Shearer se Keeganovým asistentem nestane

25.01.2008, 15:46
Aktuality
Alan Shearer může pracovat pro Newcastle, nestane se však novým asistentem staronového manažera Kevina Keegana. Dnes to oznámil sám Keegan...

"Uvidíme, co se stane, ale určitě nebude číslem dvě," dal Keegan definitivní odpověď na otázku, kterou především anglická média poslední dobou často rozebírala.

"Pokud se rozhodne přijít, bude mít hodnotnou funkci," nevyloučil Keegan, že by Newcastle přece jenom Shearera znovu zaměstnal.

Keegan se na lavičku Newcastlu vrátil po jedenácti letech poté, co nahradil Sama Allardyceho. Se Shearerem se 56letý manažer velice dobře zná, byl to totiž právě on, kdo v roce 1996 rozbil prasátko a za nejlepšího střelce evropského šampionátu zaplatil Blackburnu patnáct milionů liber. Shearer následně překonal klubový rekord United a v 303 zápasech nastřílel 148 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kilbane je obranca ?

Reagovat
Kily

dřív to byl záložník, do obrany ho postavil manažer ve chvíli, kdy měl na marodce spoustu obránců a už neměl kam sáhnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele