Skromnost stranou. Evropská liga musí být pro Slavii málo

17.07.2017, 13:45
Názory a komentáře
Jasně. Je to jenom příprava. Nic to neznamená. Nice chyběli Dante, Cardinale a Balotelli. Nebyla to pro ně generálka na sezonu, ještě je čeká jeden přátelák. V druhé půli se na to vykašlali. Nezájem.

Tímto způsobem lze shodit včerejší výkon Slavie, která před dvanáctitisícovým publikem v Edenu smázla třetí tým francouzské ligy čtyřmi brankami. Případně se tím mohou držet při zemi sami slávisté, pamatujíce si povedené přípravy z minulých let, jež přinesly velká očekávaní - a o to větší zklamání, když po nich následovala další mizerná sezona s umístěním ve druhé polovině tabulky.

Jenže jak včerejší výkon proti Nice, tak celá předchozí příprava jasně ukázala, že tenhle tým může myslet vysoko a bylo by alibistické dívat se do země, když přijde řeč na klubové ambice. Ano, proti Celtiku to místy nebylo ideální a na Šilhavého mužstvu bylo znát, že se v té nejsilnější podobě teprve dává dohromady. Na soustředění v Rakousku se však tým kolem Milana Škody prezentoval velmi dobrými výkony a vše završila generálka na ligu před domácím publikem, která dlouholetým fanouškům musela způsobit nefalšované dojetí.

Takový fotbal se totiž v Edenu nehrál... ano, devět let.

Byť i ve slabších časech měla Slavia (většinou krátká) období, kdy se mužstvo výsledkově relativně dařilo (například začátek sezony 2014/15 pod Miroslavem Beránkem), takovou Slavii, jaká byla k vidění včera, už téměř dekádu neznáme. Sebevědomou, dravou. Takovou, která se nebojí míče a má hráče, kteří s ním umí neskutečné věci.

Přesně to je případ Dannyho. Zatímco druhá z hvězdných zahraničních posil, bývalý ofenzivní tahoun Augsburgu Altintop, se zatím na hřišti spíše hledá, bývalý reprezentant Portugalska byl hozen rovnou do vody - a obstál. Žádná postupná aklimatizace, potřebný čas na souhru s týmem, poznávání spoluhráčů. Ne.

Bývalý hráč Zenitu či Sportingu Lisabon přišel, viděl a zvítězil.

Na hřišti strávil osmašedesát minut a nešlo ho přehlédnout, a to ne kvůli sedmičce na zádech, kterou dostal v sešívaném celku jako první hráč po Stanislavu Vlčkovi.

Třiatřicetiletý rodák z Caracasu vymýšlel, tvořil, nabízel se - a hlavně se nebál. Obejít protihráče jeden na jednoho, poslat nečekanou kolmici. Z každého jeho pohybu s balonem na kopačkách přitom bylo poznat, jaký hráč do ligy přišel - a že jeho technika a herní inteligence je na zcela jiné úrovni než u drtivé většiny tuzemských fotbalistů, při vší úctě k nim. Nezbývá tedy než doufat, že on i snad už konečně zcela zdravý sparťanský špílmachr s desítkou na zádech vydrží fit pokud možno celou sezonu - hráči jako Danny nebo Rosický totiž dávají české lize a fotbalu jako takovému zcela jiný rozměr.

Na následném setkání s novináři v mixzóně se pak každý, kdo byl přítomen, musel v pozitivním náhledu na Dannyho na základě výkonu na hřišti utvrdit. Postavou drobnější ofenzivní univerzál rozhodně nepůsobí jako někdo, kdo se přišel do Česka za velké peníze "vyprdět", jak s oblibou sportovci říkají, a v poklidu dožít svůj fotbalový život u břehu Vltavy. Chce vyhrávat. Chce tituly, trofeje. Chce do Ligy mistrů, ve které odehrál i s kvalifikacemi třiačtyřicet zápasů. A chce do ní hned.

Pokud chcete patřit mezi vyvolené, kteří milionářskou soutěž hrají, nestačí vám jen hvězdná jména a skvělí technici. Potřebujete i bojovníky. Hráče, kteří nechají na hřišti vše. Tvrdě bojují o svou šanci a pokud jim příležitost dáte, chopí se ji s plnou vervou - byť je to třeba na jiném postu, než na tom, který jim je vlastní.

To je případ Micka van Burena.

Holandský forvard přišel do Česka z dánské ligy a v Šilhavého hierarchii hroťáků byl v mistrovské sezoně až číslo tři. Není se čemu divit, prosadit se v konkurenci tahouna týmu Škody a neskutečně produktivního žolíka Mešanoviče vážně není snadná věc. Van Buren tak logicky nebyl spokojen se svým vytížením a nahlas se hovořilo o tom, že ho vedení červenobílých pošle na hostování do Liberce.

Pak ale Šilhavého napadlo vyzkoušet van Burena na pravém křídle. Znělo to podivně, autor dvou branek v loňském ročníku je typologicky rozhodně spíše bijcem do vápna otravujícím stopery, než běžcem po lajně, jenž bude do šesnáctky posílat nadýchané centry.

Čtyřiadvacetiletý blonďák však svou možnost ukázat se využil k dokonalosti - když přišel na hřiště, slávistický útok ožil, van Buren se nebál vymýšlet, byl úspěšný v soubojích jeden na jednoho. Zkrátka byl vidět. A povedenou přípravu, ve které byl dost možná ze slávistických hráčů tím úplně nejlepším, završil parádním představením proti Nice - po jeho akci kopali červenobílí penaltu, následně famózním způsobem nahrál na druhý gól Škodovi a třetí a čtvrtou branku svého mužstva už sám vstřelil.

Do už tak nabitého zápisníku musel po přípravných utkáních Šilhavému přibýt další otazník - o post křídelního hráče se totiž kromě tradičních krajních záložníků přihlásil další plejer. A to velmi hlasitě.

Když se navíc podíváme na další místa v červenobílé sestavě, řeší trenér vršovického klubu téměř samé příjemné starosti. Kdo nastoupí coby defenzivní středopolař? Silný a spolehlivý Ngadeu, nebo Souček, který se v Liberci rozehrál k parádním výkonům a svůj povedený půlrok korunoval famózním představením na Euru jednadvacítek, kde spolu se Simičem patřil k nejlepším českým hráčům?

A byť si slávistická defenziva jedinou branku, na kterou se včera svěřenci Luciena Favreho zmohli, za rámeček nedá a podobné neuhlídání hráče na penaltě by se mohlo v předkolech evropských pohárů sešívaným setsakra vymstít, i složení stoperské dvojice rozhodně nepůsobí béčkovým dojmem. Simon Deli když chce, a zrovna nepředvádí až přílišné ekvilibristiky v rozehrávce, k čemuž měl v závěru ligy trochu sklony, je spolu s Romanem Hubníkem bezkonkurenčně nejlepším stoperem ligy - a Jakub Jugas mu bude dobrým pobočníkem. Bývalý kapitán Zlína se sice v přípravě nevyvaroval určitých zbrklostí či chyb, je na něm však vidět snaha, nasazení a potenciál podávat více než spolehlivé výkony - v tomto ohledu se autorovi textu zdá pětadvacetiletý rodák z Otrokovic lepším stoperem než Michael Lüftner, kterého bývalý zlínský lídr ve Slavii nahradil.

Za oběma středními obránci navíc mezi tyčemi stojí pětatřicetiletý Jan Laštůvka, který sice červenobílým příznivcům včera občas nahnal strach svými neuerovskými výběhy, které by se novému muži mezi slávistickými tyčemi mohly v důležitých zápasech o evropské poháry vymstít, nicméně vše nakonec dopadlo dobře - a rozhodně v bývalém gólmanovi Karviné má trenér Šilhavý asi nejlepší možnou náhradu za nyní už bundesligového Pavlenku.

A navíc, s angažováním brankářských veteránů těsně před duely o Champions League má Slavia poměrně dobré zkušenosti...

Dost ale bylo nadsázky. Jakkoliv se pod tímto textem jistojistě objeví názory, jež budou opakovat jednu z věcí, které jsem uvedl v úplném úvodu tohoto komentáře, na věci to nic nemění.

Slavia chce do Ligy mistrů. Přesně po deseti letech od její dosud jediné účasti mezi evropskou klubovou elitou. A se vší úctou ke všem hráčům, kteří legendární postup přes Ajax tehdy na Strahově vybojovali, má k tomu nyní o poznání lepší tým. Sebevědomější, s lepšími individualitami, které se nezaleknou velkých jmen a umí s balonem velké věci.

Takže jakkoliv naprosto chápu pokoru všech klubových příznivců, kteří se po letech zmaru bojí velkých slov a říkají si, že po všech těch patáliích z posledních let by Evropská liga byla docela fajn, bylo by zbytečně skromné mířit jen tam.

Nedělní večer v Edenu nabídl sebevědomý, atraktivní, kombinační fotbal pod skvělou diváckou kulisou.

Nebylo by špatné si k němu na podzim v úterý a středu pustit i písničku.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (427)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Celkom im tu LM prajem

Reagovat
patrikhm

Stejně jako Plzni

Škoda jen, že u nás v Brně se s tím naším matrošem asi do Evropy nikdy pořádně nepodíváme

Reagovat
patrikhm

Pokud by se snad někdy podařilo Brnu uspět v domácím poháru a zajistili by si skupinu EL, tak doufám, že budou posilovat podobně jako Zlín. G.Van Kessela si dovedu v Brně představit

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív jsem si říkal, že třeba do pěti let, ale dnes... no, rád bych se toho aspoň dožil.

Reagovat
Greny

Letos jsme meli sanci, ale Habanec nepochopitelne vypustil zapas s Opavou, to mu jeste dlouho nezapomenu, posral co mohl a na jare dilo dokonal, neprodlouzil Zavadila, neprodal Škodu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, až na toho Zavadila. Těžko prodloužíš někoho, kdo už chce domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Domů? Já myslel, že Zavadil je z Olomouce.

Reagovat
dontcallmeandre

Nevím odkud je původně, ale bydlí už dlouho v Opavě,

Reagovat
smazaný uživatel

každý je z olomouce. Olomouc matka všech

Reagovat
soukup

Reagovat
didosh

S tou Opavou to byl jasný prokauč...To by i Pulpit zvládl líp sestavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S nějakym ''matrošem'' se tam můžeš podívat vždycky

Reagovat
dextroza_m

Přátelák na Slovensku je celkem reálný...

Reagovat
Zaschrona

A je to skoda, Brno, mozna spolecne s Banikem, je klub s nejvetsim prostorem na zlepseni u nas. "Jen" by to chtelo poradny stadion a solidni muzstvo, ktere nalaka divaky, tim padem i sponzory... Potencial je ale u obou vys nez treba u Plzne, ktera uz asi nikam moc rust nemuze, i kdyz bych se rad pletl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady v Brne to fotbalovy podhoubi furt je, jak pises, stacilo by novej stadak a trosku vic konkurenceschopny muzstvo a zas se to v mziku nakopne. Takova naboostovana Sparta kdyz sem dojede a Zbrojovka by hrala nejakej slusnej part a pohlednej fotbal tak verim, ze na novej stadion by zas chodilo okolo tech 20k..

Az na par malickosti teda

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle vymluvy na stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

realita

Reagovat
Zaschrona

Se staci podivat, co dela posledni leta v Brne Kometa... Porad si myslim, ze nejlepsi reseni je postavit novy narodni stadion v Brne, ktery by slouzil i Zbrojovce. Na repre v Praze stejne bude porad problem, ze fandove Sparty nebudou chtit chodit na Slavii a naopak. A Strahov je skoda prestavovat na nejaky monstrum, tam radsi at se to jen opravi a prestehuje se atletika a Dukla z Julisky. A kdyby pak na Zbrojovku chodil prumer treba 15k na stadionu 30k, zas by to nemuselo byt tak hrozny, nerealny by to snad byt v dlouhodobem vyhledu nemuselo.

Reagovat
smazaný uživatel

problem je, ze pises sam---dlouhodobem vyhledu--- a o tom se tu mluvi vic jak 10 let (NS). Tady to dlouhodobej problem je uz ted. A ted si vyslechnu na adresu brnenskych, ze sme ufnukanci...ale Narodni Stadion tu neni proto ze...ano, Praha. Dyt na tom kikslo a ztroskotalo uz poradatelstvi Eura s Rakusakama (a nejen na tom), kteri meli zajem do toho s CR jit a Brno se nabizelo jako nejlepsi varianta pro tohle reseni. Pak se na nas Rakousko vysralo, nabidli to Svajcu a ti po tom skocili....Plus dlouhodoby trenice na svazu, kde sedelo par spartanu, kseftiky s pozemkama a Ceska Republika nema furt adekvatni stadak k takovym monstr akcim. Eden jako dobry, ale jako nejakej svatostanek repre by to stejne asi nikdy nefungovalo..

Mne jako Brnakovi by stacila uprava toho stavajiciho stadionu, podle statika se tam muze stavet, loni to ten Svanci trochu ozivil, ale naposled jsem cetl neco o vykupu pozemku pod prijezdovyma cestama, kde se to neustale opakuje tenhle problem. Ta Svanciho promo akce mozna byla jedna velka bouda a byla to spis politicka reklama.

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze Svancarova akce byla ciste jeho akce, holt se jen hodi i k tomu politickemu zneuziti pro jine. S tou upravou stadionu nevim... O kolik by to vyslo levneji nez tam postavit cely novy stadion? Ja si myslim, ze jsme prilis malo bohata zeme na to, abychom penize vyhazovali za levna reseni jen na kratkou dobu.

A ten problem s Prahou - tady je problem, ze nefunguje poradne zadna dlouhodoba koncepce. Neni to problem jen fotbalu, ale i dalsich sportu. Nefunguje tady nic jako statni plan na narodni treninkova centra pro jednotlive sporty, stejne jako narodni stadiony nebo ciste jen na jednotliva sportoviste po nasi zemi. Nejlepsi priklad toho celeho je pak treba pripad skoku na lyzich. V ramci podpory se postavi ultradrahe nesmyslne sportoviste v Liberci pro MS, kde to pak nikdo nechce provozovat, protoze se sportovci standardne pripravuji jinde a vetsinou tam vubec neni snih. A misto toho v Harrachove se uz na mustcich prakticky neda skakat a to tam mame mamuti mustek, kde by mohl byt kazdy rok SP, jen kdyby jsme trochu chteli. A takhle to je u nas se vsim...

Reagovat
smazaný uživatel

minule ukazovali nekde v reportazi z Harachova (?) , ze to ani ti kluci nechtej delat ty skoky na lyzich, ze tam neni uz zadna zakladna

To poradatelstvi Liberce taky smrdelo, vsak sam vis jak to bylo s Neumanovou a ty veci okolo Vestce. Jsou to takovy vykriky jak od luzy, ale je to hnus co se tu delo a deje..

S tim Svancim si me mozna spatne pochopil, ja to myslel tak, ze byl sam zneuzitej tema politikama. Je pravda, ze medialni podporu to dostalo dobrou, skoda ze se z toho nevytriskalo vic. Chvili to tu debatu rozproudilo solidne

Reagovat
Zaschrona

Ono se tomu neda moc divit, kdyz ten sport je dnes hodne drahy delat a podpora z verejnych penez je velmi mala. Ale zaroven je potreba, aby taky meli moznost ty skoky nekde delat, nekdo je to naucil a mohli si alespon nejake zakladni vybaveni pujcit. Misto toho se u nas resi na svazu i ve state v tehle oblasti vsechno jine a ten samotny sport pomalu umira. S Libercem to hlavne smrdelo v tom, ze byl spatne pripraveny dlouhodoby plan vyuziti. Ale to je takovy celkovy problem dnesni doby, kdy se olympiady bezne poradaji hlavne kvuli politice a ne proto, aby to vybudovane zazemi dal mohlo slouzit a stavelo se predevsim kvuli tomu a ne kvuli velke akci.

A ja to i takhle pochopil. A bohuzel, i s tim hokejovym stadionem je zas nejake ticho...

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou skoro vzdy souhlasim

Reagovat
patrikhm

Škoda, že není nějaká kopie Pana Trenéra Vrby.. Mít Vrbu ve Zbrojovce, to by se najednou po 2-3 letech dařilo.. Takhle fandím Viktorce, protože tam to funguje, i když ta mezera - než se Vrba vrátil, napáchala i přes dva tituly 2015 a 2016 menší guláš.. hlavně nýmand Pivarník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patrikhm

Se poser..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš.

Reagovat
patrikhm

Další piča..

Reagovat
smazaný uživatel

Stále nezvládáš.

Reagovat
patrikhm

Vypadá to, že máš ještě menší IQ než svůj věk..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vyhrál jsi

Reagovat
patrikhm

Paráda

Reagovat
delfin

Pokud to Slavie dokaze opakovat, tak

Reagovat
Seydou Doumbia

Snad se Slávka do té LM dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadpis bych poupravil na: evropská liga musí být pro Slavii minimum....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

V září je EL pro Slávii málo, v prosinci budou rádi, pokud se do ní ze 3. místa dostanou a závěrečné zápasy jsou spíše fikcí.

Reagovat
JacksLFC

Tak ze ctvrteho kose se naprd postoupi v lize mistru pres tymy co jsou i ve tretim kosi. Takze rozhodne bude uspech postoupit do el ze skupiny

Reagovat
PP

Danny pro mě jednoznačně největší hvězda ligy.. Jen ten samotný posune Slávii o kus dál.. Bude to letos proti nim hodně těžké no.

Reagovat
czech_mira

Rosa

Reagovat
AnthonyR

Dannyho parťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

super článek

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máme vyhrát titul, musí Slavia postoupit min. do EL, nejlépe do LM.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Spalovač šancí

Přátelská utkání nejsou žádné měřítko. Přijde první soutěžní utkání, nervy, kreč a bude všechno ....

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si vzpomenout na Spartu z roku 2014, která měla kvalitou postoupit do LM, v přípravě smetla Basilej 4-0, aby se o měsíc později strachovala o EL proti Zwolle a korunovala to ostudnou porážkou proti Baníku. Nebo např. letošní zimu, kdy nám pomalu skoro každej předával titul po přátelským zápase proti Zenitu...

Reagovat
smazaný uživatel

U mě navždy vede příprava před 05/06, kdy se po generálce tleskalo ve stoje, co pak přišlo...

Ale jen ať jim to vleze do hlavy...

Reagovat
czech_mira

Já jsem začal fotbal sledovat až od MS 2006, co se tehdy v té sezóně se Spartou stalo? Vím, že skončila pátá, ale čím to bylo? Taková hrůza...

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
AnthonyR

Si pamatuju, jak před třemi lety ( myslim, že to bylo v Nový Včelnici) Baéz za poločas málem zmrzačil dva protihráče. Taky jsme si řikali, že v mistráku bude hrát jinak. Mýlili jsme se, hrál pořád stejně.

Reagovat
Liquid

rýsuje se tu společně s Lipskem fotbalový hegemón střední Evropy, jen tak dál Slavie, 3 roky od skoroinsolvence s Dannym, vítězem Afriky a s titulem v kapse se pokoušíme o LM

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice strasnej hnus, ale pokud cinani vydrzi, tak mas mozna pravdu

Reagovat
Liquid

Číňanů je miliarda, musí vydržet, konkurence může být jedině ve vesmíru

Reagovat
smazaný uživatel

mozna jeste Indove

Reagovat
Uwe háže buly

Ti by mohli koupit nás

Reagovat
didosh

Reagovat
JacksLFC

Pro ne jsou tyhle investice po 1-2miˇ € hovno. V CR tenhle holding vlastni firmy za vic jak 3 miliardy jelikoz delame audit jim slavii tak i vsem jejo firmam... o ne bych se nebal

Reagovat
smazaný uživatel

"s vítězem Afriky"

Reagovat
Mass

Ngadeu je s Kamerunem mistr Afriky, co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se to pořád zmiňuje, když polovina jejich sestavy byla z průměrných klubů? Tohle neustálý zveličování je směsný.

Reagovat
smazaný uživatel

vo to veci to byl pro kamerun uspech ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak logicky asi jo ne? vecina "hvezd" se na apn vybodla takze jim nikdo neveril ani v nejmensim. favoritama tehdy byly ghana alzirsko pobrezi slonoviny nebo egypt.

Reagovat
smazaný uživatel

Hegemon střední Evropy, to má zvuk

Reagovat
Kepy_FCB

Hegemon diky pokemonum, a Lipsko neprekona Bayern

Reagovat
verv

Souček famózní představení za U21? Proti Itálii jo (druhej poločas), jinak průměr. Celkově nějak moc superlativů, na to že je to jenom příprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Uprimne souhlasim s tim prehnanym hypem. Na druhou stranu ta predvedena hra vcera nas vsechny prekvapila. Nikdo necekal ze skoro v plne sile prejedeme nice. Slo spis o to zdali na to maji proto se snazili hrat na krev a vyplatilo se. Uvidime co to prinese v predkole

Reagovat
verv

Jj, s dobrou předvedenou hrou a celkově povedenou přípravou souhlasím, ale byl bych opatrnej s předčasným vyvozováním závěrů z toho. Řeči že EL je pro Slavii málo nebo včerejší titulek ve sportu: evropo, třes se! mě přijdou trochu přehnaný. My sme taky byli v zimě plní sebevědomí potom, co sme přejeli Zenit a všichni víme, jak to pak dopadlo.

Reagovat
JacksLFC

Však jasný, iSport a Sport má vždy titulky jen díky prodejnosti a čtenosti, bral bych to s rezervou. My pokud postoupíme přes BATE, což upřímně každej očekává a mělo by se, tak ve 4. kole narazíme na značně těžšího soupeře, takže letos se uvidí mají 7 dnů se připravit na první zápas, snad to nebude stejná hrůza jako s Rio Ave ....nuda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný článek, akorát je nesmysl, že van Buren nikdy na křídle nenastoupil. Loni tam hrál několikrát, rozhodně více než na hrotu, kde skoro nedostal šanci.

Reagovat
Liquid

v MOL Cupu hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrotu jsem ho u nás neviděl ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Litoměřicku hrál druhej poločas hroťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas jsem neviděl, takže to platí

Reagovat
AnthonyR

On si Burena přivedl Uhrin ne?

Reagovat
r.mrazik

alenotak!!!

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Pikous

Reagovat
Lifted

pikouš, kokeš za chvilku heráček

Reagovat
smazaný uživatel

michal heráček

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, ještě nějaká otázka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ne, ale musí být fajn, když člověk googlí svoje jméno a první titulek vyjede "Komunisty obdivuju odmalička"

Jinak souhlasím s názorama, že je to jen příprava. Takovýmu Dannymu se třeba kolena nerozklepou, ale jak se zraní, je tu kvalitativně ta Slavia z loňska.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to právě sere uplně neskutečně. Kdyby byl aspoň za nějakou normální stranu tvl

Jo však jo, to je ostatně zmíněný už v úvodu. Ale i přesto že je to příprava, tak určitý závěry si z těch utkání udělat můžeš - a že ten mančaft má potenciál je neoddiskutovatelný

Reagovat
kilobyte

To je na trestní oznámení za hanobení jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. S Celticem to nebylo ideální, ale pro Slávii to byl první větší zápas (nepočítám Budějky a Žižkov), zatímco Celtic už finišoval.

Mě se líbí, že v té přípravě je vidět výkonnostní progres. A Nice .... kruci, vždyť jim už po nás zbývá jen poslední zápas, generálka. Tak by to nějak moc vypouštět neměli.

Prostě ať je to jak je, ten zápas byl od nás parádní a skalp Nice se určitě cení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Josifek

Taky si myslím, že by Slavie měla mít za cíl LM, EL by byla spíš jen cena útěchy, ne propadák, ale ani důvod k velké radosti, prostě jen nejnutnější minimum.

Jinak autor článku na konci píše o pokoře Slávistů ve spojitosti s určitou zdrženlivostí při vyhlašování ambicí...já si myslím, že je to spíš již tradiční slávisticky připosraný alibismus a je eufemismem ho nazývat pokorným přístupem

Reagovat
Liquid

a potřebujem silný a široký kádr na 3 soutěže, tudíž žádný hostovačky pro Micka ani Součka, jediný kdo na hostovačku a možná i s opcí na přestup tak Tecl a někam do Gliwic, i Bílek na stopera na lavičce musí být, zranit se, někdo ze 3 stoperů tak tam ještě může Ngadeu ale byl by to problém

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, Tecl bude hrát základ, ten nikam nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne. A Gliwice taky ne, měl by hostovat mnohem dál

Reagovat
AnthonyR

Vladivostok!

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

love ya pikousi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

dvě slova...povedená příprava, zatím nic víc. Zlín už tam aspoň je, ale cirkus Eden si zas můžou Číňani odvést, pokud neuspějí v předkolech a příštích letech. Ale vytěžovat staďák se těm klukům šikmookejm daří dobře, zda-li pak to ale nejsou korupční Tvrdíkoviny s torzem ČSSD na radnicích

Reagovat
magpie

Bože, ty máš asi velkej problem chlapče...

Reagovat
smazaný uživatel

Piky

S par vecma tam nesouhlasim, ale gro te uvahy je o tom, ze fotbal je predevsim o hlave a sebevedomi a to ma ted Slavia na vysoke urovni. Tenhle mix zahranicnich hvezd a ceskych nadeji a ceske spicky muze fungovat. Cizinci dodaji sebevedomi a zkusenosti z velkych zapasu a vyvazi tim tu ceskou malickost, ze to uhrajem na taktiku, disciplinu. A to si myslim i u Sparty, kde je ale ten mix trosku jinaci, tam je tech cizincu na muj vkus uz moc. A bude se to dyl sehravat (ale to zas i treba u te Slavie)

Reagovat
r.mrazik

no...ona je proste otazka,co jim to sebevedomi udela v ostry kvalde,kde sesivky loni vybouchli a zkusenosti vlastne nemaji....ti budou posrani az za usima

Reagovat
smazaný uživatel

No me posledni dny pripadne, ze obe ty S nesleduji stejnej cil. Slavia to nabombila uz kvuli te letosni kvalde a chcou do LM hned letos. Sparta to narvala takhle spis kvuli cele te sezone, aby vyhrala bezpodminecne ligu a sla rovnou do te LM. Ale nevim no, tezko rict, kdyz tohle je tak ojedinela sezona.

To s tim posranim se za usima neberu, prave od toho tam je Altintop, Danny, Lastuvka uz ma taky neco odehranyho venku, Rotan. Do toho ten druhej sled jako Svento treba co ma ze Salzburgu urcite s evropou nejaky zkusenosti, ti dva Africani co jsou dobri i v repre, Skodarna zas o rok strasi/zkusenejsi...Nevim no, mne to prijde, ze se to nema jak rozsypat psychicky

Reagovat
r.mrazik

tak jasny...sparta letos do Lm nemuze..ale urcite obe S chteji ligu vyhrat...

treba sparte moc neverim,protoze ten stred zalohy je "tragicky"...takze spis plzen x sesivky...

nejde zas jenom o hrace...ale i o trenery a klub jako celek...podle me to letos sesivky nedaji,protoze i tak to neni zadna prdel se tam dostat...ale treba prekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen pocit no, a navic oni by dostali i nejakyho silnyho soupere myslim ve 4. predkole (ale zas by meli jistotu EL). No kazdopadne to nic nemeni na tom, ze ten kadr naslapli vedome taky kvuli tomu pristimu titulu z ligy a Evrope, kterou budou hrat skoro stoprocentne...

Te Plzni moc neverim, ne ani tak kvuli prestarlymu kadru, ti jsou sehrani az az, ale kvuli Vrbovi, kterej teda neni podle me az takovej taktickej genius. A Slavia nemuze hrat tak jak vcera celou sezonu, to proste nejde. Podle me ligu (jak to ted citim) vyhraje Sparta, ti posilili nejlip tou skutecnou kvalitou, ktera se ti projevi v dlouhodoby soutezi

Reagovat
r.mrazik

je dobry,jak to kazdy vidi jinak...ja koukal na pratelaky sparty a ta kvalita uprostred hriste tam proste neni...takze sparte moc neverim (pokud tedy nebude zdravy Rosa...to by pak byla jina)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rosa ti dela ten rozdil, to vime oba A k te zaloze---nechtel sem jitrit vasne s tim Cermakem, ten kluk dost mozna posral tolik veci..to nedomyslel s tim chlastem a ze se nechal tak hloupe chytit

Reagovat
r.mrazik

jj,skoda ze chtel odejit a ze nepockal na toho italskyho kouce...treba by to dopadlo jinak a konecne by se chytl...

Reagovat
fantomas

A proc myslis, ze prichazeli ti tri cizinci?

Reagovat
JacksLFC

Malem vybouchli, ale nevybouchli. Kvalitativne jsme na anderlacht rozhodne nemeli kde dva hraci maji vetsi hodnotu jak nase cele muzstvo... tam sel strasne videt ten skok mezi nasi kvalitou a jejich. Oni tusim dosli nekam do semi fnale a vypadli s Manchesterem po vyrovnane bitve ne? To o necem svedci

Reagovat
salami

Když už, tak vybouchlY, a navíc nevybouchly

Reagovat
r.mrazik

sesivky nejsou ženy...no i kdyz...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc cizinců? Sparta má na soupisce 16 cizinců, my 15..

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, cekal jsem to horsi. Ono taky zalezi na tom, jak duleziti ti cizinci pro tu hru a vysledky jsou. Slavia v zakladu (z tech puvodnich cizincu) Ngadeu s Delim, mozna Svento mozna van buren. Ti by podle me meli hrat. Plus ti novi.

Sparta Kara, Costa kdyz je zdravej, jinak nic

Ale cisla jsou to velky u obou, ale zas na druhou stranu je videt, ze to berou vazne a maji (obe ty prazsky S) celkem nadupany soupisky, kde je videt i v tech Hvezdnych vakach nejaka "koncepce"

Reagovat
fantomas

Coze, Ben Chaim i Plavsic mimo zaklad?

Reagovat
smazaný uživatel

z tech puvodnich mel tusim na mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Bajo

Reagovat
Pajinho10

Jak je to s tím UEFA pravidlem o finančním Fair Play? Splní ho Slavie a Sparta?

Reagovat
Tochal

Po stopadesáté: Ano, bez problému. Oba týmu vydělaly na prodejích (Barák, Pavlenka, Lüftner vs. Schick, Krejčí, Brabec...), navíc mají kluby dovoleno mít ztrátu 5 milionů eur za tři roky, další ztrátu do výše 30 milionů eur smí pokrýt vlastník. A i kdyby se do tohoto Slavia a Sparta nevešly, UEFA nejdříve varuje, pokutuje, omezuje prostředky na platy, k vyloučení klubu ze svých soutěží ale sahá až na konec. Do výdajů se navíc nepočítají výdaje na stadion, mládež atp. Takže v tomhle problém nebude.

Reagovat
didosh

Díky i za mne...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Dočkal

Reagovat
czech_mira

Sparta určitě, vždyť prodala Dočkala, Krejčího, Brabce, Schicka, Fataie...

Reagovat
Usty

OT: Sháním bluetooth repráček, nějaké tipy?

Reagovat
telka11
Reagovat
Usty

dík za tip

ale asi bych ocenil něco tak za poloviční cenu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, na Bose nasrat, vrele doporucuju tenhle:

https://www.sony.com/electronics/wireless-speakers/srs-x33

nevim, jestli se da este sehnat, ale zvuk ma jednak verohodnej a druhak prekvapive silnej, zvlast, kdyz si za to mrdnes drevenou ozvucnici, tak zesilis basy tak, ze nechapes, kde se to v tom bere

Reagovat
Usty

díky

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
Usty

Za takhle nízkou cenu.. hraje to dobře? A neštve tě ta krátká výdrž baterky?

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý si zajít do obchodu a pustit si tam nějakou muziku.. abys věděl jak to hraje. Já za repráček chtěl dát taky jen cca litra. Ale pak jsem si pustil tenhle... a nebylo cesty zpět ;)Jestli si chtěl tak poloviční cenu, tak neprohloupíš.. navíc na něj můžeš vylejt rybník a přežije to ;)

https://www.czc.cz/jbl-flip3-cerna/178468/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Reproduktory&utm_term=JBL_Flip3_cerna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Vypadá krásně, díky

Reagovat
kubys

Reagovat
db18

A nemáte i tip na sluchátka? (k tv/pc - bez mikrofonu)

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik prachů? A pak ještě jestli pecky? nebo jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Paul Robinson ukončil kariéru. Nikdy nezabudneme!!

https://www.youtube.com/watch?v=Dmws59X1cNg

Reagovat
vodka

https://www.youtube.com/watch?v=AjaIjhw--Lw

spíš ten fosterův fail. když ti skočí balon těsně před nohou, tak to moc neovlivníš...

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem si vzpomněl na tehdejší titulek "It’s down to you Mr. Robinson!" Holt jeden velký kiks a při konci kariéry se vybaví právě on...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se jim ta LM povede a chytnou do skupiny BVB. Jinak kádr mají tak sirokej, ze by nemel byt problém hrát 3 soutěže. Na tu naší ligu můžou vyběhnout i s 11 náhradníkama...

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi pět rozdílů aka naše nový dresy...

https://goo.gl/DFVuc3

https://goo.gl/hVTH1V

Reagovat
r.mrazik

Nike jsou žabaři...

Reagovat
r.mrazik

*vlastne vsehcny letosni Nike dresy jsou u vsech tymu snad stejny a meni se jen barvy...sráči to jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Znak,sponzor, černej pruh na krku,hlubší výstřih a taky podle mě má ACS tmavší. Co dostanu?

Reagovat
kilobyte

1. jiný sponzor

2. jiné logo klubu

3. jiný odstín

4. černý proužek kolem krku

5. o jednu hvězdu na logem méně

mám to

Reagovat
Rezan

a jakto že Sparta nezískala čtvrtou hvězdu?

Reagovat
pingla

6. límeček

Reagovat
smazaný uživatel

spartakovskej je delanej pouze z cirejch petek kdezto spartanskej z komunalu.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou máš slušný krámy

Reagovat
smazaný uživatel

mysleny jako vtipek. ty dresy mate pekny voproti tem fialovejm raminkam z minuly sezony. bohuzel my budem smrdet s umbro na veky veku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale poslední dobou to fakt nezvládáš.

Nope, ty z minulý sezony jsou naprostej top. Já osobně nepamatuju krásnější dresy.

A co si budeme povídat, zatím si Nike ani Adidas nezasloužíte, zatím to vidím pořád na Umbro, nebo přejít ke Kelme nebo Diadoře.

Reagovat
smazaný uživatel

jo priserne. jediny co posledni dobou nezvladam je viroza a ja debil sel jeste v patek chlastat...

adidas si prave tuze zaslouzime. to cos vypsal sou naky 90. leta ne?

Reagovat
didosh

Loto

Reagovat
smazaný uživatel

Make Joma Great Again!

Reagovat
smazaný uživatel

kappa delta psi.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, stačí si jen vybrat.

Reagovat
Kang & Kodos

A balony supertele

Reagovat
didosh

Ty vole gumové supertele....To už v 1.třídě jsem nabombil a letělo to jak Ronaldovo dělo s rychlim pádem dolů...sniper jak cyp...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

tož dobře to pere.

Reagovat
didosh

Neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Takze v podstate nosite spartansky dresy?

Reagovat
Rezan

byly se slevou, v Číně jich vyrobili moc a hledali zájemce až našli

Reagovat
Ángel di María 22

OT: Videl nekdo Daliborka? Co na to rikate?

Reagovat
smazaný uživatel

stacil mne trailer a nezaujal, tak nevim, jesli ma smysl tim ztracet cas

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem se na to podivat, ale Klusakovi neverim ani nos mezi ocima. Podle me je Daliborek dement, ale jedna podle toho, co po nem Klusak chce.

Reagovat
Ángel di María 22

Kdyz se odprostis od toho, ze lze hadat, jak moc je to autenticky a co je pribarveny (i kdyz ja si myslim, ze tam je urcite vic autenticnosti, nez naky konstrukce), tak je to porad dost zajimavy. A pro mě prekvapivě docela dost vtipny (i kdyz nekde se tomu směje docela těžko).

Reagovat
patas92

Koukni na Klusáka u Veselovského. Hodně věcí jsou rekonstrukce podle nějakých příhod, u kterých ti filmaři vůbec nebyli.

Reagovat
Ángel di María 22

Jo, ja ten rozhovor videl jeste pred tim, nez jsem na to koukal. Vim, jakou metodou to delali, to ale zas na druhou stranu neznamena, ze se to nestalo, jen to pusobi trochu vic uměle, než kdyby to bylo natočený rovnou.

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

90% herectví... totální kokotina

Reagovat
Josifek

Já bych to docela chtěl vidět, ale pořád si nějak musím myslet, že je to spíš hraný dokument skoro až třeba jako Borat :D..nebo alespoň na základě ukázek se mi nechce věřit, že by tohle mohl být výjev z reality, spíš mě to přišlo jako zfilmovaný soubor stereotypů o slušných českých vlastencích..

Reagovat
smazaný uživatel

zajdi si v brne do ´kotla´ nebo primo do fanshopu a uvidis ze je to vlastne dost realny

Reagovat
iamek

Hrane. Sracka.

Reagovat
exse

Uvidíme, pořád jim tam tiká časovaná bomba jménem Šilhavý, plus tam ještě stále mají pár slabších míst v sestavě. Na druhou stranu z pohledu řízení klubu jim člověk, ač se to neříká moc lehce, musí smeknout. Za velmi krátkou dobu udělali z toho chaosu na první pohled velmi dobře řízenej klub s jasným cílem. A to se podepisuje i na ekonomické stránce. Neprodali nikoho klíčového, přivedli velký jméno a přesto jsou tak 150 mega v plusu (z toho samozřejmě dost ukousnou platy). K tomu navíc pořád mají v kádrů tak 5 hráčů co už nyní má cenu 100+ a ta může jít v případě úspěchu v pohárech ještě nahoru. Pokud letos nebo příští rok udělají skupinu LM, tak věřím, že to celé od začátku bude provozně ekonomicky soběstačné, což by byl od Tvrdíka velký výsměch Křetínskému.

Reagovat
r.mrazik

odzacatku jako od postupu do LM? nehlede na to,ze na primym postupu maji houno zasluhu? no to by byl fakt vysmech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byl. Křetínský za 13 let v klubu se se Spartou dostal do skupiny LM dvakrát, z toho Sparta pokaždý skončila 4. ve skupině. Mimochodem to byla Sparta, která ze 3 sezon, které předcházeli prodeji, 2x postopila ze skupiny LM..

Co se týče Slavie, ta by za těch 14 let, pokud teda počítáme s tím, že by se ten přímej postup povedl, dostala taky 2x do LM, z toho by určitě ten výsledek byl lepší, než v případě Sparty, která vždy za Křetínskýho skončila poslední ve skupině. A to přesto, že za těch 14 let klub jednou byl asi 3 vstřelený góly od sestupu a měsíc od insolvence...

Větší důkaz o Křetínskýho neumu si snad ani nejde představit.

Reagovat
r.mrazik

to jsou mi teda srovnani!!!

bez dobry prace plzne a sparty a liberce by si o LM mohla nechat slavie jenom zdat...o cinskych prachach nemluve...vlastne prisli k odevzdany praci a ted se prsi...hrozny vysmech tem klubum,diky kterym o te LM muzou sesivky premyslet...

mozna nez se vysmivat sparte a kretinskymu,by bylo dobre aspon postoupit do EL a nedopadnout jak loni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ad.1: CEFC do Slavie nainvestovala zhruba stejně, jako za stejný období Křetínský do Sparty..

Ad.2: Jasně, ale bavíme se o hypotetický možnosti, že by Slavia vyhrála titul i tuhle sezonu..

Reagovat
r.mrazik

mozna by si ten vysmech mohli nechat sesivky na zari,az budou vedet,jakou soutez nakonec budou hrat...a nedelat zavery z pratelaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal, tady se bavíme o hypotetický situaci, kdy Slavia tuhle sezonu vyhraje titul. Teď se Spartě nikdo nevysmívá

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Fernando_Torres

ty ten úspěch Slavie hodně nekoušeš co?

Reagovat
r.mrazik

jak rikas...jeste chvili a taky budu mit dopsany clanek z pratelaku

Reagovat
Bakary3

Cinsky prachy, co s tim porad mate? Kretinsky prachy jsou jiny, cistsi prachy, nebo jak je to?

Prachy maj oba, akorat jeden je pouziva dobre, druhej moc ne..

Ze primej postup bude diky klubum, ktery se o to zaslouzily, je jasny, na druhou stranu o tyhle motivaci vi vsichni, tak at si titul urve ten nejlepsi.

Kysely poznamce na konci se jen smeju, to je hodne ublizenecky

Reagovat
r.mrazik

jestli nevidis rozdil,tak proc bych ti to mel vysvetlovat?

ja se smal loni taky

Reagovat
Bakary3

Dobre, nevidim, krom toho, ze kretinsky je Cech, oni jsou Cinani.

Kretinsky je mozna vic klubista, Cinani ne, ale kdyz tomu nerozumi, dosadi si na prislusny pozice (zda se) kompetentni lidi..

Jakej je teda ten zasadni rozdil? To si rad poslechnu.

Jo, ze nepresla Slavia pres Anderlecht, coz od ni ani nikdo necekal, ale v lize to na Spartu stacilo? Jo, to byla sranda.

Reagovat
Rezan

jen ho rozeber, Sparťánci jsou hrozně zahleděný do svý "dokonalosti"

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kilobyte

Jak jsi došel na to že jsou 150 mega v plusu?

Reagovat
PP

taky mě to zarazilo od kdy a co to počítá..

Reagovat
smazaný uživatel

Luftner + Pavlenka.

Za posily utratili kolik? 50 mega dohromady?

Reagovat
smazaný uživatel

+ Mihalik + Barak

Nakonec budou v plusu jeste o dost vic..

Reagovat
kilobyte

Tak jestli se počítají jen příchody a odchody, tak Sparta je taky v plusu. Jinak za posily dala Slavie určitě víc jak 50 mega.

Reagovat
JacksLFC

Nedala nebot skoro vsichni prisli zadarmo akorat jugs za 17 Teubac za 9. Podpisove bonusy byly kolem 250k €. Presne castky budu vedet v zari az zacnu delat audit slavii maji 80mil za naraka 45 za luftnera 8 za mikulu 25 za mihalika 100 za pavlenku... nesrovnaval bych to se spartou ktera prodava daleko lip za neskutecny castky

Reagovat
kilobyte

Tak já předpokládám, že se bere čínské období a pokud si vzpomínám tak GVK stál aspoň 30

Reagovat
JacksLFC

Cinske obdobi trva dva roky, do toho by se musel pocitat i Tecl Sykora apod

Reagovat
kilobyte

Proto jsem psal že by to bylo určitě víc než 50 mega.

Reagovat
JacksLFC

To ano, ale co je pro ně 2mil €? To stejný pro Křetinskýho? Naprostý nic! V porovnání kolik třeba utrácí číňani v AC A nedělá jim to problém, tak bych se těch našich zrovna nebál

Reagovat
exse

Myšleno za tohle období (Barák, Pavlenka, Luftner, Mihalik)

Reagovat
kilobyte

Tak to pak Sparta za období Schick, Krejčí, Brabec byla přes 200 mega v plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale nakupovala drahy hrace.

Reagovat
kilobyte

Dobře tak ještě Dočkal a odečteme příchody a bude to asi 400 mega v plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Dockal neodchazel ve stejnym obdobi, jako Schick, Krejci a Brabec

Reagovat
kilobyte

Odešel ve stejný sezóně.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Plus ještě jednou tolik za Dočkala

Reagovat
Rezan

zajímavé by srovnání kolik kdo vydá na platy (aktuálně).

Reagovat
Hokaido

Na to se často zapomíná, ale hráči jako Ben Haim, Kaya, Danny nebo Altintop půjdou určitě okolo 1M eur ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale exse to psal do zavorky, ze to padne na platy.

Reagovat
db18

Ty vole, tolik Halil nebral ani v BL...

Reagovat
JacksLFC

Halil ma 50k € mesicne a Danny 80

Reagovat
Uwe háže buly

Barák byl ale v jinym období ne? toho prodali už v zimě.

Reagovat
JacksLFC

Ty penize prisly az po sezone ale

Reagovat
smazaný uživatel

"Máme velkou výhodu v tom, že prodej hráčů (Barák, Lüftner, Pavlenka, Mihalík, Mikula) přinesl přibližně 250 milionů korun. A máme svolení je reinvestovat do posil. Máme provozní rozpočet jako v předchozích letech a na investice 250 milionů." - Pan Jaroslav Tvrdík

"Nikdy, prosím, nezapomeňte, že vás podporuje silná společnost CEFC China se svými 30 tisíci zaměstnanci." - Pan Chan Chauto

Reagovat
smazaný uživatel

Chan Chauto pod auto !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

a navrch k němu Adauto.

Reagovat
didosh

Reagovat
Liquid

toho by měli dát do vedení k Tvrdíkoj nebo aspoň jako tiskovýho mluvčího "Já být připraven hrát, ale trenér mít svoje hlava. " ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

ktery hraci tam maj cenu 100+?

Reagovat
exse

Aktuálně Deli, Ngadeu, Souček, Zmrdal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým vesmíru ti dá někdo 100 mega za Součka se Zmrhalem?

Reagovat
frankiefcb

tak za Součka bych teda těm 3-4 mega euro i věřil. Zmrhal je blbost, max. 2 mega euro

Reagovat
smazaný uživatel

Za týpka, kterej nemá žádná přednost, a v zádech má odehráno tak max. 2 povedený půlroky? To jo...

Reagovat
smazaný uživatel

žádnou*

Reagovat
smazaný uživatel

klasik. nejde vo to jak hral predtim ale jak hraje ted. pro tymy ze stredu az dna tabulky napriklad ve francii je sexy zbozim. ceskej wiliam carvalho v kultivovanym provedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tomuhle nemůžeš věřit ani ty sám. Povedl se mu zápas a půl na euru jednadvacítek a jedna jarní část v Liberci. Potenciál určitě má, ale to hypování je směsný.

Reagovat
smazaný uživatel

pro vikendovy vojaky urcite. pro lidi kery sledujou fotbal komplexne uz tolik ne. tebe radim spis do ty prvni kategorie protoze jinak bys nenapsal ze soucek nema jedinou prednost. soucek byl / je v krizovym veku pro vyvoj fotbalisty. jeho jaro v liberci bylo vobdobi kdy se lamal chleba v tom smyslu jestli poskoci do kategorie "hrac potencialne k vyvozu" nebo spadne do kategorie "vobyc ligovy zbozi" mezi vsechny ty navratily masopusty kucery atd. samozrejme musi svy jaro vobhajit ale jelikoz se k fotbalu stavi tak jak se stavi nepicuje a maka na sobe tak nepochybuju vo jeho zlepsovani a jednou i treba angazma v top ligach. hypovani by bylo rikat ze hraje kazdej zapas skvele. nehraje neni robot. ale na svuj vek dobre cte hru vobsahne velkej prostor a zlepsil se v praci s micem. bude zajimavy ho dal sledovat protoze to ma v hlave srovnany a to je pulka uspechu. mimochodem prej sem driv na ef chodil takze bych se bejt tebou zdrzel agresivity a pomlouvani. nechtel bys ho pak potkat...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak možná proto hrál celou dobu takový lejno.

Mně osobně osobně vadí, že se z něho dělá druhej českej Makele, i když zatím nic nepředvedl. "Super" výkony v Liberci neberu, protože excelovat v takovým týmu dokázali i horší hráči. Evropský poháry nikdy nehrál, v repre bledej...

Kdyby měl nějaký sebevědomí, klidně by to mohl dotáhnout daleko. Ale když vidíš, jak má furt hlavu dole, smutnej ksicht, neumí hrát pod tlakem, tak co s ním? Jo, třeba se vyhraje a vytře mi zrak, nezlobil bych se na něj.

Reagovat
Uwe háže buly

Ale je na vlně hroznýho hypu, teďka by se to tomu kilu klidně blížit mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Tak když za Zmrhala nabídka z Ruska za těch 100 mega přišla, tak za míň by ho už asi vedení neprodalo. Ale ta cena za něj je fakt blbost, jeho jediná přednost je rychlost. Jako zahrát umí hodně dobře a jistou kvalitu má, ale nedokáže to předvádět každý zápas. Pokud by se mu sezóna vydařila a hrál by konstantě výborně celou sezónu, tak by klidně za těch 100 mega odejít mohl, ale silně o tom pochybuji. .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Braga v cervnu nabizela 3mil a odmitlo se to

Reagovat
exse

Úplně v tom stejným kde dají skoro to samé za Pavlenku, Baráka nebo Krejčího. Když už aji říkali, že na něho odmítli lepší nabídky. Já jsem ten poslední, kdo by tvrdil, že má takovou hodnotu, ale vůbec bych se nedivil kdyby měl takovou cenu a někdo ji zaplatil.

Reagovat
dontcallmeandre

Sýkora a Hušbauer by asi taky nešli za míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tyhle velký slávistický oči...

Reagovat
Lifted

Hušby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
r.mrazik

ti by sli za 300...jablek...minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

Nevím teda, kolik bere Hušbauer, ale ve Spartě rozhodně chodil za míň.

Reagovat
Uwe háže buly

Hušbauera za tolik nikdo nechtěl ani po tý jeho nejlepší sezoně, natož teďka když je o x let starší, má za sebou propadák v Cagliari a následnej propadák ve Spartě. A Sýkora

Reagovat
dontcallmeandre

Já v zásadě netvrdím, že takovou cenu mají, ale za míň je nemá cenu prodávat. Slavia peníze aktuálně asi nepotřebuje.

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Souček a Zmrhal dohromady by asi tech 100 dali.

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu, Škoda, Deli, Souček a možná i Zmrhal

Reagovat
Posledni Kovboj

vedel jsem, ze me odpovedi nezklamou

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak to bereš,buď jakou mají skutečnou cenu nebo jakou cenu by byl ochoten zaplatit např. nějakej ruskej nebo německej klub

Reagovat
Posledni Kovboj

Jojo, takovyho Jardu Zmrhala vam za 4 mice euro nejakej Chabarovsk vykoupi natotata. Pokud ho rovnou nebude chtit Bayern teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2 roky zpátky ho nějaký rusáci chtěli za 80M mám pocit, nebo nějakou podobnou částku.

Reagovat
Rezan

podívej se na přestupy a uvidíš, že cenu 100+ musí mít všichni. Jen hlupák by prodával za míň.

Reagovat
Posledni Kovboj

podivej se do zrcadla, a skoc do zdi

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ti někdo před půl rokem řekl, že Pavlenka odejde za 100+ tak bys řekl co?

Reagovat
Posledni Kovboj

neco na zpusob "exse zalez"

Reagovat
exse

Hodně nezvládáš co?

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal viděl z rychlíku a machruje

Reagovat
Posledni Kovboj

moc

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Graiciar za 40 mega je rok 2017, ne 2014 kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězda Neapole nepříjde.Ten hráč z Francie možná jo, ale nevím, jestli by to byla nějaká výraznější posila.Ten tým dostal dost gólů v loňské sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězda Neapole, která tam za minulou sezonu odehrála víc jak jeden poločas 2x

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, ale můžeme být rádi aspoň za to. 2 roky zpátky by Sparta lovila maximálně tak v rezervě Pescary.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hvezda? No, mistni italska sekce o nem jeste nedavno tvrdila, ze je lepsi nez Hazard. Tak snad je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

neměl bys odkaz na tu diskusi?

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že už tehdy tam někdo rozjížděl 5-7

Reagovat
Liquid

jo no a neprosadil se v sestupivším Sunderlandu

Reagovat
Uwe háže buly

totální zbytečnost.

Reagovat
cristiano.K.

Včera jsem se fakt moc bavil. Prvních 15. minut bylo špatných, pak jsme začali tlačit. Z výkonu Dannyho nejsem nijak odvařanej, on toho dost pokazil, nicméně souhlasím, že co se týče fotbalovosti je úplně jinde. Neskrývá se, chce balon, není alibistou - to všechno může pomoci.

Jeho pozice je spíše LW, ted je otázka, jestli Šilhavý vidí levou stranu pro Zmrhala. Okolo poločasu už strany točily.

Laštůvka tak trochu na Valdese, jednou se mu podařilo konstruktivně rozehrát jinak ty výběhy řešil jednoduše - do autu nebo co nejdál do hřiště. Dobře čte hru a za gol nemohl.

Buren MOTM, u něj hodně hraje roli sebevědomí a včera vypadalo, že ho nabral. Po zápase vedl děkovačku a byla to vcelku sranda, u sešívaného lidu si udělal pěkné očko

Reagovat
Darren Fletcher

tak ktoré rekordy ligy okrem platových v tejto sezóne padnú?

25 gólov Lafata

19 asistencií Dočkal

17 čistých kont Čech, Jánoš

902 minút bez inkas. gólu Čech

najvyššie výhry: pribram - slavia 1:8, slavia - teplice 0:7

najviac vyhier/bodov/golov timu v rocniku...

niektore sa pri tejto sparte a slavii mozu otriast

Reagovat
HorajzmAmmann

1. kolo Slavia : Teplice 8:0

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Max. 3:0 a může to být i plichta a sázkové budou mít zase žně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na tom Slavia-Teplice 0:7 tenkrát byl. Začátek soutěže.

To je fakt zážitek, přijít natěšenej na ligu a vidět jak domácí dostanou sedmičku

Reagovat
Darren Fletcher

nasiel som zly zdroj alebo pozeral len vyhry vonku

Reagovat
PavlíčeQ

Mám dojem, že jsme taky jednou vyhráli o 8 gólů, proti Budějovicím myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

ty asistence by mohli

Reagovat
Uwe háže buly

Letos tu neni žádnej vyloženej sběrač asistencí..

Reagovat
dontcallmeandre

Slavia - nejméně obdržených gólů v ročníku, můj tip.

Reagovat
Darren Fletcher

toto sa mi nechcelo hladat, keby niekto mal cisla...

Reagovat
Uwe háže buly

Zkusim od oka, sezona 2009/2010 Sparta.

Reagovat
dontcallmeandre

Máš pravdu, i s těmi 14 góly. A tak mi vychází, že i pokud mi vyjde tip, tak je v ohrožení i počet nul, pokud se nebudou gólmani nějak střídat.

Reagovat
Uwe háže buly

A bylo to 14 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

30 gólů Chorý, jasný tip.

Reagovat
Rezan

myslím, že žádný

Reagovat
didosh

Osobně bych typl hlavně návštěvnost...

Reagovat
smazaný uživatel

u nas se prodalo snad uz osm tisic permanentek.. zajimalo by me kolik je to u Slavie

Reagovat
rufus

8 tisíc ještě ne. Teprve včera jsme se dostali přes 7 000.

Reagovat
smazaný uživatel

trosku sem pridal no, nevim proc to hned provarujes

Reagovat
rufus

Stejně se to pozná na návštěvách během sezony. Prvních pár zápasů v létě přijde ještě třeba nad 10 000 a během podzimu to spadne na tradičních bídných 8 000.

Reagovat
didosh

Myslím že letos to bude u vás stále přes deset...

Reagovat
JacksLFC

Tak máte vidinu zdravého Rosy, kdo by tu permici pak nekoupil že?

Reagovat
smazaný uživatel

7300

Reagovat
JacksLFC

V pátek bylo 7300, takže něco kolem 7400-7500

Reagovat
kylo ren

Parite nekdo fmko na mobilu?

Reagovat
pospech11

já jsem hrával, ale nějak mě to moc neoslovilo a zůstal jsem jen u pc verze

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná sračka, fm na pc hraju už snad šestým rokem a tak jsem si poprvé zkusil koupit i tu verzi na mobil. Neskutečný shit.

Reagovat
smazaný uživatel

A co by jako sesivky v LM delali?? Zase by beztak dostali 7:0 a akorat by ........ koeficient, ktery Sparta vybudovala

Reagovat
smazaný uživatel

nedostala Sparta 5:0 na Lyonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítají se náhodou do koeficientu body? S tím samým Arsenalem Sparta dvakrát rupla a do koeficientu nedala nic, Slávka sice venku nakoupila kládu, ale doma udělala plichtu... Tyhle kecy o tom, kdo udělal koeficient, jsou mimo mísu, Slavia v devadesátkách udělala koeficient, kterej potom umožňoval Spartě přímej postup - někdy se holt zadaří. Samozřejmě, že častěji se zadaří tomu, kdo ty poháry hraje pravidelně - ale o tom to přece je, že se počítá dlouhodobej koeficient a ne jeden zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

V 90.letech byla Sparta v semifinale LM, takze pomoc od Slavky rozhodne nepotrebovala a ani nevyuzila

Reagovat
JacksLFC

je něco jinýho hrát tam a dostat se tam. Viz Tiraspol apod

Reagovat
dontcallmeandre

to bylo na začátku 90.let., to se ještě nepoužíval národní koeficient. Slavia pak byla v semifinále poháru UEFA, a zrovna to pak pomohlo Spartě, když se měnilo nasazování do evropských soutěží podle národního místo klubového koeficientu

Reagovat
osobnostx

Nasazovaní podle národních koeficientů je od roku 1960

Reagovat
dontcallmeandre

Byl jsem přesvědčený, že v počátcích ligy mistrů více rozhodoval klubový koeficient. A když si ho Slavia vykopala, tak se to změnilo a začalo to víc vyhovovat Spartě. Ale detaily nevím, a nedovedu to dohledat. Není tu nějaký pamětník?

Reagovat
osobnostx

Tak dokonce od samého počátku -1955

Reagovat
dontcallmeandre

Sparta 90. léta

PMEZ

1990/91 – 1. kolo

1991/92 – 2. místo v semifinálové skupině (3.–4. místo celkem)

LM

1993/94 – 1. kolo

1994/95 – předkolo

1997/98 – základní skupina (3. místo)

1998/99 – předkolo

1999/00 – základní skupina (vítěz), osmifinálová skupina (3. místo)

Pohár UEFA

1995/96 – 3. kolo

1998/99 – 1. kolo

Slavia

LM

1996/97 předkolo

Pohár UEFA

1992/93 1. kolo

1993/94 1. kolo

1994/95 1. kolo

1995/96 semifinále (prohra s FC Girondins de Bordeaux)

1996/97 2. kolo

1998/99 2. kolo

1999/00 čtvrtfinále (prohra s Leeds United FC)

PVP

1997/98 2. kolo

Bohužel tenkrát nebyly za předkola žádné body do koeficientu, přitom české týmy většinou předkola hrály, takže už 1. kolo bylo kolikrát úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle gambrinus liga diskusemam nejradeji

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce moc, nebude mít nic.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jany kozak

kto vela nechce ani malo si nezasluzi

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

lidi kteří toho od života moc nechtějí jsou pak akorát nasraný že se jim nedaří a svádí to na ostatní, jsou agresivní a volí SPD

Reagovat
cristiano.K.

chtěl by jsi trofej, chtěl, chtěl....

Reagovat
smazaný uživatel

"by jsi"? no kde to jsme?

Reagovat
cristiano.K.

"sme" v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se některým týmům povede příprava a poté nezvládnou předkolo EL nebo LM, či jim nevyjde liga, ještě snad přeci neznamená, že výsledky a předvedená hra Slávie v přípravě nemá žádnou váhu.

Na soustředění měli docela těžké soupeře, to samé včera při generálce(I když nebyl soupeř v plné sestavě)

Nejde ale jen o to, že Slávia žádný zápas neprohrála, ale ta její hra byla velmi kvalitní a koukatelná (až na výjimku s Celticem).

Lepšího z BATE/Jerevan porazí a poté už je to 50/50.Ale kdy jindy tam postoupit, když ne s takovým týmem?A to ještě možná bude nějaká posila.

Reagovat
smazaný uživatel

BATE bude těžké, jsou sehraní a mají zkušenosti. neatraktivní a těžký soupeř, může z toho být i výbuch.

Reagovat
maxton

OT: poznate nejake filmy, kde hlavne postavy su sucast nejakého vládneho prieskumu o tom ako sa ludia chovaju v istých situáciách ? vacsinou je to horor, alebo psychologicky zaner

Reagovat
smazaný uživatel

The Stanford Prison Experiment

Experiment

Akorát teda v těch ten průzkum neprovádí vláda no..

Reagovat
smazaný uživatel

The Social Network

Reagovat
smazaný uživatel

Wag the Dog

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dontcallmeandre

Tak podobný je i německý Die Welle, i když to je jen experiment na školní půdě

Reagovat
nani92

práve naopak, EL bude tento rok ešte pre sláviu akurát, aby sa hráči aklimatizovali, káder sa zohral, kluci si sadli a podobne, a ten nasledujúci ročník po dalšom doplnení už bude v LM za čierneho koňa

Reagovat
Frick

https://www.youtube.com/watch?v=sVuAofSWwRc

Jo, je to jak od Evy a Vaška, ale stejně mám tuhle písničku rád, protože zkrátka je pravdivá.

Ale stejně - jako by ty roky 2010-2015 byla jen taková historická anomálie, no...

Reagovat
Uwe háže buly

Došel jsem ke hvězdičce.

Reagovat
didosh

Není někde ta děkovačka od MVB?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

Nádherná čeština...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Slávie nedopadne s BATE jako Slovan před několika lety

https://www.youtube.com/watch?v=RfvNmaxyr9o

Reagovat
smazaný uživatel

ty v belorusku pracujes nebo tam jezdis za nekym na navstevy?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sám jsem Bělorus, takže spíš naopak

Reagovat
smazaný uživatel

a jaký to je?

Reagovat
smazaný uživatel

BATE?

Reagovat
smazaný uživatel

být Bělorus

Reagovat
AnthonyR

vsadim se, že lepší, než třeba hnědočech

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, nejsem ani jedno :) já to nemyslel nijak hanlivě, jen nikoho z Běloruska neznám

Reagovat
AnthonyR

v pohodě, přišlo mi to jako zajímavá slovní hříčka - Bělorus/ hnědočech jinak teda já s pár Bělorusy pracoval a nemůžu říct špatnýho slova. Maj tam docela tuhej režim a ani životní úroveň není zrovna super, ale pořád jsou na tom líp, než Rusové, nebo Ukrajinci.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že já toho vím o světě docela dost, ale o Bělorusku minimum

tu slovní hříčku jsem přehlédl, sorry :)

Reagovat
Azazelo RD

Na to nikdo nevypíše dobrej kurz.

Reagovat
didosh

Ale ucis se rychle...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak Vám odpovědět...

Reagovat
smazaný uživatel

co rikas na depardieua a seagala?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně se to mediálně nafouklo... Třeba už jen na nedávné návštěvě Moldávského prezidenta je mnohem více zajímavostí než u návštěvy Seagala na Lukašenkově zahrádce

Reagovat
smazaný uživatel

Skromnost stranou? Co v poslední době v Evropě dokázali, aby dávali skromnost stranou. Musí tvrdě a skromně a odhodlaně makat a nemyslet si po jednom práteláku ze jsou mistry světa.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Pony Slaystation

To bude dlouhej pád na hubu

Reagovat
smazaný uživatel

První dvojzápas s BATE a čau do EL

Reagovat
JacksLFC

Pokud by byl fail, jak pises, v prvnim svojzapase, tak bychom udelali i cau EL

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. BATE už není nic extra. Slávie ho musí smáznout pokud to myslí s poháry vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím horší vidlák tím lepší brambory ale ne fakt je že " luftJarda" do toho investoval . A chtelo by to konecne vidět v bedně LM s českým týmem takže doufám ,že se to povede Slavii A u nás doufám že dopadne taky dobře

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spartan co preje Slavii, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligent přeje ceskemu fotbalu nevyrovnaný jedinci nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus je někoho něnávidět... Víš s každým musíš vycházet.... A pro český fotbal bude dobře jestli tam bude ale nějaký ty bodíky do koeficientu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre
Reagovat
alegre
Reagovat
rufus

A co to na situaci ve Slavii mění?

Navíc v článku to Buffon vystihl dost přesně:

„Je to porážka celého italského fotbalu. A vůbec celé země a všeho,“

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
clinger

je to pokrytec.vyhovovalo mu když akorát korupčníci měnili peníze a mohli vykupovat konkurenci (Hiquaín)

Reagovat
smazaný uživatel

co to na situaci ve slavii meni? ses dement? holding jako holding at uz je z ciny ruska nebo usa. co si myslis az skonci kretinskej? ze ho vystridaj jeho deti nebo rovnou kellner? jeste budete stastny az vas koupi naka kazasska tezebni. nikdo z ceskejch podnikatelu si nemuze dovolit vest velkoklub a pokud jo tak je to par lidi ale bez vasne pro fotbal.

co se tyka buffona tak jeho prohlaseni je pokrytecky az nad alpy. uspesnej juventus vznikl diky fiatu = silnymu majiteli. ac milan ho ted bude mit taky a to je strasnej pruser pro italii kdyz se tradicni gigant nadechuje k ceste zpatky. proste a jednoduse penize v italii "asi" nejsou tak na co cekat?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
uff

Reagovat
rufus

Jenže ono jde právě o tu Čínu. O tom to celý je.

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

"EA SPORTS FIFA 18 smazává díky enginu Frostbite rozdíly mezi virtuálním a skutečným fotbalem."

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle popisek je u každý nový FIFy asi už 10 let, akorát ty názvy enginů se mění.

Reagovat
smazaný uživatel

a rozdíly mezi virtuálním a skutečným fotbalem zůstávají

Reagovat
smazaný uživatel

"Fanoušci Sparty se tak mohou těšit na příležitost dovést svůj klub ke slávě a trofejím ve VIRTUÁLNÍCH fotbalových světech."

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Corosian

Tak Stračatela prej šel po Sneijderovi, ale ten si řekl o 5 mega ročně. Jinak AM už nehledáme a s klasickou desítkou hrát nebudem...

Reagovat
Posledni Kovboj

to se trochu posral ne? To mu dneska jeste nekdo da?

Reagovat
smazaný uživatel

V Číně a USA kdekdo.

Reagovat
osobnostx

No tak v USA možná LA nebo týmy z New Yorku. Jinak ne. V Číně určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvir půjde někam na hostovačku, třeba by Křéťa MiliJardu ukecal...

Reagovat
Civers

Fenin do Varnsdorfu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele