SLAVIA SI POJISTILA JAROLÍMA

16.04.2007, 16:40
Aktuality
Karel Jarolím spojil i svou další budoucnost se Slavií Praha. Padesátiletý trenér a strůjce dosavadního úspěchu "sešívaných" v letošní sezóně se s vedením klubu dohodl na novém tříletém kontraktu...

"Nabídka prodloužení smlouvy je pro mne velkou poctou, beru ji jako výzvu k tomu, abychom se Slavií něco dokázali. Dnešní podpis je pro mne také důkazem toho, že jsme za dva roky udělali kousek práce, na který bych rád navázal nějakým slušným výsledkem," smál se holohlavý trenér po podpisu smlouvy s platností do léta 2010.

Jarolím ve Slavii působil již na přelomu tisíciletí a po následných angažmá ve Francii a Uherském Hradišti se do klubu svého srdce v roce 2005 vrátil.

Slavia má letos zatím velmi dobře nakročeno k zisku titulu. Včera sice jenom remizovala na hřišti posledního Slovácka, i nadále však vede ligu s dvoubodovým náskokem před Spartou. Již za týden se oba vedoucí týmy střetnou v derby, které bude mít po dlouhé době konečně mistrovský náboj.

Autor: Tomáš Pavlík / slavia.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Soulik

to si pomohli ale tak ubrečenci drží pri sobě FORZA MILAN

Reagovat
alegre

Tradičně trapný komentář o ubrečencích se dal čekat a přišel od jednoho z celé řady ubožáků. Takže chlapečku: Slavia, na rozdíl od mnohých dalších, buduje perspektivní tým a dává šanci mladým hráčům. Nestřídá trenéry jak fusekle, jako to pravidelně dělá jistý klub z Letné. Nemá tolik peněz, ale o to víc má na hřišti srdcařů. Návštěvy jsou nižší, ale on ten Strahov je přeci jen o něco víc z ruky než stadión Sparty. Nepotřebuje podporu od komunistů, jako tomu bylo po desítky let u "těch druhých" a dokonce ani od současných mocipánů fotbalu, jako je tomu dnes. Halt ten stadión si musi postavit sama, za pomoci sponzorů, investorů, atd. Takže "souliku" nebo asi lépe napsáno "šoulíku", běž si šoulit šulína a utři si ho do žlutomodročervené čepice!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., zajímavá je pozice Prahy 10 v situaci okolo stadionu. Před volbami se tam u zahájení výstavby stadionu natřásali politici a slibovali, že Praha 10 velmi významně na stadion přispěje. Současná situace? Praha 10 na stadion nedala podle mých informací nic, ani se o ničem moc nejedná. Jsou to prostě všechno obyčejní političtí *******.

Reagovat
Shevchenko

ještě že fandíš Milánu

Reagovat
Shevchenko

Slavia ten titul musí vyhrát, je totiž jediný tým, který by si to zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*alegre

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně v létě chce kádr posílit, bral bych Ivanu, Šmícu a jednoho obránce.

Reagovat
Radin

Hlavně nesmí prodávat a když tak jen nepotřebné,jen ne Šventa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele