Simao přes postup v poháru tým nabádá ke zlepšení v lize

30.01.2010, 14:06
Aktuality
Atlético Madrid se ve Španělském poháru přes Celtu Vigo probojovalo už do semifinále, křídelník Simao Sabrosa ale varuje před uspokojením. Tvrdí, že tým musí hlavně vylepšit své postavení v tabulce Primera Division.

Atlético v neděli na stadionu Vicente Calderona hostí Málagu, která se nachází až na šestnáctém místě a domácí budou v zápase jasným favoritem. "Priorita teď není pohár, ale zápas proti Málaze," upozornil 30letý fotbalista.

"V La Lize nejsme tam, kde bychom být měli. Atlético by se mělo nacházet na vyšších pozicích, jako tomu bylo v posledních dvou letech. Proto je teď naším cílem získat z utkání s Málagou všechny tři body. Hrajeme doma a budeme mít fanoušky na své straně, to by nám to mohlo ulehčit," dodal Portugalec.

Atlético zažívá po nepodařeném začátku sezony pod trenérem Sanchezem Floresem lepší časy. Vítěznou sérii přeťala až poslední prohra v Getafe. S jedenáctým místem se tým ale určitě nespokojí, a proto vyhlíží co nejrychlejší návrat do první poloviny tabulky.

Autor: Pavel Mašlaň / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No já myslim, že stimhle kádrem na lepší jak osmý místo ani nemají...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

myslím, že u tebe není smích na místě

Reagovat
smazaný uživatel

u tebe nebude na místě reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

tady bude někdo znalec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no momentálně ztrácí na pomyslné 6.místo zaručující Evropskou ligu přesně 10 bodů. To je Sevilla,která navíc bude stoupat taky vzhůru a na LM....takže si myslím, že budou spíše bojovat ve španělském poháru...

Reagovat
smazaný uživatel

sezóna je v polovině a já věřím, že půjdou nahoru..

Reagovat
smazaný uživatel

ztrata na poharove pricky neni nikterak velika a liga je teprve v polovine, myslim, ze na poharove pricky se povedenym jarem v klidu muzeme dotahnout. navic mame sanci i uspet v poharu, ktery by zpackanou sezonu rozhodne vylepsil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele