Sigma Olomouc prodloužila smlouvy se čtyřmi hráči

24.08.2017, 09:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na to že nemají prachy, tak ten kádr postavený na odchovancich co spolu hrají více let, je super. Je otázka, jak dlouho to půjde udržet. Protože o hráče jako Falta nebo Zahradníček zájem bude. Tohle bych přesně chtěl u Baníku. 5-6 odchovanců co jsou v týmu třeba už 3-4 roky spolu a k nim třeba dalších 5 hracu, kteří za Baník budou makat a ani si nemusí hrát na to, že jsou Banikovci..

Reagovat
Puskas

časem třeba jo, ale teď je mezera díky Šafarčíkovu hospodaření, na něž doplatila mládež a mládežničtí trenéři

Reagovat
Banikovec7

Jenze u nas si takovi hraci mysli, ze jsou mistri sveta a radsi utecou, viz. Kasa, Holzer.

Reagovat
ratusek

Holzer je blb a jeho kariéra na to dojede. Kaša v Žilině když hraje tak to celkem jde. Ae pořáf je to SVK liga. Ale myslím že kdyby se vrátil Stronati i Kaša tak bychom neměli v obraně průchoďák

Reagovat
dinss

Kaša tam asi stejně dlouho nevydrží a posune se výš a nedivil bych se kdyby to bylo zpět do ČR. Jen je otázka jestli by proč něj nebylo lepší nebo stejný, kdyby vydržel a prodal se až tuhle sezonu někam po ČR.

Reagovat
ratusek

Kromě S+S a Plzně by si nepolepšil. Z Žiliny jsou jiní koni na přestup a na kterých klub vydělá. Takže klidně může být stoper č.1 po přestupovém období. ale rád bych ho viděl u nás.

Reagovat
dinss

Momentálně je jeho přestup k vám hloupost. Vavro hrál v těch předkolech pěkně ale myslím si, že on má na víc než Žilinu. Třeba ve Zlíně by si zahrál skupinu EL.

Reagovat
ratusek

Jo byla.by to blbost. Tak k odchodu pryč mají Vavro, Vallo a Králík. I když nepůjdou asi všichni naráz. Z béčka čdká dobře hrající Hučko a k němu by mohl hrát Kaša. Větší zoufalství než je ted.mít.v.obraně nemůžou. Případně další hráči čekají v béčku.

Reagovat
Recik

U nás to úplně výjimka taky není, takový Yunis se v mládí kupoval jako super talent, jde vidět že na to rozhodně má, ale víc ho zajímá posílání fotek na FB do skupin dnes nosím, day by me a podobně, no, to je pak těžký..

Reagovat
sosna

Váša v tomhle taky dobře jede. Každopádně na Váchu se nechytaj...

Reagovat
Recik

Jo, ten mu zdárně sekunduje i když s ním už do áčka vůbec nepočítám, na ligu podle mě nemá.

Reagovat
sosna

Souhlas.

Reagovat
sosna

Užívám si parádní vstup do sezóny, zároveň ale trnu při pomyšlení na zimní přestupák.

Reagovat
Puskas

Vzhledem k nabitým kádrům S a S bych se tak nebál, že by někdo z těch mladých byl natolik nerozumný, že by tam šel posadit se na tribunu.

Reagovat
sosna

Nerozumné je ovšem vedení. Vzhledem k neschopnosti najít mecenáše a naší finanční situaci nebudou váhat nad nabídkama odkukoliv. S eSkama máš pravdu, ale je tu ještě Plzeň a prodávali jsme nedávno i Jablonci a Liberci. (Hořava, Pospíšil, Ševčík, Navrátil) A třeba Falta byl už loni na testech v Bröndby Kodaň... Pokud nepřijde výprodej v zimě, tak po sozóně určitě.

Reagovat
dinss

Chorýho, Faltu a Plška (nevím jak teď přesně hraje ale už jen kvůli těm golum co dal v druhý lize bude trošku přeceňovaný) bych klidně bral. Falta hrával i na pravé straně ne?

Reagovat
sosna

Falta je levák, ale v přípravě ho zkoušel i uprostřed jako alternativu za Housku/Plška.

Reagovat
dinss

A jak si vedou Houska s Plškem?

Reagovat
sosna

Houska je motor zálohy a Plšek nehrál v Plzni kvůli zranění hlavy a vzhledem k tomu jak ho nahradil Texl jsem sám zvědav kdo půjde do základu v Hradišti. Ale dlouhodobě je to náš TOP3 hráč.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Zase pak za ty peníze můžete koupit kvalitní náhradu.

Reagovat
Recik

Výborně, kluky to chce udržet co nejdéle, i když Choras a Falta asi po sezóně budou horký zboží. Před sezonou jsem byl docela skeptik ohledně síly mužstva, ale pokud to nasazení a chuť klukům vydrží a bude z toho zajímavé umístění na konci, tak hluboce smeknu Hodně se mi zatím líbí výkony Jemelky, Kalvacha i Texla, kteří jsou víceméně "nováčci" v týmu. Falta, Houška a Vepřek zatím TOP, až se do toho dostane i Kuba Plšek a rozstřilí se Chorý, mohlo by to zase po letech dívaky bavit, protože v Olomouci se chodí zásadně jen za úspěchem a zařvát si na Spartu .. Teď nejlépe 3 body ze Slovácka a klidný repre blok

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko nehraje vůbec špatně, podle mého se tam zrodí plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý článek

Reagovat
ratusek

Jim fakt chyběli vstupenky? jinak za progres na hřišti. nečekal sem to

Reagovat
iamek

Na kterem miste musi CR skoncit v koeficientu, aby mistr hral primo LM?

Reagovat
Mates_Matesović

Pokud se nepletu, tak na desátém.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele