Simao: Hráli jsme dobře

26.08.2007, 20:47
Aktuality
Nová posila Atletika Madrid Sabrosa Simao tvrdí, že si jeho tým zasloužil při svém prvním vystoupení v nové sezóně získat v městském derby na hřišti Realu Madrid minimálně bod. Ovšem Rojiblancos nakonec Bílému baletu podlehli 1:2.

Zápas se pro Atletiko vyvíjel velmi příznivě, hned v úvodní minutě se prosadil Sergio Aguero, ale domácí fotbalisté dokázali stav utkání otočit. V 15. minutě se prosadil zkušený Raúl a deset minut před koncem vstřelil svůj premiérový gól Wesley Snejder. Atletiku se sice start do nové sezóny úplně ideálně nepovedl, ale portugalský záložník se připravuje už na další zápasy.

"Hráli jsme dobře a měli jsme mnoho příležitostí vstřelit hodně gólů, jenže nevyužili je. Nyní se ale musíme soustředit na další zápas, který sehrajeme před našimi fanoušky. Jsem přesvědčený, že další utkání už vyhrajeme," dodal Simao. Atletiko příští týden přivítá na stadionu Vicenta Calderona Real Mallorka

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*afc

nech zije barca

Reagovat
HOST*Dantes

Ano nechť žije, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem La Coruna?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ovšem Valencie

Reagovat
HOST*Robson

Ve 40 Valencia 0:1 a Villa redku Barca dobrej bod z venku Sevilla bude zlobit ale Real už to opět válcuje a od prvního kola jde za dalším titulem

Reagovat
HOST*Madridista

No ale Real minulu sezonu rozhodne od prvniho kola nevalcoval

Reagovat
HOST*CeceFCB

0:2 pre Villareal dalsia penalta

Reagovat
HOST*CeceFCB

Joaquin cervena

Reagovat
HOST*

smej sa na svojej barcelone

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ja sa nesmejem va Valencii omg, ale na tom kartovom mariasi

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele