Slávista Škoda doufal, že neodehrál poslední zápas v Edenu

15.12.2019, 21:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
Liquid

jak poslední zápas, pokud si někoho z těch 3 čistokrevných útočníků Škoda - Van Buren - Yusuf nechat tak právě jeho, Van Burena prodat a Yusuf pro mě očekávaně velký zklamání, na jaro bych ani toho strikera nescháněl, není důvod proč mu platit velký prostředky, když se titul ztratit už nedá a přivést útočníka po pečlivé analýze po sezóně

Reagovat
Filipow

Nemělo vedení Slavie teď půlroku na to, aby si pečlivě zanalyzovali nákup útočníka?

Jako kdyby odešel van Buren a Yusuf a přišel pořádný útočník, tak pro Slavii ideální řešení, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf a van Buren ven, Musa a Šporar do.

Reagovat
smazaný uživatel

U Sporara jsem hodne spektickej. Jednak z cobol ligy bych nejradsi nebral nic a potom taky typologie - jestli nam u Rusaka vadi, ze by nepressoval, tak co on?

Reagovat
luismiksak

Přesně, Sporar bude drahej jako prase, tipuju kolem 6-7mio ecek a přitom nevyzpytatelna slovenska liga, kdy většina je provar a par hráčů dopadne skvěle jako Skriniar nebo Lobotka...

Za me Komlicenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když se prodá Souček a Kolář, možná ještě Olayinka, tak 7M e nebude zrovna problém, ne? Za Šporara bych to klidně vyplácl...jestli nepřijde Šporar kvůli stylu hry, tak Komličenko už vůbec ne podle mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud by to bylo pro Slavii finančně neúnosné, tak bych se nezlobil, kdyby přišel Šporar do Spartaku.

Reagovat
luismiksak

Trnava

Reagovat
Liquid

ke Šporarovi jsem se tu vyjadřoval, viděl jsem ho letos hodněkrát, nezapadl by k nám, nevrací se, má lepší techniku než Komlichenko, ale ve Slavii by to nedělalo dobrotu, navíc už teď údajně bere velký prachy pomalu na úrovni co má Souček teď u nás

Reagovat
hyper01

Za mě sezonu klidně dohrát se Škodou a Teclem, Yusufa poslat rozehrát na hostování, Burena prodat a po sezoně dát šanci Matouškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

U Yusufa to není o rozehranosti. Absolutně na to nemá. Je to bohužel hodně velkej omyl.

Reagovat
hyper01

Beru to tak, že je tam nejkratší dobu, takže bych mu dal ještě chvíli čas a šanci se předvést.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, koukám odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Musim souhlasit. Yusuf mi prijde jako prestup dost na nahodu. Dal par golu za Bohemku a najednou to vypadalo, ze se tu rodi nova hvezda a chteli jsme si zabezpecit jeho prichod. Obcas se mu povede neco zajimavyho, ale vubec neni efektivni a do stylu hry moc nezapada. Navic za nim jde obdrzenej gol na Interu, kdy se vykaslal na navrat. Ja osobne bych ho klidne poslal hostovat.

Jinak mam v utoku dilema. Tecl je mozna muj nejoblibenejsi hrac, ale po zraneni to neni ono a objektivne bych asi uprednostnil Van Burena - i kdyz nema nej koncovku, tak je to typologicky zajimavej hrac, dobre pressuje. Je pro me dost prekvapeni, ze Van Buren hraje tak malo. Casto jsem ho cekal ke konci tech nejvetsich zapasu. Psalo se o nejaky hadce s koucem, tak mozna no..

Reagovat
dontcallmeandre

Yusuf je sázka na peníze ze zálivu.Malý finanční risk, velký potenciální zisk. Ten zisk je už teď, zavedl značku Slavia do zálivu, což má pro majitele nejspíš hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra, postavit ho jednou za uherak v lize, aby sem sly penize z Bahrajnu, to bych jeste bral. Ale ma smysl, aby nam sral zapasy v LM?

Reagovat
dontcallmeandre

Já si zase nemyslím, že by něco úplně sral i na té úrovni LM. Útočníci se na podzim s formou nepotkali do jednoho. Ale já bych ho též nestavěl, jen chápu, pokud to dělají kvůli pěnězům, protože pro to mám pochopení. Ve skutečnosti mě fotbalový byznys baví víc než fotbal samotný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jusuf byl extremne spatnej i na pomery nasich utocniku.

Jakej profit z toho cca ocekavas? Ja nejsem expert, ale Bahrajn je mala zeme (1,5 mil. obyvatel), ackoliv dost bohata. Kazdopadne pokud nejde o primou investici do klubu, tak bychom se spise meli koukat na pocet lidi, ktery to oslovi, ne? Urcite je to dobry z marketingovyho hlediska, muze byt jednodussi sehnat sponzora z tyhle oblasti (kor, kdyz tam vsichni jsou kralovska rodina, s nadsazkou ), ale na prodejich nejakych produktu jako TV prava nebo suvenyry se to tolik neprojevi, ne?

Reagovat
dontcallmeandre

Já si nemyslím, že by byl Jusúf extrémně špatný, nebylo to výrazně horší, než u jiných, spoustu úkolů i podle vyjádžření JT splnil. Byl jenom špatný.

Bahrajn je bohatá země. Je možné, že přijdou nějaké peníze přímo do klubu, ale už teď se tvrdík dostal na jednání (těžko říct, jestli i o něčem jiném něž o fotbalu) a to je rozhodně plus, to není jen tak.

Ostatně, to říkal dlouho i Křetínský, že mu vlatsnictví Sparty oteřvelo dveře, do kterých by se jinak dobýval těžko a že tedy pro něj neznamená nutné finanční ztrátu, ačkoliv je v mínusu.

Takže pokud Jusúfovo angažmá umožnilo CITICu jednat o nějakém kšeftu v Bahrajnu, tak to mělo smysl. Jusúf už bude vždycky první Bahrajňan (Bahrajnec), který si zahrál ligu mistrů, to je sám o sobě marktingový potenciál, ze kterého má klub většinou podíl (např. reklama pr obahrajnského telefonního operátora). Ale to jsou jen takové moje úvahy, chtěl jsme jen naznačit, že 2M€, což je imho maximumu, které může jusúfova anabáze ve slavii stát jso urelativně malý peníz na to, jaký to má potenciál. A věřím, že mu JT věří, že by to mohlo jít ještě nahoru, protože jinak by s ním imho neztrácel čas..

Reagovat
VP85

Yusuf je marketing

Reagovat
lampas

Je to fake fotbalista, něco jak ten borec co si hrál na bratrance George Weaha a zahrál si pak PL. Kvalitou má při dobré vůli tak na druhou ligu.

Reagovat
Liquid

jenže s tím náskokem co máme je to teď prostě zbytečný, na LM ho potřebujeme jednoznačně, tak jako bylo chybou teď, že do té skupiny LM se pořádný striker nesehnal, samozřejmě být v lize 2., nebo 1. s minimálním náskokem tak je situace jiná

Reagovat
VP85

A nebylo by lepší přivést útočníka teď - aby se aklimatizoval? Půl roku, aby si to sedlo a pro LM být připraven, sehrán? Nedávalo by tohle logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne. Na druhou stranu muze byt tezsi nekoho behem zimni pauzy sehnat a pokud nebude k dispozici TOP kvalita, tak je lepsi zustat s tim, co mame a nekoho vzit v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Mělo by se přivádět v zimě. Je mnohem delší pauza a hráč stihne zapracovat na fyzičce, která se hodí do systému hry.

Reagovat
smazaný uživatel

neodehrál*

Reagovat
Fakt

Reagovat
Kepy_FCB

za Příbram si tam ještě 1-2 zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl na konci parádní formu, ještě bych ho půl roku určitě nechal. Pak se uvidí, jak na tom bude, přeci jen už mu táhne na 34.

Reagovat
Losinho

O rok prodloužit, není o čem.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Bakary3

Je to šílený, ale... kdyby v Lize mistrů hrál on místo Tecla třeba, něco by mu tam padlo a myslím, že o nějaký bodík by bylo víc...

Z toho, co Slavia má, je nejnebezpečnější...

Tecl a Buren pryč... zůstat Škoda, Musa, Matušek a šanci Jusufovi.... ten útok by mohl být jinde.

Reagovat
Kiwi-21

Mám stejný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že ano.Povedly se mu letos jen dva zápasy z 20, což je otřesné.Milane, už vypadni a uvolni svůj flek za nehorázné prachy opravdovému útočníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalost

Reagovat
Cechino

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PlackaSKS

ty si vážně kokot

Reagovat
KingMaster13

Dle reakcí taky poznáš charakter ostatních

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tohle štve, je to taková spíš sparťanská nevděčnost. Sheldon by mu určitě nejradši poslal vyhazov přes SMS. A když se tady potom naparuje, jakej je největší z největších Kapitán americká Slavia, tak mě chytá amok, co se to na nás přilepilo za případ...

Reagovat
KingMaster13

To nemá cenu ani komentovat, člověk to vidí a musí se stydět za tohle individuum

Reagovat
dontcallmeandre

Milane díky, běž si vyzkoušet nějaké zahraničí. Na stadionu už visíš, a následující půlrok je třeba budovat perspektivní kádr.

Reagovat
podnebný

Ještě pořád mu to střílí. Měl by se ve Slavii dokopat do klubu ligových kanonýrů, už mu chybí jen šest kousků.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele