Sheffield United začne v případě sestupu sezonu s dvoubodovým odečtem

11.04., 18:50
Aktuality
Bramall Lane (© AFP)

Pokud fotbalisté Sheffieldu United sestoupí do druhé ligy, začnou příští sezonu s dvoubodovým odečtem. Trest vynesla nezávislá komise EFL, která v Anglii řídí druhou až čtvrtou nejvyšší soutěž. Aktuálně poslední celek Premier League potrestala za to, že v ročníku 2022/23, kdy postoupil mezi elitu, nesplácel závazky jiným klubům.

Pokud by v příští sezoně Sheffield neplatil za přestupy do pěti dnů od data splatnosti, přijde o další dva body. Sedm kol před koncem ztrácejí United na nesestupovou pozici devět bodů.

Kvůli porušení finančních pravidel přišel v této sezoně Everton o osm bodů, Nottingham o čtyři.

Autor: ČTK

Komentáře (77)

Přidat komentář
Busby babes

https://twitter.com/KieranMaguire/status/1778460918529089897

PL schvali nejaka nova financni pravidla. podle nich budem moc utratit shitload of money, hura. tak snad to utratime rozumneji nez poslednich 10 let

Reagovat
Wazza228

Reagovat
J0EL

Tentokrat to uz urcite vyjde

Reagovat
Busby babes

vam to trvalo 20 let nez jste to trefili no.

Reagovat
J0EL

To je samozrejme bullshit, pretoze ttie prestupy sme triafali celkom pekne (vacsinou). Akurat oni potom od nas odchadzali no

Reagovat
Busby babes

Pepe, Toreira, Leno, Sokratis, Mustafi, Perez, Chambers, Welbeck, Debuchy a tak...

Reagovat
J0EL

Pepe mal lepsie statistiky ako Sancho aj Antony A ano je to jeden z mala pruserov, za ktorych sem zaplatili balik a uplne to nevyslo. Uplne zly ale nebol. Mustafiho ti tiez uznam este

Za zvysnych sme platili viac menej drobne. To nemozes porovnavat s tymi vasimi Pogbami, Sanchami, Casemirami atd A Leno, Toreira, Chambers, Wellbeck ani Debuchy naozaj neboli ziadny pruser v pomere cena/vykon.

Reagovat
Busby babes

to vis ze jo, 40 mega za Mustafiho v te dobe, to byly drobny.

Pogba u nas odehral slusne sezony a celkove to rozhodne nebyl pruser.

Reagovat
J0EL

Precitaj si to este raz.

Pogba bol z pohladu penazi a to ze ste ho dvakrat pustili zadarmo megapruser.

Reagovat
Busby babes

a zbytek, vsichni stali 15-20 mega. to v te dobe nebyly uplne maly penize jako dneska. ale whatever, proste jste to delali uzasne, jen jste teda byli obcas 8. no.

Reagovat
J0EL

Presne to pisem Bud sa nauc citat alebo sa na to vyser. pomer cena/vykon z tvojho zoznamu bol Mustafi a Pepe. To je vsetko.

Reagovat
J0EL

*nahovno cena/vykon

Reagovat
Busby babes

Debuchy 15 mega a za 4 roky odehral 13 zapasu. uzasnej sukces.

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, lebo hneď, ako prišiel, mal 2 väčšie zranenia, po ktorých sa už do toho poriadne nedostal, a potom tretie, ktoré ukončilo jeho kariéru u nás.

Reagovat
J0EL

Ale este mu ostava par mien z toho zoznamu, kde to moze skusit

Reagovat
Busby babes

super, tesim se az podobne budem okecavat Varane, ze to byla vlastne super posila, jen bohuzel zraneni no...

Reagovat
J0EL

O Varanem tu niekto pisal? Zase ides svoje

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Ja nič neokecávam, len dávam na pravú mieru to, čo píšeš, lebo to vyznieva tak, že Debuchy nehral, lebo bol tragéd, čo nie je úplne pravda. Bol to nepodarený prestup za 70kw, ktorý nevyšiel zo zrejmých dôvodov, ktoré sa objektívne nedali predpokladať, keďže mal dovtedy asi 2 zranenia v kariére... Na rozdiel napríklad od Varana za 340kw, pri ktorom sa tie zranenia objektívne očakávať dali a mali.

Reagovat
Busby babes

jako dalo cekat. v Realu odehral kazdej rok pres 30 ligovych zapasu

Reagovat
bbbauch

Pogba byl fail z toho pohledu, ze jsme ho predtim nechali jit zadarmo. Jinak byl dobrej, dokud ho nezacaly kosit zraneni. Je to vymaz, ale svoje si odehral a casto byl jedinej, kdo tam dokazal neco vymyslet. Z toho vyberu drahych prestupu bych ho jako fail neoznacil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

"Pogba bol z pohladu penazi a to ze ste ho dvakrat pustili zadarmo megapruser."

Ved nejak tak som to aj pisal ci?

Reagovat
bbbauch

Tak tohohle jsem si nevsimnul.

Reagovat
iamek

A kolik jako čekáte, ze by MU při prvním odchodu dostal? Za A tym nehrál a při odchodu mel snad 19-20 let? Navíc nechtěl prodloužit smlouvu.

Reagovat
bbbauch

Klid vole, fail byl to, ze pri svejch kvalitach nedostal sanci driv. To se pak zas tak nedivim, ze sel radsi pryc. Kdyz dostal cuchnout k Acku v tech 19 nebo kolik mu bylo, bylo znat, ze to v sobe ma.

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Nenapsal jsi mi tu sumu . Nějaké minuty dostat asi mohl, ale konkurence nebyla malá + Alex ho očividně nikdy moc nemusel. Historie ukázala, ze měl pravdu .

Reagovat
pingla

Reagovat
Thab

Jakože o některejch jménech z toho výčtu se můžeme bavit, ale ten Leno tam dělá co, proboha?

Reagovat
Busby babes

fer, ten je mozna prikrej, ale taky 20 mega a zas takovej uspech to nebyl. btw vetsina tech hracu neni nejakej fail, ale rozhodne to neni: wow, to byl super prestup.

Reagovat
J0EL

O tom debata nebola ani. Tam si ju tym "vyctom" doviedol ty.

Reagovat
Busby babes

ano, debata byla o tom, ze vam trvalo 20 let nez jste nejak kontinualne zacli trefovat posily a ten muj vycet to dle meho doklada.

Reagovat
SunFells

Myslíš? 20 let s tím tvým výčtem?

Reagovat
Busby babes

byl jsem linej jit dal, uznavam

Reagovat
Busby babes

plus tam uz pak jdou ty castky hodne dolu a tezko se to uz porovnava z dnesniho pohledu. ale titul jste dali naposledy pred 20 lety no. od te doby jsou to uspechy v domacich poharech.

Reagovat
SunFells

Neporovnává se to vůbec těžko, jen tam těžko vzhledem k útratám Arsenalu je co najít. On kontext je docela důležitý i při trofejích.

Reagovat
J0EL

To je samozrejme dalsia hovadina. Dobre posily sme trafiali celkom pravidelne. Nasri, Cazorla, Ozil, Arshavin, Auba, Giroud, Sanchez atd... to mas napriec roznymi obdobiami. Problem u nas bol inde a to ze sa museli aj predavat. Takze tvoj komentar s tymi 20 rokmi je mimo no.

Tolko "predrazenych" pruserov u nas naozaj nenajdes.

Reagovat
Busby babes

jenze tohle neni vubec jen o tech predrazenych. kdyz koupis za 10 mega prumeraka tak je to porad miss. ale whatever, delali jste to 20 let skvele, jako vzdycky vsechno.

Reagovat
J0EL

Klasika

Reagovat
Busby babes

jinak my jsme taky privedli Onanu, Martineze, Eriksena, AWB, Jamese, Dalota, Matice, Lindelofa, Bruna, Pogbu, Shawa, Herreru nebo Blinda...

Reagovat
J0EL

Naozaj neviem co tymto zoznamom chces teraz povedat Na jednej strane mas Bruna a na strane druhej Blinda, Herreru ci Lindelofa. Tak skus mi vysvetlit co ma tento zoznam "random" typkov reprezentovat pretoze evidentne to cele nejde dokopy

Reagovat
Busby babes

tys vyjmenoval hrace, ktere dle tveho byli u vas dobre prestupy a proto je dle tveho muj koment blbost. tak jsem vyjmenoval hrace, ktere byly u nas dobre prestupy... co na tom nechapes? tys zacal diskuzi svym: treba to jednou trefite...

Reagovat
J0EL

Tak mame asi rozdielne nazory na to co je dobry prestup a co nie. Tvoj zoznam (mimo Bruna a Martineza, uvidime ako Onana) je podobny tvojmu zoznamu, kedy si u nas menoval tie "zle prestupy" (Debuchy a spol...).

To su skor take not great, not terrible (aj ked Blind zrovna ). Zo zoznamu nasich vydarenych prestupov bol kazdy z tych hracov ustrednou postavou alebo okamzitou posilou. To sa pri tvojom povedat neda ani nahodou (mimo tych co som uz spominal).

Reagovat
Busby babes

Blind byl velmi dobrej prestup a hral u nas dobre. Nemeli jsme ho prodavat. takze pokud sis jeho vybral jako pruser, tak lol no

Reagovat
Wazza228

Na Blinda nesahej, v tý dvojici se Smallingem v sezóně 15/16 naprosto top!

Reagovat
SunFells

Leno byl super, držel si celé angažmá standard dost vysoko a jednu sezónu to bylo v tom šaškecu jen o něm a Aubovi.

Reagovat
SunFells

A Bukayovi

Reagovat
Thab

No byl to super přestup, 3 sezóny patřil k našim nejlepším hráčům, pravidelně zachraňoval body a patřil k nejlepším brankářům v lize, nevím, co víc od něj za ty prachy chtít Teď se po tobě nechci nějak vozit, ale z jakýho pohledu to podle tebe nebyl takovej úspěch?

Reagovat
Busby babes

ok. tak Lena vyhod ze seznamu, nemam s tim problem.

Reagovat
Golasso

Tak abys mohl srovnávat s MU, tak musíš oddělovat hráče, které jsme kupovali, protože na lepší nebylo. To se pak top hráči trefují blbě no. Vy jste měli vždycky peníze a akorát jste je špatně utráceli.

Pro nás jsou podobné faily vašim hlavně:

Pepe, Mustafi a možná ještě Čech, který ti tam chybí. Čech sice nestál moc, ale tehdy gólmani stávali obecně méně a dal se za to udělat lepší nákup. Určitě jsem na někoho ještě zapomněl, ale zase tolik jich nebude.

Reagovat
Busby babes

Cech mi prisel ok. not great not terrible ale ok, muzes to videt jinak.

V zasade jsem ale reagoval na jeho: jednou to trefite... coz jako Arsenal taky nemel uplne dobre obdobi s prestupama donedavna a az ted si to u vas nejak sedlo a prakticky co nakup to dobrej.

Reagovat
Busby babes

jo a Varane ma svalove zraneni a do konce sezony uz asi nenastoupi. a po sezone spis pujde. To me hodne mrzi, jeho jsem k nam dlouho chtel a nakonec to moc nevyslo.

Reagovat
Mastný Chobot

Tie vase nakupy z Realu su ozaj hitparada DiMaria, Varane, este Casemiro, ktory dost mozno pomaze tiez

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Prosím, prosím, 60m za Kepu

Reagovat
O.Giroud

Nebude u vás ešte jednotka?

Reagovat
icemike

Nemohu potvrdit ani vyvrátit

Reagovat
O.Giroud

Ono celkovo v tej PL nič moc čo sa mi vybavujú hráči ako Reguilon, Morata, Ceballos. Ten aspoň hosťovačka a potom akurát Odegaard, Kovacic a Ozil za niečo stáli

Reagovat
r.mrazik

Musíš si vzpomenout na hráče typu Mata. Silva, Aguero a ne na nějaký lojzy typu Ceballos.

Reagovat
Busby babes

tak ti nesli z Realu...

Reagovat
r.mrazik

ah, to jsem prehledl, mel jsem za to, ze je myslena cela LL

Reagovat
Busby babes

jak uz neni moc treba hledat sportovni streamy, protoze temer vsechno nekde uz je dostupny, tak uz moc neznam ty streamovaci stranky a google zatim moc nepomaha... kam jdete kdyz chcete nejakej stream?

Reddit bohuzel taky dost poctive banuje tyhle stranky... jde mi o golf a The masters, ale klidne hodte streamovaci stranky na fotbal nebo jine sporty.

Reagovat
SunFells

Kodi addony, sportshub.stream

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Ktorý Kodi addon používaš? Ja som mal ten "Sport HD" či tak nejak, ale mám pocit, že tam už väčšina streamov nikdy nefunguje

Reagovat
SunFells

Přesně ten, občas tam nic nejde, tak tehdy jdu na ten sportshub. Díval jsem se nedávno ještě po jiných addonech, ale ten Sport HD byl všude nejchválenější, tak jsem si říkal, že ty ostatní budou mít ještě větší výpadky a vysral se na to.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, tak mám možno len smolu.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManUtd/status/1778763245849137400

Moc golu nedavame, ale zato jsou hezky

September = @B_Fernandes8

November =@AGarnacho7

February = Kobbie Mainoo

March = @MarcusRashford

rekl bych ze prvne takhle 4x v jedne sezone hraci jednoho klubu

Reagovat
Wazza228

A teď ještě Bruno vs Liverpool. Hezkej moc nebyl, ale šel z půlky, tak bych to uznal.

Reagovat
Man__United

Ten Hag: "John Murtough's exit will not affect the plans for my future".

"I work with the new ownership very good, closely together. It will not change, it doesn't have an impact on the way I can work here".

"The conditions were perfect, they are still perfect".

Reagovat
SunFells

It will change

Reagovat
r.mrazik

koukate nekdo na Fallout? zatim vcera prvni epizoda a prekvapive to neni vubec spatny

Reagovat
vodka

tak já jsem na to viděl zatím pár recenzí a tam to hodnotili pomalu líp jak last of us.

Reagovat
r.mrazik

Třetí díl. A je to fajn.

Teda Fallout podle bethesdy, takže ala třetí / čtvrtý díl...

Reagovat
r.mrazik

*Třetí / čtvrtá hra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele