SLAVIA ZÍSKALA ŠENKEŘÍKA

05.07.2007, 14:16
Aktuality
Další posilou fotbalistů pražské Slavie se stal útočník Zdeněk Šenkeřík. 27letý hráč přestoupil do Slavie z tureckého Malatyasporu a s vicemistrem minulého ligového ročníku podepsal smlouvu na dva roky. Součástí smlouvy je i roční opce.

"Těší nás, že se nám podařilo získat zkušeného útočníka. O Zdeňka jsme měli zájem už v zimě. Věříme, že pro Slavii bude přínosem," uvedl po uzavření transferu generální ředitel Slavie Petr Doležal, který o Šenkeříkově přestupu v Turecku jednal.

Fotbalista uvítal návrat do české ligy. "Jsem rád, že se mohu vrátit zpět do Česka a mohu hrát za tak slavný klub. Udělám všechno proto, abych Slavii pomohl nejen v lize, ale i v předkole Ligy mistrů," řekl Šenkeřík.

Útočník hrál v dřívějších letech za Bohemians, v roce 2003 přestoupil do Jablonce. Ze severu Čech zamířil o další tři roky později do Malatyasporu. Turecký klub musel Jablonci za jeho přestup vyplatit 20 milionů korun. Nyní od Slavie Malatyaspor vyinkasuje zhruba deset a půl milionu korun.

Autor: Petr Hašek / idnes.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to nevim, jestli vám zrovna Šenkeřík pomůže do ligy mistrů Ale stadion budete mít pěknej!www.stadioneden.cz, tam se možná na tu slávku zajdu i podívat....

Reagovat
HOST*ital

Tak do LM jim nepomůže nikdo,stejně jako Spartě.Doba,kdy Sparta hrála pravidelně LM šla ruku v ruce s úspěchy reprezentací...

Reagovat
smazaný uživatel

taky to vidim letos bledě pro všechny český týmy...zase

Reagovat
alegre

Moc pěknej

Reagovat
HOST*Mind_Killer

VYHRAJEM LIGU MI NEPOTŘEBUJEM UTRÁCET JAK SPARTA BUZERNATŮ PARTA SLAVIA FOREVER

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tebe chce někdo utratit ?

Reagovat
smazaný uživatel

No když se dostanou přes Žilinu tak se může stát všechno, ale moc jim nevěřim. Sparta se podle mě dostane, když dostanou někoho přijatelnýho

Reagovat
alegre

A když se Sparta přes celou řadu přijatelných dostane do finále a dostane tam zase někoho přijatelného tak tu LM dokonce snad i vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale možný je všechno . Jablonec může taky vyhrát uefu

Reagovat
alegre

Jo možný je opravdu všechno. Dokonce i ve fotbale. V unoro 1948 taky nikdo nevěřil, že jednou padne 'vláda jedné strany'! A padla... Jen to trvalo víc než 41 let... Poučení? Snít je krásné, ale probuzení bývá kruté! Podle mne, ani jeden ze 3. kola kvalifikace nepostoupí!

Reagovat
smazaný uživatel

No já si myslim, že aspon jeden šok nastane

Reagovat
smazaný uživatel

Pro slavii je podle daleko důležitější jestli přijde šmíca

Reagovat
alegre

Šmicer? Velice dobrý fotbalista, o tom žádná. Ale je mu přeci jen 34 let, dlouho nehrál, s ligou v Česku nemá žádné zkušenosti, za 11 let se toho hodně změnilo a on již zapomněl, nasadí na něj nějakého nekopu a ten ho pěkně zkope... Ale snad to pár zápasů výdrží. Šok? To Ti teda řeknu: postup do skupin by byl opravdu šok!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Šmíca by byl hlavně vůdčím typem do kabiny a vzorem pro mladé hráče, já od něj nečekám, že dá 15 gólů a udělá nám titul, na to už prostě asi nemá. Každopádně bych ho bral všema deseti, byla by to pro nás taková útěcha po letech utrpení. Ještě k tomu samozřejmě nový stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo šmíca by to měl táhnout hlavně v kabině....ale myslim, že pořád může dost ukázat i na hřišti, česká liga takovýhle hráče potrřebuje....někoho kdo se bude snažit hrát fotbal!!

Reagovat
HOST*Jardel

Jo tak tahle posila je docela dobrá Šenkeřik je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem teda z jeho příchodu nějak nadšený, to určitě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to prej vidí na 95%. Když se ukážou v dobrym světle ti dva z Francie, případně přijde někdo na stopera, tak můžeme jít do sezóny s dostatečně širokým kádrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stopera Brabec, Francouzi uvidíme, každopádně by to chtělo ještě prodat Šventa do Ruska a přivést někoho na jeho místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec byl slabej, pochybuju že šel nahoru. Nalevo může hrát Šmicer, Janda nebo Jablonský.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele