Shearer stále věří Keeganovi

25.02.2008, 20:57
Aktuality
Alan Shearer, ikona Newcastlu, nevěří, že by pozice Kevina Keegana byla ohrožena. Newcastle od Keeganova nečekaného návratu na lavičku Strak prohrál čtyři ze šesti zápasů a naposledy utržil před vlastními diváky debakl 1:5 od Manchesteru United.

Šestnáct inkasovaných branek a pouze tři vstřelené tvrdě zchladily optimismus, který se rozhostil v Newcastlu po nečekaném Keeganově návratu. Shearer však přesto věří, že Keegan dostane dostatek prostoru, aby přivedl klub na vítěznou cestu. "Kevin dostane tolik času, kolik jen bude potřebovat," řekl Shearer BBC. "Podepsal kontrakt na tři a půl roku a o víkendu, když jsem s ním mluvil, říkal, že nehodlá nikam utéct."

Keegan pravděpodobně opravdu dostane mnohem více času než, kterýkoliv z jeho předchůdců. Přece jen jeho výsledky při předchozí anabázi na severu Anglie byly ohromující. Ze druhé ligy málem dovedl Magpies až k titulu. Nicméně z minulosti se žít nedá a fanoušci to vědí, zatím ale stojí za mužstvem. "To, že fanoušci stojí za klubem je velmi důležité," řekl Shearer. O víkendu hraje Newcastle doma s Blackburnem a bývalý skvělý kanonýr věří ve vítězství.

V případě neúspěchu bude ale Newcastle odsouzen ve zbytku sezóny k bojům o záchranu, což může být psychicky velmi náročné. "Hráčům teď chybí sebevědomí, ale jsou příliš dobří na to, aby sestoupili," je přesvědčen Shearer.

Autor: Jiří Fišara / dailymail.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
$dolar$

a to dela chybu, Keegan na to nema a jak jsem je videl proti Manchesteru tak je to jeste horsi jak za Sama

Reagovat
fantomas

nj neni to ten starej keegan

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to pánové nebude ten starej Newcastle united ....

Reagovat
fantomas

právě že kádr mají kvalitní, ale ten trenér jim proste nedokáže naordinovat hru, která by jim vyhovovala...třeba je ten mančaft i blbě poskládanej a určitě už je rozhádanej, ale proč potom tolik posil

Reagovat
$dolar$

souhlasim s tebou kadr maji minimalne na prvni 6, ty hraci jako Duff, Owen, NZogbia, Viduka, Martins, Given, Taylor, tyhle hrace by chtel snad kazdej manazer do svyho tymu, proste najit spravnej system by to chtelo a nejaky systematicky. Uvidime treba se to jeste zlepsi.

Reagovat
fantomas

jj ja osobně doufám že jo...straky mi byli vždycky sympatické

Reagovat
$dolar$

Nejlepsi byly za Robsona, od jeho odvolani to s nima slo z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak dlouho ještě bude věřit ... Krize v Newcastlu bude mít několik aspektů. Těžko vypichovat jeden z nich. Každopádně sezóna v Premier League je totálně zpackaná, musejí se soutředit na důstojné dohrání a začít přemýšlet co bylo špatně.

Reagovat
Devil

Myslim ze tuto sezonu uz jde jen o to aby opravdu nedoslo k nejhorsimu a nesestoupili . Nejde vsechno ze dne na den a myslim ze nam Keegan v pristim rocniku ukaze , ze jeho angazma nebylo chybne ! Preju strakam navrat do poharove Evropy !

Reagovat
smazaný uživatel

Alane nevěř a ujmi se kormidla takovej mančaft s takovýma hráčama by měl hrát o poháry a ne se klepat na 13.místě. Je to velká ostuda. Osudná chyba Newcastelu byla že vyhodili Sira Robsona z naprosto nepochopitelných důvodů. Od té doby to sněma jde víc a víc z kopce. Sama ani nenechali rozkoukat a už byl taky pryč to mi připomíná Spartu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně si to vystihnul

Reagovat
Devil

Az na to ze Sparta neni zrala na sestup ! A Robson mel bohuzel zdravotni problemy !

Shearer byl nej suter , s Gascoignem muj nej hrac , a ma to nastesti v hlave v poradku , prohlasil o sobe , ze jestli chce Newcastle kvalitniho trenera tak to on jeste neni , ale jestli chcou nekoho kdo zburcuje kabinu , tak to by dokazal ! Taky doufam ze Shearer jednou u kormidla Newcastle bude , ale ne ted !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele