SHERINGHAM POPŘEL SPEKULACE O VILLE

02.11.2006, 16:14
Aktuality
40letý veterán Teddy Sheringham, který se o víkendu stal nejstarším střelcem historie Premier League, popřel spekulace, že měl v létě možnost odejít z West Hamu do Aston Villy. A vysvětlil také, jakým nepochopitelným způsobem ke vzniku této fámy došlo.

Poté, co West Ham o víkendu ukončil svou černou sérii a porazil Blackburn 2:1, objevil se v tisku zajímavý údajný výrok Teddyho Sheringhama - v létě prý zvažoval možnost odejít z londýnského klubu do Aston Villy. Že je většina v tisku uváděných informací přibarvená, na to už jsou na Ostrovech jistě zvyklí, ale původ vzniku tohoto drbu je přinejmenším úsměvný.

Z čeho tedy může vzniknout fáma, že Sheringham zvažoval přestup do Villa Parku? "Mluvil jsem po nedělním zápase s reportérem a ten se mě ptal na možnost podepsat v klubu novou smlouvu. Já jsem z legrace poznamenal, že kdyby se mě zeptal před pár týdny, kdy jsem se nedostal do šestnáctičlenné nominace k zápasu s Aston Villou, zřejmě bych odpověděl, že zvažuji odchod do důchodu."

"Tím jsem jen naznačil, že ve fotbale není nikdy nic jisté, ale určitě jsem nezmiňoval možnost, že by se o mě mohla Aston Villa zajímat," vysvětlil Sheringham na oficiální stránce klubu. "Jak z těchto mých slov vytvořili onen článek, to už jde mimo mě. Chtěl bych jen naše příznivce ujistit, že celá ta věc je kompletní výmysl," uzavřel Sheringham.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele