Slavia deklasovala v přípravě Rapid Bukurešť, Ewerton dal hattrick

05.07.2022, 21:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Trpiš už z Ewertona udělal dělo

Reagovat
Pablos

On už byl v MB, ale ve Slavii to vynikne líp. Každopádně skvělej kup

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Axelrose

On už byl dělo na hostování v Pardubicích.

Reagovat
Xaviercreus

Tak Dinamo, nebo Rapid?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude jedna z veci, co Slavii chybi od odchodu Nica. Strela.Ewerton to Bude zkouset. Chtelo by to utocnika.

Reagovat
Mass

Ewerton je spíš podobnej hráč na Stocha.

Reagovat
PlackaSKS

Psal čistě o chybějícím zakončení z větší vzdálenosti. Ne o typologii hráče.

Reagovat
Mass

Lingr, Provod a Holeš taky umí vystřelit z dálky.

Reagovat
h8_sfatto

ale home run přes tribunu uměl vypálit jen Stanciu

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo to dnes hodně dobré a to od drtivé většiny hráčů, ale na druhou stranu zase hlavně bych to moc nepřeceňoval, Rapid byl fakt špatný.

Reagovat
Mass

Hlavně pěkně se na to koukalo, Slávistům snad vyšlo všechno, do čeho kopli, kombinace atd. ale v lize to bude jiná, všichni budou dojíždět a prasit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mönchengladbach

Zeťák se na předkola dostává do brány, byla by ostatně škoda nepokračovat v tradici z let minulých... Tak ještě Standa do základu.

Reagovat
Witcher

Hlavně samé cizince

Reagovat
Mass

Reagovat
h8_sfatto

tak Ewerton už když nastoupil proti proti Plzni na loňském startu ligy, tak bylo vidět, že je to nejlepší hráč ligy a že ňákej solista Stanciu, kterej pošle 9 z 10 pokusů na tribunu se může jít klouzat i se svejma legionářskejma kérkama za netopejrem

Reagovat
Mass

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Usor teda definitivně v áčku

Reagovat
JFT97

Kde ze Slavia odehraje posledni zapas? Ve Welsu?

Reagovat
Mass
Reagovat
JFT97

aha, dik

Reagovat
ACSeRw!n

uz v Pardubicich bylo videt, ze to je hrac, kterymu bude brzo CZ liga mala.. nechapu, proc nekomu z top3 trvalo tak dlouho ho koupit.. asi typicke ceske prostredi je stale skepticke k hracum z Jizni Ameriky a jejich nature

Reagovat
smazaný uživatel

typické české prostředí skeptické k XY

béééé velký špatný...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Absolutně nechápu, proč jste ho nevzali vy.

Reagovat
Selänne

Sparta o něj měla taky zájem, ale on dal přednost Slavii. Jedinou možností by bylo nasypat mu ranec jako Kuchtovi, ale chápu, proč se do toho nešlo.

Reagovat
$dolar$

Vy jste do toho vstoupili pozdě, když už byl domluvenej se Slavii. To samé Santose jste měli vzít vy.

Reagovat
žrout

Vůbec nerozumím, proč jste to s ním zkusili až když bylo jasné, že jde do Slavie. Ten hráč je jinde a vy jste to úplně vypustili. Trestuhodná chyba Rosy.

Reagovat
Selänne

To není pravda. Sparta o něj stála od konce minulé sezony, ale on byl v hlavě rozhodnutej pro Slavii. Kromě peněz bychom ho neměli na co nalákat.

Reagovat
Slavia10

Tak hodně byl podle mě faktory Santos jako brazilský kamarád a Douděra se kterým hrál celý rok. Možná i spolupráce s Oscarem, který v přátelaku vypadala, že by mohla být Super.

Reagovat
žrout

Vycházím z info od Vacka, že jste do něho zajeli pár dnů před přestupem. Jako jedna věc je mít obecně zájem, druhá věc je, jak to bereš vážně. To ten hráč vidí stejně jako klub. Navíc SŘ Bolky říká, že původně chtěl zůstat ještě v MB. To mi nepřijde, že by byl nějak naštelovaný neoblomně na Slavii. Podle mě jste mu měli nabídnout balík, ten kluk je úplně jinde a po odchodu Hložana byste ho potřebovali jak sůl. Navíc prachy teď máte. Podle mě jste to prostě prokaučovali.

Reagovat
Selänne

Vacek je klaun, toho bych vůbec nebral vážně. Jeho "informační kanál" ze Sparty je už nějakou dobu pryč. Tak si vezmi, co on sám teď pouští za informace ven. Buď to jsou totální bludy, nebo věci, který se dostali dávno ven.

Já bych Ewertona na desítku určitě bral všemi deseti. Teď tam máme jenom Karabec, kterej bude od začátku pod velkým tlakem. Zase je otázka, jestli by Everton za nějakou velkou raketu vůbec stál. Já si pořád nejsem jistej ohledně jeho taktický připravenosti na větší úrovni než jakou zažil v Boleslavi. Tam mám u něj velký pochybnosti.

Reagovat
Selänne

*dostaly

Reagovat
žrout

On mi nepřijde jako nějaký nepřipravený Brazilec, co má všechno na salámu, už i jen proto, že umí tak dobře anglicky. To u jižanů vůbec není samozřejmostí. Celkově mi přijde jako pracovitý a cílevědomý fotbalista. Navíc vypadá i solidně fyzicky připravený. Konkrétní taktiku už pak dostaneš skoro do každého hráče, pokud není úplně blbý a není lempl. Fotbalové dovednosti a tu jeho genialitu ale nenatrénuješ. Vám prostě takový prvek v záloze chybí stejně jako chyběl Slavii. Navíc nebyl ani nijak drahý, psalo se o 1 mega. To je za takového plejera zadarmo. Ze Skandinávie by se kupoval hráč jeho kvalit minimálně za 5+

Reagovat
žrout

Taky nechápu ty předsudky. Kdyby byl Čech nebo Slovák, tak už v zimě se o něho perou všichni. Takhle si všichni dávali na čas a málem jim ho vyfouknul Krasnodar. Kdyby Ruko nezačalo válku, šel by tam.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mario23

Vypadá, že Slavia ten kádr má komplet, protože s Hienem to moc nevypadá, že by měl přijít.

A co se týče Sparty, tak přijde ještě 1 hráč. Možná Kovář z Manchestru, ale já bych raději křídlo.

Reagovat
Greny

A Plzeň potvrdila příchod Sykory

Reagovat
žrout

Kovář by pro vás byl TOP. Vaši obranu a rozehrávku by to posunulo na jiný level, mark my words

Reagovat
JeséRodriguez

Podle mě by se do brány vůbec nedostal, maximálně v poháru.

Reagovat
žrout

Viděl jsi ho někdy reálně chytat?

Reagovat
JeséRodriguez

V U21. Pochybuju, že by byl jednička. Možná v budoucnu, ale rozhodně ne hned.

Reagovat
žrout

Já ho viděl v U21 pravidelně a byl jsme z něho nadšenej. Po tom, co předvádějí vaši gólmani za průměr, by to s ním bylo o level výše. Minimálně při hře nohama a ve vysokých míčích a taky ve vnitřním klidu a vyrovnanosti.

Reagovat
JeséRodriguez

Pořád to předváděl pouze v "deckach". Pochybuju, že by byl lepší než současní golmani, kteří nejsou teda nic extra.

Reagovat
žrout

Jak ovlivňuje výkony brankaře to, že hraje za U21? Když zlikvidoval spoustu tutovek na repre úrovni nebo když skvěle začínal rozehrávku díky perfektní kopací technice, tak je úplně jedno, jestli to předvedl v lize nebo v repre U21. Navíc pokud platí, že hráči z pole, co táhnout repre, vyčnívají i v lize, pak proč přesně by to nemělo stejně platit u gólmana?

Reagovat
Slavia10

Já doufám že ne. Jestli nepřijde žádný stoper, tak to znamená že během sezony budeme občas dělat z nejlepšího DM v celé lize dobrého stopera. Kacharabu už bych dal jako 4 stopera na těch 10-15 zápasů za sezónu. U něj je problém, že on je 2 měsíce dobrý pak udělá chybu a je psychicky v háji další měsíc z toho. Hiena bych chtěl hodně, Sheriffa se bojím po jeho zranění.

Reagovat
mario23

Hien je 50/50 a Tvrdík psal, že je otázkou, zda vůbec je potřeba shánět obránce.

Reagovat
Stannis Baratheon

Přijde nějaký Švéd, před chvílí to naznačil Tvrdík na Twitteru. Otázka jestli to bude Hien nebo Vilhelmsson no... někde psali i o Hrgotovi, ale tomu nevěřím ani trochu.

Reagovat
mario23

To spíš Hien. Vilhelmsson určitě ne.

Reagovat
Freedo

Hien podle mě dojde. Tvrdík to teď na Twitteru lehce naznačil, když napsal v diskuzi o mikroklimatech, že Ousouovi se stýská taky.

Reagovat
Igner Farnsworth

Ještě jeden stoper musí přijít, s tímhle jít do sezony bude o průser

Reagovat
ttopi

Střídání Usor -> Sor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele