Slavia porazila Queens Park Rangers a v přípravě zůstává stoprocentní

08.07.2023, 21:45
Aktuality

Pražská Slavia na závěr soustředění v Rakousku porazila Queens Park Rangers 3:0 a vyhrála i čtvrtý zápas letní přípravy. Proti anglickému druholigovému soupeři se v Rohrbach-Bergu trefili Lukáš Provod, Oscar Dorley a Mick van Buren.

"Hrát s anglickým týmem pro nás byla skvělá zkušenost, takové zápasy se nenaskytnou každý den. Všechna přátelská utkání, která jsme v Rakousku odehráli, byla velmi kvalitní. Ze všech jsme navíc vyšli vítězně, je to fajn základ pro nadcházející sezonu," řekl reprezentační záložník Provod pro klubový web.

Pražany poslal do vedení ve 14. minutě Provod, který z přímého kopu prostřelil zeď i brankáře Jordana Archera. "Určitě to (rozestoupení zdi) pomohlo, ale hlavně jsem to výborně trefil," podotkl Provod s úsměvem.

Hned za tři minuty zvýšil Oscar pohotovou střelou po Douděrově přihrávce. V 67. minutě chladnokrevně zakončil brejk Van Buren a uzavřel skóre. "Máme za sebou soubojové utkání, které jsme měli díky dobrému výkonu pod kontrolou. Soupeře jsme do ničeho nepustili a zaslouženě jsme vyhráli," uvedl Provod.

Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského v pátek zvítězili 4:1 nad slovenskou Podbrezovou, předtím zdolali 2:1 úřadujícího polského mistra Čenstochovou i izraelského šampiona Maccabi Haifa. V generálce na nový ročník slávisté příští týden v neděli přivítají třetiligové Drážďany.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Reagovat
Pablos

Chytal za ně mladej Stejskal ?

Reagovat
Lorcan

ne, celej zápas odchytal Kolář

Reagovat
Nadržený šimpanz

Škoda, mohl si zachytit proti svým bývalým spoluhráčům

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Vlček hrál levýho halfbeka. ice je to pravák, ale ukázal, že levou umí, jednou tam pěkně centroval.

Reagovat
Rudy

Soubojovych zapasu si uziji dost v lize. Radsi bych videl jak si technicky rozebiraji 3:0 spanelske soupere apod. To by imho pomohlo vsem v lize, na kopace uz experti jsme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele