SIMAO: ROZHODLY AMBICE ATLETIKA

27.07.2007, 21:27
Aktuality
Simao Sabrosa, čerstvá posila Atletika Madrid, prozradil, proč vyměnil Benfiku za klub z hlavního města Španělska. V rozhodování portugalského křídla rozhodly ambice nového zaměstnavatele, které jsou pro letošek hodně vysoké.

Dvacetimilionová posila byla dnes odpoledne představena fanouškům Atletika a sám Simao neskrýval velkou radost nad přestupem. "Můžu slíbit, že budu pracovat velice tvrdě, abych pomohl klubu vrátit se na vrchol, kam patří," vyhlásil Portugalec.

"Atletiko by mělo být mezi prvními třemi kluby a vyhrávat trofeje. Udělám všechno, co můžu, aby to bylo možné," slíbil Simao. "Mám rád ambiciózní kluby a zdejší plány mě uchvátily. Tento klub má skvělou historii, vyhrál mnoho trofejí a plány, které mi nastínili, jsou velmi dobré."

K úspěšné sezóně mají dopomoci velké posily a Simao není zdaleka jediný, kdo se v létě na stadionu Vicenteho Calderóna objevil. Přišli i Diego Forlán, Luís García, Raúl García, Cléber Santana, Diego Costa a Christian Abbiati, což portugalského nováčka velice těší. "Budujeme velice silný tým, abychom dosáhli cílů, o kterých mluvíme."

"Pamatuji si doby, kdy Atletiko vyhrávalo trofeje. To je důvod, proč jsem tu," pokračoval Simao. "Neznám všechny hráče, jen některé, ale máme řas připravit se na sezónu. Tuto sezónu se musíme zaměřit na trofeje, protože si je klub zaslouží," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
HOST*

Kvalitní posila, už by mohlo Atletico něco předvést konečně.

Reagovat
HOST*white

1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*CeceFCB

Clapec sa prepocital

Reagovat
HOST*

Bejbl do Liberce parada....

Reagovat
HOST*keys

Bejbl?proč ho sem cpeš?ten šášula ještě hraje fotbal?

Reagovat
HOST*

no myslim, ze je to hodne kvalitni bek stale a uz brzo te presvedci

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslel to simao trosku ironicky, protoze pokud by slo jen o ambice, Atletico by melo nejlepsi hrace sveta jiz nekolik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se čte jeho jméno, se "s" [Simao] nebo se "š" [Šimao], jak nám cpe Čapek?

Reagovat
HOST*

Simao, Čapek tem přejmenuje každýho fotbalistu

Reagovat
HOST*

Šimao Šimák

Reagovat
smazaný uživatel

Simao Sambrosa... to je z blata do louže ... ma na víc si myslím Atletico dela sice vsechno proto aby se zvedlo... ale nevim nevim... ztrata Torrese nebude nejvetší problem... bude to spíš otom že nevydrží hrat celou sezonu to na co mají aspon podle kadru...

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by se to číst "Simau" (ještě s nosovkou nad "a"), protože je to Portugalec. Každopádně dvě věci: 1.Nejlíp to ví sám hráč. 2.Čeští komentátoři bohužel vědí o výslovnosti speciálně hráčů z portugalsky mluvících zemí kulový...

Reagovat
HOST*merengues

tradičně se jich v tomto musím zastat, protože tohle vždy bývá opravdová hádanka a oni se to aspoň snaží zjistit, když poslouchám španělské nebo italské komentátory, jak říkají česká jména, tak to bych fakt plakal...

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní době, kdy se dá díky internetu zjistit takřka všechno toto příliš velká omluva není. Cizí komentátoři mě neberou, tam už jsem si zvykl, ale je škoda, že dobrá tradice českých komentátorů (ČT samozřejmě) tímhle dostává na frak.

Reagovat
HOST*R9

Ambice Atletica...tak to je gól...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dneska ale humoru. Ambice měly madračky pořád, ale jejich plnění vázne

Reagovat
HOST*

tak Schuster si konečně uvědomil že s Gutim to asi nepůjde.....prohlásil že potřebuje hráče typu Ballacka...už bylo na čase...

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat Ballacka s Gutim je fakt síla. V kádru ale jednoho takového hráče máme a chce ho AC za 17 mega. Hádejte, kdo to je?

Jinak 1.přípravný zápas 0K, v první sestavě 7(!) Španělů. Ve středu hřiště Guti a Granero, za nima Diarra + dvě křídla a Raúl. Celkově byl první poločas lepší, na hru se dalo dívat, bude to ještě lepší, až bude mít Schuster celý kádr pohromadě. Druhý poločas už horší, už pro to, že přibyl jeden útočník a ubyl jeden střední záložník (střed De la Red a Emerson).

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný hráč, co odehrál celý zápas, byl Pepe - a patřil k nejlepším.

Reagovat
HOST*merengues

On hrál celý, protože ho jaksi neměl kdo vystřídat, Helgueru jsme holt neměli pouštět . Silně mi připomíná Lúcia, rád vyváží balon a taky dost riskuje, jednou nám tam teda silně zavařil... každopádně fotbalista to je, to se hned pozná, ale jak říkám, bez chyb to rozhodně nebylo.

Guti se mi včera líbil, jako jediný ze záložníků hrál fotbal.

Reyes je prý dohodnutý za 9,2.

Drenthe a Robben ve středu (10 a 30).

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce náhodou Drentheho získat Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, ty jenom serou, aby zvýšili cenu, i když tu jsme si zvýšili sami, když jsme koupili Pepého. Reyes mi připadá za ty prachy OK. Ještě přihodím zájem o Nasriho. A hráč typu Ballacka? K čemu? Je Ballack mozek Chelsea? Rozhodně ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes bude dražší.

Reagovat
HOST*merengues

nevadí, stejně se nedá čekat, že bude stát o 8 míň než Bestie...

Reagovat
plechi
Reagovat
smazaný uživatel

Simao pamatuje doby, kdy Atletico vyhrávalo trofeje?! To je možný, ale už je to nějaký ten rok zpátky. Poslední titul vyhráli před 11 lety a ve stejný rok i pohár a od té doby nic nevyhráli a před tím taky nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele