Slavii posílí Grajciar

18.07.2008, 16:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
fantomas

Info pro Slávisty:

Je to ročník 83 (bude mu 25 let v září) a šikovné a rychlé pravé křídlo. Ve Zvolenu, kde začínal, ho fandové za poslední roky pravidelně volili nejlepším hráčem klubu. Zazářil v odvetném utkání 1.kola Intertoto Cupu v zápase s Baku, když jednou skoroval a pak centroval přesně z rohu na další gól.

Generální manažer Nitry Petráni:

"Nepotvrdím vám tieto cifry, môžem ale povedať, že sme so Slaviou v kontakte a rozdiel v čiastkach sa zmenšuje. Nehovorím však, že sa dohodneme."

„Zároveň sme mu dali slovo, že sa zachováme k nemu rovnako ako k Hesekovi pred polrokom. Teda ak bude dobrá ponuka, nebudeme mu v zime brániť v odchode. Tak by boli spokojní všetci. Sme klub, ktorý žije z toho, že vychová a predá hráča, z peňazí za Heseka žil aj Grajciar, chceli sme, aby z odstupného za Grajciara mohli žiť Sloboda, Bališ a ďalší."

Ještě tu mám dohady agenta Teleka a právě Petrániho:

Podľa neho Nitra ponúkla hráčovi predĺženie od februára štyrikrát, s postupným navýšením podmienok. „Tá záverečná ponuka bola vôbec najvyššia v histórii nášho klubu, akú dostal nejaký hráč.” Telekov argument: „Grajciar už nemôže podpísať novú zmluvu s Nitrou, keďže má uzavretý profesionálny kontrakt so Slaviou.” Petrániho reakcia: „Rokujeme s ním od februára, vtedy ešte so Slaviou nemal podpísané nič. Považujeme to za taktiku hráča a jeho manažéra pritlačiť nás k stene, prečkať až k letnému prestupovému termínu a potom hrať na odchod.” Telekova kontra: „Ak si Nitra Grajciara tak váži, prečo ho, ako dva roky najlepšieho hráča kádra, nechala hrať za plat 20 000 mesačne a bývať aj s priateľkou a malým dieťaťom v 1-izbovom byte v ubytovni?”

Grajciar ted byl přeřazen do béčka, čili je situace kolem něj dosti zapeklitá. Nitra chce, aby prodloužil smlouvu, což podle agenta (viz výše) už nelze, protože je dohodnut. Pokud je to pravda, tak tedy přijde v lednu 2009 po půlroční nečinnosti, což pro nás není příliš dobré.

„Považujeme to aj za principiálnu vec. Prestup Heseka do Teplíc je príkladom, že sa vieme dohodnúť a hráčom nekazíme futbalovú perspektívu. Ale ako klub nechceme byť len fackaní.” To tvrdí Petráni.

...No bude to ještě zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

díkas, navíc myslím, že by se mohl chytnout, na pravé straně to Slavie nemá vůbec přecpané

Reagovat
fantomas

Určitě, levá strana se uvolnila odchodem Pudila, pravá je zase uplně volná, když pláchl Kalič. Vlastně Janda...s tim si nejsem jistej, jak mu to po tý pauze pude, každopádně s rolí náhradníka by nemusel mít případně problém.

Reagovat
Logan

Tak Janda je dobrej,jeho problem je,ze je bohuzel casto zranenej,ale verim ze takle by to mohlo byt super , leva-Svento,Cerny,prava Janda,Grajciar a navic tam muze hrat i Ivana nebo Senkerik,jeste by to chtelo toho utocnika a je hotovo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info.

Reagovat
fantomas

Neni za co, slaviste si musi pomahat.

Reagovat
Miky.77.14

snad ten přestup vyjde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele