ŠIMÁK A DROBNÝ PŘEŘAZENI DO REZERVY

10.04.2007, 15:47
Aktuality
Šéf Sparty Daniel Křetínský po prohraném zápas ve Zlíně zavedl tvrdá opatření proti podobným výbuchům, jaký jeho tým předvedl v sobotu. Letenští dostali pokuty, ale nejen to. Trenér Bílek se s hráči na tréninku bude mnohem častěji setkávat a obránce Václav Drobný a záložník Jan Šimák byli dokonce přeřazeni do B-týmu.

Ihned v neděli navštívil sparťanský boss hráče v kabině, což je pro ně velká vzácnost, která jim tentokrát určitě radost neudělala. Jeho proslov byl velmi důrazný a společně s trenérem Bílkem navrhli sankce za nepovedený zápas proti Zlínu. Nejhůře dopadli již zmiňovaní Šimák a Drobný, ti ale nebyli vyloučeni z kádru jen kvůli sobotnímu zápasu. "Oba byli přeřazeni do B-týmu Sparty. Ke svým zápasovým povinnostem přistupovali nezodpovědně, někdy až lehkovážně. Není to jen otázka jednoho zápasu. Pokud začnou dobře pracovat a uvědomí si, co to znamená pracovat ve Spartě, tak se samozřejmě mohou vrátit," dodal trenér Michal Bílek. Sparta B hraje ČFL a oba hráči tak nijak kvalitní fotbal očekávat nemohou, ale jak vidno, tak třeba Tomáši Junovi hra za rezervu pomohla, protože jako jediný předvedl ve Zlíně solidní výkon.

"Stále je co zlepšovat," míní Bílek. První pokus pro udobření fanoušků budou mít sparťané už tuhle sobotu od 14:30, kdy na domácím hřišti přivítají Teplice. Mílovými kroky se blíží derby pražských "S", které hodně napoví o tom, kdo se stane novým mistrem Gambrinus ligy.

Autor: Tomáš Honajzer / sparta.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude zas breku, jak jsou hrozně přetrénovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nenabrali kondici za celou, extra dlouhou, zimní přípravu, tak to za tejden nedoženou.

Reagovat
HOST*

ale slavii porazí i tak titul se vrátí tam, kam patří

Reagovat
Shevchenko

kam? Na Strahov? I když jsem fanda Baníku, tak jim to přeju, narozdíl od buzerantů z letné hrajou dobrý fotbal

Reagovat
HOST*hanzuss

jestli sparta vyhraje titul tak nema gambrinus lga uroven protoze co predvadi sparta za to by se stydela i druholigova bohemka ktera by dobre reprezntovala cesky fotbal lip nez sparta .bohemka hraje krasny anglicky fotbal.snad postozupi uz letos at jde uroven ligy vyse.protoze chodit na spartu to je hrozny nejhorsi fotbal.titiul at jde na strahov ale nejlip do boleslavi ale asi az za rok

Reagovat
Shevchenko

Křetínský je maaagooor

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalu sice moc nerozumí, ale jeho kritika je až moc velká a zbytečná. Dá se říct, že to schytává i za ostatní. On je členem vedení, dal Bílkovi volnou ruku na to, aby si řekl, koho chce do týmu, ten dostal Mareše, Kuliče, Ančice, Horvátha, Poštulku či Rezka, tudíž by měl odpovědnost nést z velké části on. Zatím navíc ani neví, co chce hrát, s jakými hráči to chce hrát atd., což je úplný základ. Každý zápas točí dost odlišnou sestavou, což svědčí o tom, že moc velký pokrok neudělal.

Reagovat
HOST*

ty picusu si myslis ze ty tomu rozumis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši zase nějakej sedlák s hovnem na botě se dostal k internetu

A o Křetínském jsem psal u shrnutí kola - vinu je třeba hledat jinde.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeju sice ani jednomu týmu a marně doufám, že vyletí někdo třetí. Ale musím uznat, že tak dobrou Slavii si už dlouho nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten skřípot zubů když jsi to psal sem slyšel až sem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele