Slávista Souček věnoval gól z penalty dloubákem měsíční dceři

09.02.2019, 21:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (85)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Týpkovská penalta.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

ta musi bejt rada

Reagovat
smazaný uživatel

nojo vrsovickej dloubak, zase se opicej sesivky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že ten Hejkal ví co dělá to samé Svědík až bude Rosa hledat trenéra, tak doufám, že osloví jednoho z nich

Reagovat
žrout

Reagovat
El-Pistolero-68

Zas neprehanej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak měsíční dcera to určitě ocení

Reagovat
Stannis Baratheon

Co jiného bys dal dceři než panenku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
db18

Reagovat
svaca

Reagovat
Zark

hmmm

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Ale nemusel si zakládat druhej nick, aby si mohl reagovat na hlášku..Strašně ´okaté´:-)

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

nejlepší hráč ligy škoda, že už tu bude jen půl roku

Reagovat
Malresi

Pak kde?

Reagovat
PlackaSKS

v itálii? nejspíš

Reagovat
Malresi

Tak šup ho do Parmy

Reagovat
PlackaSKS

už se rok a půl mluví o fiorentině ale kdo ví...

Reagovat
Malresi

Neni to moc vysoko na začátek? Fialky mám velmi rád, to bych mu prál.

Reagovat
PlackaSKS

tyjo, těžko soudit. za a) nesleduju italskou ligu a za b) jde hlavně o to jak zvládne přesun do cizí země, bez pořádný znalosti jazyka a jak se přizpůsobí lize. osobně si myslim, že v průměrnym týmu může hrát v jakýkoli souteži. i v národáku to ted dokazoval.. hlavně si výkonnost drží už velmi dlouho..

Reagovat
Malresi

Narodak a klubova scena je ina zejo, Konkurencia vo Fiore na DMku je v pohode na to, ze je to tím s potencialom atakovat poharovu europu.

Reagovat
PlackaSKS

jj, jen nevim jestli mu bude sedět italská liga, to nedokážu vůbec posoudit. uvidime...

Reagovat
JeséRodriguez

Řek bych že z těch top lig mu bude Itálie sedět asi nejvíc. I když je tam na nic, že tam je na zápasech tak široká lavička.

Reagovat
PlackaSKS

Já věřím, že se prosadi, takže snad lavičku nebude muset řešit.. Nemyslím si, že je v lize teď lepší hradní než souček. I když sem dost možná hodně zaujaty

Reagovat
Stannis Baratheon

no tak ono na druhou stranu ze současné Slavie jít někam do spodku by asi snad ani nemělo cenu, pokud má nějaké ambice.

Reagovat
Malresi

Jo bez debat.

Reagovat
mayday

A za rok ho máte zpátky.

Reagovat
PlackaSKS

to by mi nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Dcera si ho rozbalí k prvním narozeninám.

Reagovat
Kocour Klapuška

Nemyslim si, ze jeho letni odchod je nejakej jistej. Slavii se povede Evropa letos, titul, potom se muze probojovat do LM (na baraz o LM by urcite zustal) a pak jeho odchodem do nejakyho beckovyho italskyho nebo nemeckyho tymu nemusi byt ani to vyhodnejsi pro nej.

Jestli chce Slavie dlouhodobe hrat vysoko - hlavne v Evrope, pravidelne LM, musi tyhle hrace byt schopna udrzet.

A tohle leto ukaze, jestli je Slavia porad jen beckovej klub, kde se kluci vykopou a pak jdou hrat stred Italie, Nemecka, anebo jestli to mysli vazne a chce byt tym, ktery je schopny dlouhodobe se merit s nejlepsimi tymy v Evrope.

Reagovat
PlackaSKS

už ho udrželi o rok dýl než se čekalo, v létě má slíbenej odchod... je naprosto fér ho pustit, jinak to nejde. bohužel

Reagovat
kilobyte

Dlouhodobě s nejlepšími týmy Evropy? To jako že když udrží Součka, tak budou na úrovni Bayernu?

Reagovat
meno

Jestli udržíme Součka, tak je Bayern v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale bude muset Slavie zaplatit stejně jako by je zaplatili venku..já nevim, co pořád kdo čeká, že se u nás bude hrát na nějaký srdcařství..je hezký, když by zůstal napořád a stal se legendou, ale k čemu mu to bude, když 5 let po konci kariéru půjde někam dělat podržtašku k zedníkům...

Reagovat
PlackaSKS

tak peníze má slušný, kdyby u nás hrál ještě pět let, tak si vydělá do konce života, pokud nebude přehnaně utrácet. podle mě jde spíš o ambice. česká liga nebo italská, německá... to by chtěl snad zkusit každý

Reagovat
Kocour Klapuška

Já nemluvím o srdcařství. Smysl mého příspěvku byl v tom, že pokud chce Slavia dlouhodobě konkurovat v Evropě, tak si nemůže dovolit pouště hráče s tím, že hrát střed top ligy (v lepším případě bojovat o poháry) je pro ně výhodnější.

Samozřejmě že musí i finančně a ambicema konkurovat. Proto to dávám do souvislosti s Ligou mistrů.

Reagovat
Stannis Baratheon

souhlasím, když už přestoupit, tak opravdu někde kde bude muset zamakat a zabojovat, ne někde na spodek nebo průměr kde bude mít jasnej základ ale ambice v čudu.

Reagovat
stas87

Konkretizuj beckovy nemecky klub, to ma zaujima.

Reagovat
JacksLFC

Norimberk třeba, kam šel od nás třeba Petrák. A těch béčkových týmů, kam by se mu nevyplatilo chodit je v tabulce kromě Schalke celá druhá půlka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl víc peněz, tak se mu to nevyplatí?

Reagovat
stas87

Ale Der Club by za neho nedal pät milionov euro. A pochybujem ze FCA, Fortuna ci Hannover tiez. Na timy z prvej sedmicky nema kvalitu a podla odbornikov tu na EF je lepsi hrat za Slaviu ako napriklad za Mainz, lebo poharova europa.. Mimochodom, ani v tom Mainzi by nemal iste miesto v zaklade.

Reagovat
Losinho

Pak na tom ty kluby nemají být tak, jak jsou. Kvalitu má samozřejmě na všechny kluby mimo tu první čtyřku.

Reagovat
stas87

A takemu Pavlenkovi sa to tiez nevypaltilo, ze? Ten siel tiez do beckoveho nemeckeho timu a ako sa mu dari, zlepsuje sa a chyta pravidelne. On to myslim aj sam vravel, ze nema zmysel odohrat sest alebo osem zapasov za Slaviu v europe, ked moze odohrat za sezonu 34 kvalitou lepsich zapasov ako v ceskej lige. To ho posuva dalej vykonnostne, nie zapasy v Opave, Brne ci v nejakej podobnej prdeli.

Reagovat
Han střelil první

Tak ty si dobře nevidíš do huby. Nikdo nepochybuje o tom, že je liga v Německu lepší než u nás, ale Slavia snad má určité ambice a cíle, rozhodně chtějí hrát pravidelně LM a získávat titul za titulem u nás. To mi přijde jako lákavější vize, než každou sezónu končit v druhé půlce ligy ač je to Bundesliga. To je ale asi těžké vysvětlovat někomu, kdo je posedlý německým fotbalem.

Reagovat
stas87

Takze taka argumentacna klasika z pohladu fanusika ceskej ligy. Byt velka ryba v malom rybnicku. Ja na to pozeram z pohladu toho, ze pokial ma hrac sportove ambicie a chce svoju vykonnost posuvat vyssie, tak musi odist do ligy, kde nebude mat v uvodzovkach odpocinkove zapasy. A tych ponuka ceska liga oproti BL dost. Chapem pohlad fanusikov z tranzitnej ligy akou ceska je, ze aj tie kluby maju vlastne ambicie a chcu si udrzat kvalitu. Lenze ak hrac prerastie vykonmi klub aj ligu, tak zacne postupna stagnacia a uspokojenie. Preco myslis, ze taky Lacazette neostal v Lyone ale siel do PL?

Reagovat
Losinho

Protože nemá na PSG.

Reagovat
stas87

Pretoze chcel vystupit zo svojej komfortnej zony v Lyone, kde bol za hviezdu ligy, peniazi mal dost a s Lyonom hral pravidelne europu. A on si radsej vybral Arsenal, kde nemal uplne jasnu istotu zakladu ako v Lyone a siel do ligy, kde je ovela väcsi konkurencia a kde sa mohol vykonnostne zasa posunut. A to by mu Lyon neumoznil.

Reagovat
Losinho

Kolik kopaček myslíš, že řeší nějakou komfortní zónu?

Reagovat
Kocour Klapuška

Já chápu tvůj pohled. Nebudu mluvit obecně, ale zůstanu u Součka. Ten má ze Slavie reálně větší šanci hrát pravidelně EL nebo LM, než z nějákýho středovýho týmu bundesligy. Čili už se nepohybuje jenom v tom malém rybníčku.

A já netvrdím, že by Češi neměli chtít chodit odcházet ven, ale Slavia nemůže dovolit, aby hráči radši šli hrát do Herthy nebo Florencie, a bylo to pro ně přilepšení. A jasně, když ti hráči budou mít hodnotu stovek milionů euro a budou obrovsky kvalitní tak, že by o ně mohli mít zájem i ty přední kluby v ligách, tak to už samozřejmě chápu.

Ale o ambicích Slavie nebude vypovídat nic víc, než jestli ji hráči budou utíkat hrát o střed tabulek, byť třeba top ligy.

Reagovat
stas87

A pokial nema Soucek lepsie ponuky ako prave z Herthy ci Florentiny, tak ma ostat v Slavii kvoli CL ci EL? V tych sutaziach si Slavia zahra 6, mozno 8 zapasov. V Serii A ci BL by sa dostal na iny level vykonnosti, o tom som presvedceny. A urcite uznas sam, ze v pripade dobrych vykonov v BSC ci Fiorentiny si ho moze vytiahnut este lepsi klub. Kludne Bayer alebo Lazio. Zo Slavie sa do tychto klubov tazko dostane, na to je Slavia ci ceska liga nezaujimava pre klubov ako je Lazio alebo Bayer.

Trochu sa mi vynara podobnost s Doneckom alebo Kyjevom. Ti tiez drzali svojich hracov(ukrajincov) na Ukrajine, nasypali im kopu peniazi s vidinou hrania v poharoch. A pozri ako dopadol Konopljanka a Jarmolenko. Hraci s velkym potencialom prerazit do top sutazi. Prevahali vhodny moment na odchod a dnes hraju vo West Hame a Schalke, A to Konopljanka v Schalke hra len preto, ze lepsieho hraca na jeho post ani nemaju. Defenzivne nema ziadny prinos, herne timu nepomaha a dost ludi sa cuduje, ze ho Schalke vobec vykupilo a vnimaju to ako zle rozhodnutie. Podla mna ani jeden z nich nenaplnil potencial ktory mal a ostali na Ukrajine zbytocne dlho.

Akceptujem tvoj nazor a vidim na nom dost logiky. Ja na to ale pozeram z pohladu hracov a moj nazor je taky, ze ti viac da pravidelne hranie v BL ci Serii A a ako to, ze ostanes v Prahe.

Reagovat
Kocour Klapuška

Za současného stavu určitě nejsou byť i třeba ty nejlepší slávisti zajímavý pro Bayer nebo Lazio. Ale to by se právě Slavia měla snažit změnit - Nizozemská liga, která má podobnou kvalitu, byť teda širší špičku, ale taky je tam trojice kvalitních týmů, a zbytek týmy na úrovni Boleslavy, Liberce nebo Opavy. A hráči z Ajaxu, PSV nebo Feyenoordu odchází už do těch největších týmů. Jasně, je to dáno jednak delší tradicí a polohou, ale minimálně co se týče financí na tom Slavia může být podobně jako výše jmenovaní.

Jo, já jsem přemýšlel, k jakým týmum svou myšlenku přirovnat a Kyjev, spíš hlavně Doněck, jsou dobrým příkladem. Do uvahy je ale třeba vzít i to, že na Ukrajině jsou pro fotbal horší, minimálně přírodní podmínky a celkově ta země má k Evropě dál než Praha.

Reagovat
Kocour Klapuška

A já s tebou souhlasím, v současnosti je to ta lepší cesta. Ale Slavia (nebo Sparta, Plzeň asi těžko) se musí snažit, aby to tak nebylo. A dělat maximum proto, aby ty hráče udržela. A ne přistoupit na to, že je jen přestupní stanicí do té velké Evropy. Měla by se snažit do ní dostat sama, ne tam jen vysílat své hráče, kterým se podaří dvě tři sezóny a hned slintat nad tím, jak za ně utrží 100 mega, koupí mladýho Krále a bude doufat, že ten bude stejně dobrou jako Souček a celý proces za pár let zopakuje.

Reagovat
Kocour Klapuška

Kdybys tolik nelpěl na výrazu "béčkový," tak by si možná byl blíž k mému pochopení. Myslel jsem ty týmy typu VfL, Hoffenheim, Schalke. Jeden rok bojují o Evropu, další sezónu zase o poháry. A samozřejmě. Pokud by měl hrát jen s Opavou a Brnem, tak nemá logiku zůstávat v Česku. Ale pochybuju, že pokud Pavlenka neodeje z Brém o level výš, že bude pravidelně hrát Evropu. A pokud k zápasům v naší lize připočteme EL, ještě víc LM, tak se můžeme bavit o tom, co hráči dá víc.

Ale já to spíš bral z pohledu Slavie, a ne samotnýho hráče. Jasně, že pokud oni mu nabídnou daleko víc peněz, že to přijme, i kdyby měl hrát rok co rok o záchranu. A šance dostat se z top lig do nějáký špičkovýho týmu je taky daleko větší. Smysl toho, co jsem psal byl v tom, že pokud Slavie chce být konkurence schopná (úspěch by neměl být to, co se daří poslední roky Plzni, a to že každej rok hraje alespoň poháry), musí tyhle hráče být schopna udržet - jak nabídnutím herního růstu, tak finančně.

Reagovat
JacksLFC

Jenže rozdíl je ten, že z Fiorentiny je pak ten přesun zase vejš o dost snažší jak ze Slavie a hrát zápasy proti Juve, Neapoli, AC nebo Interu je něco ijnýho než hrát proti týmům v naší lize. Pokud na to doopravdy má, aby se dostal někam do top týmu, co hraje pravidelně LM, tak by to musel dokazovat právě v lepším týmu co třeba hraje EL v top lize.

Reagovat
mayday

Top tým, kterej hraje pravidelně ligu mistrů... Na naši ligu je to dobrej hráč, ale na tohle nemá ani omylem, neblbněte.

Reagovat
Stannis Baratheon

Itálii hlavně ne, tam by mu mohla uškodit ta široká lavička.

Reagovat
Losinho

bude mu 24, raketu za něj nedostaneme a pro Slavii nemá cenu pouštět ho za 80 mega

Reagovat
Kiwi-21

Tak mně se Součka podařilo prodat v FM 19 vpůlce 2.sezony do Barcelony za 255.mega a 50% procent z dalšího přestupu z tím že sezónu dohraje u mně

Ve skutečnosti na Barcu samozřejmě nemá ale věřím že v týmech bojujících o poháry v Top 5 soutěži v pohodě má

Reagovat
Imos

Reagovat
TheMally11
Reagovat
F.Torres

Zajímavý, že právě on kopal v penaltu. Nedávno o něm řikali, že to je největší kopyto na penalty z celý Slavie

Reagovat
JacksLFC

a kdo to říkal?

Reagovat
meno
Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
F.Torres

hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jdi pozápasový rozhovor Trpišáka?

Reagovat
dextroza_m

Aaaa?

Reagovat
wjillm

Snad se z toho neposrala.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovský to v pozapasovym rozhovoru řekl jasně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele