Slavia byla efektivnější, nám nebylo přáno, řekl sparťan Hancko

06.12.2020, 22:51
Aktuality
Dávid Hancko (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
C-M@ster

Jsem proti lacinejm penaltám, ale ta na něj klidně písknutá bejt mohla, ne?

Musel bych asi vidět ještě opáčko.

Reagovat
Stannis Baratheon

Co prosím?

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Liquid

aha fanda Brna, to je diagnoza

Reagovat
hromdopolice

obhájil by si ji, byl tam faul hned dvakrát, bohužel pro něj bylo vidět, že to šlo ustát

Reagovat
kilobyte

Podle mě jasná ukázka toho, proč je ve fotbale oproti hokeji tolik simulací. Kdyby "šikovně" spadnul, tak už by se o penaltě uvažovalo.

Reagovat
C-M@ster

No, trochu sis naběhnul na vidle.

Hokej vs fotbal se kritizuje simulování samotný a dlouhý polehávání zdržování. Zatímco ve fotbale když ležíš, čas běží dál, v hokeji se stopuje.

Když byl ale vzal podobnej případ v hokeji, kdy o hráče zavadíš a on spadne, či ho jen lehce zahákneš hokejkou - v podstatě ji jen přiložíš, tak je to faul okamžitě.

Čili - v hokeji by toto faul byl.

Reagovat
kilobyte

Čím jsem si naběhnul? Jsi mě asi nepochopil. Ve fotbale se simuluje, protože tím získá výhodu. V hokeji je výhodnější faul ustát, protože tím hráč získá víc.

Kdyby se zapracovalo na zlepšení výhody ve fotbale, tak by to mohlo pomoci. Teď je ta výhoda nastavená tak, že je lepší spadnout než to ustát.

Reagovat
jackinho10

urcite mohla, ale byla by to chyba

Reagovat
Losinho

Bejt taková pro Slavii, tak se tady poserete.

Reagovat
C-M@ster

Je to tak, jak jde o spartu, všechno bych pískal jako penaltu a jak jde o Slávii, řval bych jak tur... Máš mě načtenýho.

Reagovat
Losinho

Tak ohledně Slavie tady brečíš pravidelně..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Včera mi přišlo, že Trávník několikrát radši spadnul než aby se dostal do souboje a mohl něco zkazit. Možná už jsem na něj zasedlej, ale on prostě vypadá, že se snaží jen neudělat velkou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník to dělá zápas, co zápas.Chyba Kotala, že mu to nezatrhne.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ty sleduješ Spartu zápas co zápas?

Reagovat
ratusek

Včera klouzal pořádně. On je jak Hanousek, hraje nejlíp jak umí, ale na tým jak je Sparta to není. Jemu je to jasné, Kotalovi je to jasné, ale lepší hráči nejsou nebo jsou zranění, tak se trpí tihle dva

Reagovat
kilobyte

Trávník spíš hraje tak, aby si ho nikdo nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

On je ve hře dost a s míčem je hodně šikovný, ale v jeho věku by už tým ve kterém hraje na něm měl stavět. Pro mě je to podobný případ jako Lischka, v méně ambiciozním klubu by měli základ jistý. Sparta je pro ně trápení. Vybrali si ovšem sami.

Reagovat
kilobyte

Něco asi umí a chtěl by to ukázat, ale na hřišti se bojí. Klička dozadu, přihrávka na jistotu a nebo nákop dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Napriek tomu, že má Sparta vo svojom kádri zopár skvelých hráčskych individualít ako sú Juliš, Krejčí II či Hancko, hrá v lige od novembra v strašnej fazóne. Tie kopiace prehry sa už nedajú len tak obkecať či vyhodnotiť ako momentálne zlyhanie a navyše sú to všetko prehry výsledkovým rozdielom triedy. V dvoch prípadoch s klubmi, ktoré by mali byť priamymi konkurentmi Sparty v boji o titul, ak sa teda súčasná Sparta ešte vôbec dá považovať za ašpiranta na titul... U mňa teda nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Před začátkem ligy nikdo o titulu nemluvil. Myslím, že jsme byli příjemně překvapeni, že jsme z 6 zápasů měli všechny body. Jak je vidět u Plzně i Slavie, tady se často body ztrácí.

Ale uznávám, že právě tito dva konkurenti nám ukázali, že letos to o titulu být nemohlo. Máme ještě na čem pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*oprava

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Sparta vyhrála asi nečekal nikdo jiný než Juliš. Ještě dlouho bude trvat než se Sparta stane tou Spartou, kterou kdysi bývala. Pravděpodobně to nebude za éry Křetínského. Ale buďme skromní, za Kotala jsme zase aspoň druzí, zatímco za jeho předchůdců, s výjimkou Rady - škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc jsem přesvědčený, že současný "fenomen Slavia" táhne i ostatní naše kluby nahoru. V Evropě jsme stále víc ztráceli.

Reagovat
smazaný uživatel

Přáno vám naopak bylo, dostali jste od Koláře dáreček, nicméně jste jím pohrdli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele