Silvovi se do důchodu ještě nechce, pomýšlí na novou smlouvu

03.05.2023, 19:05
Aktuality
David Silva (© AFP)

Ještě jeden rok na nejvyšší úrovni by si rád dopřál David Silva. Zkušenému záložníkovi bylo v lednu již sedmatřicet let a v Realu Sociedad mu dobíhá smlouva, sám se nebrání prodloužení kontraktu.

"Jednoho dne budu muset skončit, ale pro tuto chvíli si všechno užívám, týmu se daří a budeme v tom pokračovat," prohlásil Silva.

Silva je odchovancem Valencie, první větší krůčky udělal na hostování v Celtě Vigo a v roce 2010 přestupoval do Manchesteru City, v jehož dresu odkroutil celkem deset úspěšných sezon.

Na Pyrenejský poloostrov se vrátil v srpnu 2020 a zatím za celek ze San Sebastianu odehrál 91 utkání, v nichž dal šest branek. Se spoluhráči z Baskicka ve všech dosavadních sezonách okusil evropské poháry a ty Real Sociedad neminou ani v příštím ligovém ročníku, s velkou pravděpodobností se přitom bude jednat o Ligu mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Kinky7

Legenda

Reagovat
Pharrell

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Fuck.. *

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele