Sevilla znovu přišla o jedničku, Beto zmešká nejméně měsíc

14.09.2015, 15:53
Aktuality
Ačkoliv v pátek zvládl dochytat utkání s Levante, čelí teď brankář Sevilly Beto delšímu pobytu na marodce. Závěrem zápasu si totiž portugalský gólman po dopadu na zem poškodil vaz v koleni a následkem toho může chybět až šest týdnů. Podle informací AS ho už proto vítěz Evropské ligy odstranil ze soupisky pro Ligu mistrů...

Samotný andaluský klub na vlastním twitterovém účtu upřesnil, že se Betova absence odhaduje na jeden měsíc až šest týdnů; úraz se má týkat konkrétně vnitřního postranního vazu v koleni.

Pro Sevillu nicméně nejde o žádné neprobádané území; letos na jaře 33letý brankář kvůli jinému zranění prakticky nestartoval a španělský klub tak musel k triumfu v Evropské lize odtáhnout náhradní gólman Sergio Rico.

Co teprve dělá situaci opravdu zapeklitou, jsou další zdravotní problémy registrované napříč zadní linií minule pátého celku La Ligy. Kromě Beta totiž zítřejší pohárové střetnutí s Mönchengladbachem vynechají také obránci Rami a Carriço.

Sevilla aktuálně v nejvyšší španělské soutěži ošklivě tápe a po třech úvodních kolech se dvěma body dál čeká na vítězství.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net, as.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Honda

Hrozně slabej golman

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší jak vaše nula Mignolet

Reagovat
Honda

Reagovat
Lorcan

ach jo ale tak Rico už je na to zvyklej, snad se s tm popasuje a nepředvede mineli jako proti Zenitu.

Reagovat
Counter

*minely

Však proti Zenitu to byl Beto, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli oba, ale taky už nevím, který z nich neměl svůj den... myslím si taky, že to byl Beto.

Reagovat
smazaný uživatel

prvý zápas Rico odveta v Rusku Beto

Reagovat
Lorcan

mě zmátli tím že měl bejt celý jaro zraněnej, ale máte recht, odvetu v Petrohradě chytal Beto a málem poslal Zenit do semifinále. Tak v tom případě je to asi opravdu jedno isi chytá Beto nebo Rico - světová špička není ani jeden, a ani španělská špička to není

Reagovat
bayern987

Na to že je gólman, tak je to docela sklenička.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a rico by sa na poste jednicky mohol uz usadit...

Reagovat
wikingskrin

horší je přijít o ledničku

Reagovat
Murtago

sejry, jogurty, červený salámy už se dneska nemusej dávat do ledničky

Reagovat
wikingskrin

ale pivo jo

Reagovat
Messiáš

Beto je typickej golman jihoamerického střihu... předvede neuvěřitelnej zákrok a vzápětí šílenou minelu. Rico na mě působí daleko jistějším dojmem + byl loni ve formě, což mu ostatně zajistilo pozvánku do repre... Vůbec bych se nezlobil, kdyby už Beta do brány nepustil, Emery to přece musí vidět taky

Reagovat
smazaný uživatel

A´t kupí sevilla krajana patricia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele