SLAVIA SE CHYSTÁ NA ANDERLECHT

10.08.2005, 11:08
Aktuality
Český zástupce SK Slavia Praha dnes vstoupí do letošní pohárové Evropy ve 20:30 na hřišti belgického Anderlechtu Brusel ve třetím předkole Ligy Mistrů a bude to již pátý pokus o účast v hlavní soutěži. Pražané si vytyčili pochopitelný cíl, kterým je konečně postoupit do základní skupiny Ligy Mistrů.

Slavia minulý pátek špatně načala novou sezónu Gambrinus ligy, když v domácím prostředí remizovala 1:1 s nováčkem z Jihlavy, naopak Anderlecht v úvodním kole belgické ligy rozstřílel La Louviére vysoko 6:0 a před prvním vzájemným střetnutím může mít vyšší sebevědomí. Slavii by postup do Ligy Mistrů výrazně pomohl po sportovní i ekonomické stránce. Čtyři pokusy jí totiž nevyšly, Slavii v minulých ročnících vyřadili Grasshoper Curych, Šachťor Doněck, Panathinaikos Atény a v sezóně 2003/2004 Celta Vigo.

Slavia Praha měla být původně ve třetím předkole nasazeným týmem a tím pádem měla dostat lehčího soupeře, ale po dodatečném zařazení obhájce titulu z Liverpoolu do prvního předkola o toto nasazení přišla. Ještě před losem podala protest, ale UEFA ho odmítla. Stejně tak dopadl Hajduk Split, který přišel o pozici nasazeného týmu ve druhém předkole. Slavii mohlo zachránit jenom to, kdyby Liverpool vypadl již v prvním předkole. Po losu se slávisté neradovali ani netruchlili. "Mohli jsme dostat těžšího soupeře, jako například Manchester United, Inter Milán, apod., ale na druhou stranu i slabšího. Každopádně to nebude jednoduché. Anderlecht se může spolehnout na pohárové zkušenosti, ale bylo by smutné, kdybychom si neměli věřit," řekl trenér Jarolím.

Záložník Karel Piták je rád, že Slavia hraje úvodní duel na soupeřově stadionu. "Je to lepší. Doufám, že pak doma oslavíme postup," prohlásil optimisticky.

Anderlecht začínal letošní sezónu Ligy Mistrů už ve druhém předkole s Neftchi Baku. V prvním zápase na svém hřišti vyhráli nad Kazachy přesvědčivě 5:0. V odvetě na soupeřově půdě podlehli 0:1, ale postup už si vzít nenechali.

Trenér Slavie Karel Jarolím zřejmě provede oproti zápasu s Jihlavou změny v sestavě, očekává se defenzivnější rozestavení se čtyřmi obránci, pěti záložníky a na hrotu s rychlonohým Vlčkem. Trenér domácích Frank Vercauteren má k dispozici velmi kompaktní kádr s několika reprezentanty, branku Anderlechtu bude střežit český brankář Daniel Zítka.

Začátek středečního utkání je naplánován na 20:30 a v přímém přenosu ho bude vysílat Galaxie Sport, pískat jej bude trojice ruských rozhodčích, jako hlavní Jurij Baskakov. Odveta bude na programu 24.8. na stadionu Evžena Rošického v Praze. Poražené týmy ze třetího předkola hrají první kolo Poháru UEFA.

Pravděpodobné sestavy:

Anderlecht Brusel: Zítka - Kompany, Tihinen, Deschacht, Wilhelmsson - Zetterberg, Baseggio, Goor - Serhat, M. Mpenza - Jestrovič.

Slavia Praha: Kozáčik - Kováč, Zábojník, Latka, Zbončák - Piták, Suchý, Gedeon, L. Jarolím, Hrdlička - Vlček.

Autor: Tomáš Václavek

Komentáře (189)

Přidat komentář
Shevchenko

...Brankáři: Zítka-no.. špatný není, já byh ho dal na 15. místo Českých brankařu. Kozáčik-no tak jak jsem ho viděl chytat proti Plzni v sezóně 03/04 tak to byla katastrofa Obrana: Latka a Zbončák nejsou špatní ale srovnávat je třeba k Wilhelmssonovi (Natoš ke Kompanymu) Záloha: Piták je velice dobrý, Gedeon a Jarolím průměr a Anderlecht: Zetterberg, Goor, Mpenza=extra třída Útok: Jestrovič: toho moc neznám, Vlček: Slavistická jediná naděje

Reagovat
HOST*Boo

v Plzni chytal v sezone 03-04 Radek Cerny,a dostal tam taky gol z tresneho kopu,jako pred tydnem od Mostovoje ve Vigu,az pote zacal chytat Matus a vedl si vyborne !

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik je vynikající, potřebuje jen trochu zkušeností, je to takovej "slovenskejch Čech" ( aspoň doufám, jako slávistovi mi ani nic jínýho nezbejvá, díky panu LEŽkovi a spol. ). Budu dneska koukat a ačkoliv sem nevěřící, tak stejně jako před maturitou zajdu do kostela a pomodlim se ( posledně to vyšlo na výbornou, tak snad i teď... ). Jinak doufám, že se Švento předvede jako v přípravě, bo to hrál 10x líp než proti Jihlavě. Navíc Anderlecht nebude betonovat jako většina naší "Gambihnus" ligy, to by nám mohlo vyhovovat, snad tam aspoň jeden padne, takovejch 1:1 by bylo super, 0:5 ještě lepší ( SRY, ještě napůl spim, proto ten sen ). No, snad do toho daj všechno, nerozklepou se jim kolena, Anderlecht nás podcení a bude trocha štěstí, pak by to mohlo vyjít - bohužel potřebujem tolik proměných, aby se nám něco povedlo... Takže HOŠI DO TOHO a za 14 dní na Strahově 20tis lidí a postup!

Reagovat
smazaný uživatel

Pátý pokus o postup do LM už by mohl vyjít. Doufejme ...

Reagovat
HOST*

To bych se divil

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 to je slušný pro odvetu. V odvetě stačí 1:0.

Reagovat
HOST*

Vy si furt děláte šance, že postoupíte. To se vám nepodaří

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem přímo fanouškem Slavie, ale Slavii fandím, aby zlepšila koeficient ČR. Za určitých okolností fandím Slavii i v lize.

Reagovat
cechman

Přesně v lize nejsem fanoušek ale v pohárech fandím všem aby sme mohli někdy mít 4 v LM

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
HOST*vena

Naprosto souhlasím !!!

Reagovat
HOST*Maniac

pres nej se nikdo ze slavie nedostane, ikdyž věk by mohl hrát roli proti němu

Reagovat
Xavi

no já doufám, že Zítka nezklame a předvede nějakou tu svou minelu a trochu Slávii pomůže... , ale jinak golman je to dobrý! Jsem zvědavej jak obstojí slávistická obrana (z čehož mám teda trochu strach) a taky jsem zvědavej na toho Šventa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti, slávistice, slávističata

nelezte do LM, co je hodně bohatá

spadnete do písku

a svou rodnou vísku

nespatříte více

leškajdáááá

převzato od uživatele "Pete"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Já ti dám vísku, pražskej baníkovče! Budeš fárat, až se z tebe bude kouřit! Leda bys myslel Vršovice a to je taky urážka, páč tam hraje Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě autor myslel jakékoliv místo na zemi, kde by stál slávistický stadion

Reagovat
HOST*

však taky město by se moc nerýmovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pánům Leškovi, Jarolímovi a spol., co vyhodili Vencu Kolouška, to rozhodně nepřeju 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Slavie je fakt na ..., ale pokud fandíš aspoň nějakému českému klubu, tak bys měl doufat, že Slavia postoupí. Nejde tady o těch 115 miliónů, ty by se stejně nějak nenápadně ztratily, ale jde tu hodně o koeficient pro ČR. Kdybychom měli dlouhodobě aspoň jeden tým přímo nasazený do základní skupiny LM a druhý by se tam taky někdy probojoval, přineslo by to pár set miliónů ročně. Sice pro Spartu a ještě někoho, ale to by se stejně rozdělilo mezi další české kluby, které jsou závislé na prodeji hráčů, čož se týká prakticky všech klubů. Takže by to celkově pozvedlo úroveň českého fotbalu. I když ne tímto jedním postupem, ale v delším horizontu a první krok k tomu se může udát teď.

Reagovat
HOST*

Máš pravdu.

Reagovat
HOST*spartan...hc

Pral bych slavii, aby se tam dostala, ale to se mi asi nesplni videt jak na slavii, prijede Chelsea a znici ji ... Slavka by si stejne v LM ani neskrtla, nema skusenosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Anderlechtu velmi ofenzivní, na 3 forwardy a navíc dost ofenzivní Wilhelmsson v obraně. Tak snad tu slavii podceněj, v tom by mohla být velká šance, i když dneska Vonášek ve sportu říká že belgičani slovo podcenit neznaj, tak uvidíme. Suchý s Kováčem jsou dost nezkušení, ty bych radši nestavěl, to lepší Holeňáka kamkoliv do obrany (stejně bude jenom bránit) a radši hodně staženýho Vlčka a ještě na hrot risknout Pešíra. Fořt se v hlavách podle mě prosadit nemůže. Pokud by ale slavia postoupila, je po fotbalu, když v úterý bude furt Sparta a ve středu Slavia, dobrý fotbal z LM v ČT pak neuvidíme, nehledě za to ze prachy z postupu by stejně shrábnul všechny ENIC a nikdo by neřekl ani popel.

Reagovat
HOST*ital

Jako Sparťan bych to Slávii přál. Už jen kvůli tomu stadionu.Sice bych se jim nemohl smát,ale vymyslel bych si něco nového.Mám ale stejné obavy jako ty.Stejně by ty prachy šli do Tottenhamu.

Reagovat
HOST*ital

Mimochodem Anderlecht je kromě Artmedie a Thunu nejslabší soupeř,kterého mohli dotat.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii to sice přeju, už kvůli tomu koeficientu, ale jestli se tam dostane a bude mít jiný hrací den než sparta, tak celej podzim neuvidime na čtdvojce pořádnej fotbal. Takže fandím trochu s obavami

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není jasně dané, jednou by mohli hrát ve stejný den a jindy v jiný. Sparta nikdy nehrála jen v úterý nebo jen ve středu.

Reagovat
HOST*yarda

Jedno pozitivum by ale dvojnásobná účast českých týmů v LM rozhodně měla: Zvětšila by se šance, že do Prahy přijede nějaký pořádný velkoklub. V tom případě beru dovolenou a ač nefandím ani jednomu z pražských klubů, jdu stát frontu k pokladně Preference: Real, Barca, Inter, Chelsea, Betis...

Reagovat
HOST*spartan...hc

No panove poradnej fotbal, myslim ze SPARTA Vs. M.U. takovej fotbal jste nevideli ani Chelsea Vs. Liverpool!!!! Sparta se umi vyhrotit k perfektnimu vykonu, ale nedokazu si predstavit ze by se ty dva zapasy prekrejvali a ja mel koukat na Slavii, at uz v utery nebo ve stredu...

Ale ceho se bojim slavka nema sanci na postup....Tak ze je to stejne jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to chtěl někdo sledovat on-line, tak je on-line na stránce www.slavia.cz. V televizi to vysílá Galaxie Sport a v rádiu Český rozhlas 1 - Radiožurnál.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,

Internet uz je pripraven, tv taky bezi, jidlo a piti na stole, prostě jsem READY Ku*va už to musí vyjít, prostě MUSÍ

Reagovat
smazaný uživatel

on-line na www.sport.cz je rychlejší než na stránkách Slavie.

Reagovat
HOST*R+R

dávaj to na tom radiožurnálu? zatím tam nic není!

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, z rádia to neposlouchám.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tam dávají, poslouchám to.

Reagovat
HOST*R+R

Co??? Nedávaj to tam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik FM máš naladěno ? Já to teď poslouchám. Máš naladěn vůbec Radiožurnál ?

Reagovat
HOST*R+R

Poslouchám online vysílání!!!

Reagovat
HOST*R+R

Spíš internetové vysílání Radiožurnálu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

29. minuta, stav 1:1 ...

Reagovat
smazaný uživatel

... V 7. minutě dal gól domácí Goor, ve 21. minutě vyrovnal Lukáš Jarolím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 38. minutě zvýšil domácí Mpenza na 2:1.

Reagovat
HOST*Paul

Jé MOMO ty seš taky slávista, to je správný. Tak poločas 2:1, škoda, ale kdyby to tak skončilo nebylo by to špatný. Ale ještě to určitě bude zajímavý, asi docela dostáváme.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že máme mírnou převahu, hlavně po jejich 1. gólu tam vypadali jak flámu, Slavia mě strašně překvapila, jezděj po prdeli, to sem už dlouho neviděl, jestli vůbec!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě zatim jenom Nevypadá to tak špatně, bo sme jim dobrym soupeřem, ne nějakejma "turistama z východu". I 2:1 by teoreticky nebylo pro odvetu nejhorší, ale dát ještě na 2:2 a doma to ukopat 0:0 a sme tam. Nebo ještě líp dát další 2, 3:2 tam, klidně 0:1 doma a mohlo by se slavit

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

já vim, zase snim, už sem ospalej - těžkej den . ale fakt to nevypadá tak hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Venku prohrát o 1 gĺ není zas tak špatný. Doma by stačilo 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

... prohrát o 1 gól ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól, co zatím dali venku by se nám mohl hodit

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ještě by mohl mít cenu zlata. A to měli všichni kecy, že prej Jarolím je tam jen díky "taťkovi", přitom je dneska možná nejlepší z našich...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Je špatný, že jsme ztratili pozici nasazenýho týmu ve 3. předkole . Mohli jsme dostat někoho lehčího a nebylo by co řešit ...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, ale byli tam i těžší soupeři než Anderlecht, mohlo bejt líp, ale i hůř, prostě zabejvejme se tím, co máme, ne tím, co by mohlo bejt, kdyby... Ale ten 2. poločas se mi nelíbí, nějak sme polevili, jako by 1:2 stačilo... KUA PENALTA!!! zas*anej Rusák nebo odkaď to prase je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

66. minuta, Vlček byl blízko vyrovnání !

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ten Švento by mohl bejt dobrej kauf... Nevim, jestli tam neposlat třeba Pešíra, místo třeba Vlčka, kt. je už utahanej, nebo stáhnout záložníka, asi Suchýho, poslat ho tam a hrát 4-4-2. Hlavně ne Fořta!!! Kua skoro! Dobře Gedeon

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaa, Pešír místo Vlčka. Co sem říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Už 5 žlutejch karet !!! Anderlecht ani jednu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konec utkání: konečný výsledek 2:1 i .

Reagovat
smazaný uživatel

Doma by stačilo 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

viz. níže, tyžlutý se daly čekat - Anderlecht má lepší hráče, my to musíme dohnat bojovností...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je nejlepší z našich, nebo je kvůli taťkovi dobrej hráč???

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HOST*R+R

Na radiožurnálu dávaj 2. poločas!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáte na toho Suchýho??? Už loni v lize, tušim proti Příbrami, ukázal že je talent, ale stejně mě mile překvapil, hraje dobře, ani nevypadá, že by měl nervy, fakt překvapuje... Švec je furt zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza, jasně nejhorší hráč!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale zase do obrany se moc hrabat nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

sem ještě chtěl napsat že nám tam chybý ten Švec...

Reagovat
smazaný uživatel

ježišmarjá!!!! Já se snad zaregistruju a pudu hrát místo toho Kováče, bo je to čím dál tím horší!!! V lize musí nastoupit Zábojník, aby se rozehrál pro odvetu, s tim Kováčem to asi nepude...

Reagovat
smazaný uživatel

mrkněte sem: http://www.slavia.cz/zapasFoto.asp?onlyFoto=OK&id=8648&menu=1&podmenu=97#foto ten Tvrdík vypadá, jak kdyby sežral h****

Reagovat
sansiro

Když vidím toho Paroubka, tak mi je zle. Po strojvůdci další "skvělý" premiér

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde celkem slušnej, oproti tomu, co tu bylo a co nabízí opozice to je ještě celkem obstojný, akorát ty jeho ekonom. názory, to je jak socialismus Ale konec s takovejma příspěvkama, o politice se dá debatovat jinde...

Reagovat
sansiro

Mi přijde jako takový hodný tatínek, který se začal o všechno zajímat a ve všem se angažovat. Hraje tady jen divadýlko, aby zvedl preference ČSSD. Ale už fakt dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, jestli opozicí konkrétně myslíš komanče nebo ODS, ale ODS má rozhodně více co nabídnout než populistický Paroubek(člověk, který na tak vysokém místě nemá co dělat), to je až neuvěřitelný, od voleb to tady ČSSD KU.VÍ ale pakz ničehonic, aniž by udělali jedinou dobrou věc, zase se začnou ty jejich preference zvyšovat, to snad není možný.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, zase při představě, že budeme mít za premiéra dvoumetrového burana Topolánka (bez ohledu na původ), mi taky zrovna dobře není. Paroubek je vychcánek, kterej v tom umí chodit, což Gross nebyl. Proto ten nárůst popularity...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ODS, stačí mi, jak vládnou u nás ve městě ( Louny ) - všechno se prodává, aby byly prachy na nové "skvělé" projekty, ale že za nějaký 2-3 roky už jaksi nebude žádnej příjem v záloze ( nějaká vhodná nemovitost na prodej v případě nutnosti peněz ) už je nezajímá. Dále se tu silnice o 3 pruzích přemalovávají na pruhy 2 a nikdo neví proč , navíc se do nich dělají betonové výstupy ke zúžení ( údajně aby městem neprojížděly kamiony, což jim v tom nezabrání, akorát tu bude nebezpečí, že to někdo proti kamionu nedobrzdí a v tom zúženym místě bude bouračka nechci ani domyslet ), za městské peníze se kupují loďky na 1 použití při oslavách ( jako bysme nepotřebovali zrekonstruovat spoustu jinejch věcí ) atd. atd. atd. - sppousta dalších nepromyšlenejch věcí, nebo mytí rukou a stranická výpomoc podnikatelů - tak to jeta tvá ODS v Lounech a pochybuju, že to jinde bude moc rozdílné... "Těším" se, s čím zase přijdou... Ale ono je to nakonec jedno, kdo tam bude, bo všichni přecházej ze strany do strany, takže volíme stále ty stejné (=špatné) lidi

Reagovat
Xavi

jo jo

Reagovat
HOST*yarda

Tak hybaj na kandidátku, když nebudeš uvádět, že fandíš Barce, tak tě možná budou i volit

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, já sem zásadovej člověk a neumim , bohužel, líst lidem do prdele....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam nepodotýkej slůvko bohužel!"

Reagovat
HOST*yarda

Si to asi splet s "bohudík", tak s toho nedělej hned kovbojku Wector je na tom s vírou bledě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak srovnávat regonální politiku se státní, to jaksi nejde. ČSSD tady udělala takový bordel, že to snd ani není možný, už jen to takřka podporování nezaměstnanosti ( až teĎ to trochu omezili ).

A yardo, Topolánek má možná trochu ostřejší slovník, ale v tom bych rozhodně neviděl problém

Reagovat
HOST*yarda

On má nejen ostřejší slovník, ale i ostřejší vystupování. A plete si taekwondo s aikidem... Aby to nebylo něco jako Zeman v (bledě)modrým. A hlavně aby ODSka neslibovala a pak skutek neutek...Z hlediska regionů to neposoudím, u nás se radnice snaží seč může, ale pod tou slupkou občas problesknou sviňárny, že by člověk blil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak i u nás - snaha + sviňárny k zeblití... A Kyslíku: srovnávat regionální a celostátní politiku jaksi JDE! Bo: odkud asi lidi přicházej do senátu a PSP ČR? Z regionů, ano. Takže když si navzájem "kamarádi pomáhaj" na regionální úrovni, co asi budou dělat na tý celostátní?! Trochu přemejělej než něco napíšeš!

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman ( ač ČSSD vůbec neuznávám ) byl jeden z našich nejschopnějších politiků, ať měl chování jaké chtěl.

A wectore promiň, ale prostě srovnávat to nejde. Nejde o to, jací jsou tma lidi ,ale jaké tam panujou poměry. regionální politika je celá o kamarádšovství a podobných skor sviňáren, a je úplně jedno, jestli jsou tam lidi z ODS nebo jiných stran, v parlamentu a ve vládě to ale funguje přecejenom trochu jinak...takže spíš přemýšlej ty.

Reagovat
HOST*yarda

JAK to funguje jinak? Jen je na ně víc vidět, v tom je celej problém, takže to musejí víc kamuflovat. Zeman byl velmi schopný politik, on ČSSD pozvedl, ale politik je veřejná osoba, tudíž by se měl chovat tak, aby reprezentoval dobře svou stranu a zemi. Jak Topolánek tak Zeman svým chováním spoustu příznivců ztrácejí a ztráceli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tak, větší dohled, a hlavně mít tady názory, že ODS podplácí apod., to je sice hezké, ale jestli si někdo mylsí, že tohle dělá ODS nebo převážně oni, tak je dost na omylu. Korupce ve stranách je úplně stejná ve všech.

S Topolánkem ani Zemanem se neshodnem, stokrát lepší mít ve vedení schopného politika s jadrnějším vyjadřováním (proč ne?) než pana Paroubka s chováním řádného občana a se schopností stejnou jako pan nádražák apod.

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*yarda

Při vší úctě mi připadá Paroubek asi tak pětkrát schopnější než Gross, právě svou schopností v tom chodit. Lidi si jinak než populistickými gesty pouhý rok před volbami nezíská. Teď jen otázka, co se skrývá pod povrchem Na slušnosti politiků si stojím, Topolánek zatím dokázal prd, jen nadávat, což je opozici vlastní. Sem zvědav, co předvede po volbách... A úplatky berou všichni, viz neschválený tabákový zákon...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to máme fakt super, že se celý rok budou dělat jen sam lidu prospěšné zákony aby se nabrali voliči a ty mu to ještě pomalu shcvaluješ. Z volebního programu už bylo podruhé hovno a už druhé volby posobě si ČSSD naberou voliče posledním rokem před volbami. To je až neuvěřitelné, jak jsou ti lidi blbí, co jim na to pravidelně skáčou. Největším vrcholem "schopného" PAroubka je celkem velká ochota spolupracovat s komanči, to je vážně úžasné, super. Nevím jestl iej horší spolupráce s komunisty nebo jadrnější výrazy, vyberte si sami.

Reagovat
HOST*yarda

Já mu nic neschvaluju, jen se pokouším vysvětlit nárůst popularity ČSSD, toť vše. Člověk, když půjde k volbám si moc nevybere, protože jakákoli již v minulosti či v současnosti vládnoucí strana má za něco máslo na hlavě. Otázka zní: zlepšily se za tu dobu, co nebyly u koryta? A poznámka na okraj: čestný předseda ODS Klaus se do prezidentského křesla dostal i podporou komunistů...

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle mám atk rád. A co jako? Co to má znamenat? spolupracovat s komunisty a dostat od komunsitů hlasy ( podle všeho jen za to, že jsou bráyn jako ostatní strany při schůzkách s prezidentem ) je přece úplně něco jiného. Někomu ti komunisti asi hlasy dát museli. A po odpadnutí Zemana ( můj favorit byl ale Klaus celou dobu ) tam opravdu nebyl nikdo jiný, kdo by byl schopný. Dodnes mě děsí hlavně ten poslední kandidát ( a ne a ne si vzpomenout na jméno )

Reagovat
HOST*yarda

Sokol alias Frankenstein? No nic, já komunisty nemusím vůbec, pravdou je, že pokud je ODS tak proti nim, tak proč si je Klaus (sice už jako president) pozval do Lán? Myslíš si, že ty hlasy byly zadarmo? Já spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Sokol!

Klaus momentálně nemá s ODS nic společného, takže Klaus si můž zvát koho chce a ODS s tím nic neudělá. Já s tím taky nesouhlasím, aby je tam zval, ale pokud zůstane jen u toho, tak to nebude tak hrozné...Mnohe mvíc se bojím silně levičáckého křídla už tak dost levičácké ČSSD, protože tam vidím cestu KSČM k moci...nehledě na 15 procentní podporu Ono je to taky zapříčiněno malou volební účastí, protože jelikož každý svazák volit jde, tak každý, kdo zůstane doma, dává hlas komančům.

Reagovat
HOST*yarda

Jojo smutná pravda asi taky zůstanu doma

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkej ani z prdele, to by byla kombinace, Real Madrid a KSČM

"Kde se vzal, tu mi dal žvejkající turista šesták, lůza jedna kapitalistická, jenom šesták"

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, můžeš mi říct v čem je to jiný? To by mě fakrt zajímalo, ty rozdíly budu ti vděčnej. A že se to nedá srovnávat, s tim di leda tak do ******* "A wectore promiň, ale prostě srovnávat to nejde. Nejde o to, jací jsou tma lidi ,ale jaké tam panujou poměry. regionální politika je celá o kamarádšovství a podobných skor sviňáren, a je úplně jedno, jestli jsou tam lidi z ODS nebo jiných stran, v parlamentu a ve vládě to ale funguje přecejenom trochu jinak..."

Co si tim chtěl jako říct? Že na městech sou samý svině, ale jakmile je zvolej do parlamentu, tak sou z nich beránci bez úplatků? Ty seš naivka! V parlamentu to nefunguje o moc jinak ( ono to tam nefunguje vlatně vůbec... ) - jenom ty částky ( výplaty, úplatky...) sou trochu jinde. Jako srovnávat to JDE, v tomhle se pleteš, za tim si stojim a ty přemýšlej! Už jenom proto, že je to politika a politika - to je jako bys řekl, že nejde např. srovnávat práci trenéra v ČR a v Anglii - musíš jenom vzít v potaz podmínky, holt anglickej tým vyhraje jejich, celkem ceněnej, FA CUP, českej třeba jen náš pohár, ale můžeš srovnat jejich práci v přípravě týmu, strategie, výběr posil a to, co dokázal s předpokladama ( tj. kvalitou ) svýho týmu, např. tipovali ho na 12 místo v Gambihnus lize, on byl 4 - úspěch, tipovali ho na titul v Anglii, byl 3, ale s tim, co měl k dispozici je to neúspěch. Stejný je to v politice - někdo dělá debilně regiony, někdo celou republiku - a hned je můžeš srovnat - oba to dělaj debilně... Jak že je nemůžeš srovnat? A že je celorepubliková politika těžší? Tak ať se tam ty lidi neserou když na to nemají, nikdo je nenutí...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak budiž, srovnávej si to, já s i rozhodně nemyslím, že parlament je čistý, spíš mi šlo o to, že volíš ( podle toho co si napsal ) nejspíš ČSSD a to proto, že ODS vám ve městě(?) dělá bordel. Tohle je naprosto naivní představa, že úplatkářská je jen ODS, na regionální útovni je a bylo to všude stejný, je úplně jedno, jestli ten člověk aptří do ODS nebo do KDU, prostě poěmry budo ustejné, takže na toto se ohlížet při vybírání premiera, to fakt nevím. Ještě říct, že Paroubek, který chce spolupracovat s komunisty, je lepší. Se mi fakt zdá, že všichni už zapomněli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si myslíš špatně, já si vždy vyberu někoho z menších, nezávyslejch stran, kterej mi přijde vhodnej - základem je vysoká škola. A nedělám to proto, že tady lidi z ODS dělaj kolikrát takový boty ( to tvoje "město(?)" si laskavě odpusť, sice nejsme Praha, ale pes tady, zatím, ještě nechcípl ), ale při pohledu na kandidátky jakýkoli parl. strany, odzvlášť ODS, se mi dělá špatně od žaludku ( je mi na blití ). Já, narozdíl od lidí, co pouze kritizujou každou vládu, volim alespoň někoho jinýho, novýho, kdo mi přijde vhodnej na pozici, o kterou se uchází, ne pořád ty stejné osoby, co pouze přelítávaj ze strany do strany, jak se jim to hodí, přitom svou neschopnost dokazují na každé pozici ( viz. třeba pan Langer, kterej nikdy nic nedokázal, ale kritizuje neustále a teď dělá frajera s těma bilboardama... ). Abysme taky někam spěli, když nám vládne stále to stejné, špatné. A opozici už vůbec nemluvim, tam ani nejde o to, z jaký sou strany, nejhorší je, že každej, i dobrej zákon, z principu zavrhnou, protože "jsou opozici, tzn. proti vládě" A pan Tlustý z tý tvý ODS? Koukni se schválně na jeho minulost

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já nevolím pana Tlustého ale ODS a to proto, že snad není strana, kerá by lidi s takovouto minulostí neměla, s tím už se bohužel nedá nic dělat, na to byl čas brzo po revoluci a učinit patřičné kroky, aby tito lidé neměli možnost být v takovýchto pozicích...

Pokud se jedná o regionální volby ( otazník za "město" znamenal, že nevím, jestli myslíš městské vedení enbo krajské...) , volit lidi z malých stran je určitě lepší, nicméně při volbách do parlamentu je to takřka jak nevolit vůbec, protože mívají minimální šanci.

Pocit, že ODs jen kritizuje je způsobený mediální parcí ČSSD, protože kdybys sledoval sitauci, nebo například záznamy s parlamentu, tak jsité víš, že ODS ani zdaleka nezavrhuej každý zákon a ani zdaleka není pravda, že svoje nic nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam zapomněl dát slovo "důležitý" k těm zákonům. Svoje má, ale taky bída. Volit malé=nic -> no, de facto pravda, já čekám, až to udělaj i jiný lidi a vykopou ty rádoby chytráky, co tam seděj ( na přenosy nekoukám, viděl sem asi 3x a stačilo - co bych jako měl vidět na bandě modrejch ptáků a dalších, který si v práci čtou noviny, mobilujou, netujou kdovíkde, kecaj tam, když někdo mluví (opravdu slušnost), co mi to jako dá, když to uvidim? já se zajímám o zákony, hl. ekonomiku a že by s něčim zásadním ODS přišla? asi ne), a vůbec ODSku si strč do řitního otvoru, nevim, kdo to tady nechal po revoluci rozkrást a vytunelovat. BTW - určitě seš proti zásahu na technoparty, viď? Mám ti poslat pár fotek? Uvidíš, co se tam dělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli, pošli...

Reagovat
smazaný uživatel

kam? sou hustý

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba, já jsem pro zákrok a příště jseště tvrději. Všude v evropě je to zakázaný nebo omezený, města by měla dostat právo zakáazt tyhel akce ( což se právě projednává ) .

K tomu parlamnetu, podívat by ses měl proto, abys neříkal, že ODs nemá své návrhy a jen zamítá, když se dívat nechceš, tak pak nemluv nesmysly. Banda modrech ptáků...ty volíš asi silně levicové strany, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že nemá návrhy, já říkám, že stojej za ****** ( nejenom ty návrhy ). A proč se koukat nebudu jsem už napsal, tak neotravuj, to si radši pročtu Euro nebo weby, kde jsou zákony rozebrané

P.S. Aspoň ohledně Czechteku se schodnem, s tebou je to zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

No a já znovu říkám, ať se klidně nedíváš, ale pak neříkej nesmysly. Nebo si je klidně říkej no, stejně si říct nedáš.

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tu zase, ty aby ses jenom zamyslel nad názorem někoho jinýho, je úplně jedno, v jaký diskuzi... Jak sem řekl, svý důvody mám, jedinej nesmysl je to,, že by mi pohled na to jejich "jednání" něco mohl osvětlit - to si můžu sednout na autobusový nádraží, tam si taky každej čte noviny a nic nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestlis nepochopil ani tohle, tak vážně nevím. Ono by tam třeba bylo vidět předkládání zákonů od ODS, už si to konečně pochopilo? Když o tom nci nevíš, tak laskavě neříkej, že OS nic svého nemá, očividně o tomhle nemáš přehled a čumíš jen na to nádraží.

Ale jak říkám, to nemá cenu, já ti dvakrát řeknu, ať se na to podíváš, abys vděl, že ODS také předkládá zákony a ty mi tam začneš kecat něo o novinách. Jasně, částečně to tak samozřejmě je, ale taky nesmíš brát každý vtipu na politiky doslova

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe drž hubu a čti - neříkám, že ODS nemá návrhy, já jenom nepotřebuju koukat na to, jak se flákaj - ty návrhy se daj sehnat i jinde, nemusim koukat na přenosy, stačí umět hledat na netu, už to pochop a ty přenosy si strč do *******. To fakt nevim, co ti na nich přijde tak zajímavýho? Lepší je vidět je kompletní, černé na bílém, kde si to můžeš přečíst, ale to ty nepochopíš. Jestli se řídíš podle toho, co topolánek a spol. řeknou o svých návrzích v TV, tak to seš dobrej blbec,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nic no. A kde jinde to vidět, než přímo v poslaneceké sněmovně??? to jako je lepší, když si to přečteš v novinách, než když vidíš přímo jak tam ty návrhy dávají ? Nebo třeba jak přijímají zákony jiných btw tohle v těch tvých zázračných novinách černé na bílém nebylo, když o tom nevíš...Ale co, říkám to znova, dělej si co chceš, podporuj nadále levičáky, to je nejlepší, hlavně co nejvíc úředníků a sociálních dávek...

Jsem si vzpomněl na jeden příspěvek v jedné disksusi na novinkách: "Nemusíš bejt komunista ale jejich názory máš v sobě zažraný víc než flek od guláše na své svazácké košili" ( tohle neber doslova...)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dobrej ču****. Jaký noviny zase? Sem jasně řekl, že se koukám na celé znění jejich návrhů, nauč se číst celý příspěvky, ne si z nich vybírat jen ty pasáže, které se ti hodí a pak tady napadat lidi, to umí každý hovado. Ty tady vychvaluješ návrhy zákonů, kterým nejenom, že nerozumíš, ale o kterých víš pouze to, co ti řeknou jejich autoři v TV, jenže oni na nich nevidí nedostatky, jako jiní odborníci, já to čtu i s jejich komentáři, které, na rozdíl od tvých, mají hlavu a patu. A levicový názory nepodporuju, to nevim, kde zase bereš. S tebou diskutovat, to je naprosto bezpředmětný, každá sikuze s tebou je naprosto stracená, a to nejen o politice, ale o čemkoliv, protože ty a.) nečteš celé příspěvky od někoho jiného b.) neuznáváš názory jiných a ani o nich nepřemýšlíš c.) vytrháváš věci z kontextu a pak na nich stavíš své hloupé příspěvky d.) myslíš si, že si chytřejší, než ve skutečnosti jsi, ale to je hlavně tvůj problém

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když teda já jsem taková bezcharakterní svině, tak mi určitě napíšeš, kde že jsem vychvaloval zákony od ODS, čekám...

No a aby nezsůtalo jen u mých problémů, tak tvůj problém zas je, že furt odvracíš téma k něčemu jinému. Já ti osmkrát řeknu, že kdybys sledoval záznam ze sněmovny, tak bys jsitě viděl, že ODS zcela běžně odsouhlasí zákony z dílny ČSSD ( to sjem reagoval na tvá slova o naprosté ignoraci jakýchkoli zákonů ) a ty mi na to napíšeš, že si čteš zákony na internetu i s názory odborníků, tak kde to jsme Půlku své...ehm odpovědi(?) si věnoval výčtu mých vlastností, což je od tebe sice hezké, ale opět trošku mimo téma

A ty levičácké názory, to sjem jaksi odvodil od toho, že si řekl, že je tato vláda furt lepší než ODS.

PS: už se těším na hvězdičky

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Jak odvracím téma? To je snad "debata" o politice? Tak jak mimo mísu? Mimo mísu by bylo, kdybych tad začal o autech, hokeji atp. To si spíš tya dej dokupy, o čem se tu mluví. A propo: dostali jsme se k návrhům zákonů od ODS - já řekl, že jsou špatné, ty nato furt, ať koukám na přenosy ( podle tvého posledního příspěvku by to mělo být také mimo mísu, nebo snad ne? ), vyznělo z toho, že mi tam předvedou, jak jsou jejich názory super - a NA TO jsem reagoval tím, že si radši přečtu CELÝ návrh, ke kterému se vyjádří odborník, vysvětlí jeho podstatu, důsletky atd. a podle toho si udělám obrázek. Ty si ho uděláš pouze podle toho, co ti řekne jeho autor - a ten bude určitě upozorňovat na chyby ve svém návrhu, ty seš dobře naivní S tou ignorací sem tam zapomněl slovo klíčové, důležité, stěžejní nebo tak nějak ( zíkony samozřejmě ) - vyjímky občas jsou, dejme tomu. Ty tady vaříš z vody - z toho, co ODSáci řeknou v TV - jenže to jaksi nestačí, je potřeba si doplnit přehled, tak si to uvědom a najdi si i jiné informace, pak se s tebou můžu bavit. BTW - ty tvý vlastnosti sem měl dát asi kam? Někdo tě už musel poslat do ******

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, že se směju, ale jseš krapet nedozientovaný

Tak já to zkusím znova, ač si měl poslal do pár hvězdiček ( dík za ně, už se zdálo, že se jich nedočkám ) , tak budu schovívavý. Takež zaprvé, už v minulém příspěvku jsem psal, ať mi řekneš, kdeže jsem chválil zákony ODS a ty na to, že je hodnotím podle televize

A víš, to, co řeknou "v televizi", to se taky divím, žes to ještě nepochopil, to jsou záznamy ze sněmovny, kde se hlasuje a tak a vůbec jsem nemluvil o kvalitách jednotlivých zákonů, to je až neuvěřitelné, ta tvá fantazie

Ty záznamy ze sněmovny ( můžete mu někdo obajsnit, o čem mluvím, on o tom asi nikdy neslyšel a představuej si podtím rozhovor pro redaktory ) jsem připomínal kvůli tvé teorii o nulové toleranci. Jediné, proč jsem to připomínal, bylo to, abys viděl, že ty zákony schvalují, nic víc, nic míň, žádné zastávání se zákonů ze strany ODS tam nebylo, holt fantazie K zákonům ODS ses dostal sám, já jsem se k nim nedostal. To jen ty s tvýma "novinama a odborníkama černé na bílém, které jsou lepší než to, co řeknou v "televizi"" .

Mimo mísu proto, že já mluvím o záznamech probírání zákonů ( autentické záznamy!) a ty mluvíš o tom, co řeknou v televizi, já mluvím o tom, že schvalují i zákony z dílny ČSSD, ty o tom, že podporuju zákony, co navrhne ODS, tak to se musím vážně smát

A už to píšu potřetí, vždycky ses tomu nějak vyhnul, asi proto, že kvůli psaní hvězdiček ti nezbyl čas Kde jsem říkal, že jsou zákony ODS dobré? Děkuji

PS: ty hvězdičky píšeš sám, nebo to tady jede automaticky po sprostých slovech, já jen že tak jak tak je to pro tebe nevýhodné. Buď trávíš spoustu času psaním bezvýznamných hvězdiček nebo ti ještě za tu dobu furt nedošlo, že když napíšeš něco sporstého, tak ti tam ty hvězdičky stejně naskočí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě jedna věc, s úspěchem si mi dokázal, že vůbec nevíš, o čem mluvím. Zksu se an ty záznamy z probírání zákonů podíva, tak totiž asi těžko bude mluvit jen ten, kdo ho předkládá

Reagovat
smazaný uživatel

TJN, jenomže já nevěřim komentářům politiků, kteří předkládají jeden špatný zákon za druhým, takže to si můžes strčit víš kam. To pro mě nejsou odborníci, většinou se jedná, bohužel, o bandu "vlezdoprdelek", jestli věříš jenom jim, tak pochybuji o tvé inteligenci ( o té pochybuji již delší dobu ). Ty si zkus taky někdy přečíst ty návrhy sám, k tomu komentář nějakého opravdového odborníka a pak si na to udělat svůj názor, zatím mi tady cpeš jenom to, co si viděl v televizi. A ty pochvali: ty tady schazuješ Paroubka ( ne že by byl něco extra, ale je tu spousta horších ) a cpeš tam ODS - z toho vyplívaá, že se ti asi jejich politika, a s tím související zákony ( viz tvé "ODS má více co nabídnout" ), připadají kvalitní, čemuž bych se chtěl zasmát, ale spíše musím pouze brečet - tvá paměť asi dosahuje kvalit popeláře, který si ve škole dokázal zapamatovat sotva abecedu - kdo to tady naprosto "zjebal" po revoluci? ODS, Klaus a jeho kupónová privatizace. Spousta lidí z té doby se připravuje na příští volby a děsím se, co zase vymyslí. A s tou ignorací se vlatně musím ODS omluvit, bo vlatně jednou neignorovali - to když si "naprostým omylem a zcela nechtěně" schválili zvýšení platů...

P.S. Končím s touhle diskuzí, protože ty neuznáváš nic jiného, než ty své přenosy, ve kterých nikdy neuvidíš celé návrhy toho, co by pak mělo určovat obecná pravidla - ty máš vlastně plnou hlavu názorů několika jiných lidí, ale tvůj vlastní ti chybý Abych ti udělal radost, tak se na nějaký přenos kouknu, máme na to na kabelovce dokonce extra program, jsem moc zvědav, co se tam změnilo od doby, kdy sem to viděl naposled ( např. kdo čte jaké noviny, jestli už přestali debatovat při projevu někoho jiného atp. ), i když teď se bude projednávat jen ten debilní, pro politické účely zneužitý CzechTek. Opravdu se těším, jak ti naši, použiji slovo pana Zemana, "posranci" předvedou životní výkon a napadne je něco užitečného Jsem zvědav, jestli si také ty najdeš jiný zdroj informací, než ty přenosy, pak si snad budem moci normálně promluvit o politice

P.P.S. Když po nich tak toužíš, tak tady je máš *********** ********** ********** *********** ************************************* Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt dobrý. Ono totiž jasně platí, že pravice má víc co nabídnout než levice. A jestl isi myslíš, že PAroubek je lepší, tak jseš asi vážně pořádný rudoch, když Paroubek chce spolupracovat s komunisty, ano super, s takovými lidm iajko ty, to si zas za pár let vyslechnem něco o "americkém broukovi" . Teda je pravda, že češi, to je nráod nefakčenků, pro ty je to výhodné, válet se doma na pracáku a dostávat za to prachy, to jejasné, že tihle na ODS nadávají ( mluvím obecně ).

A znovu, protože ti to nedošlo, předtím jsemse divil, teď už se tomu nedivím. V souvislosti se záznamy z poslanecké sněmovny , jsem mluvil jen proto, abys viděl i schvaování zákonů CSSD, mně je vážně líto, že ti to furt nedochází a cpeš mi do hlavy "celé znění zákonů" Jina jsem přensoy vůbec nepřipomínal, opravdu mě fascinuje ta tvá fantazie, ot zas dokážu ocenit.

A víš, že nepochybuju o tom, že podle tebe je USA největší zlo?

A na ty přensoy se klidně nedívej, možná ti to už teď dojde, jak jsem to myslel ( no i když ) , nicméně tvůj levičácky postoj bohužel nezměním. Ať žijou sociální dávky a pořádný počet úředníků...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky nevíš co chceš, chvíli sou přenosy nejdůležitější, pak nemají váznam... Tak se rozhodni už konečně. A jako s tim návratem komunismu se vzpamatuj, to se stát nemůže, bo proti tomu tu existuje spousta organizací. A s těma flákačema: že ODS byla tolik proti když vládla... Tím je nechci obhajovat ( flákače ), ale nevidím nikoho v PSP, kterej by s nima něco udělal, protože to jsou pro ně potenciální voliči. A že jich, bohužel, není málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tys to furt nepochopil, to je pak těžký, když se to ani nesnažíš pochopit. Ano, přensoy jsou nejdůležitější co se týše schvalování zákonů ČSSD poslanci ODS, kapišto? Už? bliklo? Já už fakt nevím, jestli to orpavdu necháepš, nebo to chápeš, ale nějak to zastíráš, abys neměl trapas, když už teda pochybuejš o mém IQ.

A stěma flákačema si tomu dal korunu A nebyla proti? Srovnej sociální podpory tehdy a teď, ty demagogu A potencionální voliči to jsou jen pro levičáky jako jseš ty, protože je dokázáno, že naprostá většina lidi z vysokou školou ( tedy ve velké většině zaměstnaní ) volí ODS, ostatní, kteří by nejraději milionářskou daň, jseš asi taky pro, volí levici. Všichni ať maj stejně

Já se tady bavím s někým, kdo podporuje nástup komunitů ( tím, že podporuej současnou vládu, a to tím, že je podle něj lepší než opozice, protože Paroubek otevřeně mluví o spolupráci) a ani o tom neví. Co to meleš o organizacích? když ČSSD díky tobě vyhraje volby a díky podle tebe ne tak špatnému soudruhu Paroubkovi udělají koalici s KSČM, tak si organizace můžou vytřít prdel. A už je jen krůček k americkému broukovi, už se na to těším, ale zas budou lidi, co se najednou budou mít dobře, že wectore?

Reagovat
smazaný uživatel

"Srovnej sociální podpory tehdy a teď, ty demagogu " - demagog seš ty - srovnej životní náklady z tý doby a ze dneška - ono by to chtělo jenom nedávat ty dávky každýmu, ale ani se nedivím některejm úředníkům, že našim R spoluobčanům ty dávky přiznají - ono totiž když dorazí celá R rodina na sociálku, no, nechtěl bych se s nima dostat do křížku ( to jen mimo mísu, aby sis zase nestěžoval ). Navíc je tu jeden problém, na kt. asi nepřijdeš, tak ti ho nastíním: oni jsou lidi, kt. prostě makat nepudou - a v určitejch případech, i když se mi to příliš nelíbí, je lepší jim něco dát, protože oni ( ano, bavíme se o spoluobčanech, kt. k nám přišli z Rumunska ) si jaksi nedělají hlavu ze zákonů a nečiní jim problém "dělat problémy" ( krást ) - tudíž v konečnym důsledku je lepší dát něco na soc. dávkách, než tady mít spoustu vykradených obchodů. Ale neříkám, že se musejí dát každému, chtělo by to nějak ošetřit, jenže si také uvědom to, že je zde spousta lidí hledajích práci, kteří ty soc. dávky potřebují ( není to náš případ, naštěstí ), ale prostě se nejde na tyhle lidi vysrat... Spolupráce ještě není nástup, to si uvědom, navíc jak řekl p. Paroubek: spolupráce je podmíněna přeměnou KSČM ( tzn. že se vzdají té své debilní vidiny doby před revolucí ) - i když něco užšího by asi nebylo nejlepší, je otázka, do jaký míry to bude - to uvidím před volbami, až bude nějaká otázka na p. Paroubka na tohle téma ( což určitě bude ), myslim ale, že něco úzkého nehrozí ( doufejme, pak už bych snad i volil menší zlo - ODS - i když by to bylo dost těžký...). Jo, a díky mě ČSSD asi nevyhraje, bo jak jsem již napsal - já volím kvalitní nezávislé osoby z menších stran, těším se, až to udělá i někdo další

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ještě něco - ta milionářská daň to je dobrá výmluva pravice - ale koukni se, co platí v USA a dalších vyspělejch zemích - ano, milionářská daň - třeba právě v USA je "zkrouhnou" o 50% a nikdo ani necekne, tak se tady tim neoháněj! A toho am. brouka si dej třeba za klobouk - já je sice nemám zrovna rád, ale je to jen kvůli tomu, jak pořád do někoho, často neprávem rijou a pak se to vrací nejen jim, ale i zemím, kt. s nimi spolupracují - viz čl. na novinky.cz, že se něco připravuje i na Prahu - doufám, že se to nevyplní, nebo tam aspoň v tu chvíli nebudu já nebo moji blízcí ( ty si tam klidně buď ). Abych nezapomněl ******* ******* ******

Reagovat
HOST*yarda

Huh, podnětná debata. Souhlasím s tou spoluprácí, protože levice je v polit.spektru taky potřeba (ne ta naše komunistická pokurvená) a navíc slibů tady už bylo... No a s tím útokem na Prahu je to z tvé strany trochu sobecké Navíc Kyslík bydlí na Valachách, takže mu Praha nehrozí (to bych si ho tu podal

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, počíhej si na něj až tam bude na výletě

Reagovat
smazaný uživatel

Teď o tobě běží v televizi, v serialu hospoda je díl o jedné politické skupině Jak jsem to viděl, hend jsem si vzpomněl

Reagovat
HOST*yarda

To je jako na mě? Co z toho ti připomnělo hospodské řeči? Pokud to o té levici, tak to jsem na vlastní uši slyšel říkat iniciátora akce "Zrušte komunisty", a zbytek je sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

A? A co jako, že to má i USA??? Co má USA je dobře? nebo mi azs budeš tlačit do halvy, že jsem něco takového říkal já? Milionářská daň je na hovno, ten, kdovíc dře, si víc vydělá a nikdo by neměl mít právo ho diskriminovat. Jo a neříkej mi, že mnoho milionářů jsou podvodníci, to je jiný problém, stejěn jako s korupcí politiků.

Reagovat
smazaný uživatel

¨hele, s ní si začal ty tak klid, já jenom řekl, že je i jinde ve světě, toť vše, tak drž pisk

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože tys řekl ať držím pIsk? Prostě si zas pletl USA někam, kde o ni nebylo vůbec řeč, tím, ež budeš nadávat to moc nezakecáš

Reagovat
smazaný uživatel

Další vysvětlení, které by za normálních okolností nebylo třeba...srovnej dávky a samozřejěm to ber relativně, i tak to vyjde jak jsem říkal. To je fakt jak u blbých.

Pokud KSČM díky lidem jako jseš ty ( ano je to tak, neúčast ve voblách nebo volení stran bez šance na parlament je-ač nechtěná-podpora KSČM, protože jak je známo koamnči chodí volit všichni ) se dostane do vládnoucí koalice, tak už je to na hovno a je to způsobeno lidmi jako Paroubek, populistická svině, která pro mco udělá všechno, jaksi vůbec někdo po těch desítkách let dovolí tohle říct, a jak si někdo dovolí říct, že je to lepší než ODS, z toho by člověk zvracel.

Reagovat
smazaný uživatel

A s těma romama, vysral bych se na ně, i na všechny ostatní. NA Slovensku taky byly demontstrace, no a co? A to jim máme ustupovat. A taky se to dá clekem lehce monitorovat, jestli někdo práci najít nemůže nebo nechce. Prostě jednoduše, kdo nemá práci, tak ať naběhne na obecně prospěšné práce, aby si ty dávky zasloužil. Nesrat se s nima. Nemáš práci, cheš brát dávky, fajn, uklízení odpadků, pomáhání při stavbě, umívání domů, to zvládneš,, jestl inepřidješ, dávky nebudo ua žij si z čeho chceš. Proč být na ně hodný?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a to že má pravice vždycky víc co nabídnout: nevím, jak tobě, ale mě, jako člověku ze střední vrstvy, který od října nastupuje na VŠ ODS nenabízí zhola nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, vysokoškolák a podporuje levici, tak že by neinformovaný vysokoškolák? Tak třeba pro příklad, ČSSD ti nabízí milionářskou daň, no neber to! Však proč ne, proč bys ty, který studueje víc newž ostatní, měl mít odbře, proč bys měl platit stjenou daň, přesně podle hesla, všichni jsou si rovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně, já studuju a mám se určitě líp než všichni ostatní. Prosimtě drž hubu, je vidět, že si asi hovno vystudoval - já budu muset platit bydlení, stravu, MHD, učebnice a atd. a ty mi tady cpeš jak se budu mít dobře- to je hudba za nějakejch 10 let, až dostuduju a získám nějakou praxi, tak mysli

Reagovat
smazaný uživatel

No však a o čem asi mluvím? Nebo ty volíš stylem " teď jsem nezaměstnaný, ČSSD má lepší podporu, o dva roky později volím ODS, je to výhodnejší???" Musíš myslet do budoucna ,studium vysoké školy a následná praxe ti v životě zabere jen malou část...fakt se někdy divím, co všechno ti musím vysvětlovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha ha - si asi vytudoval jenom základku, prej malou část ty debile - VŠ 5 let, nabytí pořádný praxe dalších 5 let, to máme 10 a v tý době mi bude 30, to bude zhruba necelá polovina mýho života, když to bezmu, že se dožiju 70, tak to je sice 1/7 - ale spočítej si, kolik to je z produktyvního věku - to je jedna 1/4 - a to je dost. A to tvoje volíme malé strany podporujeme komunisty- no ty seš ale kokot - přečti si ústavu, co se tam píše o volbách - všeobecné, rovné, přímé, tajné a hlavně, každý může volit toho, koho chce! Takže když ti tak záleží na mém hlasu, tak vol, stejně jako já, někoho nezávyslého, řekni to tak 5 mil lidí a bude to! OMG ty seš dobrej, jako bych já mohl za to, že komunisti maj vzorný voliče a na ODS a další se sere Ono taky bodejď by někdo chodil volit ODS, když tady po revoluci udělali takovej bordel, nechali republiku rozkrást lidma jako Kožený, Mach atd. To se nediv, že lidi volej levici, když pravice svou šanci měla a naložila s ní tak jak naložila na začátku 90. let.

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se prosímtě, polovinu tvých příspěvků jsou jen nadávky, nevím, co si tí mdokazuješ. A ano, kolik normální člověk pracuje let? Ty, jakožto vysokoškolák, taky strávíš většinu života prací nežstudiem na VŠ ( já do toho logicky zákadku nepočítám ) , opět než ti něco dojde, tak ti musím třikrát napsat, to ej až neuvěřitelný

S tou ústavou si to trochu netrefil A kde jsem řekl něco, co by odporovalo ústavě? čekám... Samo, col si koho chceš, vymlouvej se na jiné, jak tě tak poslouchám, tak ti komanči ani mco nevadí, za což se teda za tebe stydím i já. JAk říkám, možná nevolíš komanče, ale jejich názory máš v sobě zažraný víc než flek od guláše na své svazácké košili Paráda, levice do toho!!!

A mimochodem, s těmi volbami a podporou komunistů neúčastí, to je naprosto ajsný, většina lidí to pochopí, proč to tak je, ale co bych tobě vysvětloval, to by zas bylo na dlouho, než bys to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

No to je gól - ty sis nacpal do hlavy, že kdo neni pro ODS ten je pro komouše, bodejď bych ti pak nenadával... A nevim, na co čekáš s tou ústavou - ty mi tady nutíš volit někoho jinýho, než sám chci - ta ústava je jen příklad toho, na co mám právo tak si to uvědom. A co tady začínáš s komoušskejma názorama? Já komouše nechci, levice a komouši jsou něco jiného, to si uvědom! Já sem pro kombinaci pravice a levice, protože sám sobě je každej směr špatnej a zaměřenej jen na určitou skupinu lidí, ale ty vidíš furt jen sebe, taky se koukni kolem sebe, na tvý přátele a kamarády, jestli nějaký máš, jak by to vyhovovalo jim?! Já se nemám v dnešní době nemám vůbec špatně, rozhodně sme na tom líp, než na začátku 90. let a těch podvodů v kup. privatizaci, i když to není zásluha žádný strany, spíš píle mé matky, neříkám, že mám vše na co kouknu, ale nic mi nechybí, prostě žiju nadprůměrně, ale vidim taky lidi okolo sebe, kteří taky tvrdě makaj, ale bez různejch příspěvků se neobejdou, znám člověka, kterej má VŠ a ne a ne najít práci už 1/2 roku, toho bys taky poslal na veřejně prospěšný práce?

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě aby ses neměl líp než krátce po 40 let komančů To si zas řekl něco velkého S těmi kamarády opět pokud is něco dokazovat, ale prostě nadávkami typu " ty debile" apod. se akorád ztrapňuješ, stejěn jako s hvězdičkama, kterým ise asi sanžíš dokázat, jaký sješ drsňák, jiný jejich význam nevidím...

Znovu se ptám, kde jsem řek ěnco v rozporu s ústavou, že mi ji připomínáš? Opět, že prý na co čekám To je fakt úžasné, ta nechápavost.

A kde jsem řekl, že kdo nevolí ODs, volí komanče? Smutná pravda je, že kdo volí strany bez šance na parlament nebo nevolí vůbec, nechtěně tím podporuje komunisty, nebudu ti to znova vysvětlovat, většioně to býá jasné, sotatní to pochopí, když se jim to jednou řekne, ty furt nic.

A s tím vysokoškolákem, nezaměstnanívysokoškoláci jsou asi 2 procenta, kvůli těmhle dvou procentům se nemůže takhle podporovat zdechlost, levičáku.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase: ty mi tady vymlouváš moji svobodnou volbu danou ústavou a nutíš mi své názory - proto sem ti řekl, na co mám podle ústavy právo, ale ty furt dokola. Já si můžu volit koho chci a tvůj názor na to mě nezajímá. Hvězdičky si chtěl sám, říkal si, že se těšíš, tak ti je tam dávám, ale když nechceš, tak nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže hvězdičky si psal až ptoom, co jsme o ně požádal, ano? To je fakt něco A kde ti to nutím? Můžeš citova,t kde ti nutím ať volíš někoho jiného? to jsem zvědav, co z tebe vyleze...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ne přímo nutíš, to promiň, ale rozhodně se ve mně snažíš vyvolat pocit, že pomáhám komunistům, což mi dost vadí! To je něco, co se ve společnosti netoleruje a netoleruju to ani já! A ty hvězdičky byly dřív, to jo, ale pak si psal, že se na ně těšíš, tak sem ti je tam dával

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a po 40 letech komunismu se měla spousta lidí líp, proto asi právě teď zase volej komunisty, proč asi jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

A jakýpak rudoch nám z tebe vylízá, to jsme se vybarvili

Reagovat
smazaný uživatel

BTW, přešti si tenhle příspěvek z jedný internetový diskuze: "Jak je mozno urazit mezinarodniho zlocince okupujiciho prezidensky stolec? Tento ukazkovy kriminalnik, ktery by mel byt na listince zlocincu Interpolu - za masove organizovani rozkradeni statniho majetku CR a za VEREJNE SCHVALOVANI PRANI SPINAVYCH PENEZ se odvazuje k takovemu prohlaseni?

Az nastoupi nova generace v CR, bez konfidentu STB, bez podvodniku z rad ODS, CSSD, Lidovcu a Komunistu, bez vsech tech oligarchu kteri zbohatli ZLOCINEM, bez zkorupovanych soudcu s temnou minulosti a bez policistu zapletenych do zlocinneckych spiknuti -

potom se lide dozvedi pravdu a URCITE nastane cas potrestani!" - s tím se nedá než souhlasit, je to z jedné diskuze u článku o člověku, o kterém se píše v 1. odstavci, který žádá omluvu za kritiku své osoby vzhledem k jeho slovům na adresu euroústavy. Ano, je to čestný předseda tvé oblíbené strany, strany kde je spousta v příspěvku popisovaných lidí, lidí kteří před revolucí nosili stranické košile. Abych tě nasral, dá se to říci i takhle: vzhledem k tomu, že v ODS jsou lidé z řad předrevolučních komunistů, tak ty vlastně volíš komunisty a necháváš je znova vládnou, kdežto já volím novou generaci, které se chce zbavit jakýchkoli pozůstatků předrevolučních myšlenek, takže vlastně pomáháš komunistům zpět k moci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se taky zasměju. A co to má být? Vždyť o tom, že v KAŽDÉ straně v parlamentu jsou bývalý komunisto, to jsem tady sám psal

Tak nejdřív podle teb volím silné pravičáky a pak zas komunsity, tak tomu se říká rozdvojení osobosti Tak tady to nejde, tak to zkusím od znova jinými argumenty, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to jsem sice psal, ale já taky volím nové lidi, to jsem taky psal, tak klídek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a když si projedeš tu naši diskusi, tak jistě najdeš otázky, na které si z jistých důvodů ( ) neodpověděl, tak bys to mohl dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má znova číst ty tvý rádobychytrý keci

Reagovat
smazaný uživatel

KecI si klidně nečti, kdybys byl co kčemu, tak na ty kecy odpovíš hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk ti odpovídal, možná ne na vše, ale to samé se dá říct i o tobě, ale ty sis vybíral¨co se ti hodilo, to pak nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na co jsem neodpověděl? Třeba konkrétně ty jsi neopověděl na to, kde jsem říkal, že zákony ODS jsou dobré. Když jsi mi to předtím tak cpal do hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem odpověděl, najdi si to, ale jestli chceš, tak znovu: chceš k moci pravici, mi máme pouze 1 velkou pravicovou stranu ( pak je to střed + ty jejich rádoby deriváty jako pravo-středý atp ), tou je ODS. Rozumíš? Takže ty, jak jsem pochopil chceš, aby vládla ODS, ano? No, a když chceš ¨k moci ODS, tak ti jsou asi nějak sympatičtí a souhlasíš s jejich politikou, se kterou jsou velmi těsně spojeny zákony - vlastně praktikování politiky jsou zákony, protože ty jsou obecně zavazujícími normamy pro obyvatelstvo ( to byla mat. otázka, proto tak zvláštně napsané, ale chceš odpověd? tak bude pořádná ) a obyvatelstvo volí své zástupce do PSP ČR podle toho, jak chtějí žít. Takže z toho mi vyšlo, že souhlasíš se zákony, které chce zavést ODS. Nebo s nimi nesouhlasíš, nelíbí se ti, ale přesto je volíš? To by bylo trochu divný, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Těd mi odpověz ty: proč si myslíš, že nevím nic o zákonech navrhovaných ODS, když nekoukám na přenosy z PSP ČR? To si myslíš, že se nedaj najít i jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde si vzal, že si to myslím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsu zákony,se kterými nesouhlasím, jde o to, že je to jediná možnost, levice, jak většina vzdělaného obyvatelstva ví, je na hovno, malé strany je jak nevolit vůbec a KDU-ČSL je prostě střed, kdo vládne s ním budem a přizpůsobíne se...

Reagovat
smazaný uživatel

No, u nás je na prd všechno, ale tvrdit, že je jenom levice na prd je trochu přitažený za vlasy, ono jsou státy, kde vládne levice a nestěžujou si, protože jde o to, dělat moderní politiku, jedno jestli levou nebo pravou, ono se stává, že tzv. levicová strana dělá pravicovou politiku a naopak - bohužel u nás tu mod. politiku nědělá nikdo, kdo je u moci ( a kdo tam není nemá šanci...). P.S. Klidně bych se s tebou hádal ještě do noci, ale teď mi přišla přítelkyně, takže mám lepší věci na práci - zejtra jest taky den

Reagovat
smazaný uživatel

No dole už jsme to ukončil už taky, akže shoda

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, sakra, fakt kecy, podle hrady, hups, a to sem tady kritizoval za 2. a 7. pád , stydím se

Reagovat
HOST*lada

slavie dostane stejne na picu

Reagovat
sansiro

No konečně se na něčem shodnem, alespoň v té politice

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi se podívat do Paroubkovy komnaty, pak se uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec 2:1, v odvetě stačí 1:0. Dalo se na to koukat, to malý šampáňo otevřu, bo se potřebuju uklidnit a pivko neni Pro odvetu navrhuju 2 změny: Kováč pryč a místo něj Zábojník, popř. Holeňák a Zábojník na stopera, ale bezpodmínečně Kováč na lávku, do základu, aspoň zatim, nepatří. A na levou zálohu bych dal Šventa, má skvělou techniku, ikdyž Hrdlička taky bojoval, zase po 2 letech to vypadá, že to chce někam dotáhnout. Jinak HOŠI DÍKY!

Reagovat
smazaný uživatel

Odveta bude zajímavá . Doufejme, že to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

bezgolova remiza. zapas pomerne vyrovnany aj ked sa Partizan snazil trochu tvorit tak to k nicomu neviedlo. sance boli na oboch stranach a treneri musia byt spokojny aj s remizou. myslim, ze Partizan je hratelny super.dufam, ze sa nemilim ale podla tohto zapasu by sa dalo cez nich prejst. uvidim co s nimi spravia domaci divaci. su to srby a ti vzdy bud hraju bud pred divakmi super alebo padnu na kolena

Reagovat
Xavi

Musím říct, že Slávie mě hodně překvapila!!!! Hráli (a to hlavně v první půli) hodně dobře. Nenakopávali balony, ale dost akcí šlo hned z první. Jinak Kováč se dost kopal za uši, divím se, že ho nechal hrát!!! Konečně jsem taky viděl hrát toho Šventa a určitě mě nezklamal! 2:1 je asi spravedlivý a taky velice nadějný výsledek do odvety, na kterou se už teď těším! A k ostatním zápasům: Villareal mě nezklamal a splnil mé očekávání do puntíku!!! (fakt nevím jak jste někdo mohl favorizovat Everton ) kterej spíš oslabil než posílil a jeho jediná přestupová pecka byla Phill Neville (nebo jak se píše) což je hráč co celou svoji kariéru proseděl na lavce naproti tomu Villareal nejenže z úspěšné sezóny udržel kádr, ale také výrazně posílil... Taky jsem rád, že vyhrál Betis, ale tam je to asi stejně pořád 50/50 ikdyž 1:0 v poháru je dobrej výsledek!!! Co mě překvapilo tak to bylo Udinese!!! A taky Inter, kterej má sice ohodně lepší tým než Doněck, ale i tak 0:2 u nich sem nečekal!!! A taky pro mě velká neznámá Thun

Reagovat
HOST*Michal

Podle mě Slávii belgičané podcenili, ale nyní si dají pozor a v Praze ji nasází tři góly.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si řeknou, že to byla náhoda, podcení ji znovu a 3 góly dostanou oni To je výhoda našich celků proti lepším týmům ze záp. Evropě - VŽDY nás podceňujou ( někdy i právem ), což se jim občas nevyplatí... 14 dní se dám na víru a budu se modlit za 1:0 pro SKS

Reagovat
HOST*yarda

U Posledního soudu jsou pro takové přechodné věřící nachystány vskutku velkolepé tresty: nosit pár tisíc let dres Realu a i horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Bleeeeeeee bleeeeeee bleeeeeee - takovym hadrem babička utírá schody ( a sparťanskym zakrejvá slepičí ho*na na dvorku )

Reagovat
HOST*yarda

Abych si neposvítil taky na tvoji babičku , kdo jí ale ten hadr asi dal, žejo? Se sparťanským dresem dělej klidně co chceš, beztak vypadá jak stará ruská vlajka

Reagovat
smazaný uživatel

Si posviť, dostaneš tim hadrem přes ksicht

Reagovat
HOST*yarda

Dresem Realu bych se nechal i zbičovat Jde jen o to, co by se s ním předtím vytíralo, ono odsaď podsaď

Reagovat
smazaný uživatel

No coby, schody Nějaký bláto tam bude, prach, prostě normální špína, bys přežil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Libor Došek a Zbyněk Pospěch už patří Spartě Pospěch jde ale na roční hostováni do Liberce, takže se dá předpokládat, že Sparta bude chtít získat ještě jednoho útočníka. A tím by mohl být zřejmě Nemeth, tam by se mělo ještě stále jednat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi ukončíme, už to aji blbne, je to nečitelné...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, když sme neudělali tu bájnou 1000-ovku u Robinha, tak máme aspoň tenhle rekord - nejdelší diskuze

Reagovat
HOST*yarda

Nepočítá se, není na téma serveru

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám se nepočítá! Mimochodem, když už sem našel nějakýho fan Realu: víš, že Woodgate bude trénovat s 15-16 dětma? Real a posily do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen bojím, aby vás blaugranas nechtěl překonat

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už PUXA

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem netušil, jakou diskuzi můj článek rozpoutá.

Reagovat
smazaný uživatel

bude Slavia s tym Anderlechtom?prosim

Reagovat
smazaný uživatel

ČT 2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele