Silva si protáhne kariéru, v Realu Sociedad prodloužil smlouvu

05.05.2023, 13:53
Aktuality
David Silva (© AFP)

David Silva se netajil přáním prodloužil smlouvu v Realu Sociedad a vedení baskického klubu mu velmi ochotně vyšlo vstříc. 37letý záložník pokračuje v San Sebastianu, podepsal kontrakt na další rok.

"Cítím se zde velmi dobře, stejně jako moje rodina. Týmu se navíc daří a mně nechybí chuť ani touha, to jsou hlavní důvody k pokračování," zdůvodnil vše Silva.

Silva je odchovancem Valencie, první větší krůčky udělal na hostování v Celtě Vigo a v roce 2010 přestupoval do Manchesteru City, v jehož dresu odkroutil celkem deset úspěšných sezon.

Na Pyrenejský poloostrov se vrátil v srpnu 2020 a zatím za celek ze San Sebastianu odehrál 91 utkání, v nichž dal šest branek. Se spoluhráči z Baskicka ve všech dosavadních sezonách okusil evropské poháry a ty Real Sociedad neminou ani v příštím ligovém ročníku, s velkou pravděpodobností se přitom bude jednat o Ligu mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mr.Mike

Kdysi sem si ho v PESku kupoval do kazdyho tymu kopal vyborne standartky

Ale jo.. skvelej plejer

Reagovat
Mr.Mike

Kdysi sem si ho v PESku kupoval do kazdyho tymu kopal vyborne standartky

Ale jo.. skvelej plejer

Reagovat
Xavi

Kde je diskuse k finále Copy?

Reagovat
Xavi

Jo už vidím. Víc schované to být nemohlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele