Skočić nakonec pokračuje v čele Íránu. Alespoň prozatím

17.07.2022, 18:26
Aktuality
Situace kolem chorvatského trenéra íránské reprezentace Dragana Skočiće zůstává nejasná. V minulém týdnu mu sice technická komise íránské fotbalové federace vyslovila nedůvěru, avšak nejvyšší vedení svazu nyní toto doporučení smetlo ze stolu a Skočiće podrželo.

Ani tato zpráva však nepříliš populárnímu kouči, který údajně nevychází s hvězdnými útočníky Sardarem Azmounem a Mehdim Taremim, účast na světovém šampionátu nezaručuje. Podle všeho se jedná o dočasné opatření, dokud nebude 30. srpna zvolen nový prezident federace.

Pro tuto chvíli tedy Skočić zůstává ve funkci a částečně na vině je také neochota dvojice internacionálů Javada Nekounama a Aliho Daeiho otěže národního týmu přebrat. Druhý jmenovaný střelecký rekordman perské reprezentace dokonce Team Melli odmítl opakovaně.

Třiapadesátiletý Skočić se kormidla ujal v únoru 2020 a dle očekávání Írán bez jakýchkoliv problémů dovedl na další mistrovství světa - poslední kvalifikační skupinu opanoval s pouhými dvěma ztrátami a 25 body z deseti zápasů mimo jiné před silnou Jižní Koreou.

Autor: Tomáš Daníček / golbezanpodcast.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Jason_

Reagovat
Modroočko

Šašci - štyri mesiace pred MS meniť trénera, vďaka ktorému vôbec postúpili do záverečnej fázy kvalifikácie a nakoniec aj vyhrali kvalifikačnú skupinu. Chápem, čo si sľubujú od Queiroza, no s tímom nebol tri roky a pochybujem, že by s ním urobil lepší výsledok. Irán som mal na druhej postupovej priečke za Anglickom, no ak budú ešte tri mesiace pred MS robiť trénerské rošády, Wales je z druhého miesta oveľa pravdepodobnejší.

Reagovat
vceradnesazitra

Takže nakonec to není Skončič

Reagovat
Mass

Pokračič

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele