Šilhavý: Víme, že Hložek má v reprezentaci na víc, Leverkusen mu pomůže

18.06.2022, 18:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šilhavý a celá repre ma taky na víc..Jen nebýt pořád tak priposrani, když opravdu o něco jde

Reagovat
Mass

No sry, ale vyhrát u Portugalců nebo Španělů, na to naše repre opravdu nemá. Kolik třeba máme hráčů, kteří hrají Ligu mistrů?

Reagovat
Kincl

Přesně někteří nadávají, jako kdyby jsme měli tým kvalit Portugalska nebo Španělska kdybychom měli 0 bodů v LN tak budou taky peskovat, že je to katastrofa

Reagovat
Pablos

Maďarsku na nepřiposranost stačili kolik 1-3 hráči ? Jinak ale mě ty zápasy s POR a ESP nevadili, aby to něják moc nevyznělo, že to chci zkritizovat.

Reagovat
Selänne

Srovnáváš nesrovnatelný.

Reagovat
Pablos

Ne jen jsem alergickej na to určování podle hráčů z LM

Reagovat
Selänne

To je sice možný, ale Maďarsko opravdu nehrálo proti Portugalsku nebo Španělsku.

Reagovat
dave30

Jasně, oni hráli proti Německu a Anglii. To měli daleko jednodušší...

Reagovat
dave30

Ty jsi asi ještě nezaznamenal, že Maďaři jsou stejně jako my v áčku, hrají s Němci, Italy a Němci a mají po 4 zápasech 7 bodů, že? Přiznej si to...

Reagovat
dave30

...a Angličany...

Reagovat
OTASi

Reagovat
dave30

Také nemám moc rád ta různá srovnávání. Nicméně jak bys porovnal naši a maďarskou skupinu. A naše a maďarské hráče. Nevím úplně přesně, co je na tom tak nesrovnatelného?

Reagovat
Selänne

Všechna čest před Maďarskem a jejich dosavadními výsledky, ale třeba Anglie to dvakrát dost protočila a dvakrát se jim to hrubě nepovedlo. Stokrát radši bych hrál proti nim než proti Španělsku nebo Portugalsko.

Maďaři mají určitě lepší stoperskou dvojici a mají kreativního hráče - SzoboszlaIe, kterého my třeba nemáme. Zbytek by hrál asi v náš prospěch. Oni mají skvělý brejky a výbornou organizaci hry, ale jak mají tvořit proti slabším, tak jsou rázem v hajzlu.

Reagovat
dave30

Začnu od poslední věty. To jsme i my... Orban + ti 2 ofenzivní záložníci jsou pro Maďary. To ostatní by mělo hrát pro nás. A porovnávat naši a jejich skupinu (a kdo měl jakou sestavu) se mi opravdu nechce. Obě jsou pro takové týmy strašně těžké...

Reagovat
Selänne

Těžké jsou obě, to bez debat. Ale je rozdíl hrát proti Portugalsku v plný palbě, nebo proti experimentální sestavě v podání Angličanů. Nerad bych, aby to vyznělo, že shazuju dva skvělý výsledky Maďarska. To vůbec ne. Ale tvůj původní příspěvek nedává smysl, protože Maďarsko hrálo proti typologicky úplně jinému soupeři, který oba zápasy odehrál převážně s náhradníky.

Reagovat
dave30

V tom případě máš pravdu. A pravdou je hlavně tvůj první příspěvek - srovnáváš nesrovnatelné. Jakékoliv srovnání nemá smysl. Vždy hrají proti sobě jiné týmy...

Reagovat
Uwe háže buly

Ono i třeba Němci nejsou ta mašina t let minulých.. možná právě Portugalci budou teď nejlepší tým spolu s Francií. Španělům mi přijde že chybí rozdílový hráči, nějaký fakt superstar.

Reagovat
Salfovic

Kolik asi tak dostal z toho přestupu? Za to jeho vytrvalé stavění si provizi určitě zaslouží.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
ACSeRw!n

kteryho slavistu myslis ?

Reagovat
Selänne

Jako za Lingra, jo?

Reagovat
Pablos

Provize je, že nepůjde před soud za vlastizradu s Teclem… to musí stačit.

Reagovat
clinger

Tecl by aspoň makal což se o panu Hložkovi říct nedá. ten tu repre měl úplně u prd....

Reagovat
Remt

Tak nejsem jediný komu přijde že Hlozan hraje tak na 70%

Reagovat
Lof

Reagovat
Uwe háže buly

i v lize, Evropě i v repre

Reagovat
Kucka

Teď v repre se určitě šetřil, Paska někde říkal, že zvažovali sraz úplně vynechat.

Reagovat
Kiwi-21

Nepřijde mi normální se v 19 letech šetřit v reprezentaci

Reagovat
Kucka

Reagovat
clinger

Reagovat
bartes

zase se na to musíš podívat objektivně. Zatímco jiní v jeho letech leští lavičku, tak on byl tahounem Sparty. Do toho přestup do leverkusenu a ještě se od něho v dbě přestupu čeká na konci sezóny, aby táhl i repre. Jednoduše to je na 19 letého kluka strašně moc a není divu, že hraje pod svoje možnosti. Teď se potřebuje srovnat s přestupem, vybojovat si základní místo v sestavě, zahrát si proti silných soupeřům z bundesligy a když naplní potenciál, tak potáhne i repre. A za 2 roky může jít do top mužstva.

Reagovat
dave30

Drtivá většina fanoušků si přeje totéž (i já). Ale opravdu nevím...

Reagovat
stas87

Pomozu teclovi tie minuty co odohral proti Spanielsku k tomu, ze ho aspon kupi dvanasty tim polskej ligy? Inak si clovek nemoze odovodnit jeho opakovane nominacie a to, ze stale ostava v rovnakom klube.

Reagovat
bartes

on to odběhá a má v tomhle prý vynikající statistiky. Jedny z nejlepších ze všech. Už ale nikdo neřeší, že je to strašná lama v zakončení. On se do šance dostane, ale neumí je řešit. Kdyby s ním někdo ve Slávii řešil pouze koncovku, tak by mohl být top. Tzn. jak kopnout do balónu, jak řešit konkrétní situace, kam mířit, naučit se hru oběma nohama, jak ty situace dohrávat, do toho nějaký psycholog, aby si věřil, tak věřím, že by těch 15 gólů za sezónu dal.

Nebo ho dát někam, kde by běhal a neřešil by se počet gólů, např. na křídlo, kde by to klidně odběhal.

Na to, že má Slávia všelijaké systémy na všechno možné, tak s Teclem to dlouhodobě podělávají a tak hraje jen část zápasů.

A korunu tomu nasazuje Šilhavý povoláním do repre.

Reagovat
Axelrose

Hele, jsou chvíle, kdy pro Slavii význam má. Je pravda, že většinou pouze svým nasazením, dotěrností a běháním, ale jsou soupeři, kdy platný je. Samozřejmě i v té Slavii jsou to opravdu pouze chvíle.

V repre si to dokáži vysvětlit opravdu pouze tím, že prostě Šilhavka nemohl po sezoně nikoho jiného sehnat.

Nicméně dokážu pochopit, že hráč, kterému nevadí sedět na lávce a čekat na těch svých pár chvilek slávy, aniž by rozhádal kabinu, protože nehraje každý zápas od začátku, je i pro Slavii poměrně důležitý.

Zvlášť, když trenér ví, že i při těch pár minutách se bude prát o výsledek a jezdit po zadku.

To se o všech rozhodně říct nedá. A to bude dle mého i to, co si na něm Trpiš cení a proč ho tam chce.

Ale repre, to ví pouze Šilhavý a bůh.

Reagovat
bartes

Souhlasím s tebou, že je platný na pár minut, třeba na poločas. Ale ne v útoku, kde se počítají hlavně góly. Dovedu si ho představit jako křídlo nebo beka, který brousí lajnu a utaví kraj soupeře. I z této pozice by byl schopen dát těch 5 gólů, které dává teď. Nebo právě opačně, že s těmi útočníky bude někdo pracovat čistě na koncovce. Nemají tam žádného vyloženě zabijáka do vápna, takže všem by se tohle hodilo. Kdyby se pak Tecl osvědčil, tak by byl platný celý zápas a ne jen na presink.

Reagovat
bartes

a do repre..Tecl je za mně spíš běhavý záložník, takový dělník pole a takových hráčů máme poměrně dost. Takže kdyby Šilhavý vysunul nějakého záložníka, tak nepoznáš rozdíl. Co se týká útoku, tak tam mohl dát Chorého, Doležala, typologicky stejného Vydru a horší by to nebylo. A to mně napadá jen z hlavy.

Reagovat
John Obi Mikel

On by tam Vydra místo něj byl, kdyby nebyl zraněný

Reagovat
icka

Jo no skoda, ze nekteri jsou zraneni ty hlavo.

Reagovat
Uwe háže buly

Přitom měl asi dvě golovejsi sezóny, takže něco v sobě má tenhle 100x lepší a perspektivnější nákup než Lafata

Reagovat
bartes

měl, z toho min. byla 1 ještě v jihlavě nebo odkud přestupoval. Dle mě u něho dělá dobrých 50% hlava. Prostě neustojí ten tlak a když se dostane do šance, tak má v hlavě jen "musím proměnit" a místo hledání správného řešení to zazdí jako obvykle. Takže i z tohoto důvodu by mu slušel nějaký tým středu tabulky, kde se od něj nic moc nečeká a tam by zase mohl těch 8-10 gólů za sezónu dávat.

Reagovat
Kiwi-21

Právě že má v hlavě místo musím proměnit a nebo dám to

Tak nesmím zkazit a tak to vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Tecl byl teď povolaný jen proto, že 30 jiných útočníků Šilhavému odmítlo kvůli 10 minutám se Španělskem přerušovat dovolenou. Teda doufám.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele