Sima, to je hlavně pracovitost, adaptace, charakter, říká kouč

04.12.2020, 21:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Thelvin

řekl Brožek

Reagovat
smazaný uživatel

Budoucí reprezentant ČR

Reagovat
Pepe1911

Radzek Drů-lak je faakt čurak

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se na něj hrabe Hložek.

Reagovat
Beči

Rychle bych mu nabídl české občanství. Pokud nebudeme naturalizovat, jako to dělají jiné evropské národy, tak se nikdy jejich úrovni ani nepřiblížíme.

Reagovat
Beči

Myšleno samozřejmě z fotbalového hlediska, aby nás mohl reprezentovat.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bakary3

tak to budu radsi, kdyz se na jejich uroven nedostanem, ale budu vedet, ze ty vysledky jsou opravdu vysledky nasi fotbalovy vychovy, a ne bafunareni.

At jsou ostatni ubohy, doufám, ze my nebudem.

Uz ten Selke byl na hrane, ale budiz... jsem ale rad, kdyz nad nama ohrnoval nos, ze ho vyfakovali.

Ted si stejne muze zahrat tak za tu etiopii jako treti zem jeho puvodu, na vic nema.

Reagovat
Joe.Cole

Ten Selke byl už taky za hranou. Hráč, co fotbalově v tuzemsku nevyrostl nemá v repre co dělat.

Reagovat
Bakary3

Souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na toto myšlení a globalizaci lidstvo ohromně doplatí. Nerespektování kulturních stereotypů a základních společenských hodnot přivádí svět do krize. Jednou věcí je cestovat, poznávat a učit se z jiných kultur, ale druhou věcí je vměšovat se "násilím" do jejich společenství a zevnitř nabourávat tradice a hodnoty. Stačí, jak jsou týmy na klubové úrovni absolutně bez tváře a všichni jednou podle jednoho mustru. Styl, herní projev a prvky tolik typické pro jednotlivé národy jsou de facto setřeny, protože základy týmů tvoří cizinecké legie a žoldáci na úkor domácích hráčů, kteří v minulosti udávali tón a herní projev týmu. Celá Evropa se snaží hrát stejně. A teď bys ještě tuto jednotvárnost chtěl cpát do národních celků? To by byl začátek konce.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
gazza62

Super receno .Je to tak.Nechci met narodni tym jako nemci bez nemcu apod .Je to hnus a na klubove urovni jeste vetsi svinstvo.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, bohužel už to tam ale dávno je, minimálně u spousty zýpadoveropských repre. jeden z důvodů úpadku nebo spíš zaostávání reprezetací z východní Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Stereotypy a křesťanství si nos do 19. století

Reagovat
Beči

Proč sem pleteš kulturní stereotypy a společenské hodnoty? Já se bavím o fotbale a nutnosti okořenit naší reprezentaci novými prvky a jinými typy hráčů, kteří nám tak zoufale chybí. Dělají to Němci, Francouzi, Angličané, Španělé...Proč ne my?

S nějakými zpátečnickými způsoby a "národní hrdostí" se nikam nedostaneme. Generace Nedvědů, Šmicerů a Kollerů je nenávratně pryč, takže se prostě musí najít jiné řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvati to nedělají a byli ve finále MS

Reagovat
Beči

Výjimka potvrzuje pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně názor na úrovni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele