Slavia vzhledem k náskoku omladila kádr a od jara nečeká zázraky

13.02.2020, 20:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
Pablos

Jedinej zázrak by byl nevyhrál titul... Tak je dobře, že ho nečekají

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy. Pristi sezonu max. 3 misto. LM je v nedohlednu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bakary3

Ten posledni odstavec.. takhle nejak si predstavuju postupny rust klubu a nakladani s utrtenymi penezi..

A nakonec i ta obmena kadru takhle dava smysl.

Za to

Reagovat
ratusek

Pro vás je nejdůležitější ta uplně poslední věta. Potřebujete to doplňovat vlastníma mladejma, které čas od času zpeněžíte. Takhle je to dlouhodobě neudržitelné

Reagovat
Bakary3

Tak by mel fungovat idealne kazdy klub, a hlavne v našich podminkach.

Jsem v tomhle trochu skeptickej, jak je videt, trpisovsky rad sirokej kadr.., jenze kdyz na kazdej post jsou 1-2 nahradnici, je to pro ty mladsi hrace az nesmyslna konkurence..

Prvni vlastovka Musa, skoda Buchy, ted si myslim by na tom byl stejne jako v Plzni. Treba vedle Kolare vyroste Markovic..

Slavia jako klub do toho docela slape, projekt s partnerskymi kluby (nekolik po republice, sleduji jejich kluky od pripravky, pro jejich trenery delaji skoleni, at si pojisti, ze je povedou spravne.. zvou je na spolecny turnaje, maji tak o nich prehled..) je treba taky skvelej.., ale bylo by dobry to videt trosku v acku a tam si u Trpisovskyho zatim nejsem moc jistej..

Reagovat
Slavia10

Markovič by mohl klidně teď dělat jedničku a v naší lize by patřil mezi to lepší. A ještě bych si rád hlídal Červa, to je hráč, který taky v budoucnu může do áčka.

Reagovat
Bakary3

Myslíš? Těžko říct, když toho zatím odchytal málo.

Ale jestli to tak je, tak škoda, že někam nejde hostovat.

Jo, na Červa jsem zapomněl, tak uvidíme.

Reagovat
Losinho

Markovič, Červ, Douděra, Kosek, Langhamer, Křišťan nebo Toula už jsou teď na hraně áčka.. všechno ročníky 2001 a mladší. Se všema se myslím dá počítat pro ligu do budoucna, třeba půlka se určitě může prosadit i ve Slavii. Zlepšení tam prostě vidím.

Reagovat
salami

Markovic jedinej ma pozici na nejaky minuty, dokud nektery z nich nezacnou sbirat minuty v lize u nas nebo nekde na hostovani, tak to neberu za bernou minci, takovejch kluku, co jezdili na pripravu a pak jsem je uz nikdy ve slavistickym dresu nevidel, uz byla spousta. Ale budu samozrejme jedine rad, pokud to uz bude aspon nekdo z nich.

Reagovat
Losinho

Kosek a Červ myslím taky. Zbytku je 17 a míň, chce to čas, ty hostování pro kluky z béčka určitě budou a někdo se vyloupne. Teď holt máme na hostovačkách koupený kluky jako Matoušek nebo Vantruba.

Reagovat
Bakary3

Vždyť často ty kluky na soustředění berou tak jakože do počtu..

Reagovat
salami

Doufam, ze ted Cerv dostane sanci proti Bohemce. U Markovice tezko soudit, v ostrejch zapasech neodchytal jeste nic, jestli Kolar bude i pristi sezonu, tak by u nej bylo hostovani fajn.

Reagovat
Losinho

Proč? Teď mají v podstatě jistotu tří sezón v plusu i bez LM.. pokud se jim bude dařit šroubovat ceny, tak ten plus bude výraznej.

A navíc teď jsou veškerý investice v podstatě do budoucna - mladí hráči, akademie, zázemí. Navíc myslím ročník 2001 je první, kde by mělo být znát nějaké zlepšení a zatím to nevypadá špatně.

Reagovat
salami

Ja bych byl s Tvrdikovejma 3 sezonama v plusu dost opatrnej. Investice do mladeze je samozrejme zaklad, ale samo o sobe to taky nestaci, ani ty nejlepsi akademie nevyplivnou kazdej rok dva hrace do acka, ale my jsme ted na opacnym extremu, kdy mame solidni diru mezi poslednim odchovancem, kterej u nas hral zaklad.

Reagovat
dontcallmeandre

Ta díra je taky způsobena tím, že Slavia hrála o záchanu, nebyly peníze na nic, tak se to nejspíš podepsalo i na nějakých ročnících v mládeži. Ale těch odchovanců bylo do nedávna ve slavii dost (souček, zmrhal, král) a věřím, že zase budou.

Reagovat
Bakary3

Jak píše salami, já těm 3 sezonám v plusu nevěřím

Nejsem ekonom, ale prohlásit "klub bude příští tři sezony v kladných číslech" je přeci totální nesmysl.... O tom se asi nebudeme přít..

Jinak asi nejde o to, proč ano, ale proč ne..

Klub jako Slavia, s takovým zázemím, oblibou a mládežnickou základnou, přeci musí zákonitě vychovávat mladý hráče.

Pokud to z toho množství (výběrových !) dětí a mládežnických týmů nezvládne, pak musí být zákonitě něco špatně.

Reagovat
Spalovač šancí

Výchova kvalitní mládeže si vyžaduje hlavně stabilitu a dlouhodobý plán. Snad bude ještě chvíli Slavia ekonomicky v pohodě, aby se mohly poslední kroky pozitivně projevit.

Ale i přes všechny problémy po 2009 to s mládeží tak špatné nebylo.I přes mohutné nákupy v posledních letech se jako opory prosadili Souček, Král a JZ8, kteří následně za slušné peníze přestoupili do zahraničí. A momentálně to vypadá, že Červ s Koskem by mohli taky dostávat šanci.

...

Mít odchovance v základu áčka by měla být nutnost a je to fajn i z hlediska identifikace se s klubem. Na druhou stranu pokud všichni mlaďoši z akademie budou odcházet do Realu, MU či Juve, protože nebudou dost dobří pro Slavii, tak se zlobit nebudu

Reagovat
Losinho

Tak očividně to berou s tím, že nebudou nějak bláznit co se týče nákupů a hodně dělá to, že peníze za Součka a Krále budou chodit postupně. Co se týče špatnýho stavu mládeže, tak jedním z důvodů jsou určitě ty lejna, ve kterých jsme byli. Byl bych trpělivej, nějaký náznaky vidět jsou, pokud se situace ohledně odchovanců nezlepší řekněme do dvou let, tak by to byl problém.

Reagovat
salami

Je to jedno s druhym, chce to zaroven s investici do mladeze trochu i otevrit sanci v A-tymu. Ze jedou na soustredeni a zatrenujou si s nima je sice pekny, ale malo. Zaroven jsmemeli tak bidnou mladez, ze se z ni nevylouplo moc schopnejch odchovancu ani v dobe, kdy jsme na tom nebyli moc dobre. Hlavne nam uplne chybi ta zasoba aspon prumernejch mladochu, ktery by mohli plnit ulohu dvojky az trojky na konkretni posty. Ani nikde po hostovanich v prvni nebo druhy lize se nam nikdo alespon na takovou ulohu nepripravuje. Rozhodne je dobre, ze se do mladeze investuje a snad to brzo zacne nest aspon nejaky ovoce.

Reagovat
Losinho

Tak uvidíme, jestli to tím skončí. Dle mě už máme back up Markoviče, snad i Koska a teoreticky Červa, kde je to ale spíš vinou absencí. Taky jsou to ale mladý ročníky a věřím, že za rok ten seznam bude delší.

Reagovat
Losinho

a vzhledem k Tvrdíkovi bude spíš plus, když většina prodejů bude ve splátkách

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Dufan

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
verv

ta obměna kádru je načasovaná skvěle, to musím uznat i když vás nesnáším

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
Petr325

Bodový polštář...finanční polštář...tak snad mu ta ložnicová hantýrka vydrží, až na ně padne deka

Reagovat
Jolly Roger

Alespoň to působí uspávacím dojmem, lepší než kdyby říkal,že se rozevírají nůžky.

Reagovat
Jolly Roger

Ale peřinu Jarda nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele