Silva zatím zůstává manažerem Evertonu

26.11.2019, 16:55
Aktuality
Manažerem Evertonu by měl být i nadále Marco Silva. Portugalský kouč vedl úterní trénink jako obvykle a vše nasvědčuje tomu, že by měl tým vést minimálně v neděli v dalším ligovém utkání s Leicesterem. O Silvově odvolání se začalo spekulovat po víkendové porážce s Norwichem.

Už o víkendu se měli podle zpráv v britských médiích sejít majoritní akcionář Farhad Moshiri, sportovní ředitel Marcel Brands a předseda Bill Kenwright. Nakonec se ale rozhodli Silvu ve funkci podržet.

Jedním z důvodů má být i to, že zatím v Goodison Parku nejsou přesvědčení o jménu Silvova nástupce. Média spekulovala o možném návratu Davida Moyese, jenž už Everton v minulosti úspěšně vedl, což se ale setkalo s negativním ohlasem u fanoušků.

Evertonu patří v tabulce Premier League až 16. příčka, navíc jej čeká pořádně nabitý program. Po utkání na hřišti druhého Leicesteru se utká 4. prosince na Anfieldu v městském derby s Liverpoolem. Následovat pak budou Chelsea, Manchester City a Arsenal.

Podle médií zachrání Silvu ve funkci jedině neočekávaný bodový přísun z těchto těžkých zápasů.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (150)

Přidat komentář
Swarley

to bych teda čekal, že už poletí

Reagovat
Whitemedia

Mají teď až do Vánoc dost přísný los, tak asi nechtějí novému trenérovi hned tak naložit..

Reagovat
Swarley

Může byt, ale na druhou stranu čekat na zázrak, ze to ted v tech zápasech Silva zlomí...to můžou byt tuplem zahozeny body...

Reagovat
smazaný uživatel

To je prašť jak uhoď...

Reagovat
Swarley

No nevím, radši bych teda zkusil nového trenéra a šanci na to, ze by to nějakým způsobem oživil...

Reagovat
lajka30

Reagovat
Han střelil první

No Sousa, no party. Haha, snad už ho nikdo nikdy nezaměstná.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Busby babes

United squad vs Astana: Grant, Kovar, Taylor, Shaw, Fosu-Mensah, Levitt, Mengi, Bernard, Ramazani, Laird, Galbraith, Puigmal, Bughail-Mellor, Garner, Lingard, Chong, Gomes, Greenwood.

Grant a skolka + Shaw a Lingard.

Reagovat
Busby babes

19-year-old Max Taylor in @ManUtd squad for Astana, just over 12 months after starting chemotherapy treatment for cancer. What an inspirational story.

Reagovat
Nikikrew

Ved komu by sa tam chcelo letieť

Reagovat
Busby babes
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Kéž by Kovář dostal šanci

Reagovat
Unai

Good ebening.

Reagovat
masly008

Tak čau. EF polibek smrti.

Reagovat
Dufan

No jestli ne teď, tak pokud se nestane zázrak, tak max po Novým roce je venku....ten program je teď na mašlu. Třeba nám pozice outsidera pomůže. Můžeme jenom překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate logické riešenie. Angažovanie Hughesa/Moyesa a nejakého iného dinosaura, by znamenal boj o záchranu, ale to zvládne aj Silva. Ak však neprídu očakávané výsledky, dovtedy sa nejaká náhrada za neho nájde. Brands vie čo robí, ja mu verím. Len keď už tak, nech príde tréner, ktorý má za sebou aj výsledky, nie ďalší pokus-omyl ako Howe, alebo niekto, na koho nieje v súčasnosti vyvíjaný taký tlak. Stále splacame Sama, Koemana ešte a musíme trpieť hráčov ktorých sem priniesli oni, teda nic moc kvalitu, s extrémne vysokými platmi ešte za čias keď tieto veci riešil aj DoF Walsh. Schneiderlin, Walcott, Tosun, Sandro, Stekelenburg, Niasse, Sigurdsson, tí všetci berú nehorázne peniaze , vďaka čomu si nemôžme dovoliť kúpiť za nich náhradu, aj keď hrajú pod svoje možnosti alebo nehrajú vôbec. Ku príkladu Walcott 140k/w, Schneiderlin 120k/w, Siggy 140kw, Sandro 100k/w, Tosun 75k/w, Niasse 55k/w. Takéto platy berú hráči o 3 triedy lepší. Z časti za výsledky môže aj obmedzená záloha, chýbajúci stopér a poriadny strelec. Ale trener je ten, kto má z tích hráčov dostať maximum a Marco to očividne nevie. Keď teda môžme si dovoliť takto vyhadzovať peniaze von oknom, angažujme teda niekoho, kto má za sebou výsledky, trofeje a je zárukou kvality. Prečo teda neskúsiť voľného Allegriho alebo spokojil by som sa aj z Emerym. Stále som dúfal že jedného dňa nás povedie Fonseca, ale ten už je v Ríme a čuduj sa svete, darí sa mu tam.

Reagovat
AC torino

Preco nehrava Tosun?

Reagovat
smazaný uživatel

Nieje to vhodny hráč do kombinačnej hry, predovšetkým v PL. Síce sympaťák, bojovník ale bohužiaľ .

Reagovat
Slavia10

No Allegri, který čeká až bude místo v Realu nebo PSG půjde trénovat Everton, když mu stačí počkat si par měsíců na velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

To nevie nikto či čaká na veľkoklub alebo hľadá výzvu. Ale každopádne si nepochopil môj komentár. Nechcem vyslovene zrovna jeho, ale keď rozhadzuje, resp.sme rozhadzovali peniaze kade tade za bývalého vedenia, prečo to neskúsiť. Inter to skúsil s Čo ten po predošlých pokusoch a pozri na výsledky, stavili na istotu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Contem

Reagovat
mul

Kovač je voľný a vo Frankfurte ukazál, že nie je zlý tréner

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to je podobne ako Silva, nieje zlý, ale ani dostatočne dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Frankfurtu mu to sedlo. Ale to sedlo v Chelsea i Matteovi.

Reagovat
salami

Vetsina tech tebou jmenovanejch hracu ale ve svejch predchozich klubech podavala vykony, ktery ty platy relativne opodstatnujou, problem je ale, ze v Evertonu to z nich trener neumi dostat a mit nejakej funkcni system.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Manchester United believe they are leading race to sign Jadon Sancho - James Ducker

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/11/26/manchester-united-believe-leading-race-sign-jadon-sancho/

Reagovat
Bukaj LFC

Útok: Rashford, Martial, James a Sancho a v záloze Pereira s Fredem Byl by to fakt zvláštní krok od Sancha.

Reagovat
Swarley

Rashford, Martial, Sancho - Pogba, Ndidi, McTom

A je to

Reagovat
Bukaj LFC

Sancho 120, Ndidi za 70 minimálně a každej 200k týdně A myslíš, že Pogbu přes léto udržíte?

Reagovat
Swarley

Není problém, není problém, když přijdou ti dva - nemusel by to byt problém

Reagovat
Bukaj LFC

No tak budete muset vyhrát EL. Bez LM Sancha nepřivedete a Pogba už by se asi taky cukal.

Reagovat
Swarley

Uvidíme, peníze máme, budujeme mladý perspektivní tým, porad jsme nejúspěšnější klub v Anglii...bude na co lákat, toho bych se fakt nebál...

Reagovat
Bukaj LFC

Lákání na vysoký platy se vám, ale zatim dost nevyplatilo. Věřím, že pořád dokážete přivést velký jména, ale druhý rok bez LM a odcházejícím Pogbou... Nevím jestli byste dokázali přivést zrovna toho Sancha, když se o něj bude zajímat Chelsea, Liverpool nebo City.

Reagovat
Godwinson

Tak Sancho nebude příliš reálnej, o něj budou stát ti největší hráči Na druhou stranu, do léta času dost, může se změnit kouč, který třeba začne být větším lákadlem atd.

Reagovat
stiflerovamama

Aj ten útok je priemerný.

Reagovat
Swarley

tak se ma pořešit to pravé křídlo

Reagovat
Busby babes

uverim, az bude fotka v dresu na stadionu. V zime nikam nepujde a do leta je hrozne casu... to se jeste desetkrat zmeni.

Reagovat
Busby babes

a Fodena do zalohy k nemu.

Reagovat
PP

Nicméně ten los mají poměrně vražedný - až na nás teda.

Jinak mám dotaz - proč fanoušci nemusejí Moyese? MU nejsou bůhvíjaký rival přece..

Reagovat
lajka30

Možná proto že je trénoval a nebyla to žádná sláva?

Reagovat
Chazy

Wtf, posunul je neuvěřitelným způsobem, dovedl tam hráče, kteří byli doopravdy nesmírně kvalitní a uhrál s nima top 4. To všechno s dost malým rozpočtem.

Reagovat
lajka30

Ale v jaké době taky?

Reagovat
Chazy

A jak doba souvisí s tím, jestli to byla a nebo nebyla sláva? Odved tam poctivou práci, MU si ho nevybralo náhodou a to, že v MU selhal, jeho angažmá v EFC nijak neshazuje.

Hughes dokázal naprosto neuvěřitelný věci s Rovers a jo, City byla katastrofa a od tý doby nic nedokázal, ale v Blackburnu na něj nedají dopustit

Reagovat
lajka30

Forget the fact that we plucked him from obscurity and gave him his big chance. Forget the fact that we backed him through thick and thin and more than a few bitter disappointments. Forget the fact that we made him one of the highest paid coaches in world sport. Forget that we made him famous and made him rich. And in return, he left us with not a single pot in the formally bulging Everton trophy cabinet. In an era in which teams like Wigan and Portsmouth won the FA Cup, and Swansea, Birmingham, Middlesbrough, Blackburn and Tottenham have won the League Cup, David Moyes could not lead the 4th most successful English club of all time to a single major honour. In 11 years. How can this man even sleep at night?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Něco na tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku si se ztrapnil viď? Je potřeba ten fotbal taky trochu sledovat

Reagovat
lajka30

?

Reagovat
PP

no právě.. Proto se poměrně divím, že jsou proti trenérovi, díky kterému nakoukli po sezoně do Evropských pohárů.. nejen před sezonou..

Reagovat
Chazy

Strach z toho, že mu ujel vlak... většině těch manažerů z Anglie ujel. V době, kdy měli úspěchy, tak PL nebyla zrovna kvalitní soutěž, co do taktiky. On ani třeba SAF nebyl zrovna taktický génius, ale uměl si tam poskládat dobrý tým lidí na to.

Výjimka je třeba Hodgson, ale ten relativně třeba uspěl i v Itálii, nebo i kdyby neuspěl, prostě mohl navnímat fotbal i někde, kde se nad ním víc přemýšlelo. PL se zvedla, už to není taková hurá liga. Takovej Martin Jol by teď hrál s Tottenhamem o záchranu, tam fakt nebyla taktika, ale tehdy to slavilo úspěch. Bylo to spíš o tom managementu - získávání hráčů výhodně, dobrej manažer měl prostě úspěch. A o motivaci, hecování hráčů, psychický přípravě. Dneska potřebuješ stratéga

Reagovat
Chazy

* fyzický přípravě

Reagovat
Swarley

A co zažil Everton po něm?

Reagovat
J0EL

A co vy po Fergusonovi?

Reagovat
kiwwi

Wtf?

Reagovat
Sandstorm

A co Vy po Wengerovi? Oh wait...

Reagovat
J0EL

Ved prave.

Reagovat
bbbauch

ty ses nemocnej

Reagovat
J0EL

Od teba to znie naozaj vtipne.

Reagovat
bbbauch

Tak jestli slysis psanej text, je to horsi, nez jsem cekal

Reagovat
J0EL

znieť, znie, znejú, rozk. znej nedok....

3. pôsobiť nejako, vyznievať nejako (o reči, slovách ap.)

4. mať istý zmysel, vyjadrovať niečo.

...

Necakam ale ze s tvojou zakladkou a vystudovanou "skolou zivota", by si to pochopil.

Reagovat
bbbauch

jeste naloz

Reagovat
r.mrazik

vyhrali jsme aspon tu EL...jinak to stoji za nic vetsinou

Reagovat
Swarley

tak pointa toho příspěvku byla hlavně obhajoba Moyese, ne nějaká dementní narážka...ale tak to je náš nezvladajko JOEL...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Ja ze som nezvladajko

Reagovat
Swarley

Blade, svatej jsou sice konkurence, ale poslední dobou si jedes slušný sólo

Reagovat
J0EL

Tak schvalne, ukaz kde este.

Reagovat
Swarley

....

Reagovat
Zaschrona

Nejlepší sezonu v PL, v další asi nejlepší jízdu v Evropě v PL období a hned v té další dvě semifinále evropských pohárů. Angažmá někoho jako Martínez byl tehdy dobrý krok a byl by dobře i kdyby Moyes nešel do United. Škoda, že to nevyšlo.

Reagovat
Zaschrona

Ve svých vyjádřeních rád dělal klub menší, než ve skutečnosti je. I proto pak fandové tak moc hromadně měli rádi Martíneze, který to zas přeháněl až na druhou stranu, a byli mu ochotní dlouho odpouštět i příšerný taktický přešlapy, jakkoliv i s ním pak došla trpělivost. Fandům vadil často hodně negativní fotbal s obránci v záloze, který stejně často vedl k tomu, že se neudrželo vedení. Ke konci působení pak už bylo znát, že ten tým už není schopný nikam posunout, jakkoliv to byla i záležitost toho, že jsme neměli peníze, celkově už mu ale začal ujíždět vlak. A pak si to hrozně dodělal stylem odchodu a chování k nám v United. Nechal si doběhnout smlouvu místo toho, aby nechal za sebe United zaplatit, když jsme tehdy přehrabovali pomalu každou libru a pak především řeči k nabídkám za Bainese a Fellainiho a celkově narostlý Moyesův nos směrem vzhůru, kdy fandové obecně neměli pocit, že nám prokazuje dostatek respektu, třeba tím, že klub jako Everton by měl vždy hráče hned pustit do větších, protože to je jeho role.

S tímhle obecným pohledem se osobně taky docela shoduju. Že ho ale fandové EFC nemají obecně rádi, to neznamená, že by nebyla zároveň přítomná vděčnost, že v těžkých podmínkách s námi zvládal to, co zvládal. Ke konci jeho působení ale už byl čas odejít, alespoň takový byl pocit nejen můj, neměl nás kam dál posouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reports in Spain claim Lionel Messi has already been told he has won the prestigious award for what will be the sixth time in his glittering career.

Mundo Deportivo carries a leaked claim that a team from France Football travelled to Barcelona at the weekend to interview the Argentina star and seemingly inform him of his success.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Mastný Chobot

There’s a growing sense behind the scenes at Arsenal that it’s a case of when and not if Emery is sacked - club staff are just waiting for the news to come.

tak snáď to nebudeme zbytočne naťahovať

Reagovat
Golasso

je čas

Reagovat
cristiano.K.

big sam nástup

Reagovat
Kluivert9

Být 16. po takovém losu je fakt umění...

Reagovat
Busby babes

koukam, ze Pepek Fodena zase setri? Na finale asi, co?

Reagovat
Hokaido

Tak je to největší talent v historii vesmíru, přece nebudou riskovat zranění.

Reagovat
Busby babes

prave. jeste by pak musel stavet Rodriho nebo Gundogana...

Reagovat
r.mrazik

On se bojí, aby mu ho lidi nevykoukali

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane has scored 20 Champions League goals in just 24 appearances - the fastest a player has reached 20 goals in the competition's history.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Lewandowski je blazen, skor zopakoval ty svoje 4 goly za 9 minut... dnes 4 goly za 15 minut....

Reagovat
mul

celú sezónu je úplne inde, podľa TM dnes 20. zápas a 27. gól.

Reagovat
Golasso

Tak podle posledního šumu by nás měl trénovat Nuno Espiríto Santo z Wolves. Zdůrazňuji "šumu", protože nevycházím z žádného relevantního zdroje.

Za mě je to zajímavá volba. Wolves po očku sleduji a připadá mi jako super trenér a sympaťák. Umí hlavně to, co Emery ne, tzn. vytvořit dominanci a jistotu v záloze a obraně. Každopádně bych se trochu obával nevyrovnanosti výkonů, která Wolves občas provází.

Reagovat
FFA

Za mna v pohode vyber. Poche by bol TOP, ale tam je to asi zlozitejsie. Allegri k nam vraj ist nechcell. EL vo stvrtok by mal odtrenovat Fredie, vraj sme sa este stale nedohodlo s Wolwes...

Reagovat
Golasso

Taky jsem slyšel, že Emery byl vyhozen už v neděli a EL by měl trénovat Freddie. Snad je to pravda

Reagovat
Nikikrew

Zaujimava volba pri ktorej by som taktiez prikyvol avsak nechce sa mi verit, ze by ho vedenie pustilo po 1/3 sezony, navyse ked sa im zacalo konecne darit.

Reagovat
Golasso

Taky se mi to jeví zvláštně, ale možná na něj fakt máme nějaké přesvědčovací páky skrz jeho agenta.

Reagovat
J0EL

djourou trhaj!

Reagovat
smazaný uživatel

no...brada najlepsia v lige, celkovo zaujimavo exoticky vyzor, anglictina dobra, futbal hraju dobry, vyzera ze ma svoju filozofiu ktorej sa drzi, dari sa mu napr z traoreho tahat potencial...

bol by som zvedavy, avsak mne by prisli o dost lakavejsie ine alternativy

je tam tiez niekolko otaznikov

preco pred wolves nemal nejake vacsie uspechy a hlavne preco bol v kluboch tak kratko, to je trochu red flag (napr u emeryho sme si povedali ze hm ta moskva je trochu divna, no a co,neskor sme sa mohli dozvediet ze to bola uplna katastrofa co sa tyka vztahov s hracmi)

a hlavne teda vztah s mendesom, ktory tomu celemu jednak dava kredibilitu a zaroven vrha obrovsky tien podozrenia ze co tu s nami chce ten vypaseny raul vystrajat

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie Hobbs

@Frankie_Hobbs

Nuno Espirito Santo is not just any Jorge Mendes client. He was his first ever client back in 1999 when Nuno was a player.

Can't help but feel a little worried about Mendes' growing influence at the club.

Reagovat
Golasso

Těmto vztahům se asi v moderním fotbale nevyhneme, tak proč z nich aspoň netěžit? Pepeho by Raul taky na splátky nevyjednal bez kontaktů. Já bych se teda v případě angažování Santa bál jiných věcí, než jeho agenta.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som sa praveze bal toho najviac. ta prva veta je sice asi pravdiva, ale mendez patri medzi tych najspinavsich a najkontroverznejsich agentov. ak by ziskal vplyv v klube mohli by sa rozohrat vseljiake spinave hry ktorych ucelom by bol jeho prospech. niekedy mozno aj na hrane zakona. vyhybanie sa takymto obchodom bolo jednym z pilierov klubovej identity a hodnot. wenger takychto agentov ignoroval

Reagovat
Golasso

Ten byznys s agenty je špinavý celkově, nedivím se AW, že na ně kašlal, ale otázkou fakt je, nakolik je tohle v moderním fotbale možné, aniž bychom na to dopláceli. Mendez je určitě taky špinavec, ale zastupuje dobré hráče a manažery, přičemž obě skupiny mu poměrně věří v tom, že bude hájit jejich zájmy. Tzn., že se obohacuje na jiných, ale jeho motivací zákonitě nemůže být jenom jeho osobní prospěch, protože ten vychází ze spokojenosti lidí, se kterými pracuje.

Jeho vliv v klubu by samozřejmě měl být co nejvíce redukován. Podle mě už u vedení narazil s Mourinhem, takže z ruky mu doufám úplně nezobou.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
Ondiis

Sdílím obavu ohledně vztahu s Mendesem nelíbí se mi to u Wolves, jak se to promítá na celkové stavbě kádru a to mi jsou Wolves někde. Nechci samé jižany v týmu

Reagovat
Golasso

Tak není jižan jako jižan. Zrovna u Wolves jsou typy, kterým PL sedne jako prdel na hrnec.

Reagovat
Golasso

ty důvody jsi shrnul hezky, pro i proti. Ten agent je myslím ale to nejmenší.

Reagovat
J0EL

Prave kvoli Mendesovi som si na teba hned spomenul. Mal by si aspon zase zamienku

Reagovat
smazaný uživatel

jaku zamienku?

Reagovat
J0EL

No hejtovat Raula

Reagovat
smazaný uživatel

jaj to hej

Reagovat
smazaný uživatel

ale chapes..prave pre to ho hejtujem

Reagovat
J0EL

Chapem, ale nemozes vyvratit, ze tento prestupak je aj jeho zasluha a ze islo pravdepodobne o nasu najlepsiu pracu za posledne roky. S vynimkou mozno Iwobiho to bolo skvelo zvladnute.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to som vtedy pisal

Reagovat
Eichel

Vo Valencií ich v tú prvú sezónu po príchode veľmi zdvihol.

Reagovat
Mastný Chobot

Sami Mokbel je fajn zdroj, aj keď teda ani ten nepíše, že by to bola hotová vec. Každopádne sme vraj hovorili aj s Pochem a nebol by úplne proti vraj. To by bola krása.

Reagovat
Golasso

Já právě pořádně nevím, kdo s tím přišel jako první, tak jsem si nebyl jistý . No Poche by byl sen, toho bych bral taky jako nejlepší volbu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi zaujimava vooba, ale ja tam chcem Pocheho

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

podle šumu, co jsem slyšel já, přijde Big Sam, enjoy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Myslíš Samuelo Allardicio? Ten je super a hlavně žádný angličan, ty v PL nechceme.

Reagovat
Sandstorm

Poche by byl ideální manažer pro Everton.

Reagovat
Busby babes

jen Everton neni idealni klub pro Pocheho, kdyz bude mit daleko lepsi nabidky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/woodward-confirms-he-overruled-two-mourinho-transfers

“It is true that there was a difference of opinion on one or two players between the manager and the recruitment department,” Woodward told fanzine United We Stand.

“Sometimes I have to be one who delivers the ‘no’, which isn’t easy.

“Our natural tendency is to back the manager in every possible circumstance.

“But we have to listen to the recruitment experts too.”

Reagovat
Sandstorm

čurák

Reagovat
r.mrazik

Perisic je urcite jeden z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuty

Reagovat
r.mrazik

takze vlastne nic spatnyho,ze mu ho nedovolili

Reagovat
Busby babes

jj, super ze jsme neprivedli prave kridlo, co bylo treba, nasrali si managera, kterymu jsme prodlouzili smlouvu a stejni recruitment expert privedli Freda. Uplna vyhra to pro nas je.

Reagovat
r.mrazik

vyhra je,ze neprivedli perisice,kterej by byl stejny pripad jak matic a ze by byl hrac jenom na rok...

manazer byl nasrany permanentne,to neni zadna zmena...chudinka zasrana

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jen pockej az to udelaj Olemu. Pokud uz se to teda nestalo a nejsme diky tomu bez zalohy...

Reagovat
r.mrazik

jasne ze to jsou kreteni,kdyz nekoupili CMko...vsak na to prskame odzacatku

a treba cmko bylo mnohem dulezitejsi nez harry...s ohledem na hru

ale jestli cekaji na nejakeho hrace,ktery bude dostupny az v pristi rok..tak jim to mozna odpustim,kdyz to nebude dalsi kaspar typu fred

Reagovat
Busby babes

Tak ono to vypada, ze se ten nabor novych hracu zmenil a vypada lepe. Jen se nam bohuzel nepodarilo dojednat nekoho o koho jsme stali a nechteli udelat dalsiho Freda. Tak snad se podari uz ted v zime... Jinak je Ole v hajzlu.

Reagovat
r.mrazik

hm,ale ono se v zime nakupuje na hovno...kluby prodavat nechteji a spis ty hrace pusti az po sezone...navic bude Euro...

vidim to blede a jsem zvedav,jak to zvladneme,kdyz odejde matic (prijde eriksen?)

Reagovat
Busby babes

no ja myslim, ze treba takovej Emre Can by nemusel byt uplne marnej. Prave diky Euru by nekteri, co ted nehrajou, mohli byt dostupnejsi. Nebo Eriksen treba... uvidime. Moc s tim taky nepocitam, ale doufam, ze nekdo prijde.

Reagovat
r.mrazik

pravda...Can je takova vyjimka...kvalitni hrac,co je dostupny

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

uff,to bude prestupovy shitstorm jeste

Reagovat
Swarley

Tak dvojka Eriksen a Can by byla úplně boží

Reagovat
vodka

1) Perišič je levé křídlo

2) Freda chtěl Mourinho

Reagovat
Busby babes

Freda nechtel mourinho. Jen pak rekl, ze radsi Freda nez nikoho.

Perisic dokaze hrat na obou kridlech.

Reagovat
vodka

ok, tak perišič je primárně levé, vpravo jsem ho viděl hrát vždycky tužku. fred bůh ví

Reagovat
Busby babes

Btw Ornstein a Chapman maj novej podcast na Atheticu. ale jde to pustit pres Spotify, takze zadarmo.

Reagovat
Busby babes

mimochodem tam Ornstein rika, ze se v lete cekaji velky skatulata na managerskych postech, ze se dost mluvi o tom, ze Pepek skonci v City a to by pak nastartovalo pohyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím že půjde. Kam s ním? Juve? PSG?

Reagovat
Grahf

myslím, že s juve bol už pred sezonou dohodnutý

Reagovat
Busby babes

pokud skonci, tak tipuju, ze si da zase pauzu. A rodina se odstehovala do Barcy, ktera mozna bude taky hledat...

Reagovat
twelwer

Aky je nazov ?

dik

Reagovat
Busby babes

The Ornstein & Chapman podcast .

Reagovat
twelwer

Reagovat
Zaschrona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele