Skvělý zápas, zní po výhře nad Juventusem z tábora Atlética

21.02.2019, 15:02
Aktuality
Atlético Madrid může i po včerejším večeru snít sen o tom, že si zahraje finále Ligy mistrů na vlastním stadionu. Španělský celek v úvodním osmifinále milionářské soutěže jasně přehrál Juventus a zaslouženě vyhrál 2:0, Starou dámu vzhledem k vynikající defenzívě soupeře čeká hodně náročná odveta...

"Věděli jsme, že nás čeká vyrovnaný a obtížný zápas a dle mého názoru jsme svou práci odvedli tak, jak bylo třeba. Vypracovali jsme si více šancí, podle mě můžeme být se zápasem spokojeni," radoval se po utkání brankář Jan Oblak.

Atlético mělo od úvodních minut více ze hry a hned několikrát se z jeho tribun snesl hlasitý pískot na rozhodčího Zwayera poté, co došlo k jeho konzultaci s kolegou u videa. V první půli domácím správně upřel pokutový kop, po změně stran pak neuznal vedoucí branku Moraty, jelikož španělský útočník si v souboji s Chiellinim pomohl drobným přistrčením.

Přesto se Atlético gólu dočkalo a nezůstalo jenom u jednoho. V 78. minutě se po standardní situaci prosadil Giménez, o pět minut později pak uruguayského reprezentanta napodobil jeho kolega ze stoperské dvojice Diego Godín.

"Bylo trochu zábavné, že naše góly dali střední obránci, není to obvyklé, ale nejdůležitější je výsledek. Oběma blahopřeji, zaslouží si ty góly. Když proti vám nastoupí Cristiano Ronaldo, nepřipravujete se nějak jinak. Je jedním z nejlepších fotbalistů historie a dal spoustu branek, ale v zápase s Juventusem se musíte připravit jako tým. Těší nás, že hrajeme ty největší zápasy a tenhle byl jedním z těch vůbec nejlepších," domnívá se Oblak.

"Jsme velmi šťastní, byl to skvělý zápas. Jednalo se o kompletní výkon, efektivní v defenzívě i ofenzívě, měli jsme správný přístup. Vytvořili jsme si spoustu gólových šancí včetně dvou, kdy jsme šli sami na brankáře, nebyl nám uznán jeden gól a nastřelili jsme břevno. Nakonec jsme dva góly dali a dosáhli na vítězství, díky němuž půjdeme do odvety s náskokem 2:0," pochvaloval si autor druhé trefy Godín.

Juventus suverénním způsobem proplouvá italskou ligou, včera ovšem zaostal a v domácí odvetě bude bojovat i s historií, ještě nikdy totiž nepostoupil do další fáze Ligy mistrů, když v prvním zápase prohrál 0:2. Starou dámu navíc v případě nezdaru bude čekat poměrně nudný závěr sezony, nedávno totiž vypadla z Coppa Italia a o její obhajobě titulu zřejmě už nikdo nepochybuje.

"Druhý poločas byl z naší strany příšerný, udělali jsme chybu a ta vedla k vedení soupeře. Atlético je velmi dobré, kontroluje hru a nepouští vás k zakončení. Opakovaně jsme riskovali rychlé protiútoky po ztrátách míče a ve druhém poločase ani jednou nevystřelili na bránu. Atlético bylo agresivnější, překvapilo nás. Ještě budeme mít šanci vše otočit, musíme věřit. Vrátí se nám několik hráčů, není důvod brečet nad rozlitým mlékem. Věděli jsme, že to bude těžké, Atlético vás svým pomalým tempem donutí ke špatnému výkonu. V prvním poločase jsme dokázali hrát s míčem rychle, ve druhé půli už ne," hledal hlavní důvody středečního nezdaru trenér Max Allegri.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (161)

Přidat komentář
Dr. Admess

Opět a zase. La Liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Veru, už je to nuda ako Patriots v NFL.

Reagovat
Kily

na Patriots kdysi platil Sanchez, možná by někdo mohl zkusit jít na španělské kluby se Strakou jako trenérem a do základu nasadit hráče divizních kvalit

Reagovat
PP

v duchu.. "se slabýma se špatně hraje"

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte, nejlepsi liga ve vesmiru je pl :D

Reagovat
X-bano-X

Preco prave polska?

Reagovat
el Principito

Reagovat
Anacron

Snad to dnes potvrdí všichni v EL.

Reagovat
technecium

Setién to zas prosral, tuhle sezónu to moc nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Jak nezvládá? Betis byl do února ve všech soutěžích.

Reagovat
technecium

V Evropský lize se od Betisu čekalo víc. Stejně tak je za očekáváním v La Lize. To vše vzhledem k tomu jejich výbornýmu kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak výborný není.

Reagovat
Y.N.W.A

Juve mě překvapilo

Reagovat
mayday

Musím uznat, že tým mají poskládanej skvěle, ale větší nesympaťáky až zmrdy aby člověk pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

kosačky z Madridu

Reagovat
kiciN

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom se stačilo dívat zrovna na ten včerejší zápas a viděl bys je

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je sympatak

Reagovat
mayday

Mimo hřiště možná jo, na hřišti je to ultrazmrd Ale je to obrovskej bojovník, to se mi na něm líbí. Ale zaskočila mě jeho letošní statistika teda, v únoru mít dva góly za sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

On terorizoval aji obrance Arsenalu, mel bych ho nesnaset, ale proste se mi libi ten jeho styl, ze to jde vyvalcit. Tak byl zranenej ne? Moc LaLigu nesleduju, ale ted mesic treba nehral co vim

Reagovat
mayday

Jo, byl, má tam tuším jen 14-15 startů letos, ale i tak jeden gól nic moc.

Jo jo, je to typickej hráč, kterýho by každej chtěl v týmu, zatímco ostatní ho nenávidí. Lepší příklad by asi najít jen tak nešel.

Reagovat
mojmira

už jen ten blbeček na lavičce stačí

Reagovat
mayday

Jo jo, v čele s trenérem na lavičce.

Reagovat
SpecialOne

Naprostý souhlas, ten neustále vyvíjený tlak na rozhodčí je odporny

Reagovat
pingla

Reagovat
kilobyte

Kdyby obránci Juventusu více bránili než se snažili spadnout nemuseli dostat dva góly.

Reagovat
Furia Ceca

Mně přišlo, že se úplně nechali oblbnout VARem... Si asi mysleli, že VAR je uchrání i od regulérních gólů.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle privilegium má jen Real.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty bez toho Realu ani neusnes....ty ho musis tajne milovat

Reagovat
smazaný uživatel

Real nejde milovat. To je jako milovat plíseň.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Na druhou stranu: po tom, co Bonucci po našem návratu v SA předváděl, jsem tak nějak čekal, že nás ten kokot ve vyřazovačce LM zase potopí.

Reagovat
kilobyte

Ten byl asi nejvtipnější, jak tam ležel a koukal a když padl gól tak dělal jak ho to bolí.

Reagovat
smazaný uživatel

charakter, chapem preco sa vsetci z talianov smeju, to ich simulovanie

Reagovat
Furia Ceca

Jj, jak koukal, jak to dopadne a pak se složil! To ani Drogba nebyl takhle okatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

asi Ronaldo efekt nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

dva stastne goly, stesticko. juventus to otoci... atletiko zbytecne nadeje... to je fotbal, to je zivot :D

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to sila, dnesni fotbalisti... pro uspech, jebat fair play, odraz dnesnich lidi na zapade...

simulovat, spolehat na video, na penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

na vychode ne jo?

Reagovat
FuckT

Tak vseobecne sa da povedat, ze kapitalisticka natura je dominantna najma na zapade, i ked v dnesnej dobe uz je to vcelku vyrovnane.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
FuckT

Co sa ti nezda? Takato reakcia nema absolutne ziadny vyznam, dat si facepalm a uskrnut sa nie je tak velmi zaujimave, ako si ty mysls.

Reagovat
kilobyte

Jakou má "kapitalistická nátura" spojitost s unfair play?

Reagovat
FuckT

Mozno ziadnu, ale ja si myslim, ze aspon nejaka tam je. Ti hraci zarabaju obrovske peniaze, maju sponzorov, vstupenky su drahe, PR okolo nich je neskutocna. Toto vsetko vytvara na tych hracov tlak, pretoze ti rozumnejsi fanusikovia vidia, ze tito hraci ziju uplne ine zivoty ako drviva vacsina otrokov, no a tak si sem-tam zoberu jablka a dojebu ich, popripade nejaky kamen.

A co sa tyka tej natury, tak ja osobne som si na vela kapitalisticky zmyslajucich ludoch vsimol tu crtu, ze uspech za akychkolvek podmienok je dobry uspech. Velakrat to napriklad znamena, ze mamu ktora ich vychovala poriadne nevideli 30 rokov, ale hej, mam 14 aut, 3 domy, atd.

Nemyslim tam nejaku extremnu spojitost, iba som narazal na to, ze kapitalisti casto zabudaju na stare dobre hodnoty a ide im iba o uspech, respektive v ich oblasti zisk. No a hraci sice nie su motivovani iba tym ziskom, ale ci uspeju cestne alebo nie uz im tiez starosti vobec nerobi.

Reagovat
kilobyte

A myslíš že v socialismu je víc fair play? Není to spíše o jednotlivcích než o systému?

Já bych radši kapitalismus, i když bych se s rodinou neviděl 30 let, než socialismus a mít rodinu popravenou.

Reagovat
FuckT

Dole to Andy celkom dobre popisal. Napisal by som nieco velmi podobne, cize to netreba uz viac rozpytvavat. A ak si myslis, ze ideologia socializmu masovo zabijala ludi zatial co kapitalizmus robi nieco ine, tak potom by som ti odporucal rozsirit si obzory. Staci sa pozriet na tie zverstva, ktore napachala aristokracia, t.j. velky dovod nastupu socializmu. Tam uz potom hra rolu ludsky faktor a tento nas zvlastny error sme este zatial nevyriesili, kazdopadne by som ale takto lahko nekategorizoval ani jeden system. Kapitalisti zabijaju domorodcov a podporuju otrocku pracu. Kapitalisticka ideologia casto nuti ludi v chudobnych oblastiach tazit suroviny, ktore ich zabiju do 30 a este im aj nam s usmevom povedia, ze mozu byt radi. Jednoducho silnejsi pride a mame moderne otroctvo.

Ludia ktori dnes ziju pokojne v dobrych oblastiach si myslia, ze to je vsetko bez ujmy na ludskych zivotoch. Avsak tie zivoty sa stracaju, iba na inych miestach. V tom horsom alebo lepsom pripade, sam neviem, su ti ludia drzani pri zivote ako pracovna sila, pracuju s chemikaliami a usmev na tvari mali naposledy ked sa narodili, a castokrat su to DETI!

Ale toto je presne to, co kapitalisti chcu a propaguju. Dnes uz im ta propaganda zafungovala natolko, ze ludia v anketach hlasuju, ze USA boli tou velmocou, ktora mala najvacsie zasluhy na tom, ze Hitler nevyhral Druhu svetovu vojnu. A potom taktiez chcu presne to, co si urobil ty, t.j. radsej kapitalizmus ako socializmus. Takze ked skocime z hovna do kaluze, tak budeme spokojni v kaluzi lebo aspon nie sme v hovnach. Ale ked sa pozrieme na ten prehnany luxus niektorych ludi, tak nam asi musi byt vsetkym jasne, ze ako celok mame na viac. Ale na to by sme potrebovali viac ludi, ktori nepodlahnu tej danej propagande.

Ja nechcem tvrdit, ze je to cele nejaky plan urcitej skupiny, ale kazdy jednotlivec ktoremu jeho postavenie urcuje spolocnost, v ktorej zije, uz sam urcite vie ako by sa asi mal spravat, no a toto individualne a zaroven vzajomne pochopenie situacie vytvara tu celoplosnu propagandu a ludia ruka v ruke kricia: "Zly socializmus!" a konzumuju, konzumuju, a konzumuju...

A to sme este ani nezacali hovorit o tom, aky vplyv ma konzum na zivotne prostredie, ktore nemame ani len to najmensie pravo nicit. Global warming = Ocean acidification, Ice melt, etc. Je toho naozaj moc a myslim si, ze aj ta krutost komunistov mozno vyplyvala presne z toho, ze si velmi dobre pamatali vela tych zverstiev, ktorych bola marnotratna ideologia schopna a sami sa stali rovnako krutymi, ak nie horsimi...

Andy pise, ze je materia vytlaca abstraktne hodnoty, co je samozrejme pravda. Ja chcem len povedat, ze kapitalisti su za to zodpovedni pretoze kontroluju masy takisto ako ich kontrolovali socialisti. Bezni ludia v podstate nepotrebuju extremy ani jedneho systemu, potrebuju ich iba ti, ktori z toho tazili v socializme a tazia z toho teraz v kapitalizme. Vlastne by ma ani neprekvapilo keby to boli presne tie iste typy ludi a iba zmenili taktiku.

Bohuzial stale mame vacsin ludi na tom tak, ze su velmi lahko ovplyvnitelni. Ludia ako Carl Sagan sa snazili vzdelavat ich vedou, ludia ako Malcolm X hodnotami, vnutornou silou, a nepoddajnostou, ludia ako Martin Luther King Jr. laskour a porozumenim. Prveho menovaneho, vedca, nikto velmi nepocuval a tym padom si dozil zivot ako clovek, ktoreho nazormi ti mocni a ti hlupi opovrhovali, zatial co tie vlastnosti druhych dvoch menovanych uz boli blizsie k obycajnym ludom, no a hlavne ludom ktori mali velke dovody sa burit(cernosi), a obaja museli byt odstraneni...

Reagovat
valloire

"Vlastne by ma ani neprekvapilo keby to boli presne tie iste typy ludi a iba zmenili taktiku." Jsou to jedni a ti samý.

Reagovat
kilobyte

Tak to číst nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tímhle poznáním jsou ale ještě další struktury, které každou takovouhle naši výpověď mění v tichý mravní rozměr nebo k vůli naplnění vlastní moci a pod touhle tíhou se jakákoliv výpověď o světě mění jen v bezvýznamné útěšné plkání o něm - "dobře, tak víme jak to zhruba je a co dál?" A když už něco globálně změníš, vždy to bude na úkor, např. technika ulehčila lidský život, ale zároveň ho prodloužila a přelidnila planetu na úkor divoké přírody. Křesťanství rozvinulo lidský druhový logos, vymýtilo odlišnost a zploštilo zemi atd. Pak zůstává jen tiše poznání spolknout nebo nastolit svou perspektivu. Hluboce osudový rozměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o zaměřenosti lidského vědomí a platí, že hodnota matérie má tendenci zastiňovat abstraktní hodnoty, mezi které patří i uvědomění o charakteru mezilidského vztahu. Neplatí to celoplošně, ale vesměs platí, že čím vyšší hodnota matérie tím víc se lidské vědomí zaměřuje na ni, na úkor abstraktních hodnot. Co je viditelnější a srozumitelnější má tendenci získávat si lidskou pozornost. Tím, že matérie ulehčuje život si získává lidskou pozornost a v návaznosti na to i větší podíl lidského času na úkor otázek po abstraktních hodnotách, po charakteru života, smrti. Takže tam kde je větší hodnota matérie tam taky můžou být ohroženější lidské vztahy, protože matérii věnujeme víc času než lidským vztahům. Prostředí kolem nás má svou intencionální moc a společné člověku je, že jsou jeho abstraktní hodnoty ohroženy podléhat jí. A podléhat jejímu zvyku. Takže to není tak, že by vůle západního člověka byla z podstaty jiná než vůle východního člověka, ale prostor a jeho možnosti z člověka dělají jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych s tebou na pivo... Óóó mocný

Reagovat
smazaný uživatel

fuckt-t good koment. kdysi sem mel jen plakat barose a cekal az bude v tv chelsea, dnes ty fotbalisty vidis na soc. sitich. 100% ma dnesni digitalizace vliv na ne, nechavaji se programovat mainstreamem... a je na ne vetsi tlak... kdysi se tem celebritam lepe zilo :D a v pulce 90 let zacal trump ucit v eu budte sobecti chamtivi prahnete po bohactvi a majetkach ... podle toho to dnes vypada

Reagovat
kilobyte

Jako že lidé na východě jsou čestnější než na západě?

Reagovat
Furia Ceca

Včera to bylo po všech stránkách příšerný. Takhle hraje tým, kterej otevřeně přiznává, že to chce celý vyhrát? Jako s čím do Madridu Max přijel? Že ušolícháme remízu 0:0 a rozhodneme doma? Tak to je ovšem super taktika

Na druhou stranu stále věřím, že se to dá otočit. S Bayernem 3 roky dozadu a loni s Realem Juventus nebyl od zázraku příliš daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát teď narazíte na soupeře, kterej už je schopnej a má kvalitu na to, si takovejhle výsledek pohlídat.

Reagovat
kattos

Tenhle kvalitní tým dostal s týmem co Juve málem otočil trojiku a byli rádi.

Reagovat
andycek1

A Real snáď nevie brániť tú LM 3 krát v rade ako vyhrali?? Stále je Real>Atletico a to sme prehrali doma 0:3

Reagovat
technecium

V tý odvetě jsem vám to moc přál. Ale nalijme si čistýho vína. Ze tří šancí jste dali tři góly. Real naopak svoje neproměnil.

Reagovat
valloire

To je jedno, ale bylo obdivuhodný, že za tím šli....oni fakt věřili, že můžou postoupit a málem se jim to povedlo. Potřebuješ jistý štěstí, to jo. Teď je to podle mě ještě otevřený.

Reagovat
ED91

Tak v prvom zapase zas malo Juve nejake sance ktore nepremenili.

Reagovat
johan14

Ten druhý polčas to bola ako cesta na popravisko. Šli ste tomu napred a ani ten neuznaný gól hráčov nezobudil. Profesorský futbal a nie po prvý raz so silným súperom. No majú ešte odvetu, tak hádam to neodfláknu ako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Simeone jé mistr na betonovani. Fanoušci Bayernu by ti vyprávěli dlouho.

Reagovat
ED91

Strasne to pripomina tie dva zapasy, mozno este zlahka aj ten s Tottenhamom. Allegri mi pride, ze vie pripravit tim az na druhy zapas, ked mu hori u prdele. Snad sa mu to podari a este to ukopeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, Atleti to už nepustí...

Reagovat
mayday

No, brzká červená karta, předpokládám že o prasečiny nebude nouze, a potom se ze soustavnýho tlaku dva góly na prodloužení dají dát. Nebude hrát Costa, Partey, možná ještě někdo, já myslím, že Juve šanci má. I když teda gólmana a obranu mají možná nejlepší na světě.

Reagovat
ADM

Tiež si myslím, že to je stále dosť otvorené.

Reagovat
Furia Ceca

Navíc když nasadíme od začátku Ronalda, Mandžukiće, Bernardeschiho, Costu a Cancela, tak ta ofenzivní síla je dost velká na to, aby zatočila i s obranou Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

V zadních řadách to pak ale bude naopak moc snadný pro Atletico.

Reagovat
Furia Ceca

To sice jo, ale nám už nic jinýho nezbývá...

Reagovat
smazaný uživatel

doma maju velku sancu otocit, ale musia pritvrdit hru a poriadne im vratit tie kopance a fauly

Reagovat
Kepy_FCB

Snad už to sudí a uefa neotočí

Reagovat
Pipo123

“Atlético vás svým pomalým tempem donutí ke špatnému výkonu.@

Ako keby Juve hráva vo vysokom tempe :D

Reagovat
Zark

zato vyste se předvedli

Reagovat
Pipo123

My sme Lazio, šupaci, vy ste Juve team na LM

Reagovat
Zark

nj, ale voba sme stejni šašci italští

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atléti mě příjemně překvapili, letos jsem je neviděl odehrát tak kvalitní zápas. Mentálně Juve úplně přejeli, připomínalo to Real v LM, absolutní víra ve svůj tým, finále na Wandě pro ně evidentně je obrovskou motivací. Cholo je výborně připravil a překvapil mě, jak zareagoval na vývoj zápasu a proaktivními a včasnými střídáními si došel pro zasloužený vítězství. Gratulace.

Reagovat
kattos

Ono když máš v bráně Oblaka tak prostě ta důvěra tam je

Reagovat
ED91

ale aj Juve tomu prispelo svojim nevykonom ktory predvadzaju poslednych par mesiacov, bohuzial v serii a im take vykony stacia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

2:0 je pro Atl.Madrid do odvety ten nejlepší možný výsledek.Ano jsou i lepší,třeba 4:0,ale takové dokáže otáčet pouze Barcelona

Reagovat
rave

Zápas dobrý, ale z těch nekonečných hádek s rozhodčím se mi chtělo blít. Proč po každé sporné situaci za sudím přiběhne deset idiotů a teatrálně se na něho sesypou, když ví, že stejně čeká na pokyny ze sluchátka? Jedním z cílů při zavedení videa bylo tohle vymýtit, ale přijde mi, že je z toho ještě větší fraška, než dřív.

Reagovat
vanGomm

Řešení by bylo a sice zavedení čistého času.Všeobecně se už ví,že fotbalová utkání trvají ve skutečnosti kolem 60 minut čistého času,tedy čas,kdy je míč ve hře.Vyjímečně 65 minut.takže se nehraje 25-30 minut!! Nastavování v 1. pol. o 1-2 minuty a ve 2.pol o 3-5 minut je proto o ničem.Také by neškodilo v těchto případech začít hráče trestat.Dát všem protestujícím žlutou.No a když by mělo 7-8 hráčů v 10.minutě žlutou,tak myslím,že by tohle běhání za sudím velice rychle přestalo.

Reagovat
ED91

Alebo mat rozhodcu mimo ihriska a hraci by nemali za kym behat.

Reagovat
ADM

Tak nakoniec to s tým Ronaldom bolo uplne inak

https://twitter.com/BarcaWorldwide/status/1098356987295948808

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kokesh

Nejak postradam tu vtipnost, kdyz byl z Juve nejlepsi na place...

Reagovat
smazaný uživatel

Za celý zápas jsem ho viděl jednou, když se válel a brečel. Nic jinýho nepředvedl. Další z jeho otřesných výkonů.

Reagovat
valloire

protože jsi byl hrozně zhulenej

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není vtipný, dědo. Zaspal jsi svoji dobu.

Reagovat
valloire

Není to vtipný, to tě nemůže už bavit bejt furt zhulenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si nějakou zachovalou babku, dědku a otravuj ji.

Reagovat
Juan Román Riquelme

To spis ty

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne, sice jeste neni konec, ale doufam ze ten hype okolo Juventusu respektive Ronalda skonci

Reagovat
nani92

tak Juve sme dokázali poraziť my ešte s Mourinhom a Fellainim, neviem ako im niekto dával čo i len najmenšiu šancu proti Atelticu

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by mohli skončit oba.

Atleti, mužstvo které nemá nikdo rád a Juve mafie hadr.

Reagovat
Kruth

tím nikdo asi myslíš sebe

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ved on aj je "nikto". Ale ved to je ten PL odpad a stoka tam je fakt iba par normalnych ludi z tej sekcie s ktorymi ma aj zmysel sa zacat bavit ci reagovat.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

"Nikdo" je ve tvých gatích GrandeAmore.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych myslel sebe, tak nebudu psát v množném čísle chytrolíne.

Reagovat
smazaný uživatel

To Livrpůl bude venku o den dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je z hry vonku už dlhé roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se s tebou přít, mohli bys mi vmést do ksichtu jednu z hromady trofejí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Narozdíl od vás nějaké mají v posledních letech no

Reagovat
Kixi Syhimour

A co já s tím? To co napsal Annapurna je kravina. Jinak pořád těch trofejí máme víc, včetně té nejcennější

Reagovat
technecium

Ale v rámci posledních 10 let jsou Atleti mnohem významějším týmem, než vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se zde o lize mistrů.

Reagovat
technecium

I tam jsou významnějším týmem než vy

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních 10ti letech se ti hodí co? Ptám se, vyhráli něco? Odpověď zní ne..

Reagovat
technecium

Vyhráli Evropskou ligu, superpohár a domácí ligu. Vy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou pro méně chapavé. Bavím se o lize mistrů.

Reagovat
technecium

No ale tu jste taky nevyhráli v posledních deseti letech. A triumfy z pravěku fotbalu nikoho nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká, že jsme vyhráli. Přečti si to vlákno ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co do ligy mistrů vyhráli v posledních 10 letech oba kulový.

Reagovat
technecium

Oni mají aspoň dvě finále.

Reagovat
valloire

v éře Realu Madrid je finále pro každý evropský tým maximum

Reagovat
technecium

Kromě Barcelony

Reagovat
valloire

výjimka potvrzuje pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zisk poháru? Není.. Děkuji

Reagovat
technecium

Je to víc než vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bla

Reagovat
Kixi Syhimour

Pravěk

Reagovat
smazaný uživatel

V širším kontextu jsou na tom lépe, to ano. Nemá smysl se dohadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu v horizontu těch 10 let.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, ale toto je jejich asi nejlepší období historie a stejnak toho "moc" nevyhráli. Ano tituly ze všeho beru, ale o tomhle ta diskuse nebyla, znova Annapurna napsal kravinu a to musíš uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl*

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám důvod tomu odporovat. Stát se to může.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl tohle dilema v úterý - Bayern jsem nikdy neměl rád a Liverpoolu nepřeju skrz fanoušky na EF

Reagovat
smazaný uživatel

To je pádný důvod nepřát klubu (Live). Zkus taky občas vystrčit hlavu z okna a rozšířit si obzory.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dokážu Vám (Live) to nepřát skrz ty arogantní kecy, které tady spousta fanoušků má. A ty píšeš, že nemá Atlety nikdo rád i přesto, že i tady na EF mají spoustu fandů, a já jsem ten, co by si měl rozšiřovat obzory? Dobře tedy

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu mít rád burákové křupky, protože nějaký jouda ve večerce na ně hází jednu špínu za druhou. Dost mimo že?

Ano i tak by sis měl rozšířit obzory.

Zaprvé: EF není středem fotbalového vesmíru.

Zadruhé

Pro tebe speciálně ještě jinak.

Kromě jejich fanoušků které jistě mají, si troufám si říci, že většina fandů z jiných týmů je mít rádo nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
Kixi Syhimour

Arogantní kecy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Třeba to jak se oháníte neustále nadřazeností PL (teď myšleno nad La Ligou, ne nad Serii A/BL), to že se po prohře v Neapoli (kde jste byli za 90 minut bez střely na bránu) začnete vymlouvat jak jste se šetřili na ligu (což tuším zaznělo nejen po Neapoli) místo toho uznat kvalitu soupeře (kterému nechybělo mnoho a mohl vás nechat ve skupině) a podobně, dost vašich fandů mi letos přijde, že je strašně na hrušce a bere jen a jen LFC a cokoli jiného je něco míň.

Jinak proti tomu klubu, hráčům či fanouškům přímo na stadionu nic nemám. Ale tady mě vaši fandové strašně štvou a proto přeju postup už raději Bayernu, aby jim zmklo.

Přirovnání k burákovým křupkám výše je samozřejmě úplně mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně o nadřazenosti PL mluví jenom fandové LFC . S tou Neapolí to tak vypadalo, později jsem to tvrzení stáhl, mimochodem doma jsme je mohli v pohodě rozstřílet a kvalitu uznáváme. Jinak nevím, kdy to zaznělo.

Ale zrovna a zrovna letos jsou všichni až na Malresi setrvační, všichni si myslí, že ztratíme hned další zápas, že City nejde porazit a že na to nemáme. Zkus někdy zajít po PL sekci, tady sis vybral vyjímky, nikdy ještě nebylo méně do věci nás takto nazvat než-li teď. Zjisti si i druhou stranu mince

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnání to nebylo úplně nejšťastnější, ale nechápu jak můžeš na základě chování zdejší komunity nepřát nějakému týmu? Nedává to smysl. Nepřát bys mohl kvůli dalším deseti jiným pochopitelným důvodům, ale tohle nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby se ne vždy stotožnují s chováním svých fanoušků. Už vůbec ne někde na EF.

Reagovat
mikelinos

Já mám Atlety rád

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vzácný druh.

Reagovat
Elliasson

Odkdy se fotbal hraje na oblíbenost?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neví někdo, jak dlouho před zápasem LM dává Barcelona do prodeje lístky? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 weeks

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
valloire

v semifinále 4 roky

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
ED91

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Griez a Costa Stejne ale ze vcesrejsich zapasu byla nejlepsi reakce jednoho hrace Schalke po druhe pisknute penalte Jak ho tam stastne libal, sem nemohl jak sou stastni

Reagovat
smazaný uživatel

+ Morata, Correa a Kalinič

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neví někdo, proč na všech androidech je takový to kolečko, kde se čistí nějaký catche nebo podobnej bordel a iPhone nic takového nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Juventusu se stal tak nesympatický simulantský tým, co tam přišel král uplakánků. Ten jeho pláč byl k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten včerejší zápas v plné nahotě ukázal negativní vliv techniky na lidské posuzování. Třeba tím, že technika ukazuje doteky a ne míru intenzity doteku, bere člověku střízlivý zkušenostní úsudek a člověk se pak stává jen nástrojem techniky nebo jejím odpůrcem. Ideální by bylo něco mezi tím. Třeba video rozhodčí, který sám hrál soutěžní fotbal, aby dokázal posoudit, který dotek a který ne ovlivní soupeře natolik, aby mu znemožnil hru. Protože ne každý dotek znemožní hru jak se to snaží technika namluvit a vzít člověku zkušenostně racionální úsudek. Naopak penaltu na Griezmanna bych taky nepískal. Ten zákrok přišel po situaci. Fotbal zkrátka bolí a je kontaktní.

Reagovat
smazaný uživatel

Omšele se dá říct, že technika by měla být nástroj, ne pán. Platí tu staré známé, že oheň je dobrý sluha, ale špatný pán.

Reagovat
ED91

Ked narazas na situaciu s Chiellinim tak je jasne ze ten pad prifarbil, ale keby to nespravi myslis ze by to rozodca piskol? Ono ta dokaze rozhodit na pohlad aj jemnejsi kontakt a v ten moment si znevyhodneny, zaroven ten zakrok by rozhodca posudil ako hratelny. Tak v tom pripade chapem ze hrac to trochu prifarbi aby to uz nevyzeralo ako zakrok ktory rozhodca pusti. Dalsia vec je ze vsetci riesia ze ten kontakt mohol Chiellini ustat ale nikto sa nepozerie na druhu stranu mince a to je ze Morata nemal co mat na nom obidve ruky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele