili k Slávik, ktorá dokázala vyradiť aj také tímy ako Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já si myslím, že jsou na správný cestě. Minimálně to za mě hodně zved starej Weiss, natahal tam ty svý gruzínce a ty jsou prostě dobrý, i když už teda starý. Navíc se jim povedlo přivést třeba Kuca (i když tam to bylo hodně o tom, že o něj nestála Sparta), takže ty zkušený hráče maj silný. Otázkou je, kdo po nich

Reagovat
GabrielBatistuta

Já si ze začátku myslel, že si dělají srandu. Jestli to myslí vážně...

Reagovat
penepi

Postup zo skupiny by bol pre Slaviu jedna zo slabších sezón? Za posledné 4 sezóny sme 3 razy boli v skupine, doštuduj si základné fakty.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, v rámci posledních 5 sezon by letošní výsledek Slovanu byl druhý nejslabší výsledek Slavie v evropských pohárech, 2 čtvrtfinále EL, 1 čtvrtfinále EKL a 1 účast v základní skupině Ligy mistrů je víc než osmifinále EKL. V případě těch sezon v EL a LM dokonce fakt o dost, zvlášť když vezmeš finanční stránku. Horší je akorát letošek, kdy Slavia skončila už ve skupině. Tady máš základní fakt na "dostudování"

Jinak co se týká ještě těch základních faktů, při nasazování a fungování předkol EKL, prostě není pro mistra Slovenska, který rozdává milionové kontrakty konkurující pražským S, úspěch základní skupina EKL. Prostě ne, ten systém je nastavenej tak, aby mistrům i ze slabších lig umet cestičku alespoň do toho EKL. Jinak opravuju ten původní komentář, měli jste 2 dobrý sezony, sezona 19/20 v EL se musí připočítat k dobru, i když teda 4 body jsou takovej libereckej výsledek

Reagovat
penepi

Vyhrať tú skupinu, najmä v konkurencii Baselu so 6-násobným rozpočtom, ale úspech rozhodne je. Rovnako tak byť 60. v UEFA rankingu. Inak teda čítal som celú tú diskusiu, ja si samozrejme nemyslím, že Slovan by bol lepší ako Slavia, ale myslím, že ten kvalitatívny gap sa celkom zmenšil. Každopádne keď už tu argumentuješ Európu, tak podľa tejto logiky je Sparta dosť za Slovanom.

Reagovat
Imos

Penepi ty si tyhle kecy dycky bereš až moc od nás ale souhlas že Slovan v Evropě před Spartou za poslední roky

Reagovat
penepi

Nie, nie, veď rozumne argumentuje, ja v podstate súhlasím. Je fakt, že iba postup do skupiny EKL (21/22) sa nedá brať ako vyslovený úspech, ale vtedy sme na viac jednoducho nemali. Ale postup zo skupiny (22/23) úspech určite je.

Reagovat
Imos

Postup přes basilej a následný vypadnutí s basilejí v play off rozhodně úspěch

Reagovat
ratusek

Slovanu fandím. A když má zabrat tak je schopný porazit silného, ale když fakt o něco jde, tak ten druhý zápas(odvetu) poserete. Na tom by bylo potřeba zapracovat. Potom by s vašimi možnostmi a zázemím nebylo nereálné čtvrtfinále nebo klidně i semifinále EKL

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však jo, ale prostě to není ani srovnatelný se jmenovanými úspěchy Slavie (ona jako za sebou nechala taky ledasjaký týmy mimochodem) kromě teda toho čtvrtfinále v EKL, to je obdobný, ale furt jaksi o stupínek výš. Ten kvalitativní gap se rozhodně zmenšil, Slavie ostatně nezískala podruhý za sebou v Česku titul, zatímco Slovanu se povedlo otevřít novej krásnej stadion, pod Weissem přivést dost kvalitní hráče a tituly přicházej furt, o tom žádná. Slovan jde nahoru a za mě absolutně v pořádku

Evropou jsem argumentoval, protože je to dost jednoduchý porovnání a protože ke kádrům jsem se už ani nedostal

U tý Sparty je ale taky třeba vzít v potaz, že v těch posledních 5 letech nikdy nestartovala jako mistr a snad jen 1 jako vicemistr. Takže vyletět už v předkolech je nesrovnatelně lehčí. Jinak ale jako samozřejmě ano, Sparta je v posledních 5 letech v Evropě šílená (furt teda 2 skupiny EL, 1 šestnáctifinále EKL nejsou o toooolik horší než výsledky Slovanu )

Reagovat
delfin

Taky bych řekl že mi to připadá vyrovnané. Teda jako myšleno silově, né jako liga.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
alegre

RM a Sparta... Chapu, tvuj dvorni psychiatr ti to nadiktoval perfektne.

Reagovat
db18

Reagovat
penepi

Našťastie ide do Ostravy

Reagovat
Jolly Roger

Everton

Reagovat
mistr129

Cedidla ho zničil

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

měl jít do Baníku a pak si na něj počkat ve vzájemný zápase...škoda, jestli jde zpět na Slovensko, ale aspoň si kopne poháry

Reagovat
Mass

Tak podle webu Slavie jde do Baníku.

Reagovat
Coutinho10

už to vidím....zdálo se, že když se objevil Slovan a ty původní spekulace o Ostravě se dlouho nenaplňovaly, tak že to Baník nebude, ale super, že zůstane v lize, budeme ho moct sledovat, byl bych rád, kdyby se opět chytil, ikdyž bohužel už ne v našem dresu a myslím si, že on je horká hlava, takže má možnost se pomstit v zápase proti Zlínu

Reagovat
Banikovec7

No ono je prý docela možné, že se spolu potkají v kabině

Reagovat
Coutinho10

tak to by musel při treninku

Reagovat
Slavia10

Ewertona je škoda. Myslím si že je čas, abychom přestali kupovat hráče, který Jindra stejně stavět nebude. On má založený styl hlavně na té bojovnosti a dávat mu technického hráče mi přijde jako mrhání časem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalisty nebrat, pouze atlety a zápasníky.

Reagovat
Salfovic

Místo aby dávno trénoval ragby, tak dělá ragby z fotbalu

Reagovat
Hunt

Tak Priske na to přišel taky celkem brzo.

Reagovat
Mass

Protože Ševčík, Oscar nebo Zafeiris ve Slavii nehrajou?

Reagovat
Mass

Jinak Ewerton přišel s předpokladem, že bude hrát jako Miňo Stoch, má i podobnej styl hry. V přípravě a než se zranil, tak hrál v základu, dokonce na úkor Olayinky. Po zranění byl ale poloviční, navíc zoufale neproduktivní. Tak nevim co to tu plácáš o tom, že ho stejně nechtěli stavět.

Reagovat
Bakary3

Chtěli, copak to.

Problém vidím jinde. Vezmou ho jako možná nejlepšího ofenzivního hráče ligy, statisticky to tak snad bylo, ale hrál fakt dobře.

Za pěknej peníz, není to navíc už vyjukanej zajíc, budiž, sezóna mu nevyjde, i s přispěním nějakýho zranění, a hned mazej do prdele?

To je prostě pořád dokola.

O tom, že v kádru naopak jsou hráči, kteří to můžou kurvit permanentně, se už nebudu vůbec rozepisovat.

Reagovat
10adam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pablos

s takovým hráčem by se mělo lépe pracovat

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mass

Proč myslíš že ho Jindra vyhazuje? Třeba chce jít sám, když nevidí možnost, jak hrát v současnosti a v nejlepším věku v základní sestavě.

Reagovat
Bakary3

Pokud to tak je, tak bych spíš řekl * když vidí, jak hrát dál pod Jindrou a když vidí, jak to s hráči, kteří se hned nechytli, dopadlo

Reagovat
Mass

Tak tady ti odpovídám na tvojí nevyřčenou otázku. Ti co v kádru zůstávají a podle tebe kurví (kteří to jsou?) třeba už nemají větší ambice, takoví Tecl, Hromada nebo Kačaraba na víc prostě nemají a stačí jim být ve Slavii i když se většinou do základu nevejdou.

Ewerton pokud dostal laso třeba ze Slovanu, že tam bude hrát základ, tak proč by tam nešel? Šanci ve Slavii dostal, nemůžeš říct že ne, třeba sám vidí že to nevyšlo a chce to zkusit jinde.

Stěžuješ si na to, že ve Slavii někteří špatní hráči mají protekci a jiným jinak skvělým se nedá druhá šance a chceš tak dostat palečky od sparťánků?

Reagovat
Bakary3

Nechci dostat palečky od sparťanku, trošku zbytečný od tebe.

Jen mě to jako slávistu sere a vidí to všichni.

Ano, je to samozřejmě Tecl, kacharaba, třeba i ousou (kontrast se Santosem).

Může to být klidně hromada (kontrast třeba s nadšeném), proč zametli s usorem?

Proč naopak pořád zůstávají hráči za zásluhy (bořil, maso, Ševčík) s mizejícím přínosem?

Je zřejmý, že ne všem se měří stejně.

Myslíš, že kdyby ewerton věděl, že má důvěru a jede se dál, že by radši šel do Baníku? Já tedy ne.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Takže koukám že bys vyhodil všechny ty vcelku spolehlivý hráče z lavičky, co vždycky makají na tréninku a nereptají, když nehrajou. Koho bys tam dal místo nich? Jo doma z gauče, to se dělá sestava.

Usor odešel proto, protože těch dalších 5 cizinců mimo EU bylo lepších, takže už se nevešel, to už si nepamatuješ? V Linci odehrál pak skoro všechno a udělal dva body, tolik asi k tomu, jak mu to šlo. Navíc stejnej post jako Matěj Jurásek.

To že se neměří stejně je podle tebe zřejmý jak, Ousou má protekci a Santose neprávem vyhodili, podle čeho se ta výhoda podle tebe rozděluje?

Jakou důvěru myslíš pro Ewertona? Prostě v současný formě není na základ a dost možná ani jako druhá volba. Tak co by u nás asi tak dělal.

Že se ve Slavii vyhazují hráči je domněnka založená na tvym pocitu a možná z toho, že moc čteš tady ty místní sparťánky.

Důkazem budiž třeba Alvir, kterej byl u nás dva roky a neodehrál ani jeden zápas za áčko

Prostě je v týmu velká konkurence a z těch 28 hráčů může hrát najednou jen 16. Kdo se neprosadí a nechce sedět, tak musí na hostovačku nebo jinam, to je ve větších klubech normální. To že Slavia nevyhodila hráče přes 30 let, který bohužel poslední dobou dost trpěli na zranění, na rozdíl od tebe považuju za plus.

Reagovat
Bakary3

Já nerikam, že všechny, to ani náhodou.

Ale pročistil bych to, to jo.

Jak se dařilo Usirovi v linci mě příliš nezajímá, protože dle výkonu neměl odcházet.

A byl fakt horší než těch 5? Nemyslím si.

Myslím důvěru, kterou mu projeví trenér v soukromí, tu asi nedostal.

Vybrat si alvira, který je dávno pryč, není nejlepší příklad. Taky si můžeš vybrat další, kterých se neslo zbavit skrz velký platy.

Jo, ten ousou, když kiksuje on, je to v pohodě a hraje dal, Santos se parkoval po půl roce, to sis nevšiml?

Je v pořádku některý hráče podržet při zranění, ale Slavia udělala u některých nedotknutelny a naopak další přijdou a za půl roku, rok mažou pryč.

Třeba ten ewerton na to, kolik stál peněz, to je, jak kdyby grealishe poslal po první bídný sezoně guardiola pryč.

Takhle Slavia zachází s penězi.

Reagovat
Mass

Tak oprava, Ewerton do Baníku za Tijaniho.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Tak on dostal šancí celkem dost, ale stálo to vždy za hovno, tohle nemá s bojovností nic společného, u něj byl problém, že všechny akce u něj končili...

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně že jede Bořil s Teclem, to je podstatný

Reagovat
Mönchengladbach

Ti tam jsou kvůli těžkým mačům v evropských pohárech, oplývají zkušenostmi.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mönchengladbach

Každý rok se divím, jak krátká je u nás letní pauza, vždyť hráli ligu sotva před třemi týdny, repre ještě čekají zápasy....

Reagovat
ACSeRw!n

Danek > Ewerton, jesteze sme ho nakonec neprivedli

Reagovat
Kang & Kodos

Zase na Slavii by mohl Daněk hrát beka

Reagovat
Freedo

Daněk 1250 minut v lize a 2 góly

Ewerton 519 minut v lize a 2 góly

Statisticky na tom je Daněk o dost hůř, ještě že k nám nešel

Reagovat
Pablos

Promiň Daněk sice mladší a Čech (takže mu víc nadržuji), ale nevzpomenu si v letoštní sezoně absolutně na nic co by aspoň bylo lehounce nadprůměrný.

Reagovat
Kang & Kodos

Začátek sezony měl výbornej, pak se vytratil. A pak dost trpěl na to, že se na křídla cpal tragickej Mabil, kterej mu sebral dost minut

Reagovat
kilobyte

V derby béček udělal z Bořila kužel.

Reagovat
FCSL

Van Buren zůstává?

Reagovat
JackDaniels.

Môžete mi o Ewertonovi povedať niečo viac.

Aký typ futbalistu je to?

Aké sú jeho silné a slabé stránky a pod..

Dík

Reagovat
Mass

Miňo Stoch z Brazílie

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Salfovic

Opálenej Zmrhal.

Reagovat
Mass

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Reagovat
Cotton

Reagovat
jenage

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

+ driblink, střely z dálky, přihrávky, technika, nepředvídatelnost, akcelerace

- poziční hra, souboje, týmovost

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten driblink byl spis minus, vetsiho drbala u nas nepamatuju. Ten misto aby se klickou dostal do nejaky lepsi pozice, tak to vetsinou koncilo naopak.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Na fortunaliga/statistiky má 35 driblinků a úspěšnost 71% (btw o procento lepší než Zafeiris) a z těch ofenzivních hráčů byl druhej v lize za Hellebrandem.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je bez nejakyho kontextu asi natolik vypovidajici jako uspesnost prihravek. Kolik vzniklo nebezpechnych situaci z tech jeho driblinku? Kolikrat se tim driblinkem odpoutal od obrance takovym zpusobem, aby mohl jit rovnou do finalky?

On mel byt tim hracem, ktery bude otvirat obrany, misto toho se utapel u lajny ve svych klickach, ktere casto nikam nevedly. Kdyz porovnas ucelnost jeho hry napr. s tim Zafeirisem, tak je to jak nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

data jsou super pomůcka, ale člověk by měl na ten fotbal i kouknout občas

Reagovat
delfin

Ale to neznamená, že jinde mu to nemůže sednout. Třeba v Boleslavi a Pardubkách byly super ty jeho zasekávačky z prostřed, a pak byly i góly, a těžil celej tým. To se muselo líbit nestranýmu divákovi.

Reagovat
Mass

To sme se těšili, že bude hrát i ve Slavii, bohužel nehrál.

Reagovat
delfin

Já bych si přál, aby hlavně aby teď zůstal Jurečka, on by mohl. Ale zase má po svadbě, tak ho žena snad přesvědčí, aby zůstal doma. U žen je potřeba, aby byly spokojené.

Reagovat
Mass

Co ty, přežil si ty Faery? Prej vám tam pěkně masakrujou

Reagovat
delfin

Repre? Koukám sporadicky, jen jsem zaregistroval Černého, a jak ho chtějí v zahraničí. Výsledek každopádně potěšil.

Reagovat
Mass

Ale né

Koukám že nečteš zprávy jinak by si věděl, že zrovna před našim zápasem byl na Faerech každoroční výlov delfínů. Už to omezili, ale stejně jich kuchli 500.

Reagovat
delfin

Reagovat
delfin

Pět-set to jsou drobný, hele. My se rychle rozmnožujem, a pak budeme Rusákům potápět ponorky.

Reagovat
delfin

Teda v uvozovkách, když se to přepočítá na počet delfínů.

Reagovat
Mass

Proto píšu že nemá dobrou poziční hru, on ty svoje driblinky nedokáže použít tak, aby se dostal do výhodnější pozice.

Reagovat
r.mrazik

kolik stal ewerton? tricet?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že je stál minimálně 20 mega tak to s ním vzdali docela rychle

Reagovat
delfin

Nepotěšil, ale ani nezklamal. Nebýt toho zranění, možná by se chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

mouřenín posloužil, mouřenín může jít

dalších 30 podpisů sem, dalších 30 pryč

Reagovat
delfin

Říkáš, s jakou jistotou? Máš už bližší info, jak kam odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

tak chybí v přípravě, takže s ním asi nepočítaj a může jít ne

Reagovat
delfin

Já slyšel, že s ním počítajì v Bratislavě, víš podrobnosti? Jestli už bude smlouva atp.?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak slyšel jsem o Baníku ale teď už hlavně o Slovanu Bratislava

Reagovat
delfin

Právě Bratislava by byla cool, a mohlo by z toho něco kápnout pro nás. Fotbalista je to skvělej, a nezklamal by si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

pro něj super, Kmotrík mu nasype ranec, pro Slavii asi taky fajn i když jak říkám, zaráží mě, že to s ním dýl nezkusí.

Podrobnosti netuším, zvlášť u Slovana se věci hýbou často strašně rychle podle nálad Weisse seniora a Kmotríka juniora

Reagovat
delfin

Jj, to bude fajn, s ním myslím, pokud je to jak říkáš, a prachy pujdou od kmotříka. Beztak to ani nepozná, a na výplatě lepší, žejo for Ewer.

Reagovat
Pablos

Cedidla ho zničil

Reagovat
MM23IM

Ewerton pravdepodobne Ostrava

Reagovat
Mass

Podle webu slavia.cz výměna za Tijaniho.

Reagovat
Witcher

Další zkrvenej hráč . Hlavně že Slavie brečí,že je liga na hovno,že je malá konkurence.Kazdej půlrok tyhle rádoby velký týmy za směšný peníze vyzobnou ty hlavní hvězdy ostatních.

Reagovat
delfin

A co uděláš všechno líp, aby to bylo spravedlivě?

Reagovat
Mass

No nevim, Bolka dostala 20M Kč za one-season wondera, může bejt spokojená. To je jako kdyby Slavie litovala, že prodala Simu se Zimou.

Reagovat
Pablos

vždyť hrál dobře už v Pardubicích

Reagovat
Pablos

*resp. i v Pardubicích

Reagovat
r.mrazik

Jo..to je to samé..

Kromě toho, že Číňani koupi 10 hráču a bolka leda tak dva na hostováních

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Jsem zvědav, jestli LASK uplatní opci na Usora. Na jaře už celkem pravidelně nastupoval, akorát neměl čísla. Pokud by se vrátil, tak by mohl hrát na křídle. Zároveň bych ale nechtěl, aby zabíral prostor M. Juráskovi.

Reagovat
Remt

S tím Usorem to prosrali. Pokud ho chtěli vystipat, nemělo to být tak okatě, mohli ho v klidu za ranec střelit. Celkově mi přijde že toto co zvládali dřív už moc nezvládají ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Na kolik je ta opce? Mám pocit, že se psalo, že je hodně nízká, přitom Usor se dal klidně i po tom půlročním hypu prodat za 4-5 milionů €. Ale třeba ve Slavii při nějakých testech zjistili, že mu je 38.

Reagovat
Remt

Já mám stejnej názor, že se dal střelit za tolik, nicméně Slavia za poslední dobu nic moc neuhrála v Evropě a to na ceny těch hráčů má velký vliv. Třeba Lingr - nenapadlo by mě že za něj nabídnou tak málo. Ale myslím že ta opce byla fakt malá dost

Reagovat
Pablos

kdo a kolik nabídl za Lingra ?

Reagovat
Remt

hele tahám to z hlavy ale byl tam nějakej Olympiakos a 5-6 (nebo si to pletu a Slavia za něj chtěla tolik a oni to nechtěli dát)? Něco takovýho. Překvapilo mě, že by to měl být jeden z jejich největších přestupů, měl jsem za to, že ten klub je bohatší

Reagovat
Freedo

Psalo se tehdy cca 1,8 mil. Kč. Nemyslím si, že by tehdy za něj někdo těch 5 zaplatil.

Reagovat
mistr129

Jako jedna věc byl docela nepochopitelný odchod, ale když měl celý rok problém se výrazněji prosadit v LASKu, tak nevím, jeslti by nám nějak pomohl.

Reagovat
Imos

nešel tam v zimě náhodou?

Reagovat
mistr129

máš recht

Reagovat
Imos

a Maks tam taky zůstává že není v připravě? nebo je v repre teďka?

Reagovat
mistr129

upřímně netuším, od zápasu Sparty u vás sleduju dění okolo ligy jen minimálně

Reagovat
Imos

Maks šel taky do Linzu proto se ptám

Reagovat
mistr129

jo to jo, jen nemám nejmenší ponětí, jestli s ním někdo ve Slavii počítá

Reagovat
Imos

ok

Reagovat
Pablos

Zafeiris se dostal do áčka Norska ?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jede na EURO 21

Reagovat
Pablos

aha dík To mě teda napadlo taky, ale pak jsem si říkal, že tam se snad nějáký Norsko nemohlo dostat

Reagovat
Coutinho10

o další důvod víc ten turnaj sledovat

Reagovat
Pablos

průměráka do útoku... to přesně Slavii chybělo no Ale vyloženě smát se nechci... oni na něm věřím ještě vydělají... ale jinak tvl. dobřej přetlak si tam zase dělaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele