Slavia získala licenci a může startovat v příští ligové sezoně

24.05.2011, 12:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (230)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

jenom dobře pro ligu

Reagovat
j_mrazik

Nečekané.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom oddaleni dalsiho problemu..

Reagovat
smazaný uživatel

jaký by podle tebe mohl nastat další problém?

Reagovat
Filipow

Návrat Jarolíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjasnenej pravej majitel,at uz to vetsinove patrilo Enicu nebo Sisakovi,stale nesplacenej 120 milionovej dluh a to az se provali kdo vlastne Natland ovlada..

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
kubys

No jo, měřme všem stejným metrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano, Slavia bezdužnost vůči hráčům i státu (zůstává jen dluh ENICU, kterej neni nema vliv na udělení licence) .... nevidim žádnej problém když to zaplatil Natland....... btw Ústí tu licenci dostalo taky

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kubys

Ústí nesplňovalo podmínky ohledně stadionu, nevadí mi, že ji Slávie dostala, ale jakým způsobem. Pochybuju, že kdyby měl nějaký menší klub stejné problémy jako Slávie, tak se na to bude nahlížet úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že jedinej rozdíl by byl v tom, že by se o to nikdo nestaral a nepsalo by se o tom každej den ... ale po tom co Natland zaplatil hráčům a prokázali bezdlužnost, tak nebyl důvod k neudělení licence... bohužel Slavia ještě nemá zdaleka vyhráno

Reagovat
kubys

Jenže stále do je bezdlužnost do konce kalendářního roku 2010, ne za celou sezonu, tohle by se mělo upravit.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá smysl nějak upravovat, za účetní období je obecně považován kalendářní rok a současná platná uzávěrka je k 31.12.2010. Nezapomeň, že tu uzávěrku taky musí někdo udělat a netrvá to zrovna krátkou dobu.

Reagovat
Bosko

Očividně víš o celý věci úplný h**** , ale chceš se zapojit do diskuze, tak napíšeš to, cos někde vyčetl, co?

Reagovat
kubys

Co jsem kde vyčetl, chlapče?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná komedie. Doufám, že tenhle průser nebudeme muset platit všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom to měli všichni platit? Ty snad vlastníš Slavii?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby jsme těch arbitráží platili málo.

Reagovat
PJ

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Enic - arbitráž, stačí?

Reagovat
PJ

Dobrý, už sem si poposednul

Reagovat
twerp

No pokud by to dal ENIC českým soudům a ty by byly neaktivní a zavinily ENICU nějakou ztrátu, tak by mohla následovat arbitráž proti českému státu. Pokud sem napsal blbost, tak mě někdo erudovaný opravte.

Reagovat
smazaný uživatel

No v podstatě máš pravdu. Arbitráž vůči českému státu v případě Slavie asi nehrozí, protože reálně mě nenapadá nic, čím by mohla ČR poškodit zájmy ENIC.

Reagovat
twerp

Mám někde v paměti zakotveno, že kdysik se nějaké dvě firmy přely u českého soudu. Soud rozhodl buď špatně nebo pozdě. A ta zahraniční firma pak podala arbitráž na ČR z důvodu špatného rozhodnutí soudu a jí pramenící újmu z toho. Možná to mám nějak spletené dohromady, ale logicky to celkem sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo

Reagovat
niflheim

Tohle jsem vskutku nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

liga bez Slávie by byla jako guláš bez cibule

Reagovat
homeles8

Reagovat
j_mrazik

Taky u ní často brečím. Hlavně při těch 6 pokusech o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

i to k ní patří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a to se mi soukup smál, že na tom Brno je lépe olé sešívaní

Reagovat
soukup

tehdy bylo, no ostatně i teď nikomu nedlužíme přes 100M, docela mě zajímá jak to se Slávií dopadne až bude muset tohle zaplatit

Reagovat
soukup

ale, hlavně že seš si jistej jak je všechno v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Protože soukup je velký optimita a myslí si, že po Prosově odchodu přijde nový vlastník který tam začne rvát prachy.

Reagovat
Bosko

Nechápu ty řečičky o tom, že se neměří stejným metrem.Pokud Slavia splnila požadavky, tak proč by neměla dostat licenci?! A i kdyby se stejným metrem neměřilo a Slavii se trochu přilepšilo, tak by to bylo naprosto pochopitelný.Zkuste se zamyslet : Slavia má spoustu fanoušků a GL není tak kvalitní, aby jí jen tak sledoval člověk, který je nezaujatý a nemá komu fandit.Tím pádem by GL dost klesla sledovanost, to by se nelíbilo sponzorům a ublížilo by to celý lize.Ovšem nebylo třeba jí nějak přilepšovat, protože podmínky splnila.Říkejte si co chcete, pro GL je to jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom postupu Dukly takhle zpráva trocha zhořkla, každopádně pro ligu je pro ligu dobře. Pro Slávii těžko říct. Pořád nevěřím že se tam něco zázračného stalo, hráči asi dostali výplatu, ale to je tak asi všecko.

Reagovat
smazaný uživatel

"Týmy Slavia i Ústí splnily podmínky, které odvolací řízení požadovalo a oba kluby mají licenci na další sezonu."Takže si ty řeči, že se neměří stejným metrem strčte víte kam.

Reagovat
Miky.77.14

Parádní zpráva dne! Díky Natland

Reagovat
Jajinek

Neuvěřitelné, opravdu neuvěřitelné.

Na jednu stranu to obrovsky přeju fanouškům Slavie, páč tenhle klub by v lize neměl chybět!!

Ale na druhou stranu je to opravdu zarážející. Že je tohle celé tunel, musí být jasné každému, i na svazu...kteří tedy hrají na lidi habaďůra s nějakým udělováním licence a snad z toho všeho snad taky něco mají. Kdyby měli koule, měli nechat Slavii bohužel bez licence.

Natlant přece není žádný nový transparentní vlastník, který by Slavii nějak zachraňoval a měl průhlednou strukturu vedení, jasnou minulost atd. Kdyby se o Slavii začala ucházet nějaká renomovaná firma či podnikatel, což bych se nedivil, páš Slávie má ještě dobré jméno, které by se dalo ekonomicky využít k dobré investici, tak bych se nedivil...ale proč se tak nestalo?

Všem je jasné, že přišel akorát bílý kůň, jehož vlastníkem je ve skutečnosti někdo zpřízněný s bývalým vedením (či dokonce stále ti samý lidé), převede na sebe jmění Slávie, bude na papíře figurovat jako nový subjekt a pokusí se všemi možnými dohodami odvrátit insolvenci a úpadek...ale z těch skutečných dluhů díky benevolenci úpadkového práva v ČR nakonec zaplatí minimum. Navíc dostane licenci, jede se dál a tunel je dokončen. Peníze, které byli ze Slávie neobchodně odčerpány na soukromá konta tak už nikod neuvidí.

Nikdo mě nepřesvědčí o tom, že Natlant na svbazu plně odkryl svoji strukturu vedení a společníků, předložil kompletní dokumentaci o bezdlužnosti a určitý plán financování na příští sezónu, tak jak to licence předpokládá. No nic.

Jak říkám, dobře, že bude hrát Slávie ligu, kam patří...mě to může být putna, že si takhle vlastně posvětili to rozkradení...jen v tom mám tu pachuť. Jen mám strach, že si někteří opravdu budou myslet, jak je nyní ve Slavii všechno fajn, že se našel nový vlastník a vlastně jsou zažehnány problémy.

Reagovat
Bosko

Pokud se Natland domluví s ENICem a zaplatí jim, tak bude mít Slavia už snad konečně regulérního vlastníka a nebude se mluvit o Bílých koních...Snad se tak stane.Jestli ano, tak nevidím důvod proč jim nevěřit.Věřím že nemají špatné úmysly, proč by jinak kupovali zkrachovalý klub, kde už není co vytunelovat?Je to investiční společnost tzn. kupují firmy, které jsou na dně, uzdraví je a pak je prodají se ziskem ( to samé chtějí prý udělat se Slavií).Slavia je značka, má svoje jméno, takže Natland by na případném prodeji "uzdraveného" klubu mohl dobře vydělat a vydělá na tom i klub samotný.

Jiná věc je ta, že se tady před očima všech provedla neskutečná sviňá**rna a nikdo nic nevyšetřuje, nikdo nikoho netrestá.To je k smíchu a zároveň k pláči.O něčem to vypovídá.....

Reagovat
Jajinek

Natland nekoupil Slavii, aby jí pozvedl nebo aby na ní něco vidělal...podle indicií, které jdou z ministerstva vnitra už měsíce, je to opravdu jen a jen bílý kůň, který koupi Slavii proto, aby teoreticky většina peněz z ní odvedených nemusela být vrácena a ještě k tomu jako bonus to vypadalo hezky a hrála se dál liga. To je jediný účel, který už je do očí bijící i pro laickou veřejnost, nejen pro odborníka na právo obchodních společností atd...

...opaku už věří bohužel jen ti, kteří si tu pravdu nechcou připustit.

Reagovat
r.mrazik

ale ono to bylo jasne uz drive...

Reagovat
Bosko

Asi jsem naivní, ale prostě tak nějak věřím, že to dopadne dobře.Ale musím přiznat, že v tomhle státě bych se nedivil, kdyby to dopadlo jak říkáš ty.Ale nic neovlivním, takže mi nezbývá nic jinýho než doufat a věřit, že to dobře dopadne

Reagovat
Jajinek

věřit můžeš...i bych ti to přál...

Reagovat
smazaný uživatel

někde v televizi sem slyšel už nvm na jakym programu, že slavii měli vytunelovat akcionáři ústecký spolchemie. Ale co je na tom pravdy nvm, i když bych tomu věřil tady jsou na to experti dost :D

Reagovat
smazaný uživatel

Teď v TV byl rozhovor s jedním se členů licenční komise a ten říkal vcelku rozumně, že oni řeší jen ty podklady a jen to, aby ten klub splnil podmínky udělení licence. A neřeší to, za jakým účelem se ta licence získává. Jakou roli má hrát.

Vcelku to vystihnul. Oni vědí, že je Slávie nafouklej balonek s vodou a je otázka, co bude tím špendlíkem. Ale nezajímá je to. Oni jsou úřednící, kteří kontrolují správnost podkladů. A to Slávie splnila.

Každopádně souhlasím, že je to habaďůra. Svaz ví, že je v košíku jedno schnilé jablko, ale nehodlá to řešit ...

Reagovat
Jajinek

jasné, já neznám regule svazu, už vůbec ne komise pro udělování licence...takže nevím, co vše mohou přeskoumat, jaká je jejich diskreční pravomoc a jestli jdou jenom tupě po papírech bez obsahu...bohužel asi to druhé no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty penize co nekdo vytuneloval uz by se tak jako tak nikdy nenasly , ted jde spis o to ze Natland to bude chtit uhrat tak aby nemusel platit ENICU coz je mi v podstate jedno jestli nejaky Anglani prijdou o 100 Mega.

Samozrejme to udela spatny jmeno CR jako neduverihodnej obchodni partner ,ale to uz mame stejne takze o moc horsi uz to nebude.

V zasade spis jde o to z jakeho duvodu to Natland prevzal , doufam ze to chce v blizke budoucnosti predat nekomu dalsimu , na nich uplne nezavislemu subjektu , ktery by mel pruhlednou strukturu a dovedl Slavii opet na spicku , ale to sem asi moc velky optimista.

Reagovat
Bosko

Natland s Enicem jedná.Prý je ochotný zaplatit nějakých 120 milionů, ale ENIC si teď řekl ještě o něco víc....v jednáních jde teď údajně o to aby se dořešila ta částka.

Reagovat
Jajinek

budu věřit, že jsi jen zarytý fanoušek Slavie...kdyby ne, byl bych nucen pochybovato Tvé inteligenci...

Reagovat
Bosko

Ano , jsem Většinou bývám dost pesimistický, protože vím, jak to se Slavií dlouhodobě je.Ale možná mi to odvrácení 3.ligy, zaslepilo rozum Budu doufat, pokud to nevýjde, budu sice zklamanej, ale na druhou stranu to nebude poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má pravdu. Pokud totiž Natland koupí podíl ENIC a dohodne se s nima, tak už není co tunelovat. Na ENIC tunel neudělají, protože s nima budou dohodnutý a pokud budou vyvádět peníze přímo ze Slavie - může se mi to nelíbit, můžu na to nadávat, ale je to jejich Slavia, patří jim, a oni řeší její ekonomiku. Každopádně to nebude nic proti nějakému právu nebo podmínkám licence. A jestli hodlá Natland peníze do Slavie strkat, nebo chce rozprodat zbytky - to teprve uvidíme.

Reagovat
Jajinek

no ony by se našly...kdyby byla vůle, které tedy opravdu není. Všichni to hruba ví, jak postupovat, ale nikdo si tím nechce špinit ruce...ani ministerstvo vnitra. Kdyby byla vůle, tak ty prachy z těch lidí dostanu i já po pěti letech práv...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz v tomhle state neverim nicemu , korupce vsude kam se podivas , vytunelovanejch firem mraky. Kdyz mohl Kozenej sebrat x miliard a utect si s tim na Bahamy tak pochybuju ze by nekdo zjistil kam uteklo 500 M ze Slavie .

Reagovat
smazaný uživatel

No, plus mínus si to asi napsal jak si to myslím já. Takže po začátku nového ročníku se můžem těšit na novou záplavu článků o Slávii.

Reagovat
Ligter

Takže když se to řekne tvrdě, je to krásně zabalený hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se nedá než souhlasit, pravda je, že se takhle "podniká" u nás celkem běžně, ale jak píšeš, je to hlavně nedokonalostí práva v této oblasti v ČR. Mám poctit, že se toho v této oblasti příliš nezměnilo od prohnilých "divokých" devadesátých let minulého století

Reagovat
Jajinek

uvidíme, co zmůže pan Melzer s novým občanským zákoníkem a zákonem o obchodních společnostech...co jsem to tak pročítal, tak to vypadá hodně solidně...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to nečetl, ale doufám, že to tak bude Na druhou stranu je dost obtížné už věřit "čemukoli", co předkládá současná vláda...i když pan Melzer je jen náměstek-úředník

Reagovat
Jajinek

já ho hlavně znám osobně...4 roky mě učil. On není žádný politik...nějaké lobby a politiky má v paži. On je zarytej civilista, obdivovatel německého právního řádu, který se v te problematice šťourá a chce ji udělat co nejlepší. V komisy pro zpracování nového občanského zákoníku už je léta...tak snad to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom ano Konečně nějaká dobrá zpráva.

Reagovat
Logan

Vis co? Tohle je presne to co nepochopim. Natland neni zadna firma ktera by neco skryvala, jasne rekla kdo jsou jeji vlastnici a taky co bude se Slavii delat. Sponzoruje nekolik dalsich sportovnich odvetvi a dela to uz nekolik let, takze to asi nebude nahoda. Jen neustali pochybovaci a paranoici v tomhle state porad premysli nad, co by za tim asi zase mohlo byt. Muze se stat ze se dal pojede v tom tunelu, ale zrovna tak se muze stat ze to delaji na objednavku prave nejake te podle tebe renomovane firmy, ktera akorat nechtela spojit sve jmeno s tou slamastikou co tam byla. Tak si laskave ty kecy nech, kdyz ani nevis co se na te komisi delo, tak jak muzes tvrdit ze nic nedolozili? Za Natland narozdil od minuleho majitele vystupuji realni lide, urcite bych chtel byt v jejich kuzi, kdybych videl co se stalo v Edenu proti Olomouci a pak bych je chtel podvest. Fakt, radsi se jdi bavit o Interu a nech Slavii Slavii.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím to nejreálněji vypadá na to, že Natland Slavii pro někoho "čistí". Ten někdo klidně může být PPF (nebo jiná Kellnerova firma), nebylo by to poprvé, co mu spřátelená firma připravuje vstup na horkou půdu. Samozřejmě by za to Natland dostal náležitě zaplaceno. To je ta lepší varianta.

Už jsem ale od důvěryhodných lidí slyšel i varianty o Janouškovi s Hrdličkou a politickém byznysu, to by byl konec všeho dobrého.

Jinak netransparentních firem je opravdu spousta, například ani u těch Kellnerových se z oficiálních (ostatně i neoficiálních) zdrojů nedozvíš, že jsou skutečně jeho. Taková je dnešní doba. Dnes se ostatně k vlastnictví 33% ve Slavii přihlásil Řebíček.

Reagovat
j_mrazik

Jaktože to dostalo Ústí, když má pořád nahovno stadion? Nebo jsou ve 2. lize jiné podmínky?

Reagovat
Bosko

Ústí se prý dohodlo s většinou týmu z 2.ligy, že jim podmínky (jako třeba převlékání v buňkách) vadit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

no, pokud by těm hráčům mělo vadit, že se budou převlékat v unimo-buňkách, tak by bylo něco špatně. Nehrejme si na něco, co nejsme.

Reagovat
Bosko

To je pravda, ale upřímně se divím, že ty kluby to viděly stejně

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že jo. Vždyť Ústí hrálo doma 2. ligu už před postupem. Tam bych problémy nehledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze mesto Usti nad Labem zarucilo ze zacne s rekonstrukci stadionu tak proto.

Reagovat
r.mrazik

ona licence nema se stadakem nic spolecnyho ne? muzou preci porad dal hrat v teplicich...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej ne...respektive muzou ale musej zacit pracovat na svym , nemuzou tam hrat do nekonecna.

Reagovat
r.mrazik

hmm,tak to je novinka...kdyz si vezmu takovou slavku a treba strizkov...ti taky hrali celkem dlouho na strahove ne? teda...sesivky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je ted ten projekt "Stadiony 2012" nebo jak se to jmenuje to drive nebylo a na ty stadiony nebyly skoro zadne podminky , dnes uz je to docela prisne a ty vyjimky proste porad udelovat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou. Tým musí hrát ve městě kde sídlí, respektive kde má registraci. Měnilo se to tuším loni.

Reagovat
r.mrazik

dik

Reagovat
rufus

Otázka je, jak na tom Slavie bude třeba za rok nebo dva. Aby se situace neopakovala znovu, protože ten prodej akcií Natlandu neproběhl úplně standardně.. Možná, že nakonec by Slavii pomohla očista, znovu se nastartovat ve třetí lize a mít klid i to budoucích let. Klid teď ve Slavii chybí.

Reagovat
Bosko

Budoucnost je pořád otevřená, ale pro Slavii a slavisty je pozitivní, že se něco děje a že je liga zachráněná.Teď ještě aby se domluvil ENIC s Natlandem, pak už bude všechno snad definitivně v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je teda majitel??????

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, kolik na svazu za tu licenci pánové dostali...

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz vis,ze to je bouda,ale protoze dostanes dukazy,ze tam zadluzeni neni...tak co muzes delat? kdyz vsechno sedi...tady nemaji panove moc na vyber...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby v tom pořádně pitvali, tak mi věř že něco najdou

Reagovat
r.mrazik

ale co? zadna dluzna castka vuci fotbalistum neni...a nemaji pravomoce soudit tu danou spolecnost...i kdyz je to nehorazny podvod...tohle jim proste neprislusi...stejne jako se tak nejak vi,ze je Starka mafian,tak stejne se nic udelat nemuze...sice to je trochu blby priklad,ale oni tohle resit asi nemuzou

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně trapné... jí to měli dát zrovna...

Reagovat
soukup

stejně to s nima dopadne špatně, akorát o něco později

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

dobře pro ligu, smůla pro spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dělá běžně tak, že hráči jsou donuceni podepsat bezdlužnost klubu, a jelikož spousta by jich byla na dlažbě, tak za slib, že jim někdo něco vyrovná, to udělají. Je to totiž celé divné s tím Natlandem

Reagovat
soukup

no taky je to bezdlužnost k silvestru, vsadím se, že od 1.1. neviděli ani korunu

Reagovat
smazaný uživatel

počky jako, to fakt k Silvestru? tak na základě čeho to dostali? Protože sami říkali, že 5 měsíců neviděli plat, takže od 1.1 skutečně těžko něco dostali

Reagovat
soukup

Natland na konci minulého týdne vyrovnal dluhy Slavie ve výši asi patnácti milionů korun vůči hráčům, realizačnímu týmu a zaměstnancům klubu k poslednímu dni předešlého roku, jak ukládá licenční manuál. Společnost uhradila také nedoplatky Pražanů vůči státu a předložila svazu vlastnickou strukturu klubu a jeho finanční zajištění pro příští sezonu.

no když je tam napsaný tohle, tak je to dle mě jasný

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to je kor zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tohle je neskutečné. Ty podmínky pro udělení licence jsou evidentně nastavené úplně na prd.

Reagovat
smazaný uživatel

no to si děláš prdel. Fakt je to bezdlužnost jen za minulý rok?

Reagovat
soukup

jj, sem jediný, kdo ten článek četl?

Reagovat
smazaný uživatel

já to četl taky, ale fakt jsem si toho nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se tomu vysmál, v tom případě je to dost fraška a měli jí tu licenci dát zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

5 měsíců stará bezdlužnost ... No tak tohle mě rozseklo.

Reagovat
cristiano.K.

do toho by hráči nešli,nejsou blázni

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je běžný standart všude, nejenom ve Slavii hráči nedostávají výplaty. Ale je fakt, že ve Slavii to byl (je) extrém

Reagovat
cristiano.K.

vím,že se to dělá,ale byla by to nelogická kravina z pohledu hráčů.

Reagovat
kubys

Tohle bylo i v Baníku.

Reagovat
Kongo

Pro český fotbal jedině dobře

Reagovat
soukup

jj Slavia krachne třeba až v Říjnu po deseti kolech a liga se bude dohrávat v patnácti, to je jedině dobře

Reagovat
Kongo

jak to víš,že krachne v říjnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě v říjnu. Jak je u Slávistů zvykem, měnit se bude maximálně čas, ne datum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

jasně, že nevím, ale Slavia má tolik problémů, který se akorát oddalují místo toho aby se řešili, že dřív nebo později už to oddálit nepůjde a pak se to bude muset buď vyřešit, nebo Slavia padne

Reagovat
goodbay

myslím si, že Slávka je z nejhoršího venku. Nevěřím, že Natland to bude tunelovat.....

Reagovat
soukup

z nejhoršího venku? jsou bezdlužní k loňskýmu roku, jak je to za letošek nikdo neví, dluží přes 100M ENICU, Slavia je teprve na začátku ozdravné cesty, já taky doufám, že se jí to povede, ale nějak tomu moc nevěřím

Reagovat
goodbay

no právě si myslím, že dobrá cesta je už to, že s tim někdo začal něco dělat!

Reagovat
F.Torres

YEEESSS!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, velká radost! Teď jenom lituju toho, že ty blbci museli udělat takovýhle bojkot v semifinále poháru.

Reagovat
Logan

100. pro zachranu Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

To už je zase potřeba ju zachraňovat?

Reagovat
Logan

haha

Reagovat
Logan

spis stale?

Reagovat
Kongo

100Kč pro záchranu Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

to si s tim kilem radši vytřu zadek

Reagovat
Jajinek

Ktere sportovni oddily sponzoruje Natland? Ja se na ne koukal do OR a trochu poptal mezi kamarady v Praze, co delaji na MS, a v zadnem verejnem rejstriku neuvadeji zadne detailni informace o sve cinnosti. Jsou proste necitelnou a netransparentni firmou. Vse ostatni jsou uz jen moje fabulace, ale tak trosku vim, jak se v tehdle pripadech postupuje, tak jsem vyjadril svuj nazor. Ten tvuj ti neberu, muze byt spravny.

Reagovat
Jajinek

reakce na logana

Reagovat
centos

Mohl bych se tě nějak soukromě poptat na jednu právnickou věc? Je to na chvilku a jinde jsem zatím moc relevantních informací nenašel.

Reagovat
Jajinek

jasny, ale pokud je to na dyl tak odpoved cekej az v patek. Mam ve ctvrtek statnice

Reagovat
centos

Super. Kam můžu napsat? Nerad bych to řešil tady :)

Reagovat
Jajinek

Vychodilj@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra. Nejspíš je to jen shoda jmen, ale jestli jsi Jirka, tak se jmenuješ stejně jako ségřin fotr.

Reagovat
Jajinek

nejsem Jirka...už podle nicku...

Reagovat
smazaný uživatel

OK, jen jsem se lekl.

Reagovat
j_mrazik

Ségřin fotr je tvůj táta, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ve státě, kde každé 2. manželství končí rozvodem to je už spíše nepravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není, já mám jiného. Stejně tak brácha mé sestry není můj brácha. Ale aspoň ho znám, ovšem neznám své bráchy, dokonce ani nevím, jestli to nejsou sestry, jen vím, že mám asi tři sourozence, které neznám a jednu ségru, kterou znám.

Reagovat
didosh

jdi te do ....

Reagovat
centos

Máš to tam, díky moc!

Reagovat
Logan

Jak bylo nekolikrat verejne napsano, firma stejne jako ted Slavii, zachranila i basketbalisty Pardubic a celkem se jim ted dari, sponzoruje lyzare Krystofa Kryzla, ktery si pry nema nac stezovat, ma vlastni golfovou tour, to vse jsou veci ktere ve me budi duveru, ne jak firma s diamanty. Proste ta firma nejake jmeno ma a myslis ze by vsechno zahodila tim ze by dal tunelovala Slavii? To ze je registrovana nekde na Kypru, ok, je, ale i spousta dalsich jinych velkych firem ma sidla jinde ve svete nez v CR. Nehlede na to ze za Natland proste vystupuji realni lide, takze pokud by dochazelo dal k tunelu, budou za to zodpovedni oni a nikdo jiny, kdo by na sebe bral takove riziko? Nevim, rozhodne je to pro mne mnohem duveryhodnejsi a mnohem lepsi nez aby zde zustali minuli vlastnici ....

Reagovat
Jajinek

oukej, třeba o Krýzlovi jsem třeba nevěděl...tyto aktivity zmanejí určitý poměr jistoty...ale pořád jsou to jen aktivity a nikdo v podstatě neví, kdo za nimi stojí. Kde se vzal kapitál, jestli jsou akcie na jméno, na majitele, základní kapitál, vklady, jejich předchozí správa atd atd. Tohle by u firmy, které chce vkráčet do Slavie mělo být transparentní, jako u ostatních firem. Tady nejde jen o to, že jsou z Kypru. No a že za ně vystupujou konkrétní lidi...to je sice hezké..ale na nich si pak nic nevezmeš díky pojetí trestní odpovědnosti a institutu jednání za PO...

...ale jo, možná je můj názor (spíše tlumočím názor známých, kteří do toho vidí) opravdu špatný, páč Tvé argumenty jsou po většinou logické. Jak říkám, jsou to jen mé fabulace.

Reagovat
Logan

Ale tak asi prave tu strukturu na svazu dolozit museli, a pokud ne tak je Hasek s prominutim idiot ze by si znovu nechal udelat totez. Ano, budi to ve me duveru, nerikam ze je to 100%, ale rozhodne tomu verim mnohem mnohem vic nez firme s diamanty a podobnym subjektum. Proste mne Natland nezklamal

Reagovat
Jajinek

dolozit museli...o tom, jestli se to stalo muzeme jen směle polemizovat. Hašek a spol. byl pod takovým tlakem veřejnosti licenci udělit, že nikdo nikdy neví. Ono vzít si na triko přeřazení Slavie do 3. ligy po té, co do médií byla vydána prohlášení (bez jediného důkazu), že jsou podmínky splněny, čímž se na svaz vytvořil tlak, by bylo i pro svaz silné sousto. Ale jak říkám, to jsou jen domněnky. Je dost možné, že to fakt doložili

Reagovat
smazaný uživatel

ne, že bych jim to nepřál, ale je to hrozně nefér vůči ostatním týmům...pro ně by se takovy ústupky nedělaly...

Reagovat
clinger

jak to můžeš vědět?a jaký vlastně ústupky myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

A proto se úspěšně odvolalo i Ústí...

Reagovat
kubys

Jenže Ústí nemělo problém s financováním proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni proč je to nefér. Byly tam problémy, ty Slavia vyřešila.

Reagovat
kubys

Já jsem předtím jen vyjádřil ve smyslu, že by mě zajímalo, jestli by se takhle postupovalo i v případě no name klubu. Natland není až tak transparentní a nikdo neví, jak to teď vůbec bude vypadat. Zatímco u Ústí je ten problém opravdu prkotina (nesmyslné regule ČMFS) u Slávie je problém trochu komplexnější a mohl by ohrozit chod klubu i v další sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ubohej.

Reagovat
Shevchenko

Jdi do prdele s takovými dětinskými reakcemi.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč tu má sakra někdo pindy, že je to nespravedlivý. Slavie měla právo se odvolat, stejně jako by měla i třeba i Sparta, splnila podmínky tak jí tu licenci udělili, skra nechápu tohle. Ty kecy může fakt jenom nějakej sráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia navždy

Reagovat
mesyas

joooo konečně šmejdi nechali nás takhle čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, pane Platile. Zatím máte u mě jedno veliké hezké plus. Ovšem do stavu "Vše odpuštěno" chybí ještě hodně, budete se muset víc snažit, pane Platile. A samozřejmě i Natland.

Reagovat
Logan

Platil? Ten u me zadne plus nema a nikdy mit nebude, doufam ze pokud se Natlandu povede nas 100% ziskat, tak se zameri taky na to, aby ve Slavii pracovali schopni lide s jasnou vizi.

Reagovat
goodbay

Tak co slávisti, ještě si pořád stojíte za tím, že ten protest, který vás stál možná vítězství v poháru a také ev. poháry, byl úspěšný? Už v ten den, kdy Natland uhradil třetinu platů, mohlo bejt většině jasno, že to nebude jen tak.....škoda pro Slávii a škoda pro český fotbal...nevěřím, že Sigma nebo Bolka tam uhrajou víc než Slávia.

Reagovat
goodbay

ostatně i Jablonec....na Plzeň si počkám a jsem zvědavý jak si povede v LM.

Reagovat
soukup

proč je to škoda pro český fotbal?

Reagovat
goodbay

protože píšu dál, že by Sláviia nejspíš udělal minimálně stejně bodu co Olomouc či Bolka v EL

Reagovat
soukup

ano nejspíš 0, takže pro český fotbal je to vlastně fuk

Reagovat
goodbay

na to, že Slavia na jaře měla být slabší, tak se mi zdála silnější než na podzim, navíc by byla v každém kole nasazená, což se dá říci jen o Spartě a v lepší případě o Boleslavi.

Reagovat
Losinho

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, já si za tím stojím. Je to škoda, ale nějakej impuls přijít musel. Pro Natland je to asi nepříjemné, protože jim musí být jasné, že jakékoli nesrovnalosti, které budou prezentovat blbě pro fanoušky, mohou spustit velmi rychle něco podobného. Na druhou stranu je třeba, aby se věci říkaly na rovinu co nejdřív a co nejjasněni, jinak se situace neuklidní - a právě tahle akce na to vyvíjí a bude vyvíjet tlak.

Reagovat
xhejl

Panebože - zaráží mě kolik pseudoznalců se tu sešlo.

1) Pokud Slavia splní podmínky svazu, tak jí svaz tu licenci udělit musí. Není povinností svazu (a v zásadě by to nemělo být ani jeho zájmem), aby zkoumal něco navíc. Hašek a spol. si můžou stokrát myslet, že Natland jsou tuneláři, ale hlavně musí postupovat podle platných regulí a pokud Slavia splní co má, tak by neměl být nejmenší důvod k tomu, aby Slavia licenci nedostala.

2) Standardní praxe funguje tak, že se v rámci účetnictví pracuje pouze s ukončeným kalendářním rokem. Ne že bych byl nějak přes ekonomii, ale chápu to tak, že pro aktuálně probíhající rok prostě chybí většině firem (OSVČ, dalších právních subjektů) zkompletované podklady a jejich kompletace nějakou dobu trvá a dělat ji častěji, než za rok je těžce neefektivní.

2.1) Takže ano - souhlasím, že tímhle Natland využil určitého úskoku v rámci pravidel. Na druhou stranu se tady jedná o docela velké částky a Natlanad leje do Slavie miliony, takže pokud si to chtěl nějak postupně rozfázovat (zároveň tak, aby doložil před LK bezdlužnost), tak se mu nelze příliš divit a sami uvidíme, jestli zbylé peníze hráčům do konce června doplatí.

3) Tady je to určitě trochu sporné, ale nerozumíím tomu, proč by Natland kupoval Slavii k tomu, aby někoho kryl a pomohl mu dál tunelovat. Těm kteří předtím zruinovali Slavii je potřeba s trochou nadsázky zatleskat, za kvalitně provedenou práci. Kdyby Slavie nedostala licenci, tak by už ty peníze určitě nikdo nikdy neviděl (takhle je situace zřejmě stejná) a kdyby Slávisti šli do třetí ligy, tak by potom za chvíli už neštěkl ani pes.

Natland se prezentoval sponzorováním dalších sportovních subjektů a v rámci licenčního řízení zřejmě musel na svazu doložit svojí vlastnickou strukturu. Neříkám, že úmysly pánů z Natlandu jsou tak čisté jako prádlo vyprané v Arielu, ale kdyby chtěli Slavii trochu ruinovat, tak to trochu postrádá logiku a i kdyby ne - bude mnohem snažší označit konkrétní viníky, než tomu bylo dnes.

4) Osud Slavie jako takový je mi celkem ukradený. Fandím úplně jinému týmu (jiným týmům), ale na druhou stranu si stejně jako většina myslím, že Slavie do ligy patří, takže za tohle všecno velký palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ad 1,2,4 s tím se ztotožním. Ale ta 3 je podle mě rozhodující. Kdyby teorericky jednali jménem Natlandu skuteční majitelé Slavie - a to Natland ani nemusí vědět, tak by mohli zaplatit hráčům dluhy, naoko stabilizovat klub a pak si napůjčovat nové peníze. A nebo rozprodat kádr což by bylo krásně zdůvodnitelné, ergo záchrana Slávie a její finanční ozdravení. Shrábli by zisky a konec. Nevíme jak mají hráči nastavené smlouvy, třeba tu licenci museli získat stůj co stůj, jinak by jim hvězdy odešly za tabulkové přestupné.

Reagovat
Jajinek

bod 1 a 2 naprostý souhlas...

k bodu 3

Tady nejde o nějakém dalším tunelování...ten tunel už je hotový. Spíš mi to přijde, jakoby to tím tak stylově uzavřeli, jakože je vlastně nyní vše v pořádku a zejména se vyhnuli placení ENICU

Reagovat
smazaný uživatel

To je vlastně taky fakt. Původní majitelé už si nahrabali dost z prodeje hráčů a možná aji z provizí z přestupů. Nemusí platit dluhy hráčům, žádný dluh ENICU, a Bůh ví co všecko ještě. Aji kdyby byl Natland čistý jako slovo Boží, tak by to bylo těm majitelům jedno.

Reagovat
xhejl

Tomu nerozumím. Jak by se vyhnuli placení ENICu? Slavie ENICu podle všeho dluží spoustu miliónů, takže teď se s nimi bude muset Natland (potamžmo Slavie) nějak domluvit a pravděpodobně i něco zaplatit. A ve chvíli, kdy by Natland byla jen figurka nastrčená původní garniturou, tak by to museli (měli) zaplatit právě lidi, který předtim nadělali ve Slavii takovej bordel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si představ že vlastním Slávii, půjčím si od ENICu jménem Slávie 100 miliónů, pokoutně převedu akcie z ENICU na sebe, prodám hráče za sto miliónů a pak prodám Slávii třeba za padesát Natlandu. Čili já su 250 miliónů v plusu, Natland převzal dluhy ENICu a zplundrovaný tým a já su v pohodě.

Reagovat
xhejl

Asi jsme se úplně nepochopili (a taky jsem si pořádně nepřečetl tvůj poslední příspěvek, sorry). To co píšeš chápu a beru, ale co z toho plyne pro Natland? Já reagoval na to, že spoustu lidí tu píše o tom, že Natland je vlastně jen další zástěrka původních majitelů k tomu jak pokračovat v ruinování Slavie (nebo aspoň jak to nějak hezky uzavřít a definitivně jí poslat do kopru). A kdyby to tak bylo, tak ti původní majitelé (prostřednictvím Natlandu) musí (měli by - pokud se nechtějí dostat do právních problémů - protože Natland evidentně musel nějakou vlastnickou strukturu před LK odkrýt) všechny ty dluhy zaplatit, takže to zdaleka nebude těch třeba 250.

Že si někdo na tom namastil kapsu a teď zmizí - tomu rozumím. Koneckonců svou práci odvedl dobře, asi už nikdo nikdy nevypátrá, kdo co vlastně vytuneloval. Ale nerozumím, co by mělo vést k tomu, aby měl Natland jiný zájmy než dostat Slavii ze srabu a pak na tom vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož buď platí za a) že je Natland seriózní firma a tudíž jdou do rizika že brutálně prodělajou a že budou muset platit a platit a platit. Ale zase budou vlastnit Slávii a s tou se dá udělat hodně věcí. A nebo platí za b) čili že Natland je další pokus ždímat Slávii a v tom případě by tohle byla habaďůra. Jak sem psal výš, třeba Slávia musí získat licenci aby udržela hráče kteří by šli pozdějš rozprodat.

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

řeknu ti to takhle. K bezdlužnosti nepotřebuješ schánět nějaké moc velké mnoství podkladů a je to vlastně stavová věc. Není to žádné uzavření roku nebo tak něco. Není to za nějaký časový úsek, ale je to stav. Čili - pokud mi OSSZ, FÚ, zaměstnanci a dodavatelé potvrdí, že k nim nemám žádné závazky po splatnosti, tak bych měl být čistý. A tohle je v dnešní době mailů, faxů (nesmějte se, stále se hojně využívá) a telefonů práce na maximálně týden. Ale dokázal bys to dát se správnýma kontaktama dohromady za pár hodin. Čili - vycházet z 5 měsíců staré bezdlužnosti je hloupost ale absolutní. Pokud je to přežitek z doby porevoluční, čili v ekonomických otázkách dost kovbojské, nebo jsou ty podmínky nastaveny někomu na tělo, aby prošel, to nevím. Každopádně je to hloupost nonplusultra. Pokud by se banky řídily při skorování svých potenciálních klientů 5 měsíců starýmy podklady, měly by velkou pravděpodobnost, že by se dostaly do velkých problémů. Nebo třeba podniky. Příklad - šel bys s někým do biznisu, kdyby ti přinesl 5 měsíců staré podklady? Asi ne, co? A přesně o tomhle to je - svaz uvažuje, zda má se Slávií počítat do svého biznisu (ligy). Zda je Slávie schopná dostát svých závazků (dohrát ligu a neudělat ostudu odstoupením třeba o Vánocích). A zrovna v dnešní turbulentní době by měl být ten skoring ze strany svazu co nejzevrubnější.

Reagovat
smazaný uživatel

...biznisu kde je herbage? Pane učiteli chybááá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, už zase vrtáš do svazu a do Slavie jen kvůli tomu, abys mohl vrtat. A říkáš cosi, co vypadá sice logicky, ale není to pravda. Třeba: banky s naprostým přehledem operují s daty která jsou skoro rok stará - např daňové přiznání při žádosti o půjčku. Třeba: bezdlužnost se dokládá buď prohlášením věřitele, nebo mimojiné tak, že doložíš částku, kterou bylo třeba zaplatit (např smlouvou) a k tomu doložíš doklad o zaplacení. Jasně, dá se s tím čarovat, ale ten mechanismus funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak daňové přiznání je úplně něco jiného, muzi, to je výkaz ZA ÚČETNÍ ROK, tzn. za nějaké období. Ale bezdlužnost je stavová veličina. Něco jako bys porovnával jednotku délky - metr s jednoutkou obsahu - metr čtvereční. Vypadají podobně, ale stejné nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezdlužnost se sice asi dá definovat jako stav, ale dokládat se dá právě lejstrama za určité období. Takže to spolu něco společného má. A že chce dneska svaz stav pět měsíců starý, to se nedivím. Ony totiž kluby ten stav začaly dokládat už někdy v březnu, čili měly asi dva a půl měsíce na jeho zpracování (a to teda podle mě není zrovna hodně, ale ani málo, prostě reálný čas, aby se to dalo zvládnout a aby se zároveň nikdo nemusel honit). V dubnu na to koukala licenční komise a navrhovala, kdo neprojde. Následně svolala jednání se zástupci klubů, kde vydala rozhodnutí. Proti tomu rozhodnutí měly právo se kluby odvolat, finální jednání bylo dneska. Promiň, ale pořád nikde nevidím žádný záměrný zpoždění nebo zdržování. Kdyby takhle pracovaly soudy, tak je to super. Každopádně bych byl rád, kdyby se svaz do Slavie nevměšoval, stejně jako se nevměšuje do nikoho jinýho, pokud má Slavia padnout, tak ať padne. Ale taky nechci, aby měla Slavia nějaký extra podmínky kvůli tomu, že to možná vypadá, že možná by se mohlo stát, že možná padne - dost na tom, že se bude licenčnímu manažerovi předkládat čtvrtletní uzávěrka.

Reagovat
Pinturicchio

Komedie, která začal tou nízkou pokutou, ted se v tom jen pokračuje. ( Ale souhlas s tím, co píše nade mnou xhejl, svaz se prostě jen řídí podle pravidedl )

Reagovat
smazaný uživatel

ale řídil se podle špatných pravidel. To zaprvé. A zadruhé - neříkej mi, že je svaz tak slabý, aby nebyl schopný zatlačit na vedení Slávie. Aby jim řekl - dejte si to ku-va už jednou do richtigu, nebo mátu utrum ...

Reagovat
Pinturicchio

Vzhledem k tomu, že je to Slávie? Samozřejmě, že je. Přece si svaz nějakým striktním(!) dodržováním pravidel nezničí druhý největší klub.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejde přece o jeho zničení, ale naopak se svým zásahem zasadit o to, aby zničen nebyl. Nebo máš pocit, že svaz tímhle nicneděláním Slávii pomáhá?

Reagovat
Pinturicchio

Jak se to veme, tou pokutou jim pomohli. Ono je to spíš takové typické české "pomáhání" - než to vyřešit bolestivě ( ale o to účinněji a do budoucna 100% ), tak se to nechá vyhnít s tím, že "ono to nějak dopadne" ( a "určitě dobře" )

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle souhlas. Takový česko-ruský přístup - nechme to bejt, ono to nějak dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kámoše slávisty jsem slyšel, že se mezi slávistama prej říká, že Natland má stejně něco společnýho se Sýsákem... takže jen něco jako další tunel..

Mohlo by na tom bejt něco pravdy?

Reagovat
centos

"sdělila k tomu Čejková s tím, že když už byli na hřišti fanoušci z bočních tribun, policisté umožňovali vstup na plochu i lidem z kotle."

Ty vole, vždyť i v televizi bylo vidět, že to bylo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to viděli všichni, až teda na Čejkovou a pár slepých, co zase viděli, že si začínali "bílý mikiny"

Reagovat
Ferguson6

Nečakané No budúcu sezónu si to budú musieť vybojovať hráči, ked vedenie zlyhalo...

Reagovat
Shevchenko

Dávám bolševikům rok, maximálně dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ,ligu . Ale i tak si myslím,že Sešívky budou hrát druhé housle.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Je to určitě dobře že Slávia zůstane v lize ale musím přiznat že jsem to čekal....

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, ty kluci si to zaslouží co letos na jaře předváděli a moc jim za to děkuji.

Reagovat
Filip12

vidim to tak že za pár let stejně slávie sestoupí do 2 ligy - bude se propadávat tabulkou

Reagovat
smazaný uživatel

Si kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Uf, první katastrofa zažehnána. Teď je na řadě dluh ENICu + nový majitel.

Reagovat
didosh

Kurnik přál bych vám toho Kellnera

Reagovat
centos

Tak zase nebudeme přehánět..

Reagovat
didosh

Myslím že by to pomohlo celému fotbalu.A chtěl bych vidět co by s klubem udělal jestli by ho opravdu napumpoval penězma...

Reagovat
Filip12

český city :D:D:D

Reagovat
centos

A to bych právě vidět nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

no nemyslim si že Natland má víc peněz jak velbloudáři

Reagovat
centos

Řeč byla o Kellnerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si to přál z celého srdce.

Reagovat
Losinho

Nemyslím si, že by do toho Kellner dával až takové peníze.

Reagovat
soukup

podle mě by to českýmu fotbalu pomohlo, teda ne až v takovým měřítku, ale kdyby tu byl klub co by se nebál dát za kvalitní hráče třeba 1-2M eur a samozřejmě to vedl profesionálně a ne jak cirkus, tak by to nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

aby to ale nedopadlo tak, že by si klub vzpomněl na povedené přestupy Tavarese a Bellaida a nakonec neformoval all-star z Ligue 2

Reagovat
centos

Za kvalitní hráče z ostatních týmů ligy? To už tady bylo.

Reagovat
soukup

ne ligy, to je fuk, třeba ze slovenska, balkánu, francie, jižní ameriky, když by měli peníze na pořádný skauting... prostě mít možnosti takovýho hráče přivést a udržet ho dýl než rok/dva a taky nepřijmout každou nabídku ze zahraničí, protože bez toho nepřežijí...

Reagovat
centos

Jo. Ale to podle mě nevyhnutelně nese nenažranost Sparty v minulosti. Pokud ne, pak OK.

Reagovat
didosh

Přesně tak kdo by jiný mě mohl rozumět,než borec ze štatlu...dík

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro slavku

Reagovat
Filip12

slávie pro sezonu 2012-2013 Černý Theodor Gebre Selassie Suchý Brabec Husár Sidi Keita (mohl by vzhledem sestupu lens cenově dostupný ) Guéde, M.Jarolím Petržela - Šebo-Ceesay kouč K.Jarlím

Reagovat
soukup

to je dost šílený i na tebe

Reagovat
Filip12

No Jarolím byl známej těma francouzoafrickéjma hráčema takže sem neodolal

Reagovat
Losinho

S tímhle v CSM možná uspěješ.

Reagovat
smazaný uživatel

socializmus zo vsetkych sfer este nevymrel

Reagovat
C-M@ster

ŘEBÍČEK

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře nejen pro GL jako takovou, ale pro celý český fotbal !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

neee slavia měla jit dolu

Reagovat
patrikhm

Takže Brno definitivně ve druhé lize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele