Silva se z Manchesteru nechystá. Jsem zde velmi šťastný, vzkázal zájemcům

22.08.2022, 15:00
Aktuality
Bernardo Silva (© AFP)
Evropským klubům se krátí čas na příchody posledních posil a hodně zajímavé zboží stále představuje Bernardo Silva. Portugalský záložník se dostal do hledáčku Barcelony a PSG a tyto klubu se budou muset zaměřit jinam, ofenzivně laděný fotbalista totiž nemá o stěhování zájem...

Barcelona přebudovává kádr a často se mluvilo o možném příchodu Silvy za osmdesát milionů eur. Do hry se nyní vložil i francouzský šampion, jehož vedení mělo kontaktovat anglickou stranu a zahájit jednání, ta ovšem zřejmě nikam nepovedou.

"Jsem zde velmi šťastný. Dělám všechno možné pro to, abych pomohl svému klubu a soustředím se jen na své povinnosti," prohlásil Silva.

Silva dříve hrával za AS Monaco, nedávno oslavil 28. narozeniny a v Manchesteru City má kontrakt do června 2025, díky němuž si týdně přijde na 150 tisíc liber. Vedení s ním pak chce zahájit jednání o prodloužení o další dva sezony, součástí by mohla být dvojnásobná gáže.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (64)

Přidat komentář
LyEX

Podľa médií už bola predložená nová zmluva, tohto hráča musia udržať. Na krídlo už viac nedávať, zbytočne stratený je tam, v strede si skvelo zvykol na rolu po D. Silvovi.

Reagovat
Hafna

Na 4 posty mají Gundogana, Silvu, De Bruyna, Fodena, Grealishe a Mahreze. Pak mladíky.

Takze pokud jsem nikoho nezapomněl, tak mi nedává smysl z pohledu City Silvu prodávat

Reagovat
vodka

už 28 let

Reagovat
Chazy

Ale hlavně, aby se na to nevysral Pep. To jeho včerejší vyjádření moc dobře nezní

Reagovat
Chazy

jo btw

https://twitter.com/footballdaily/status/1561298434098962433

Pep Guardiola says he came to England to see if the Premier League was different to any other league, and agrees it really is 'by far' the best.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

On trénoval i v Itálii nebo Česku?

Reagovat
Chazy

Na rozhodnutí o tom, jaká ze dvou nejlepších lig světa je nejlepší, nepotřebuješ trénovat v Itálii

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mastný Chobot

Pre vyrovnanost ligy by to ale zasa bolo dobre, keby sa na to vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Ať zůstane, Arsenal potřebuje aspoň nějakou konkurenci na další roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Jolly Roger

Fantastický hráč, včera opět skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/GeirJordet/status/1561628613220487168

nova studie o tom, jestli je lepsi jit na penalty prvni nebo druhy. Pry je to jedno.

Reagovat
Grahf

popravde, stále viac mi vadí, ako sa u každej pičoviny merajú data. Pomaly už budú aj ten futbal hrať len stroje, aby sa vymýtili všetky "chybičky"

Reagovat
Busby babes

to nehrozi. je to tak dynamicka hra s tolika promennyma... ale chapu jak to myslis.

Reagovat
Grahf

ako fakt, keď spomeniem aký živelný bol futbal tak pred 30 rokmi, keď som ho začal sledovať a dnes, tak sa to hodne zmenilo, bohužial nie v prospech diváka. Pepkova perfekcionistická nepozeratelná hádzaná, VAR, obmedzenie strelby z dialky, pretože štatisticky je málo úspešná, dribling, parádičky, žonglovanie, proste veci, ktoré nemali praktický účel, ale bavili divákov sú tiež preč. Pamätá si ešte niekto spojenie "futbal hore dolu", ktorý dvíhal divákov zo sedadiel? Bohužial, pre trenerov katastrofa, dnes musí byť všetko pod kontrolou. Ak si lepší, musíš držať loptu, ak si slabý, tak beton s kontrami.

Reagovat
Chazy

Trofeje a peníze jsou za výhry, ne za to, kolikrát se jako fanoušek uděláš při střele z dálky do diváků

Reagovat
Grahf

pravda, to hlavné som zabudol napísať, ten tlak na výhry a prachy za ne sú šialené.

Reagovat
Chazy

Ale však o tom ten sport je, vždycky byl i v éře, o který mluvíš, byl cíl vyhrát a něco vydělat. Amatérskej sport ani náhodou nepamatuješ

Reagovat
Grahf

to nie je pravda. Motivácia vyhrávať bola, ale peniaze boli o mnoho menšie a viac hráčov motivoval samotný úspech a sláva. Dnes ti pomalý každý tínedžer vo velkých ligach bere miliony, od začiatku s ním narábajú v bavlnke a je presvedčený, aká je megastar ešte pred tým, než niečo dosiahne.

Reagovat
Chazy

Jop, dřív byli lidi slušní, pracovití a čestní, peníze jim byly skoro fuk a uměli pozdravit

Reagovat
Grahf

hele, nečakám, že to budeš vidieť stejne, dobrovolne sleduješ americký futbal a to hovorí samo za seba. Vysvetlovať ti prečo je futbal konzervatívny a nemá potrebu sa meniť je tým pádom zbytočné

Reagovat
Chazy

Mně jde o to, že je to fakt naivní, lidi byli, jsou a budou furt stejní, rozdíl je v tom, že máš sociální sítě a tak vidíš, že jsou kokoti. Ale kokoti to byli i tehdy, idealizování si minulosti je vždycky jen citová záležitost, která se rozchází s realitou

Reagovat
Seydou Doumbia

pod toto se podepíšu ale jako oba v zásadě máte pravdu a o tom by se tady dalo napsat tisíc komentářu a každý by to viděl jinak, lepší by bylo zajít na pivo a probrat to tam každý si tak trochu idealizujeme dobu, kdy nás určitá věc pohltila a tak...tehda byli věci na piču ale třeba jsme je neviděli nebo nechtěli vidět...jestli to tehda bylo lepší/horší, stejné je čistě subjektivní pohled...mě třeba už ten fotbal netankuje jako kdysi jako malé ucho co se těšil na LM na čt sport, protože neměl žádný internet a musel koukat to co bylo, ale tahle doba je fuč...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Busby babes

ale to, ze penize zmenily fotbal nejde moc poprit a ne vsechno je k lepsimu.

Treba to upirani k top 4 je neco, co je blby. Spousta tymu uplne vypusti domaci pohary jen kvuli tomu, aby skoncili 8. misto 10. Vsechny kluby Championshipu jedou obri gamble, kdy hazarduji s existenci klubu, kdyz ten postup nevyjde... a tak.

Reagovat
Chazy

Jo, tohle beru, ale tje případ jen PL, no. Vypouští i evropský poháry mimo LM

Reagovat
Busby babes

jinak ty podminky se zlepsiju, hraci jsou kvalitnejsi, lepe pripraveni. A ten magic muzou prinest vzdycky, genialni hraci budou dal delat genialni veci. A i pres to vsechno, co se treba casto okolo Pepka jelo, je porad vic pristupu jak hrat fotbal a byt uspesny. jsou tu nejake trendy, to jo, ale nesnazi se vsichni jen kopirovat jednoho Pepka, coz je porad fajn.

Reagovat
r.mrazik

uz od doby zavedeni Bosmanova pravidla tam slo o penize

a vlastne i predtim,akorat chudaci hraci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

taky ten stary futbal mi tiez chyba..

Reagovat
Chazy

mně fakt přijde, že kopaná je sport konzervativců. Nikde jsem neviděl víc touhu po tom, aby ten sport byl zakonzervovanej a nikdy se nezměnil, nikam neposunul. Doteď spoustě lidí vadí VAR, protože to "bere kouzlo"

Datová analýza se používá snad ve všech oborech, aby se zvyšovala kvalita a efektivita produkce/práce, ve sportech je to úplně stejný. Všude se z toho stříká, v USA to lidi milují, já si třeba i platím předplatný jedný analytický společnosti, která hodnotí hráče za každou hru a vyhodnocuje speciální statistiky, ale jak přijde na evropskej fotbal, tak je to cesta do pekla a fotbal ztrácí kouzlo, protože "dřív to nebylo potřeba" a "za nás tohle nebylo"

Reagovat
blade115

Reagovat
Grahf

tak ja som konzerva v mnohých veciach, nehanbím sa, že mi vyhovujú veci minulé :)

Reagovat
Chazy

Nojo, jenže většína lidí, minimálně těch úspěšných, touží po tom, aby se posouvali a zlepšovali. A když mají cestu, jak být lepšími a jak udělat lepšími svoje týmy, tak to dělají. O tom je management dost

Reagovat
Grahf

ja s tým ale súhlasím, akurát sa na to dívam z pohľadu diváka, ako myslím všetci, čo sme tu.

Reagovat
Benfica

Suhalsim aj s tymto, ale chyba tam ten zlaty stred.. jop statistika to je vsetko pekne, ale co z toho ked sa na ten futbal neda pozerat lebo uz je to len o bahani, nejakej prihravke a hotovo.. hraci uz nelotrebuju poriadne ani nejake specialne skills.. taky Ronaldinho by bol v dnesnom futbale asi stratneny..

Reagovat
Chazy

Ronaldinho by byl totální hvězda i dneska, jen by měl problém se životosprávou, no

Reagovat
Grahf

presne, kde sú tie časy, keď ožrani boli hviezdy

Reagovat
Chazy

naštěstí pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Gazza

Reagovat
Benfica

No nevinikal by tak ako v jeho casoch.. musel by sa prisposobit ako CR7, tiez sa mi pacilo viac ako hral v MU 04-09 ako potom neskor..

Reagovat
Chazy

No počkej, Ronaldinho byl ve svý době absolutní špička, Ronaldo byl první roky v MU fakt hroznej, každá akce u něj končila, všechno zamotal, zbrdzil, sóloval, dělal píčoviny. Právě hvězdou se stal až v momentě, kdy začal do toho fotbalu dávat hlavu. Ronaldinho byl geniální, on neměl hru postavenou na kličkách a frajeřinkách, ale na kreativitě, tak jako třeba Okocha v Boltonu. Jo, uměli to, bylo to něco navíc, ale ta hra na tom nestála. Buď by hrál stejně a nebo by to dělal míň, ale byl by v klidu jeden z nejlepších. Otázka je fakt jen ta životospráva

Reagovat
Benfica

Co sa tyka Ronaldinha, jasne vo svojej dobe bol medzi uplne najlepsimi, ale jeho styl hry, uz do dneskajsej nezapada..

Co sa tyka CR, tak mne sa pacila ta individualnost, tak ako aj u Ronaldinha, v dnesnom futbale sa individualnost vytraca, lebo vsetci su skor atleti ako futbalisti..

Reagovat
fenixLFC

to ale nesuvisi so statistikou a datami, ako s prirodzenym vyvojom futbalu. teraz holt dominuje fyzickejsie a timovejsie pojatie. tym, ze maju hraci na trening viac casu a lepsie moznosti nez v minulosti, tak je mozne nacvicit viac kombinacii, takze nepotrebujes nutne spoliehat na individualitu. ale je to pritom naopak ako pises- data sa vyuzivaju na to, aby sa zefektivnili treningy, zapasy, taktiky, nie ze sa kvoli aplikvoatelnosti dat preslo na fyzickejsi styl

Reagovat
Benfica

Tak to im pridat viac zapasov, aby nestracali cas na trenovanim hluposti idealne pridat repre zapasov

Reagovat
fenixLFC

prave naopak, hluposti trenuju na tych zbytocnych repre stretnutiach idealne ich zrusit uplne

Reagovat
Dawon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
penepi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Tak to se radsi nedivej na Okresni prebor, Ludvovi sofistikovany metriky s korelaci vsitenych golu a ziskanych bodu by ti zamotaly hlavu

Reagovat
Čenda

Reagovat
Swarley

Tak jak u zkousek, lepsi je jit prvni

Reagovat
blaugrana

skoda, bohuzial de jong nechce odist a tak je jeho prichod nemozny

Reagovat
Coutinho10

rip obracena fanta

Reagovat
blade115

Tak Amíci do toho po Leedsu asi fakt říznou. Fofana za 80, Foxes už jsou prý ochotni ho pustit. K tomu Auba za 20 a ještě Gordon/Leao. Tak aspoň už nebude prostor se vymlouvat na špatně seskládaný kádr nebo nedostatečnou podporu vedení.

Reagovat
Mimalu

Auba asi příjde, ale s tím zbytkem jsem pořád ještě opatrný. Nicméně pokud by to Tuchel fakt nakonec dostal, tak kromě toho, že mu ty posily přišly pozdě se fakt vymlouvat na nic nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Nedoceněný hráč.

Jen ať zůstane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele