Šimák chce přestoupit do Stuttgartu

05.03.2008, 20:31
Aktuality
Německá Jena se sice ve 2. Bundeslize topí na úplně poslední příčce tabulky, o Jana Šimáka se přesto zajímá mistrovský Stuttgart. Českého záložníka zájem VfB těší a netají se touhou vrátit se do nejvyšší německé soutěže.

"Hrát za Stuttgart by pro mě byla velká výzva," prohlásil Šimák pro list Stuttgarter Nachrichten. "Proto je jasné, že bych chtěl do Stuttgartu přestoupit."

Šimák svými výkony v dresu Jeny vzbudil zájem hned několika německých prvoligistů. 29letý záložník už odmítl návrat do Hannoveru, kde před lety zářil, dalšími zájemci jsou Karlsruhe a Stuttgart. A právě obhájce německého titulu je nejvážnějším uchazečem o jeho služby.

Jena shodou okolností vyřadila Stuttgart před týdnem z poháru, hned po zápase oba kluby jednaly o přestupu. Šimák má ve smlouvě klauzuli, podle které je volný za milion eur. Pokud Jena sestoupí z druhé ligy, tato částka se snižuje na 400 tisíc.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bych řekl, že se bude opakovat Leverkusen. Větší klub a Šimák je poloviční. Klub s velkými ambicemi není pro něj, příjde mi psychicky labilní a zas se z toho tlaku sesype.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten ma z*****ekliku, ze mu jeste porad nekdo chce davat dalsi a dalsi sance. I kdyz mega je pro Stuttgart skoro nic a treba se fakt zmenil. Ale stejne se do VfB podle me nehodi.

Reagovat
smazaný uživatel

však on jenda ještě ukáže co umí

Reagovat
smazaný uživatel

Říká se, že 2x do stejné řeky nevstoupíš ... dostane ještě jednu šanci, to má velké štestí, taky by mohl být úplně někde jinde. Takže doufám, že už si srovnal hodnoty co chce a co už NE !!! Je to určitě velmi kvalitní středopolař, ale bohužel labilní, ale mohl by ještě ukázat co v něm dříme. Jsem na něj hodně zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

ale přejme mu to ..je přece tady z čech:D

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na něm nepostaví hru celého týmu (čemuž nevěřím), neprosadí se.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne radeji aby tam vubec nesel co? vzdyt na nem nepostavi trener hru.. to je jasne ze na nem hned nepostavi hru a nebude menit obraz hry behem rozjete sezony...

Preju mu at se tam chyti a je zase dobry hrac!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono se už několikrát potvrdilo, že pokud je "jedním z mnoha", je poloviční...

Reagovat
smazaný uživatel

Honza všech ukáže, že umí hrát fotbal na nejvyššší úrovni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele