Sinclair z Manchesteru City na hostování do WBA

22.08.2013, 19:42
Aktuality
Scott Sinclair se dočkal minimálně dočasného vysvobození z Manchesteru City, kde se mu loni vůbec nedařilo. 24letý ofenzivní záložník odchází na roční hostování s opcí na trvalý přestup do West Bromwiche Albion...

Sinclair dříve působil v Chelsea a předloni zazářil v dresu Swansea, u Citizens mu ovšem pšenka nekvetla a pod vedením Roberta Manciniho si zahrál jenom v jedenácti ligových zápasech. Na jeho pozici se pak nic nezměnilo ani po příchodu nového manažera Manuela Pellegriniho.

"Scott pochopil, že potřebuje hrát a bude fajn s ním znovu pracovat," pochvaluje si manažer WBA Steve Clarke, který hráče zná z dob působení v Chelsea.

"Těší nás jeho názor, že jsme tím správným klubem pro další etapu jeho kariéry. Je to přesně ten typ hráče, který nám v týmu chyběl. Je rychlý, přímočarý a dává góly," dodal v rozhovoru pro internetové stránky birminghamského klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (925)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele