Šilhavý věřil, že zůstane do konce sezony, Slavii bude dál přát

01.01.2018, 13:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (72)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Krucifix, novej rok ještě pořádně nezačal a Tvrdík už mě stihnul nakrknout. Jako že odvolal Šilhavýho, to celkem chápu, ale to se fakt pro něj nenajde nějakej jinej flek ve Slavii? Podle mě toho Šilhavej udělal dost, zasloužil by si to. Že je jeho potenciál pro áčko momentálně vyčerpanej, to je jiná věc...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tím, že odvolání je OK, vzhledem k cílům, kolik se udělalo nákupů, jak upláchla Plzeň a jak se skončilo v EL...prostě se to zhroutilo na všech frontách..věřím, že kdyby se zvládlo poslední utkání EL alespoň zremizovat, tím postup, že by ho vedení ještě podrželo...

Ale pro Slavku udělal mnoho, takže ten flek se mu měl ve Slavii najít...na druhou stranu, podle vyjádření Šilhavého chce dál trénovat, asi těžko juniorku apod...do těchto interních věcí bohužel nikdo nevidíme a můžeme to jen odhadovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak v klidu - ono se to nezhroutilo. Nenastala žádná katastrofa, furt hrajeme ještě poměrně dobrej fotbal, myslím, že by i víc gólů padalo a výsledky byly lepší, jenže v manšaftu není klid, nemáme vítěznou mentalitu, všichni jsou až moc nervózní a podle toho to vypadá, jednoduše neděláme ty poslední krůčky k lepším výsledkům. Tohle určitě padá na hlavu Šilhavýho, přestože částečně v tom lítá velý vedení Slavie. Ale není to žádná katastrofa. Skupinu pohárů jsme hráli po kdovíjak dlouhý době, postup byl na dosah, chyběl ten krůček. V lize hrajeme poměrně v klidu na špici, že Plzeň zahrála podzim snů, to je spíš z hlediska Slavie nešťastná shoda okolností, jinak by ta ztráta tak velká určitě nebyla, pokud by tedy vůbec byla. Problém je jinde - Slavia stagnuje, za podzim nedošlo k žádnýmu posunu dopředu a proto jsem psal, že potenciál Šilhavýho je vyčerpanej. A právě proto se mi nelíbí, že jde tak šmahem pryč, dal Slavii, co mohl, to, co jí dal, přineslo titul a docela slušný zápasy ve skupině EL - před dvěma lety jsme si o tom mohli nechat zdát a pro mě to rozhodně není málo. Jen teď už potřebujeme ještě něco víc, proto s tím odvoláním souhlasím. A myslím, že přišlo i v docela dobrou dobu. Ale Šilhavej měl zůstat na jiný pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

No spis bych rekl, ze minuly rok a letos, hrajeme stejne. Zadny posun. Pritom se investovalo mnoho penez do posil a vysledek se nedostavil. Hrat pohary i v druhe polovine sezony byl.jasny cil. At uz LM ci EL...ja nerikam, ze jsem to ocekaval ja, jen rikam veci, proc skoncil Silhavy a co ocekavalo vedeni...pak samozrejme tomu odvolani pomohl Nezmar, ktery chtel pritahnout sveho kone - Trpisovskeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně - vždyť jsem psal, že Slavia stagnuje a nehejbá se dopředu. Já s tebou nesouhlasil jen v té větě "Zhroutilo se to na všech frontách" - to jednoduše podle mě není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, uznavam, ze zhroutilo bylo zle slovo...titul rozhodnuty pro Plzen - jedine, ze by dostai nejakou krizi, vypadnuti z EL...tim padem lze bojovat pouze o pohar a to je logicky malo pro dnesni vedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Když já bych hrozně nerad, aby se naše vedení začalo chovat jako Křéťa. Koupit si úspěch jenom za prachy ve fotbale nejde. I když samozřejmě bez nich už to nejde vůbec. Doufám, že to Tvrdík chápe. U Šilhavýho já osobně fakt vidím ten problém, že už nebylo nic, čím by mohl ještě pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, naprosto souhlasím...ale i tak odvedl Jarda mraky práce...co převzal po Uhrinovi, se nám dařilo...teď už to neměl asi kam posunout a chtělo to nový impulz...

I když vedení udělalo chyby na přestupovém trhu, nevím, do jaké míry do toho mohl Jarda zasahovat...ale pravda je, že Nezmar s Trpem měli v Liberci šťastnou ruku, proto jsem zvědavý, co předvedou u nás...navázat u nich na jejich práci, bude u nás velmi těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a Uhrin s tím manšaftem nehrál nic moc. I když ruku na srdce - Uhrin tenkrát vypadnul myslím s Ajaxem, hrál plichtu s rozjetým Zlínem a rupnul s Plzní, jinak to taková hrůza nebyla a vyhrávalo se - přesto šel a vyměnil ho Šilhavej, kterej dotáhnul do kabiny novou atmosféru, s jejíž pomocí se udělal titul. Bohužel ta vítezná nálada začala v létě vyprchávat, nějakou změnu to chtělo. Pokud se Trpišovi podaří toho vítěznbýho ducha zase rozjet, tak bude mít určitě úspěch. Já v to doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

mrknul jsem na to...bída s Talinem v EL (pamatuji i ten příšerný výkon), vypadnutí s Anderlachtem v násleuujícím předkole...

" Slavia z deseti zápasů nové sezony porazila jen Levadii Tallinn a Příbram. K tomu přidala čtyři remízy a stejný počet porážek."

Takže to taková hrůza fakt byla a navíc herní projev byl tragický, to jen pro dolpnění

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon - nebyl to Ajax, ale Anderlecht, máš pravdu. Ale teda já na to kouknul taky - rupli jsme v Talinu v prvním zápase sezóny, doma jsme postoupili. Pak jsme rupli ještě v Plzni a samozřejmě jsme nakoupili v obou zápasech s tím Anderlechtem. Do toho se postoupilo ještě dvěma plichtama s Rio Ave, což určitě není špatný. Co ale špatný je, tak upocená plichta v Jihlavě. Takže suma sumárum přes Talin se přešlo i když se venku zahrálo mizerně, přes Rio Ave se přešlo dvěma remízama. Prohry s Anderlechtem beru, na ty jednoduše nemáme (respektive neměli jsme), prohru s Plzní beru, jednak to je silnej tým, jednak se hrálo v Plzni, beru i tu plichtu doma se Zlínem, měl formu a zachraňovali jsme ten zápas na poslední chvíli, přesto se ta remíza dokopala. Příbram nemá smysl komentovat, problém je fakt ta mizerně uhraná plichta v Jihlavě, kde navíc pomohl sudí. Čili ta statistika 2-4-4 je trochu zavádějící, ono je potřeba taky kouknout s kým a proč se tak hrálo, podle mě to nebyl až tak špatnej výsledek vzhledem k potřebám a soupeřům.. Ale s čím souhlasím - herní projev byl děsnej, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ukecal jsi mě a v podstatě se s tebou a tvým odstavcem ztotožňuji

Reagovat
Spalovač šancí

Však ještě smlouva rozvázána není.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Jardo

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to odvolání chápu, výsledky nebylo špatné, ale s tím jádrem sme měli dosáhnout více. Já si po pravdě stejně myslím, že Šilhavý o většinu hráčů nestál, co přišli v létě. Jeho chybu vidím v tom, že moc rotoval sestavu a pak, každý trenér má vždy svého oblíbence, bohužel pro nás Jarda ho našel ve Zmrhalovi. Nicméně si zaslouží obrovský respekt a výsledky mají svoji váhu a 2 tituly s námi a s Libercem za něco mluví, takže bych určitě Jardu počítal mezi špičku českých trenérů. Snad si najde výzvu, kterou hledá, přál bych mu třeba jinou ligu na zkoušku, ale nevím, jak je na tom s jazykem. Každopádně děkuju za sebe, za dědu, který už tu není a za ostatní Slávisty a mrzí mě, že to loučení neproběhne šťastněji a musíme se loučím takhle.

Reagovat
Riviera Kid

Moc rotoval. kdyby nerotoval, tak se picuje na co tam má tolik hráčů, když je nevyužívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hraje každý zápas jina jedenáctka, tak jak si ty hráči mají na sebe zvyknout?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrála každý zápas stejná jedenáctka, tak se pak pár hráčů zraní a hrajem hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každý zápas jina jedenáctka je taky špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď do Jihlavy

Reagovat
TheTopFootbaler

To by byla výzva.

Reagovat
delfin

Impulz? Takze chce do Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen názor, ale kdyby Šilhavý zůstal a rozhodlo se až v další sezóně, taky by se nic nestalo. Slávie by měla být pokorná. Jak tu bylo uvedeno, před pár sezónami titul nebo skupina EL byl mokrý sen. Jenže vedení by hned chtělo LM nebo čtvrtfinále EL. Musíme si uvědomit, kam naše kluby pořád patří. Stále nejsme žádným Besiktasem, Olympiakosem nebo Basilejí. A naši kvalitu nezvedne koupení pár hráčů, kteří jsou pro vyšší ligy za zenitem. Šilhavý opravdu udělal maximum pro Slávii a to, že jsme se nedostali do LM nebo v EL skončili ve skupině, neříkám, že to je dobře, ale prostě...neúspěch to taky není. A liga je dneska díky výkonům Plzně specifická. Slávie by měla táhnout na 2. místo. A za to Slavie nemůže. Mohu jen teď přát, aby Tvrdíkovo rozhodnutí bylo správné. Jednak, aby Trpišovský měl na to, aby táhl tak kvalitní tým, na který je daleko vyšší tlak jak na Liberec. A aby třeba za 2-3 sezony nevyhořel. Šilhavý si zasloužil rozhodně více trpělivosti.

Reagovat
smazaný uživatel

My sice nejsme na úrovni těch tvých zmíněných klubů, ale nemůžeme si dovolit vypadávat proti týmům jako Zvezda, Apoel nebo Astana. To prostě nepřichází v úvahu.

Slavia sice musí být pokorná, ale zároveň musí být i ambiciózní, jinak se v životě nemůžeš posunout. Proč je neustálá potřeba vytahovat to špatný a tím si zároveň dělat jakýsi alibi pro případný neuspěch? Před pár sezónami by to pro vás jistě úspěch byl, ale tenkrát tu nebyl rozpočet ve stovkách milionů a v týmu nebyli hráči jako Deli, Stoch, Danny, Nadeau a tak dále.

Běžte s tou pokorou a falešnou skromností už do řitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se. Se střízlivým pohledem to letos není neúspěch, a to i přesto, že to není to pravý ořechový. Příští rok by ale stejný výsledky jako letos asi neúspěchem byly. Ten rozpočet ve stovkách milionů je tady něco přes rok, za tu dobu nelze chtít zázraky. Vy je sice ve Spartě chcete a ani desetiletý postupný zhoršování vás nepřesvědčilo, že tudy cesta jednoduše nevede, vy sice ve Spartě považujete slovo pokora za sprosté a vaším náboženstvím je nadutost a machrování, jenže my jsme Slavia. Takže si tu pokoru s radostí necháme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale nepostoupit do LM přes Apoel neúspěchem je. To samé přes Astanu do další fáze El.

U vás jede převážně taková ta falešná skromnost a pokora, takže tu si klidně nechte, no. Však Tvrďas by mohl vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání ano, neúspěch ne, už jen vzhledem k průběhu těch zápasů. Ale tak to si možná až moc hrajeme se slovíčkama, holt to každej vnímá jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že si to v životě ještě moc daleko nedotáhl, protože jinak by ses dozvěděl, že právě ti úspěšní používají pokoru a vděčnost neustále.

Bohužel Apoel, Astana, Červená Zvezda apod. na tom nejsou hůř než mi. Jejich ligy nejsou horší než naše. A nejsme pro jejich hráče nějaké atraktivnější terno. Není to sice jméno jako třeba Dortmund, Atletico apod., ale stále se musíme snažit, abychom ty kluby dohnaly.

Pro mne to není radost, že postoupila jen Plzeň a do LM jsme se nedostali. Jenže to není automatické, že dostaneme Apoel a musíme vyhrát. Nejsme favoriti. Je to maximálně tak vyrovnaný soupeř. A bohužel ta pokora být musí. Pokud se bude tlačit na pilu, investovat do hráčů za zenitem a střídat trenéry, tak se úspěchů nedočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně se nauč číst, pak reaguj.

Obsah neřeším, nerad totiž hledám něco smysluplnýho v hroudě nesmyslů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně ty stovky milionu jsou k hovnu, pokud se nepřivedou hráči do 21 let, které můžeme za 2-3 roky střelit do PL, Serie A, Bundesligy, Ligue 1 apod. Jako pokud chce být Sparta, Slavia apod. úspěšní dlouhodobě, tak musí začít ty kádry stavět. A to na Dannym apod hráčích nepostaví. Ti přijdou na pár sezón a peníze se nám za ně nevrátí. Postupem do pohárů? Vždyť to nám vrátí ti mladší a ještě se dá vydělat na jejich prodeji. Ano, můžeme se takovými nákupy i spálit a spálíme se, ale musí se stavět na takových hráčích. Jako myslel jsem, že Slavie a Sparta ty peníze vyžijou na mladé hráče. Snad se to v příštích sezónách zlomí.

Reagovat
Uwe háže buly

Uplně bych příchod hráčů jako Danny neodsuzoval. Podívej se v kolika přišel do Sparty Řepka/Lafata, do Plzně Horváth, do Slávie třeba Vaniak a jak hlubokou stopu v klubu nechali.. Většinou se hodí mít jednoho nebo dva takovýhle veterány.

Reagovat
Lof

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

*Ngadeu. Maurice Nadeau je někdo jiný.

Reagovat
delfin

Postup unikl kvuli zranenim Deliho. Za mene bodu muzou podle me jeho neustale rotace, on je zkratka az moc hodnej. Me osobne mrzi, ze kvuli zraneni nehral Mesanovic (kterej byl v predchozi sezone fakt skvelej). A pak ze nehral Sykora, podle me by mohl byt na kridle nejvetsi eso ligy, lepsi nez Kopic v Plzni. Trpisak ho snad stavet bude.

Reagovat
Bex5

To by teda musel Sykora predvest neco mimo svoje nauceny 2skvely-3prumerny-1spatnej-1prumernej zapasovy standardy. Ale o tom se s nekym hadat ... je mozny,ze Kopic uz druhej takovej lauf mit nebude.

Reagovat
delfin

Tohle by mohlo platit na vsechny zalozniky pod Sihlavym ve Slavii. V Liberci hral vsechny zapasy skvele.

Reagovat
Bex5

V Liberci mel vetsi stabilitu .... ale ze by hral tehdy lip nez Kopic ted. Come on.

Reagovat
smazaný uživatel

Sykora byl zprvu zranenej, a potom mu Silhavy hledal fleka, kam ho vubec do toho nove vzniklyho, mezinarodniho mixu dat. Taky myslim, ze pod Trpisovskym hrat bude

Reagovat
Skalda29

Tvrdík zkušeně, nasliboval Šilhavému a teď měl strach ho vyhodit. Tak si na to najal někoho jiného

Reagovat
meno

Už pošilhává po nové výzvě

Reagovat
delfin

Co byt trochu radicalni, vyhodit defenzivniho stita a zacit hral 4-3-3? Byla by to svanda, teda pokud by to jeden z ty trojice uprostred dokazal odbehat.

boril - jugas/nghadeu - deli/nghadeu - sobol/flo

zmrhal - mesanovic/husbauer(hromada) - stoch

buren(sykora) - skoda/necid - sykora(danny)

Reagovat
Greny

Mesanovic?

Reagovat
delfin

jj at je sranda ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by ses jako trenér moc neosvědčil anebo bys měl štěstí začátečníka

Reagovat
delfin

Stramaconiho bych zvalcoval...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevyvracím

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Díky trenére

Reagovat
Jeňa

Je pravda ten Kayamba z Ostravy do Žiliny?

Reagovat
smazaný uživatel

z Opavy a imho je to kec

Reagovat
doNny

z Ostravy

Reagovat
Teoretik

Obrovské investice a nejvyšší ambice, výsledkem je vypadnutí ze všech soutěží už v první půlce sezóny? Tohle trenér nemůže ustát, když není vedení na baterky jako ve Spartě. Šilhavý mě zklamal, že se ještě cítí ukřivděně, chtělo by to trochu sebereflexe. Zéjména tohle vyjádření: "Každý děláme spoustu chyb, já nejsem výjimka. Ale je třeba si to vždy vyhodnotit a chyby neopakovat. Já myslím, že toho jsem schopen". A co dělal ten půlrok, kdy postupně ztratil šanci ve všech soutěžích? Nemyslím si, že by chyby vyhodnotil a neopakoval je.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, já se ti divím. Ty se svojí Spartou a s tímhle názorem bys neměl psát sem, ale demonstrovat na Letný za rozpuštění toho klubu, kterej mimojiné nainvestoval ještě o něco víc než Slavia, vypadnul ze všeho ještě předtím, než to vůbec začalo a veškerá sebereflexe je taková, že Strama uznal, že přivést tolik lidí najednou byla chyba. Takže možná by nebylo od věci jít si zametat před vlastní práh. Na rozdíl od vás furt máme do tý LM blíž a hrajeme aspoň českej pohár, jarní evropský poháry sice utekly, ale nebylo to s ostudou, aspoň jsme si zahráli skupinu. Jako když Šilhavýho začne kritizovat sparťan, tak je to dokonale směšný...

Reagovat
Teoretik

"Tohle trenér nemůže ustát, když není vedení na baterky jako ve Spartě" de facto v jedné větě pochválím vaše vedení, zkritizuju naše a zároveň i břídila Štramáka. No ale i přesto mě tu slávista obviní z kritiky jeho klubu Každopádně Šilhavý měl lepší startovací pozici, přeci jen už to byla druhá sezóna, to nic nemění na tom, že oba měli dostat padáka.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ty vaše papaláše jsi setřel, to je pravda. Ale i tak kritika na Šilhavýho moc na místě není. Kdekoli jinde u nás by to trenér ustál. A osobně si myslím, že i Šilhavý měl k ustání blízko, kdyby nedopadl Nezmar s Trpišem, tak by Šilhavý zůstal. Jako já s touhle výměnou souhlasím, mělo by to znamenat zlepšení, jen to pro mě není důvod k tomu, aby se na Šilhavýho nějak plivalo. Asi jako když se vymění Bentley za Mercedes - není to kvůli tomu, že by Meďour byl vyloženě španej, je to kvůli tomu, že se čeká, že Bentley bude lepší. Takže ty kritiky na Šilhavýho tady mi přijdou poněkud pokrytecký.

Reagovat
Teoretik

Já si myslím, že ten váš Mercedes byl tak rozbitej, že by jej předjela i Dacia.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda zklamal víc Strama, protože přišel do klubu, kde měl volný ruce, peníze, mohl si přivést lidi, co mu pomůžou a vybrat si je sám a zatím sere, na co sáhne. Nedávno jsem četl, že po konci Rosy bude hledat OZ. Twl. To ten kokot nevěděl před sezónou, když nakoupil 20 DM? Myslel jsem, že chlapec, který prošel Interem, Panathinaikosem, tak bude mít rozum. Ale v porovnáním se Šilhavým, je oproti němu Šilhavý Mourinho. A po půl roce řekne, že neměl přivést tolik hráčů. Klidně mohl přivést celou novou 11ku, kdyby to mělo smysl. Takže kopat do Šihlavýho opravdu není na místě. Pan Strama je na tom mnohem, mnohem hůř. A kdybych měl porovnat situaci ve Spartě a ve Slavii, tak Šihlavý by si určitě zasloužil důvěru do další sezóny. Ale Strama by měl letět hned. Ale jistě on a jeho kumpáni mají vysoký odstupný a to Křetinský nepřizná. Ale až na jeho konec dojde, tak to jistě v rozhovoru uvedené bude. Na moje slova si vzpomeneš.

Reagovat
Teoretik

Tak Stramaccioniho bych popsal asi takhle: https://infosannio.files.wordpress.com/2015/08/fantozzi.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Mercedes rozhodně nebyl rozbitej, jel furt, jel poměrně dobře, dovezl titul, dovezl EL, momentálně veze druhej flek v lize, kterej by v každý jiný sezóně znamenal přímej souboj o titul (Plzeň holt neskutečně zazářila, ale to není vina Šilhavýho), a občas se na ten fotbal dá i koukat. Takže meďour rozbitej není. Problém je v tom, že nám už dneska meďour nestačí, my chceme něco lepšího. Jistě, byla možnost meďoura nechat a třeba doplnit nějakým lepším vybavením, myslím si že by to tak i dopadlo, kdyby nebyl k mání Nezmar s Trpišem - ale když ta možnost byla, tak se ta výměna provedla. A trvám si na tom, že ta výměna ale není důvod k tomu, aby se na Šilhavýho kydal hnůj. To, co je za ním dobrýho, dostatečně převýší jeho negativa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavy si za odvolání může jen a jen sám. Jeho neustale šílené rotovaní sestavou jsem teda nepochopil vubec. Frydrych na beku taky nema co dělat jeho přínos do předu je proste mizernej. Mít hrače jako Danny a neumět ho využit jde taky za nim. Furt ho cpat na křidlo na ktere už prostě nemá rychlost je blbost a když už tak tam k němu musí dat beka co za nej bude to lajnu pilovat a ne Frydrycha nebo Bořila. A ke Zmrhalovi v klíčovych zapasech se taky nema moc smysl vyjadřovat.

Tripiš by mohl byt fajn , ale nevim jestli je to trener ,ktereho ted slavka potřebuje a ještě v zimě.

Prvni co se musi udělat je ustalit zakladni jedenactku a zbavit se nekterych hraču(Zmrhal,Halil a Rotan by měli jit přednostně). A Škodovi by se mělo najit nového angažma on si to zaslouži a Necid je lepši.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká Rotaně, tak u ně by se mohla celá liga učit a to hlavně v profesionálním přístupu. Musím říct, že když jsem ho viděl v Dohránu, tak jsem slintal. Protože takový profesionalismus u nás nemá snad nikdo z hráčů. Je vidět, že ten hráč má něco za sebou a nemá místo mozku fotbalový míč.

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

to je skvělý a asi proto si to angažmá vysloužil..

ale co z toho, když na place to byla bída..

Od takovýho hráče a ještě na jeho pozici čekáš absolutní jistotu, přehled + nějakou nadstavbu, jenže on přinesl jen poctivost, kterou tam může dát nějakej dorostenec, i těch chyb by snad nemohl udělat víc... o nadstavbě pak nemůže být ani řeč.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně se líbilo i to, že ve svým věku a s takovou kariérou šel jenom na zkoušku. V tomhle mi trochu připomíná Mavubu. Oba absolutní profíci, který mají lize co dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude chytat po odchodu Laštůvky? Podle mě velmi špatný krok.

Kdyby do Plzně nepřišel Vrba, tak by se hodnotil výkon jinak, Slávia by zřejmě vedla ligu, nebo se přetahovala s Plzní, vítězství by bylo reálným cílem a nepostup v EL by se vnímal jako plus pro boj o první místo a postup do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Laštůvky špatný krok? To je naopak po dlouhé době první rozumné rozhodnutí od Slavie. Absolutně nechápu, jak mohl Laštůvka během pár měsíců zapomenout chytat, loni držel Karvinou a ve Slavii nejen že nechytil nic navíc (což by asi brankář jeho renomé měl), on často nechytil ani to, co chytat měl. Navíc většinou selhal v důležitých zápasech a hodně se podepsal pod to fiasko v pohárech. Otázka je, jak to chce Slavia řešit, protože Kovář taky není žádné terno (i když pořád lepší než Laštůvka) a 60 nebo kolik milionů za Koláře je výsměch.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele