Šilhavý chce, aby fotbalisté zopakovali výkon jako s Bulhary

09.06.2019, 17:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
C-M@ster

Článek je tu hoďku a půl a má 0 komentářů, tak já začnu.

V zákonech ČR se mění normy pro chleba zrovna náhodou, když Andrejův Agrofert kupuje chleby s chemickejma sračkama, co nyní budou smět být označovaný jako "kváskový chléb".

Asi docela náhoda.

Reagovat
Dufan

Chlebová kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím přátelé. Nijak se nebudu vyjadřovat k článku, ale chtěl bych se zeptat. Delší dobou si zde čtu diskuze a až na pár troll případu odtud vždy přijdu informačně obohacen. Když to srovnám s komentáři u fb stránek, je to nebe a dudy. Čím to je? Zavádíte zde při registraci IQ testy nebo se jen daná sorta lidí neumí na tento portál zaregistrovat a kydat hnůj zde?

Reagovat
Stannis Baratheon

Na FB to prostě lidem vyskočí na zeď, ani je nemusí fotbal zajímat nějak extra, stačí když mají lajknutou stránku. A jsou lidé, kteří prostě musí nutne okomentovat vše, tak tam napíšou srajdu.

Sem chodí lidé, kteří se chtějí skutečně něco dozvědět, a logicky je tedy, fotbal zajímá a mají většinou i čím přispět.

Navíc já se přiznám, že nerad na FB něco komentují pod svým jménem, a tak to má i další spousta dalších inteligentních lidí, kdežto imbecilovi je to jedno. (A ano, považuji se za inteligentního člověka, alespoň tedy v porovnání s nějakýma těma výrostkama na FB v sekci komentářů.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Sosi

Rada starších zde ty vocasy vždy zpacifikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý má na té fotce strašně žluté zuby. Celkem by mě zajímalo kolik cigaret ten chlap denně stáhne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele