Simeone nevyloučil lednový odchod Lemara z Atlética Madrid

06.01.2020, 12:20
Aktuality
Thomas Lemar nenaplnil očekávání v madridském Atléticu a v průběhu ledna by mohl změnit dres. O francouzského křídelníka má zájem hned několik klubů a případnému odchodu nahrává i prohlášení kouče španělského celku Diega Simeoneho...

Lemar přišel do Atlética před rokem a půl z AS Monaco, to vyinkasovalo šedesát milionů eur a fotbalista zatím na Pyrenejském poloostrově dal jenom tři góly. K zápasům nastupuje pravidelně, letos ovšem až příliš často jenom z lavičky náhradníků a tisk tak spekuluje o možném odchodu do Arsenalu, Lyonu nebo Tottenhamu.

Lemarovi v tuto chvíli jeho situaci komplikuje zranění stehenního svalu, které si přivodil koncem prosince. V sobotu nenastoupil k duelu proti Levante a není příliš pravděpodobné, že by byl k dispozici na blížící se Superpohár.

"Lemar pro nás byl důležitým hráčem, ovšem jeho vývoj nebyl takový, jaký jsme chtěli. Snad se dokáže zlepšit, až se vrátí po zranění," doufá Simeone.

"Ovšem co se týče jeho možného odchodu z klubu, o tom budou rozhodovat vedení a agenti. Když byl v pořádku, tak hrál dobře, ale očekávání naplnit nedokázal," dodal úspěšný argentinský kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (53)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lemar jedno velke zklamani. Naopak se mi libi Lodi, paradni posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar je tento rok spíše LAMAr

Reagovat
Člen_zlořádu

HA FtÍpEk

Reagovat
Kejza

takový jemný, co by ne

Reagovat
smazaný uživatel

Do Tottenhamu by som ho bral

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Nebrat. Nechápu, že za něj Atletico dalo takový balík. Je pomalý, neproduktivní a skleněnej.

Reagovat
Csaplárova past

Hmmm, podobne jako Bakayoko. Proste Monako bylo tehdy v laufu, tak hraci ziskali velka angazma ....

Reagovat
Mass

V Monacu válel a chtěli ho i sousedi.

Reagovat
Frantszek

Pokud nemá formu, tak pod Mourinhem ji určitě zpět nezíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Další z těch hráčů co byl nějakým způsobem vyhajpován k výšinám.

Reagovat
Smreky

chvalabohu že nevyšiel ten prestup do LFC... ani Lemar ani Pepe... zatial sa obaja ukazujú dosť slabo...

Reagovat
Seydou Doumbia

Já si naopak myslím že kterýkoli hráč, který momentálně nemá formu by ji právě pod Jurgenem našel a herně by se dokázal dostat úplně jinde. Tohle Klopp umí skvěle.

Reagovat
cejen13

Pepe to teď rozjede.

Reagovat
Smreky

Pepe zatiaľ ukazuje len rýchlosť a nič viac...

Reagovat
cejen13

No jako pomalej není, ale že by zrovna rychlostně nějak vyčníval fakt ne. Jestli zatím ukázal nějakou přednost tak hlavně driblink a to že umí 1v1. V každým případě "dost slabo" je u Pepeho docela přehnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Bez Kloopa by Milner kopal nekde v Aston Ville, a podivej se, jake bomby jede v Liverpoolu. Kloop by dostal do formy i Kakutu

Reagovat
Smreky

Kloppi je panko, lenže on si hráčov vyberá sám tak asi aj to je dôvod prečo neprišli... asi nie z každého polena dokáže spraviť top hráča... nie každý sedí do jeho systému...

Reagovat
Smreky

Ale môžeš mat pravdu s tým kakutom

Reagovat
Frantszek

Kloop

Reagovat
Csaplárova past

Klup

Reagovat
andkoo

ani Salaha by volakedy davnejsie nikto nechcel a Klopp s nim urobil zazraky

Reagovat
Smreky

Ak si dobre pamätám Liverpool ho chcel ešte predtym kúpiť z Bazileja ale on si vybral Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Na Anglii bych mu nevěřil, ale do Lyonu bych ho bral. Potřeboval by restartovat kariéru jako G.Martins. Už by někdo příjít mohl, protože těch spekulací a neúspěšných jednání už je celkem dost. Giroud, Gameiro, Capoué, Draxler, Rabiot, M.Diaz, Garay, Nzonzi...

Reagovat
Kluivert9

Ani jedno z těch jmen mi na Lyon moc nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Diaz

Reagovat
Mateo16

Marcos Llorenthe 329 minut. Ty vole ten dopadol. Od jasneho zakladu RM az po tribunu v Atleticu.

To som sa tu napisal ...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

40 mega za něj krásných.

Reagovat
Ed_Hazard

Si presvedčený o tom, že to je kvôli tomu, že nemá kvalitu? Môže byť v tom niečo iné. Osobne to nechápem, nesledujem Atletov.

Na druhej strane Hermoso viac ako 1200min. To už nie je málo. I keď toto je irelevantné, nakoľko sme dotiahli Militaa.

Celkom rád by som videl vyjadrenie od fans Atletov k spomnaným dvom hráčom + k Moratovi. V tejto sezóne nevyzerá byť márny.

Reagovat
smazaný uživatel

..tak llorente, dostal pár príležitosti ale vždy nabehol premotivovany a takmer vždy dostal žltú + pár krát mohol ísť aj von, ..on sa však musí chytiť v zápasoch kde je to možné a hlavne ukľudniť, lebo zatiaľ len take drevo to vyzerá byt..hermoso to iste, začiatky boli fakt hrozne, takmer každý zákrok neskoro..ale zlepšuje sa odkedy sa zranili savic a gimenez, stúpa mu aj sebavedomie a to je hlavné..a čo sa týka moratu, totálna zmena - cholo sa mu dostal do hlavy, ten chalan sa vracia, pomáha pri rohoch, takticky vynikajúco..a zatiaľ aj gólový..lemar celé zle, najhoršie je že je hrozne slabý fyzicky, nevyhrá súboj, nepobehne naviac..tomu už nepomôže nič, možno Holandska liga ..celé mužstvo však momentálne drží thomas partey..Félix celé zle, aj keď príprava bola fantastická a chalan má potenciál, je podobná povaha ako Ronaldo (len kvalitou je inde), vyzerá cely zápas znechutene keď sa nedarí ..verím však že keď sa dostane spať Costa a ten si s ním rozumie a dokáže z neho urobiť top-ku ..tak toľko

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

Llorente kdyz nastoupil tak nepresvedcil Chola, aby mu dal sanci v zakladni sestave. Jeste ze mame Thomase, protoze Llorente v zadnym pripade nenahradil Rodriho. Obzvlast na mici je to od nej zatim slabota.

Hermoso se dostal do hry po zraneni Gimeneze a Savice. V prvnich zapasech pusobil nejiste a nervozne, ale s tou zapasovou kontinuitou sel hodne nahoru a s Felipem vytvorili super stoperskou dvojici. Na jeho rozehravku se zadnym jiny stoper v tymu nechyta a jeho křižné balony pres hriste na Trippier jsou naprosto lahudkovy. Po navratu Josemy se bohuzel vratil na lavicku, ale myslim si, ze v zapasech proti slabsim souperum by mel byt urcite v zakladu.

Morata herne hodne dobry. Udrzi balon, potahne, prihraje. Herne oproti Costovi to je fakt velkej rozdil. Ve hre hlavou patri urcite k nejlepsim utocnikum v Evrope. Bohuzel spali strasne moc sanci a nekolikrat v zapase si nedokaze pohlidat ofsajdovou linii. Proto by mel v lednu prijit Cavani nebo to bude proti Liverpoolu uplne bez sance. Kazdopadne urcite letos patri k tomu lepsimu.

Reagovat
El-Pistolero-68

A Trippier hraje dobre?

Reagovat
Phillipinho

Vyborne

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak to docela prekvapil, chlapec.

Reagovat
smazaný uživatel

..na začiatku to vyzeralo fakt dobre, nabehá toho, snaží sa..ale tie centre ..každý zápas 15 centrov a 1 za 5 zápasov je fakt skvelý a nájde niekoho..ostatné idú na tribúnu

Reagovat
Phillipinho

Tak zrovna ted o vikendu ten balon z prvni na Correu do vapna byl exkluzivni.

Reagovat
smazaný uživatel

..vo všetkom súhlasím..vidíme to rovnako (až na toho costu )

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

Chvilkový základ v jedné z nejhorších sezon historie Realu, kdy zbytek hráčů hrál naprosto otřesně. Potom vypadal jako zjevení, ale nic extra to vážně nebylo takže žádný velký překvapení.

Reagovat
mimi_united

Výmena za Lingarda

Reagovat
smazaný uživatel

Premier league by mu mohla sednout, ale pro něj lepší varianta raději Spurs než Arsenal.

Reagovat
Gazdo

OT: Rickyho preslov na Zlatych Globusoch ste niekto videli?

Reagovat
technecium

Totální nájeb

Reagovat
Gazdo

Strasne som sa udrbaval ako uz dlho nie

Reagovat
technecium

Nejvíc mě pobavil s tím Di Capriem a ten to vzal fakt sportovně. Ale to jak tam křivil ksicht Hanks nebo Streep, tak jsem si říkal, že naprosto uhodil na hlavičku.

Reagovat
patas92

Streep to vzala v pohodě bych řekl, ten její vtip nebyl ani nijak urážející. U Hanksa těžko říct, ale existujou letové záznamy které potvrzujou, že byl docela častým návštěvníkem Eppsteinova ostrova.

Reagovat
Gazdo

Leo bol dobry a mne Hanks praveze pripadal taky ze skor zadrziava smiech strasne

Reagovat
patas92

Reagovat
Messiáš

Reagovat
valloire

jim to nandal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele