SIONKO ZVAŽUJE ODCHOD OD RANGERS

03.04.2007, 21:49
Aktuality
Libor Sionko se v Glasgow Rangers zdrží možná jenom jeden rok. Český reprezentační záložník v posledních týdnech vysedává jenom na lavičce náhradníků a několik měsíců před koncem letošní sezóny již přemýšlí o letním přestupu jinam...

Sionko přišel do Ibrox Parku v létě zdarma z Astrie Vídeň, kde mu tou dobou končila smlouva. Z počátku nastupoval v základní sestavě a byl platným členem týmu. Vše se změnilo v zimě. Po sedmi měsících z pozice manažera odstoupil Paul Le Guen a jeho místo zaujal Walter Smith, který byl kvůli této práci ochoten odejít od skotského národního týmu.

"Asi mi nepomohlo, že ve chvíli, kdy přišel, jsem byl zraněný. Nemohl jsem tak okamžitě ukázat své schopnosti. Ale teď už jsem dlouhou dobu fit. Nehraji pravidelně, s manažerem moc nemluvím," nastínil Sionko svou současnou pozici ve skotském klubu.

Nerozehranost z klubu Sionkovi neprospěla ani v národním týmu. Trenér Karel Brückner mu dal od úvodních minut šanci v kvalifikačním zápase o postup na ME 2008 proti Německu, 30letý záložník však příliš nepřesvědčil a i když na hřišti byli i horší, o poločasové přestávce zůstal v kabině a jeho místo zaujal Jaroslav Plašil. Na pořad dne se tak dostává otázka, zda i vzhledem k reprezentaci nebude lepší z Ibrox Parku odejít.

"Trpělivý jsem byl už hodně dlouho. Pokud se moje situace do konce sezóny nezmění, budu to muset v létě nějak řešit. Podepsal jsem smlouvu do roku 2009 a v mém věku nechci trávit na lavičce tolik času," tevřel Sionko dveře k možnému přestupu.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Grégory

čau lidi, podivte se na HERTHA.BLOG.CZ, je to docela slušná stránka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele